canım 4 kiloyu kendim için demiştim
minnosum burda yaptığım hataları orda yapmam kimseyi iş dışındaki hayatıma almam burası küçük olduğundan durum burda cok farklı büyük yer herzaman daha iidir..
günaydın kızlar
meyvecim hayırlı olsun çok sevindim senin adına kurtulmuşsun şükür:)
kafam çatlıyo benim de gece hiç uyutmadı benim sıpaa vala evlenince en az 5 sene çocuk mocuk yapmayın:)))
günaydın kızlar
meyvecim hayırlı olsun çok sevindim senin adına kurtulmuşsun şükür:)
kafam çatlıyo benim de gece hiç uyutmadı benim sıpaa vala evlenince en az 5 sene çocuk mocuk yapmayın:)))
ayy benım daha 1 sene olmadı ama ufaktan ufaktan ıstıyorum nıdahcım yaabı ıdeal kıloma ıneyım onuda 6 ay sabıtlıyeyım vucudum alıssın ondan sonra ınsalalh olur tabı hayırlısı neyse ozaman olsun saglıklı olsun ınsallah
nidahcım kilon ne durumda tatlım bu hafta hiç tartıldınmı..
hypataım sana bır suru soru sordum sende hıcbırıne cevap vermedınn ben de 2 yemek kasıgı kadar cevız getırmıstım yanımda yarısını yedım yarısını sakladım bı 5 dk sonrada onu yıycemkı öglene benı cok acıktırmasın boyle dıyetımı bozmaz herhalde demı sekercım
günaydın kızlar
düğün tarihim sonunda belli oldu
kuyabiyeniz 23 Eylül'de gelin oluyoooo :123::123::123::123::123:
günaydın kızlar
günaydın kızlar
bakalım sen ne kadar kilo vereceksin bu diyetle canım aslında yapılması çok kolay günlük hayatta yediğimiz şeyler kaloriside 1000 kadar. bende sabahı merakla bekliyorum ne olacak bakalım. ama tatlım ben listede ne varsa harfiyen uydum.
hypataım sana bır suru soru sordum sende hıcbırıne cevap vermedınn ben de 2 yemek kasıgı kadar cevız getırmıstım yanımda yarısını yedım yarısını sakladım bı 5 dk sonrada onu yıycemkı öglene benı cok acıktırmasın boyle dıyetımı bozmaz herhalde demı sekercım
cnm soruları görmedim, burda hırsızlık olmuş, ortam karışık biraz da. ne çalmışlar demeyinnntuvalet kağıtları ve ekmekler kayıp
aranı yap cevizlerini ye sonra öğlen eyrsin. gelicem.
evet bugün 70.1 i gördüm canım
ne 70i yaa 67.1:) uykusuzlukkk
cnm soruları görmedim, burda hırsızlık olmuş, ortam karışık biraz da. ne çalmışlar demeyinnntuvalet kağıtları ve ekmekler kayıp
aranı yap cevizlerini ye sonra öğlen eyrsin. gelicem.
ayy nıdah bende gorunce gozlerımm acıldı amanınnn dedımmm nezaman aldı kıloyu bır haftada dedımgozlkerım boyle oldu neysekı yanlız yazmıssın
canım senin diyeti ben yapabilirmiyim emzirirken acep..
:)) sorma canım kafam dumannn..yarın 66yı görmekti hedefim olmıcak galbaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?