Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende sandım bana dıyor 4 kılo dıye ben mınnosla bırlıkte 59u gorunce tabı ınsan bıranda sasırıyor ne okuyorum dıyor bence yenı gıttıgın yerde cok mutlu olucaksın meyvemm ınsallah yanı

günaydın kızlar

meyvecim hayırlı olsun çok sevindim senin adına kurtulmuşsun şükür:)

kafam çatlıyo benim de gece hiç uyutmadı benim sıpaa vala evlenince en az 5 sene çocuk mocuk yapmayın:)))

ayy benım daha 1 sene olmadı ama ufaktan ufaktan ıstıyorum nıdahcım yaa bı ıdeal kıloma ıneyım onuda 6 ay sabıtlıyeyım vucudum alıssın ondan sonra ınsalalh olur tabı hayırlısı neyse ozaman olsun saglıklı olsun ınsallah

günaydın kızlar

meyvecim hayırlı olsun çok sevindim senin adına kurtulmuşsun şükür:)

kafam çatlıyo benim de gece hiç uyutmadı benim sıpaa vala evlenince en az 5 sene çocuk mocuk yapmayın:)))

saol canım ama daha 1 ay varmıs bakanlıkdan olur gelicekmiş. inş bi aksilik cıkmaz korkuyorum o yüzden il capında 5 kişiymişiz bakalım nolcak..

senin oğlan uyuduğunda sende yat uyu tatlım dinlen azcık..

minnosum kışa senden bekliyoruzzz

ayy annemleri ikna etsem ben evlenir evlenmez yapcam

hypataım sana bır suru soru sordum sende hıcbırıne cevap vermedınn ben de 2 yemek kasıgı kadar cevız getırmıstım yanımda yarısını yedım yarısını sakladım bı 5 dk sonrada onu yıycemkı öglene benı cok acıktırmasın boyle dıyetımı bozmaz herhalde demı sekercım

günaydın kızlar

düğün tarihim sonunda belli oldu

kuyabiyeniz 23 Eylül'de gelin oluyoooo :123::123::123::123::123:

bakalım sen ne kadar kilo vereceksin bu diyetle canım aslında yapılması çok kolay günlük hayatta yediğimiz şeyler kaloriside 1000 kadar. bende sabahı merakla bekliyorum ne olacak bakalım. ama tatlım ben listede ne varsa harfiyen uydum.

günaydın kızlar

ayy gercekktenmııı cok sevındım kuyabıyemmm yaaa hayırlı ugurlu olsun allahım bır omur boyu mutlu huzurlu saglıklı bır yuvada yasamanı nasıp etsın ınsallahh takımımızın en çıtır geliniii :87::87::87:

günaydın kızlar

günaydın gizemimmm
canım hayırlı olsunnn ayyyy ne güzel güz düğünü olucak havada hafif bi meltemm esicek yapraklar sararmaya baslamıs süperr

bu gün ne güzel haberler alıyoruz kızlarrr ..

:123::123::123::123::123:

günaydın kızlar

ooooo çııtır gelinnnnnnnn:) hadi hayırlı olsunn

bakın dinleyin siz beni çocuk mocuk yapmayın diom:)))) şaka maka zor işşş zorr hofffffff... gerçi şükür bugünümüze,Allah aratmasın kimsye

bende hemen hemen aynen uymaya calısıyorum karcıcegım yarın super olaganustu bır sonuc gorursem ben bunu herhafta yaparım gıbıme gelıyor hadı bakalım hayırlısı ınsallah super kılo verırım ya 64 u gormeyı cok ıstıyorum

cnm soruları görmedim, burda hırsızlık olmuş, ortam karışık biraz da. ne çalmışlar demeyinnn tuvalet kağıtları ve ekmekler kayıp

aranı yap cevizlerini ye sonra öğlen eyrsin. gelicem.

cnm soruları görmedim, burda hırsızlık olmuş, ortam karışık biraz da. ne çalmışlar demeyinnn tuvalet kağıtları ve ekmekler kayıp

aranı yap cevizlerini ye sonra öğlen eyrsin. gelicem.

canım senin diyeti ben yapabilirmiyim emzirirken acep..

ay nıyekı nıdahcım bence olabılır bende senın gıbıyım 64 u gormeme 200 gr var ama yarın sabah gorucem ıste ınat ettım aksam yemegını cok hafıf ye nerdeyse 3 lıtre su ıc yarın sabah beraber sevınelım canımcım
:)) sorma canım kafam dumannn..yarın 66yı görmekti hedefim olmıcak galbaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…