Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende bugun gercek anlamda bır hypatıa olmaya karar verdım bakalım yarın cuma hemen etkı edıcekmı bu dıyet acaba bu dıyetle verıdıgnız kıloyu gerı aldınızmı hemen kızlar

minnosum ben almadım canım aslında ben elma diyetiyle yaptığım kiloyuda almadım yani izmite gitmediğim sürece ben kilo almıyorum seker

kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

kurtuldum burdaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy ınanmıyorumm yaa coookk sevındımm tatlım benımm afferım sana ay ne guzell nereye gecıceksın pekı meyvemm
minnosum ben almadım canım aslında ben elma diyetiyle yaptığım kiloyuda almadım yani izmite gitmediğim sürece ben kilo almıyorum seker

hımm bende aslında elma dıyetıyle yaptıgım kıloyu gerı almadım demekkı hypatıamın dıyetıyle tabı gıderse kılolarım gerı almam ınsallahh

ayy anna nerdesın kac kılo cıktın merak edıyroum sekercımm:18:

minnosumm cankırı merkezde yeni hastanede calısıcam artıkk 1 ay sürermiş gecisim iptal ihdasla olucakmıss şükürler olsun burdan kurtuldum yaa merkezde calısıcam yaa o bana yeterr

platesede baslıcam hypatiam sıkılassın vücudum dahada ince olayımm aslında benim istediğim cıtır olmak yani incecik olmak onuda platesle basarıcam inş bu yaz cıtır olucammm

KESİNLİKLE pilatesi yap canım, o şikayetçi olduğun bacaklardan eser kalmayacak.. bak gör..

bende bugun gercek anlamda bır hypatıa olmaya karar verdım bakalım yarın cuma hemen etkı edıcekmı bu dıyet acaba bu dıyetle verıdıgnız kıloyu gerı aldınızmı hemen kızlar

minnoşumm şok diyet gibi bir diyet değil. verdiğin kg.yi almıyorsun, ben ve arkadaşlar almadık en azından... ayrıca istersen yağ ölçümünü yaptırr, verdiğin kg direkt yağdan gidiyor...

kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

kurtuldum burdaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

meeyveeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zafer senindirrrrrr çıtır bir bayan olarak terk ediyorsun orayı... hem çıtırsın hem de sonunda kurtuluyorsunnnnnn çoook sevindimmmmmmmmmm tebrikler canımmmmm

minnosumm cankırı merkezde yeni hastanede calısıcam artıkk 1 ay sürermiş gecisim iptal ihdasla olucakmıss şükürler olsun burdan kurtuldum yaa merkezde calısıcam yaa o bana yeterr

gözün aydın meyveeeeemmmmm.. artık köpeklerin seni kovalamasından, merkez mahrumiyeti çekmekten, ordaki insanlardan, o adamdan, her şeyden kurtuldunnnnn.. yuuupiiiiiiiiiiii

gözün aydın meyveeeeemmmmm.. artık köpeklerin seni kovalamasından, merkez mahrumiyeti çekmekten, ordaki insanlardan, o adamdan, her şeyden kurtuldunnnnn.. yuuupiiiiiiiiiiii

hypatıam ben sabah kalkar kalkmaz yarım lıtre su ıctıgım ıcın kahvaltı yapamadım dogru duzgun bır bardak sutle yarım portakal yıyebıldım sımdı hem 3-4 tane cevız hemde bıtane kuru ıncır yada 2 tane kayısı yesem olurmu yada ne bılıyım elmada yıyebılırım olurmu canım kahvaltıda yıyemedım ye sımdı acıktım da

ayy hadı gozun aydın canım benım yaa valla cok sevındımm yaa afferım sana bıdenem cokk sevındım valla

bende cok mutluyum kızlar bu defa kesin yaptığım işleri iki tane ebe var onlara öğreticem kesin yani geri dönüşü yok 1 ay içinde olucakmıs...

aslında sallayıp duruyorlardı dün sendikacılar geldiğinde cektim adamı kenara olucaksa olsun sözlü tacize bile uğruyorum burda dedim savcılığa bakanlığa bildiricem durumu gereken neyse yapılsın dedim.
bu gün hemen haberi geldi.
keske bu kadar cekene kadar daha önce yapsaymısım bunu korktular tabi müdürlüğün taciz olayıyla karısmasından .
nys hayırlısı kurtuldum ya buna şükür..

canım diyete harfiyen uymaya çalış, zaten 2 güncük bir şey... istersen elma ya kahvaltını tamamla ondan sonra 10:30 gibi de ara öğününü yaparsın.. ben olsam öyle yapardım.. akşama daha çok acıkıp da diğer şeylere saldırmamak için. ayrıca süt ve meyve wc'ye götürüyor insanı. keşke tam tamına yeseydin de bağırsakların rahatlasaydı...

ayy zaten gecen gun sadece kahvaltısını yaptım ya ogun bıle oyle guzel wc oldukı hypatıam allah senden razı olsun valla yaa kahvaltıda yıyemedım ıste canım valla yoksa yememezlık yapmadım sabah 65.100 gorudum yaa bırsuru su ıceyım bugun yarına kesın 64 olmalıyım dedım oyuzden hemen su sısesını dıktım kafama . sonrada yıyemedım sımdıde okadar cok acıktımkı ozaman 4 tane cevızımı yıyeyım ara ogun dıye cok cok acıkırsam 2 tane kayısı yerım onunda kalorısı cok dusuk zaten oglen salata ayran ınce dılım ekmek yıycem olur demı hypataam

minnosum bu gün tam 10 kilo tamamlanmıs oldu canım diyete basladığmdan beni 10 kilo verdim gerisinide 1 ay içinde vericem inşş

evet meyvem koskocamann 10 kılo vermıssın 4 kılo nekıı hem yenı bır yısyerıne yenı cıpcıtır halınlee gıdeceksınn ben de yolu yarıladım bak 7 kılo gıttı 6 kılo kaldıı ayy bı 59 a ınsem orda en az bır ay kalıcam hıcc yukarlara cıkmıycamm kı vucudumda alıssın kıloya. ondan sonra 55 allahım o 55 lerı gordugum gunlerı goster bana yakın zamanda ayy ben 5 lı rakamda zaten cıldırırım daa

minnosum 4 kiloyu 4 haftada vermem gerek cnaım..

sende kacamak yapma minnosum 1 nisanda cuma günü 59 u gör artık tatlımm..

bu arada ben cok korkuyorum sevincim korkuya dönüştü olmıcak sanki bozulacakmıs gibi geliyo..
ellerim falan titriyor şok tayımmm

nasıl 4 kılo var meyvem yaa daha ben 65 kıloyum ve 59 olmaya tam 6 kılo var hep eksıden gıdıyorsun sen ama gerceklerı bılıyorum benn hooff

bence hıcte bılem korkma hayırlısıysa eger hayırlısıyla olur bu ıs de ıcını ferah tut yok hayırlı degılse burdakı huzusurlugu ordada yasayacaksan olmasın zaten demı tatlım

canım 4 kiloyu kendim için demiştim

minnosum burda yaptığım hataları orda yapmam kimseyi iş dışındaki hayatıma almam burası küçük olduğundan durum burda cok farklı büyük yer herzaman daha iidir..

günaydın kızlar

meyvecim hayırlı olsun çok sevindim senin adına kurtulmuşsun şükür:)

kafam çatlıyo benim de gece hiç uyutmadı benim sıpaa vala evlenince en az 5 sene çocuk mocuk yapmayın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…