Bebekler de uyumus anlasilan
Kucugun yarim saatlik uykusu var kahvaltidan sonra iste o sira ben yapiyorum kahvaltimi cay keyfime yetistin sendeBebekler de uyumus anlasilan
Güzel canım hosbesler olmasa daha iyi olurmus ama dersler seni yeterince yoruyor olmalı arada kaçamak olur afiyet olsun :)7.35
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 yeşil zeytin
(Gün boyu kahve azıcık sütlü)
13.30
1 kaşarlı tost
16.30
Muz(küçüktü)
1 mandalina(bol ekşili)
Hoşbeş 5tane falan(teneffüslerde birer birer attım çok acıkmıştım..)
1 fındık
19.40
Tavuk suyu çorbası
1 dilim ekmek
3 biber
Spor : 30-40 dk yürüyüş
Su 2L
Yawrukush
200 zıp ı yapamadım henüz ama aklımda
Çok güzel gidiyorsun bu hafta senin için bol eksili olacak gibi görünüyor :)Bugünkü menüm
Sabah (09.00)
1 yumurta ile zeytinyağlı omlet
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
Domates, kapya biber, salatalık
1 dilim tuzsuz etimek
Ara Öğün (11.30)
1 fincan yeşil çay
1 avuç kabak çekirdeği
Öğle (13.30)
3 kaşık kıymalı soğan kavurması
1 kase kekikli, kırmızı pul biberli süzme yoğurt
Ara Öğün (16.30)
4 tane çubuk kraker
Akşam (19.30)
4 kaşık etli türlü
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kâse süzme yoğurt
Spor olarak da 45 dk. Leslie ve 2000 adımlık yürüyüş yaptım. Toplam 235 puan oluyor.
Herkese bol eksiler dilerim. :)
Canım 2 öğün arası acikmiyor musun?Ay ben menümü paylaşmadımm
7 Eylül Cumartesi menüm
Sabah 10:00
Öğle
2 haşlanmış yumurta
13 zeytin
2 kelek
Domates salatalık soğan
Közlenmiş süsbiberi
Maydanoz nane
Akşam 18:30
Patlican kebabı
Bulgur pilavı
Bol salata
Spor
2 saat ev temizliği
1 saat alışveriş
1 saat yemek yapma
100 ip
Su
2 litre
Yawrukush
Canım canını sıkan önemli birşey değildir umarım şimdi nasılsın iyi misinKızlar iyi geceler canım sıkkın biraz menüyü yazacağım sadece:
Sabah: yarım yulaflı krep, yarım sosisli yumurta, 1 dilim tam b ekmek, bol domates, salatalık, maydanoz vs
Ara: bir kase yoğurt içine 13 Tane filan üzüm üstüne tarçın
Ara: ayran, 2 şu etinin mi ne kuru diyet bisküvisi
Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 6 küçük pırasa köftesi, tuzsuz ayran, kinoalı salata, yarım dilim ekmek
Spor: 10000 adım...stitch Yawrukush Kozmogirl17
Hepinizi seviyorum kızlar dikkat edin kendinize pzt ayrıntılı gireceğim foruma inşallah..
umarım benim gibi günü fena geçen olmamıştır, hepinize dua ediyoeum
,
Maşallah kuzulara ve sana canım enerjine hayran kaldım. Benim 3 buçuk yaşında oğlum var oda çok hareketli ama ben bukadar çok dışarı cikaramiyorum gerçi etrafta yakın bir park da yok malesefIyiaksamlar kizlar bugun oyle cok yoruldum ki anlatamam sabah 8 de kalktik kostur kostur cocuklari doyur yika arkadasa ofurmaya gittik kahvaltiya 3 gibi ordan ciktik markete gittik cocuklarla buzdolabi tam takirdi baya cok esya yuklendim sonra uzakta biraz park var oraya goturdum cocuklari sizede manzaranin resmini cektim bide bu parkta spor aletleri vardi yarim saatte onlara takildimEki Görüntüle 2305366 Eki Görüntüle 2305367 Eki Görüntüle 2305368
Sonra eve geldik biraz dinlendim sahile indirdim tekrardan su arabann pesinde 2 saat kosturdum
Eki Görüntüle 2305369
Kendimi cay bahcesine zor attim ordada kucugum durmadi tepemdeydi hep
Eki Görüntüle 2305371
Saat 9 du ben evegeldim esime yemek hairladim cocuklari uyuttum suan ayaklrim tutmuyor resmen okadar cok yorulmusum.
Allah kavuştursun canım zaman su gibi akıp geçsin hemencecik dönsün eşin :)Iyi geceler kizlar, sporumuzu yaptik, karnimizi doyurduk, esimin bavulunu hazirladik, son kez kahve keyfi yaptik 10 gun kahvelerimi yalniz icecegim.
1 saat sonra esimi havaalanina birakacagiz, gerci Akin istemiyor havaalanina gitmek, vedalasirken agliyorum, babam gitsin vedalasmayalim diyor:)
En son gecen yaz biz Turkiyeye gelirken Akin ucaga binene kadar babasindan ayriliyor diye agladi ve acayip asabiydi:)
Ucakta sagolsun turk hava yollari cocuklara bir kucuk canta icinde oyuncak vs ivir zivir verdide oyle sakinlesmisti..
Bizde durumlar bu sekilde, hepinize iyi istirahatler..
Yarin gorusmek uzere, sizleri seviyorum.
Güzel canım afiyet olsun :)
Menülerin güzel canım ama makarna keşke biraz daha erken saatlerde olsaymis6 eylul menum:
08:00 4-5 kasik granola, sut, cay
Aralarda bitki cayi, sutlu nescafe
12:30 2 yumurta, haslanmis brokoli ve karnibahar, yogurt, 2 adet kraker
Devaminda yine cay+nescafe
19:30 odul ogunum: peppercorn soslu steak, yesillik, soslu mantar, 3 kadeh sarap, biraz peynir
7 eylul menum
Bugun cok sacma oldu menum
Sabah 3 lokma fistik ezmeli tb ekmek (kizimin yemedigi kalanlar)
1de tavuklu brokolili tortilla yaptim kendime
2.30da kendi yaptigim buzlukta kalan bir dilim fit kek (yulaf, fistik ezmesi, kuruyemis, kakao ve pekmez var icinde, ama tadi cok guzel degildi de tatli istegini kesti)
8de 4-5 kasik makarna soslu (hazir ispanakli besamel sos gibi birsey vardi), 1 adet sosis
Yawrukush yarim saat yuruyus yaptim canim, cezami dusebilirsin gerci bu menuye biraz daha ceza gelir
Sürpriz misafir gelene kadar çok güzelmiş ama olsun afiyet olsun :)7 eyül menu m
Sabah 10
2yk közlenmiş patlıcan kavurma. Bi tane incir reçeli. 1 tane haşlanmış yumurta. Kizartma 5er tane patates biber7 siyah zeytin. Bol salata
Öğle sonrası 1buçuk
Aslında marketten aburcubur alacaktım dur tomrs dedim yerfistigi aldım eve geldim t ar hana Y la bi güzel yedimmm bir avuç fazlasiydi
3 ara
Bir kase dondurulmuş vişne.
Akşam 5
1 tane lahmacun. 3 parça tavuk ızgara. Salata
Akşam süpriz misafir geldi
Kekim çok güzel oldu
10 civarı
Bir buçuk diim kek
11 de kucikparca üzüm ve büyük eriklerden birtane
2 litre su misafirim olduğu için sporumuz eksik kaldi
Menun güzel canım sporun ise harika :)Iyi geceler kızlar güzel hanımlar bugün hep dışarıdaydım hiç vakit bulamadım gruba giremedim nasılsınız bugün:)
Menümü paylaşayım
Kahvaltı:
2 dilim peynir bolca sebze mantar sote gibi bisey yedim 1 bardak yeşil çay
Oglen: zencefili tavuk ve roka
Ara öğün: 1 Kefirix
Aksam: sebzeli et yemeği yoğurt ve çoban salata
Ara öğün: 1 avuç kuruyemis 1 şekersiz türk kahvesi
2.5 litre su
45 dakka yürüyüş
15 dakka koşu
10 dakka eliptik bisiklet
11000 adım
Menun bugun karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama bukadar kosusturmaya yaktigini düşünüyorum :)Cumartesi menum
sabah 11.30
2 tane pişi
1 kücük kase patates(haslanmis kasarlı)
Domates
1 tane cay tabagindan biraz ufak krep
3 cb sekersiz cay
ara 14.00
sekersiz turk kahvesi
Yarim dilim sutlu kekli bisey vardi tatli yani yarim bile degil 3 catal diyelim oglusla birlikkte yedim o baya sevdi cunku.
14.30
3 4 dilim minik ucgen dilim kavun.
aksam 19.30
5 6 tane patates kizartması
2 lokma ekmek
Spor
Parkta spor aletlerinde yrarim saabindim kaptisim 10 dk eliptigi 10 dk bisiklet cevirdim olur mu evde dirsatim olmadi cunku
2 3 saatte sahilde yuruyus kosturma tabi 1 saatte parkta oynadik kaydik falan
Su 2 lt kesin.
Eşler olmayınca akşam yemekleri hafif geçiyor çok iyi olmuş tatlım :)CUMARTESI MENUM
SABAH 9DA
2 tane cig borek
Yarim salatalik, yarim domates
1 kk peynir
OGLEN 13DE
Firinda tavuk (2 but, bir kucuk parca tavuk)
Domatesli semizotu salatasi
ARA 14.30DA
Filtre kahve cok az sutlu
1 hurma
5 adet kabuklu yer fistigi
AKSAM 18.30DA (Ilk ogunden kolayina kactim, esim yok diye cocuklara makarna-tavuk, kendime cay-kahvalti:) )
1 kk peynir
10 zeytin
Yarim domates,yarim salatalik
2 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi
SU: 2 lt + 350 ml mineralli su (suan iciyorum)
SPOR: 30 dk eliptik, 30dk bisiklet, 30dk kas calismasi spor salonunda, bunlarin haricinde surekli adimlama, bavul hazirlama ve aksam 5-6 arasi esimi havaalanina biraktiktan sonra parkta cocuk pesinde kosmaca...
@Akrrep
Ooo kola bozmus canim menuyu bide kizartmalar var tabiiii neyse dun odul gunuydu olur okadarDün tüm gün disaridaydik oğlumla 1 saatliğine eve geldik ozamanda sadece yazışmaları okuyabildim. Bugün de tüm pazar evde dinlenmeye karar verdik siz neler yapıyorsunuz :)
Gelelim dünkü menume
7 Eylül Cumartesi
Sabah 10.00
5 6 tane patates kızartması
Ara 12.00
Yarım kase şehriye çorbası
(Oglumdan kalan)
Öğle 15.00
3 yemek kaşığı yogurt
1 tatlı kaşığı chia
1 çay kaşığı tarçın
1 ad muz
Akşam 20.00
300 gram hamsi
3 lokma mısır ekmeği
Yarım bardak kola
Spor 200 ad ip atlama
2 saat oyun evinde bahçe oyunları
Hayirli olsun canim yeni eviniz sonuncu olduk malesefKizlar naber ben dun tasindik hic giremedim ev hala arbede çıkmış gibi bu hafta kaçıncı olduk ona bile bakamadim
Canim bizimkide yakin degil ki malesef arabayla 10 dakika yuruyerek yarim saat 2 cocuk olunca yuruyemiyorum birde karayolu gecmem gerekiyor ust gecit cok yuksek merdivenli 2 cocuk bebek arabasi malesef yurume gidemiyorum mecburen arabayla alisverise gitmem icin yarim saatlik arabayla semt degistirmem gerekiyor o manzarasini gonderdigim parkta bizim tepedeki daglarda diger arabali resimde sahil kesminde ikisinede mesafe arabayla 10 15 dakika ama yaz bitiyor mecburen eve kapancak cocuklar kapinin onune de cikaramiyorum cok sivri var yiyor cocuklari kim biri demis ya hapisdekilerin bile belli bi sure hava alma haklati var diye cok dogru canimMerhaba kızlar nasıl geçiyor tatiliniz
Güzel canım hosbesler olmasa daha iyi olurmus ama dersler seni yeterince yoruyor olmalı arada kaçamak olur afiyet olsun :)
Çok güzel gidiyorsun bu hafta senin için bol eksili olacak gibi görünüyor :)
Canım 2 öğün arası acikmiyor musun?
Canım canını sıkan önemli birşey değildir umarım şimdi nasılsın iyi misin
Maşallah kuzulara ve sana canım enerjine hayran kaldım. Benim 3 buçuk yaşında oğlum var oda çok hareketli ama ben bukadar çok dışarı cikaramiyorum gerçi etrafta yakın bir park da yok malesef
Oturduğumuz sitede park var ama temiz değil en yakın park da arabayla 10 dakika mesafede, yarın yürüyerek götürmeyi planlıyorum hem bana da yürüyüş olur bakalım yürüyerek kaç dakikaya gideceğim :)
Allah kavuştursun canım zaman su gibi akıp geçsin hemencecik dönsün eşin :)
Menülerin güzel canım ama makarna keşke biraz daha erken saatlerde olsaymis
Sürpriz misafir gelene kadar çok güzelmiş ama olsun afiyet olsun :)
Menun güzel canım sporun ise harika :)
Menun bugun karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama bukadar kosusturmaya yaktigini düşünüyorum :)
Eşler olmayınca akşam yemekleri hafif geçiyor çok iyi olmuş tatlım :)
Afiyet olsun canim :)
Aman ha canim, yarin tarti gunu..
Sporlar cok guzel olmus canim :)
Ne guze her seyin planli, programli :)
Canim sadece tavuk yediysen yaninda biscuit ekmek ya da baska seyler yemediysen kotu degil menun.
Trafik de kotu olmus
Tahmin edebiliyorum canim is yerindeki yogunlugunu kolay gelsin Deryacim..
Tatili dusun ne guzel vakit gecireceksin :)
Sevindim toparlanmana canim :)
canim cok az kalmis dogumuna, dogumdan sonra simdiki sIkIntilarin kalmayacak, bebegine kavusacaksin.
dislerini tedavi ettirirsin, her sey guzel olacak insallah kuzum.
Cok buyuk gecmis olsun, ignende bitiyormus.
Dogum icin hep hayirlisini iste, sizin icin en hayirlisi olsun insallah.
Sezeryan ya da normal dogum hic farketmez, muhim olan sen ve bebisin saglikli bir sekilde birbirinize kavusmaniz.
Bizi dogumdan sonra firsat bulunca haberdar et olur mu fatimem.
Allah yardimcin olsun, cok guzel bir dogum olsun insallah canim, heyecanla guzel haberlerini bekliyorum..
Allah uzun omurler versin gecmisler olsun.Selam canım..
Nasılsın?
Ancak fırsat buldum yazmaya..
Güzel dileklerin için çok tesekkur ederim
Çok şükür sağ salim kavuştuk.. 31 ağustosta acilen sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım.. Bebeğin suyu neredeyse bitmek üzereydi ama doğum için ters pozisyondaydı.. Neyse çok şükür çok kolay bir ameliyat oldu, bebeğim iyi, ben de toparlanmaya çalışıyorum malum ağrılarım var hala, inşaAllah kısa sürede onlar da geçer..
Bugünkü menüm
Sabah (09.00)
1 yumurta ile zeytinyağlı omlet
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
Domates, kapya biber, salatalık
1 dilim tuzsuz etimek
Ara Öğün (11.30)
1 fincan yeşil çay
1 avuç kabak çekirdeği
Öğle (13.30)
3 kaşık kıymalı soğan kavurması
1 kase kekikli, kırmızı pul biberli süzme yoğurt
Ara Öğün (16.30)
4 tane çubuk kraker
Akşam (19.30)
4 kaşık etli türlü
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kâse süzme yoğurt
Spor olarak da 45 dk. Leslie ve 2000 adımlık yürüyüş yaptım. Toplam 235 puan oluyor.
Herkese bol eksiler dilerim. :)
Ay ben menümü paylaşmadımm
7 Eylül Cumartesi menüm
Sabah 10:00
Öğle
2 haşlanmış yumurta
13 zeytin
2 kelek
Domates salatalık soğan
Közlenmiş süsbiberi
Maydanoz nane
Akşam 18:30
Patlican kebabı
Bulgur pilavı
Bol salata
Spor
2 saat ev temizliği
1 saat alışveriş
1 saat yemek yapma
100 ip
Su
2 litre
Yawrukush
Canim kisiri odulune sayalim, gerisi gayet guzel olmus :)Gunaydın kızlar dun yogun gecti giremedim hemen menu mu yazıyım
C tesı menum
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
Kavurmalı yumurta
Zeytın peynir
Ara 1 kac dilim elma
1 erık 2 dilim seftakı
Oglen saat 4 gıbı 1 kase kısır domates salatalık
Aksam cok yiyemedim kısır tok tuttu
Salata yoğurt 1 kac parca et
Ara sekersız cay
Kuru kayısı
2 lt su
Aksam parka gıttın aletlerle hareket yaptım ve tempolu yuruyus toplam 50 dk hemen hemen oldu gunduz 1 saat ev işi
@pembecanavarKozmogirl17
Odul olunca ceza olmuyor, haftada 1 ogun hakkimiz var canim.Teşekkür ederim canm. Akşam kek ve meyveye ceza yok o zamn
Insallah canim su gibi gecer..Canim hayirdir cok kotu bisey yoktur umarim.menunu begendim bu arada
Canim kaptisim 10 gun su gibi akip gecicek anlamicaksin bile emin ol.
3 catal doner diye okuyodum canim dnr yi niye duzelltin ki
Valla gurbetlik zordur sizinde isiniz zor allah yardimciniz olsun kuzum
Canim bol kacamakli bir menu olmus ama nasil canimda sarap istedi varya sabah sabah
Canim marketten elin bos cikmissin ama cok gec saatlere kadarda surekli yemissin neyse ki odul gunumuzdu.
Hic o konulara girme diyorsun yani allahtan uzaktalar diyelim anladigim kaadariyla canim ozaman
Guzel olmus bu menu kuzum sporda guzel
Biraz oyle olmus ama yinede eskisi kadar rahat yemedim tabi azar azar herseyden
Cig borego gormezden geliyorum kaptisim
Allah rahatlik versin sanada kuzum
Alistik bize cok normal geliyor ama gercekten guzel manzaramiz var
Guzel canim ama uyari almossin haberin olsun menu tablosunda
Tesekkur ederim canim:)Merhaba kızlar nasıl geçiyor tatiliniz
Güzel canım hosbesler olmasa daha iyi olurmus ama dersler seni yeterince yoruyor olmalı arada kaçamak olur afiyet olsun :)
Çok güzel gidiyorsun bu hafta senin için bol eksili olacak gibi görünüyor :)
Canım 2 öğün arası acikmiyor musun?
Canım canını sıkan önemli birşey değildir umarım şimdi nasılsın iyi misin
Maşallah kuzulara ve sana canım enerjine hayran kaldım. Benim 3 buçuk yaşında oğlum var oda çok hareketli ama ben bukadar çok dışarı cikaramiyorum gerçi etrafta yakın bir park da yok malesef
Oturduğumuz sitede park var ama temiz değil en yakın park da arabayla 10 dakika mesafede, yarın yürüyerek götürmeyi planlıyorum hem bana da yürüyüş olur bakalım yürüyerek kaç dakikaya gideceğim :)
Allah kavuştursun canım zaman su gibi akıp geçsin hemencecik dönsün eşin :)
Menülerin güzel canım ama makarna keşke biraz daha erken saatlerde olsaymis
Sürpriz misafir gelene kadar çok güzelmiş ama olsun afiyet olsun :)
Menun güzel canım sporun ise harika :)
Menun bugun karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama bukadar kosusturmaya yaktigini düşünüyorum :)
Eşler olmayınca akşam yemekleri hafif geçiyor çok iyi olmuş tatlım :)
Patates kizartmasi ve kola olmamis canim ama miktarlari az kotu degil.Dün tüm gün disaridaydik oğlumla 1 saatliğine eve geldik ozamanda sadece yazışmaları okuyabildim. Bugün de tüm pazar evde dinlenmeye karar verdik siz neler yapıyorsunuz :)
Gelelim dünkü menume
7 Eylül Cumartesi
Sabah 10.00
5 6 tane patates kızartması
Ara 12.00
Yarım kase şehriye çorbası
(Oglumdan kalan)
Öğle 15.00
3 yemek kaşığı yogurt
1 tatlı kaşığı chia
1 çay kaşığı tarçın
1 ad muz
Akşam 20.00
300 gram hamsi
3 lokma mısır ekmeği
Yarım bardak kola
Spor 200 ad ip atlama
2 saat oyun evinde bahçe oyunları
Canim gozunuzaydin, kolaylikla yerlesin insallah.Kizlar naber ben dun tasindik hic giremedim ev hala arbede çıkmış gibi bu hafta kaçıncı olduk ona bile bakamadim
Fatimem canim gozunuzaydin, sag salim kavusmussunuz.Selam canım..
Nasılsın?
Ancak fırsat buldum yazmaya..
Güzel dileklerin için çok tesekkur ederim
Çok şükür sağ salim kavuştuk.. 31 ağustosta acilen sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım.. Bebeğin suyu neredeyse bitmek üzereydi ama doğum için ters pozisyondaydı.. Neyse çok şükür çok kolay bir ameliyat oldu, bebeğim iyi, ben de toparlanmaya çalışıyorum malum ağrılarım var hala, inşaAllah kısa sürede onlar da geçer..
Verirsin ç an m ben 75 lerden 55 olmuştum. 4 kilo geri aldım. Önemli olan tekrar dan geri almamak. 60 lardaysan çok güzel. Tebrikler canm
Rakibe mideğil canım. Eşsiniz. Diğer eşlere karşı bir yarış bu
Allah kolaylık versin canım
Çok yakın daha yakın hangi zaman oluyor o
Ay ben yanlış mı anladım yoksaYawrukush eşmiyiz rakip mi
Ara öğün çok sağlıksız olmuş canım güzel sebzeli bir öğlen yemeği yeseydin ara öğüne gerek bile kalmazdı inanki şekerin düştüğü anda vücut tatlı ve kötü karbonhidratlara çabuk yakalanıyor onu önünü kesmek için sağlıklı ara öğün ve öğlen yemeği şart canim8 Eylül pazar mnüsü
Sabah
2 adet peynirli yumurta
Bi tane üçgen peynir
Dımates salatalık
1 dilim kepekli ekmek
2 tane zeytin
2 bardak çay
Ara öğün
Maraş dondurma 2 3 çatal karpuz
Bir miktar çubuk kraker
Akşam daha ymedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?