Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel menü

Kizlar naber ben dun tasindik hic giremedim ev hala arbede çıkmış gibi bu hafta kaçıncı olduk ona bile bakamadim
Kolay gelsin cnm tasınma cok zor cok yakın bizimde tasınma miz buraya anlıyorum seni

Selam kaptısım afiyet olsun Allah muhabbetinizi arttırsın yogun Bı haftasonu ydi sabah kıslık hazırlık aksam piknik eve geldım kızım tuvalete alısıyor altına yapmıs banyo yaptırdım onlar uyusun piknik malzemelerini yıkıcam işim cok

CUMARTESİ
SABAH

Boş

ÖĞLE
Muzlu süt
1 şeftali

AKŞAM
Bİ tabak nohut
Bi kase yoğurt
Az üzüm
@Kozmogirl17 @Yawrukush
30 dk Leslie ve 2 litre su
BUGÜN
SABAH

Yarım tost
Bol Söğüş
7 zeytin
1 yumurta
Bi dilim peynir

Öğle
Boş

Akşam

tavuk ızgara (gögüs)
Söğüş
Bi avuç kabak çekirdeği
Bi bardak kola
3 bisküvi
Cumartesi guzel olmus ama pazar ki kolaaa neydiii gızzzz
Oooo tatlim odul gunu dundu karistirmissin iyi ceza gelir bu menuye kuzu.

Yok canim sacma bi menu degilki bitek iki hobby keske cumartesi olsaydi ceza alcaksin kesin onlardan.

Valla kaptisim cok yoruldum pazar pazar evi gallettim ayaktaydi iyi oldu yerlestirdim ufak emekliyor hep yerlerdeydi halilari serdim rahatladim valla biz de ara sira yataga girip oynasip cikiyoruz cocuklarla ayri bi guzel oluyor yatakta
Ooo gofrete kadar her sey guzeldi .
Daha da yeme bence kuzum hepsi bi arada olmamis
Ablacım herkes çok güzel kilolar vardı bu hafta nasıl sonuncu olduk ki ya ben mi yanlış gördüm yoksa
Canim arti gelenler vardi bildirim yapmayanlar vardi oyuzden ortalama dustu diger takimlarinda ortalamalari guzeldi o sebepten

Ya gecen hafta ne guzeldi niye bu hafta boyle oldukki

Ay sorma canim cok yoruldum ya bugün is mis yapmadım o kadar yorulmusumki

Pazar menum
Sabah 10.00

Artik klasik kahvaltim demek istiyorum
1 yumurta
1kk beyaz peynir
2 dilim tb ekmegi
3 4 tane sekersiz cay

Ara 12 30

Sekersiz turk kahvesi

Oglen15.00

Yok

Ara

1 yerli muz ufak
5 6 tane findik

Aksam 17.30
4 5 kasik pilav
2 3 kasik tavuk sote mantarli
3 4 tane hamsi

Cok susuyorum 3 lt olmustur icim yaniyor sanki suandada

Ara 20.00

1 tane muz ufak

Tum odalari sil supur toz al 3 4 cesit yemek yap yedir topla bugun hic biseye vaktim olmadi kizlar inanin

Son düzenleme:
selam kızlar.. çok tembel bir hafta sonu geçirdim.. tabata beni mahvetti bacaklarım karnım kollarım her yerim perişan dün menü yazamadım çünkü meyveyi yine abarttım ben yaaa. 3 tane nektarin yedim dün.. hiç doymak bilmedim. sanırım meyve aidi beni acıktırıyor. bugün daha düzgün bir menü çıkartabildim ondan yazıcam

elimden geleni yapcam kardişim

ah canım beniiim geldim merak etme. hafta sonu tembelliğinden uğrayamadım ama hafta içi buradayım :)

Tamam canim sende bize dahil ol Harpy ve benim takimima gel

april22 canım hoş geldin takımımıza :)

menüm
sabah
omlet
1 dlm ekmek
1 yk tahin pekmez
domates salatalık
birazcık tulum peyniri

öğlen
ızgara hellim
salata
1 dlm ekmekten sucuklu tost

ara
1 nektarin
5-6 kaju

akşam
tavuk
salata
1 dlm ekmek
1 yk p pilavı

ara
tarçınlı süt
1 kare bitter

Yaa tatlim sen hgecen gun resmini atmissin ben onu alintiladim sonra kayboldu unuttum bidahada yazmayi ama cok guzel bi yuzun vardi bayildim
Çok teşekkür ederim ablacım o senin güzelliğin bisey sorucam çok moralim bozuldu ben yıllar evvelsi ergenken sağlık ocağında boyumu ölçüm makinesi ile olcturdum 158 çıkmıştı şimdi metre ile ölçtük 153 çıktım şok geçirdim nasıl olabilir acaba metre yynalis olamaz yanı küçülmüş olabilir mi vücudum

Kilodan dolayi az cikabilir vucut agirlikla cokebilir ama okadar olur mu bilemedim kuzum

Kuzum benimkide 29 aylik yeni yeni cumle kurmaya basladi onuda yavas yavas pek biseyde denemedim ben kitap falan aliyorum kendim okicam diyor resimlerine bakiyor biseyler anlatiyor ben okuyunca ilgilenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…