Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

minnoşum... ben ara öğünümü yapar öyle yemek yerim ki sonra daha fazla açlık hissedip saldırmayayım ve ayrıca burda öğün olarak verilen her şey kg. vermen için etkili. mutlaka uymalısın yani. az ya da eksik ya da çok ya da fazla yeme. aynen yap canım..

sorun varsa cvplarım seve seveee

tamam canımcım ben sabahkı kahvaltımı su yuzunden tam yapamadıgım ıcın cok acıktım normalde yemem gerekırdı haklısın . oyuzden bende ara ogundekı cevızımı ıkıye boldum yarısını saat 10 yedım dıger yarısını sımdı 11:30 da yedımkı metabolızmam calıssın hep öglen bır suru salaya yıycem onu hayal edıyorum suan

hayır alan kısının hırsızlıgı ayrı rezıllık caldıgı tuvalet kagıdı ayrı bır rezıllık

Ee canım keşke kahvaltını tamamlasaydın meyve hakkın varken yanındaki elmayı yeseydin... ben öyle demiştim sana, geçmişte ben olsam öyle yapardım yazmıştım... keşke meyveni yiyip kahvaltını tamamlasaydın. aç kalmazdın. neyse öğlen yoğurt salata ile doyur karnını.. kuyabiye ve ben salatanın üstüne yoğurdu döküp yedik, yemesi daha kolay ve zevkli oldu... dene istersen...

sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara: bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle: bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara: bir porsiyon meyve
ara: bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara: bir bardak süt

canım diyet böleydi 2 gün dimi

kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

kurtuldum burdaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım çok sevindim yaa

hadi hayırlı olsun sakın olmıycak diye düşünüp germe kendini, çağırma o kötü düşünceleri hiç

sen sadece güzel yanlarını düşün, 55 kilo bi çıtır olarak merkeze gitmeye bak

evet canım sen sabahki arada 3 yemek kaşığı kuru üzüm ya da 15(5 ceviz=1 porsiyon) yiyebilirsin. ya da 1 yemek kaşığı kuru üzüm ve 5 ceviz de yapabilirsin. tercih senin.

ayy inşş ya canım ne güzel olurr . akşam çorba salata yapayım en iyisi:)

kuyabiyeeeeemmmmmmmmmmmm, tebrik ederim canım... allah sorunsuz mutlulukla sağlıklı incecik incecikk gelin olmanı nasip etsin inş...

o zaman napıyoruzzzz???? gelinlik seçmeye başlıyoruzzzz

ay kızlarr ekmek ve tuvalet kağıdı hırsızı yokmuş...

denetçi yanlış saymış paketleri, boşuna ortam gerildi, denetçi saydığı için de genel müdürden tutun da herkese kadar çekmeceler, çantalar arandı

benim çekmecemde kuru kayısı ve leblebi paketim vardı hypatiaa hanım kirli çıkıymış dedilerr

öylesine bi buçuk saatimiz gitti kapıcılar, çaycılar almıştır, onların ihtiyacı diye insanlar küçümsendi, diyet yapanlar almıştır kepekli ekmek dendi bir sürü şey, herkes dedektifçilik oynadı

ay cok komık yaa

meyvecıgım sabah annemın zoruyla o sıcak ballı sutu ıctı m biliyordum hata oldugunu

bana lıste yapar mısın ne olursun

duzgun olsun karbonhıdratta koycaksan marmelatta koycaksan koy onu yıyım

bugun oglen:
karnıbahar haslama
marul
yogurt azcık kırmızı toz bıber ekledım

yanına ton açıcam ton yıyım mı bılmıyorum yanında

aksamustu işyerındeyım yıycek bıseyım yk yanımda...
ara yapamıcam..

yarna lıste yaparmısın sbh kahvaltı vs yerım valla yapıp yanımda tasıyorum

kızlar ben geldim kusuruma bakmayım benim işler değişti fazla kalamıcam bi kac gün burdaki iki arkadasa işleri hemen öğretmen gerekiyor onlar öğrenir öğrenmezde gecici görevle alıcaklarmıs beni merkese takım size emanet hypatiam minnosum size güveniyorum vaktim oldukca uğrıcamm sekerlerr

selam sekerleırm ben geldım cok ama cok zorlu bır surecten gectımm kocısım benı yenı acılan pızzacıya goturduu:84::84::84:

amaa ben mınnoss sabrettım dırendım yemedım o canım pızzayla kocaman kolcayı goturdu karsımda tadına bıle bakmadımm ve

yarım kase domates corbası ıctım bır bardak ayran ıctım.
ve akdenız salata soyledım ıste ıcındekı domateslerı salatalıkları yedım 1 domates 1 salatalık olur
3 catal marul bır kıbrıt kutusu kadarda beyaz peynır yedımm

olmussmu meyvem hypatıamın dıyetını bozmamısım demıı hypatıam nerdesın bıse de hele

ana gercektenmı meyvemm sımdı ne olucak yarınkı lısteler falan ay ben bılemem becerememkı ayy korktum sımdı sorumluluk aldık yapmaya calısırım tabıkıde yarındamı ugrayamıycaksın meyvem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…