İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | ODUL | ||||||
Mavi boncukkk | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
LaMademoiselle | |||||||
Harpy | ODUL | ||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | ODUL | 10DK Y | |||||
Patlicanmoru | |||||||
stitch | ODUL | ||||||
Madamesnow | 100M | ||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | |||||||
Pembecanavar | ODUL | ||||||
besive | ODUL | ||||||
fmad | 200IA | ||||||
Cool_lime | |||||||
Akrrep | |||||||
april22 | ODUL | ||||||
MigiMadid | 10 DK Y | ||||||
ayeyldz | 100M | ||||||
Metem | 10DK Y | ||||||
Tomrs | 15 DK YURUYUS | 10 DK Y | ODUL | ||||
pomegranate_ |
İyi geceler canım tatlı huzurlu uykularGunaydin citir arkadaslarim , pazar gununuz cok mutlu ve huzurlu gecer umarim, kucak dolusu sevgiler.
Eki Görüntüle 2305468
Bu sabahtı ama kendimi geri yatağa attım:/Rakibe mideğil canım. Eşsiniz. Diğer eşlere karşı bir yarış bu
Allah kolaylık versin canım
Çok yakın daha yakın hangi zaman oluyor o
Ay ben yanlış mı anladım yoksaYawrukush eşmiyiz rakip mi
harikasin canim ben esim evde yokken yapiyorum genelde dalga gecmesin diye
Canim birde seni eslemedim ama bu hafta daha motive gibisin istersen yarismaya dahil edebilirim.
❤❤❤❤❤
Onlar buyuyugene kadar ben yaslanirim kuzum
Alisverisin nasil gecti kuzum
Aman dikkat et yavrum.
Aydinlikta cikmaya dikkat et bence
.
Canim allah kavustursun simdiden guzel seyler ismarlamissin az biraz daha arttir ama belki kayinvalidende biseyler gonderir bak benim ki malatyadan neler getirir gelirken.
Keske olmasaymis hosbesler daha bi hos olurmus menun takimimizin dr u
Sporu ihmal etme kuzum.
Kaptanim hizli giris yaptin yani hafta sonuna spor gibisi yok dimi.
Es dayanismasi harikasiniz
Kiskandım @Harpy nerdesin ilgi bekliyorum bende azicik
Nasıl da tanıyorsun beni Özlemcimkesin bol yufkali yagda kizarmis , bol sekerlidir seninkiler sahi benim esim nerde bir ses ver
Tahmin ettiğim gibi akrepcim, yedim kazığımi geldim. Allah'tan kalorisizNasıl geçti peki alışveriş
Menü güzel canım üzüm takıldı gözüme sadecesporun da müthiş. Her daim hareket bu olsa gerek
Ben de çok mutlu oldum canım
Hep birlikte başarıcaz o hedefe ulaşıcaz canım
Sen ne kadar anlayışlı bir eşsingönlünce olsun herşey
Çok sevindim bu duruma. Puanlamayı sevememiştim
Allah rahatlık versin
Var yaa ömür uzatacak bir yerde yaşıyorsun Özlemcim. Nasıl glda güzel manzaralarIyiaksamlar kizlar bugun oyle cok yoruldum ki anlatamam sabah 8 de kalktik kostur kostur cocuklari doyur yika arkadasa ofurmaya gittik kahvaltiya 3 gibi ordan ciktik markete gittik cocuklarla buzdolabi tam takirdi baya cok esya yuklendim sonra uzakta biraz park var oraya goturdum cocuklari sizede manzaranin resmini cektim bide bu parkta spor aletleri vardi yarim saatte onlara takildimEki Görüntüle 2305366 Eki Görüntüle 2305367 Eki Görüntüle 2305368
Sonra eve geldik biraz dinlendim sahile indirdim tekrardan su arabann pesinde 2 saat kosturdum
Eki Görüntüle 2305369
Kendimi cay bahcesine zor attim ordada kucugum durmadi tepemdeydi hep
Eki Görüntüle 2305371
Saat 9 du ben evegeldim esime yemek hairladim cocuklari uyuttum suan ayaklrim tutmuyor resmen okadar cok yorulmusum.
Yağmur çizmesi mi alsam ben gelirkenoy oyy ne guzel, burasi gece soguyor, gunduz de max 16 goruyor artik
Sesli güldüm bu yorumunaKizlar selam, telefonum bozuldu, yenisini aldim sigortadan dun bir suru aksilikle ama simdi kendine gelmeye basladi. Gecmisi bitirdim ama tek tek alintilayamadim kusura bakmayin
Yawrukush canim takim icin dediklerine katiliyorum, cok guzel yazmissin. Esin icin de uzme canini, keske siz de gidebilseymissiniz ama 4 senedir gidemediyse gozunde tutuyordur. Benim de 2 sene oluyor, ayarlayabilsem yarin gidicem o kadar. Ucuz charter ucusu ariyorum bi kacip geliyim diye
FitFiliz @kanadali35 birinci biz olucak kizlar hafta. Gozum uzerinizde. Gerci Derya zaten o boreklerle birinci olamaz
Allah kavuştursun canım. Biz de seviyoruz seni kaptişimizIyi geceler kizlar, sporumuzu yaptik, karnimizi doyurduk, esimin bavulunu hazirladik, son kez kahve keyfi yaptik 10 gun kahvelerimi yalniz icecegim.
1 saat sonra esimi havaalanina birakacagiz, gerci Akin istemiyor havaalanina gitmek, vedalasirken agliyorum, babam gitsin vedalasmayalim diyor:)
En son gecen yaz biz Turkiyeye gelirken Akin ucaga binene kadar babasindan ayriliyor diye agladi ve acayip asabiydi:)
Ucakta sagolsun turk hava yollari cocuklara bir kucuk canta icinde oyuncak vs ivir zivir verdide oyle sakinlesmisti..
Bizde durumlar bu sekilde, hepinize iyi istirahatler..
Yarin gorusmek uzere, sizleri seviyorum.
O kadar da pahalı olduğunu bilmiyordum canım. Keşke ulaşım biraz daha makul olsa. Belki zamanla ucuzlar fiyatlarthy dunyanin parasi turkiyeden ev aliriz o paraya, oyuzden gitmedik bu sene
Niye öyle ki Özge'cim. Bizim gelin olsan sana bayılırdım, evi istesen al senin olsun derdim canımListe var canim bu haftada ama kilo verme yarismamiz olcak bu hafta :)
Evet canim bu hafta puanlama yok sadece, kilo verme yarismasi :)
Bu hafta guzel bir eks goruruz canim esim :)
Ozlemim 11 yildir birlikteyiz esimle, daha 1 kez Turkiyeden evimize donerken ne kayinvalidem , ne kayinpederim, ne gorumcem 1 cop dahi almamis, yollamamislardir.
Onu birak torunlarina 1 oyuncak dahi almazlar :))
Biz bu hafta takimin tozunu attiriyoruz :))
Cok guzel menu ve spor canim :)
Afiyet olsun sizede canim :)
Cok guzel bir menu ve sporlar :)
Hayirdir canim her sey yolunda mi?
Iyisindir insallah..
Siz ne guzelsiniz kuzular, masallah hepinize..
Hic anlamadim dnr ne ki :)))
Afiyet olsun canim...
Canım bunu hiç araştırmamıştım tersi aklıma gelmediğinden. Hep z.yagi hafif diye biliyordum. Tereyağı hem daha lezzetli yumurta yaparken. Bilgi için thank you tatlım.menun guzel canim ama yumurtayi zeytin yagi yerine tereyagi tercih et , zeytinyagini kalorisi tereyagindan 2,3 kat fazla
Senin dusunup soylemen yeter canim.Nasıl da tanıyorsun beni Özlemcim
Tahmin ettiğim gibi akrepcim, yedim kazığımi geldim. Allah'tan kalorisiz
Var yaa ömür uzatacak bir yerde yaşıyorsun Özlemcim. Nasıl glda güzel manzaralar
Siz de ayrı güzel
Yağmur çizmesi mi alsam ben gelirken
Spor ayakkabı ile gelcektim ama
Gece de üşümesem bari
Sesli güldüm bu yorumuna
Sorma kız kaçamak yapcak haftayı bulmuşum reglim de yakın, iyice şiştim. Sabah yarım saatlik vakit ayırdım hem yürüyom hem yaziyom şu an
Allah kavuştursun canım. Biz de seviyoruz seni kaptişimiz
O kadar da pahalı olduğunu bilmiyordum canım. Keşke ulaşım biraz daha makul olsa. Belki zamanla ucuzlar fiyatlar
Niye öyle ki Özge'cim. Bizim gelin olsan sana bayılırdım, evi istesen al senin olsun derdim canım
Aklına gelen başka evlik ihtiyaçlar varsa ben bulur buluştururum Özge'cim. Salça filan (Adanalı gelini olunca aklıma salça geldi) yani uçakta gitmeye izin olan şeyler geliyorsa aklına söyle eşimle buluşurlar hafta sonu senin eşine verebilir
Canım bunu hiç araştırmamıştım tersi aklıma gelmediğinden. Hep z.yagi hafif diye biliyordum. Tereyağı hem daha lezzetli yumurta yaparken. Bilgi için thank you tatlım.
Gunaydin canim..Gunaydin kuzular
Iyı geceler kaptişimmKitabimi okudum , gazetelere baktim , artik uyku vakti benim icin..
Sabaha gorusmek uzere kizlar, iyi bakin kendinize.
Teşekkür ederim canm. Akşam kek ve meyveye ceza yok o zamnOdullu bir menu olmus canim, dogum gununuzde var, dikkat et elinden geldigince...
Pisi miiii, Ozleeem cayi koy geliyorumCumartesi menum
sabah 11.30
2 tane pişi
1 kücük kase patates(haslanmis kasarlı)
Domates
1 tane cay tabagindan biraz ufak krep
3 cb sekersiz cay
ara 14.00
sekersiz turk kahvesi
Yarim dilim sutlu kekli bisey vardi tatli yani yarim bile degil 3 catal diyelim oglusla birlikkte yedim o baya sevdi cunku.
14.30
3 4 dilim minik ucgen dilim kavun.
aksam 19.30
5 6 tane patates kizartması
2 lokma ekmek
Spor
Parkta spor aletlerinde yrarim saabindim kaptisim 10 dk eliptigi 10 dk bisiklet cevirdim olur mu evde dirsatim olmadi cunku
2 3 saatte sahilde yuruyus kosturma tabi 1 saatte parkta oynadik kaydik falan
Su 2 lt kesin.
Canim hayirdir cok kotu bisey yoktur umarim.menunu begendim bu aradaKızlar iyi geceler canım sıkkın biraz menüyü yazacağım sadece:
Sabah: yarım yulaflı krep, yarım sosisli yumurta, 1 dilim tam b ekmek, bol domates, salatalık, maydanoz vs
Ara: bir kase yoğurt içine 13 Tane filan üzüm üstüne tarçın
Ara: ayran, 2 şu etinin mi ne kuru diyet bisküvisi
Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 6 küçük pırasa köftesi, tuzsuz ayran, kinoalı salata, yarım dilim ekmek
Spor: 10000 adım...stitch Yawrukush Kozmogirl17
Hepinizi seviyorum kızlar dikkat edin kendinize pzt ayrıntılı gireceğim foruma inşallah..
umarım benim gibi günü fena geçen olmamıştır, hepinize dua ediyoeum
,
Ayy ne tatlilar Ozlemcim masallah❤
Canim kaptisim 10 gun su gibi akip gecicek anlamicaksin bile emin ol.Iyi geceler kizlar, sporumuzu yaptik, karnimizi doyurduk, esimin bavulunu hazirladik, son kez kahve keyfi yaptik 10 gun kahvelerimi yalniz icecegim.
1 saat sonra esimi havaalanina birakacagiz, gerci Akin istemiyor havaalanina gitmek, vedalasirken agliyorum, babam gitsin vedalasmayalim diyor:)
En son gecen yaz biz Turkiyeye gelirken Akin ucaga binene kadar babasindan ayriliyor diye agladi ve acayip asabiydi:)
Ucakta sagolsun turk hava yollari cocuklara bir kucuk canta icinde oyuncak vs ivir zivir verdide oyle sakinlesmisti..
Bizde durumlar bu sekilde, hepinize iyi istirahatler..
Yarin gorusmek uzere, sizleri seviyorum.
3 catal doner diye okuyodum canim dnr yi niye duzelltin ki
Valla gurbetlik zordur sizinde isiniz zor allah yardimciniz olsun kuzumthy dunyanin parasi turkiyeden ev aliriz o paraya, oyuzden gitmedik bu sene
Canim bol kacamakli bir menu olmus ama nasil canimda sarap istedi varya sabah sabah6 eylul menum:
08:00 4-5 kasik granola, sut, cay
Aralarda bitki cayi, sutlu nescafe
12:30 2 yumurta, haslanmis brokoli ve karnibahar, yogurt, 2 adet kraker
Devaminda yine cay+nescafe
19:30 odul ogunum: peppercorn soslu steak, yesillik, soslu mantar, 3 kadeh sarap, biraz peynir
7 eylul menum
Bugun cok sacma oldu menum
Sabah 3 lokma fistik ezmeli tb ekmek (kizimin yemedigi kalanlar)
1de tavuklu brokolili tortilla yaptim kendime
2.30da kendi yaptigim buzlukta kalan bir dilim fit kek (yulaf, fistik ezmesi, kuruyemis, kakao ve pekmez var icinde, ama tadi cok guzel degildi de tatli istegini kesti)
8de 4-5 kasik makarna soslu (hazir ispanakli besamel sos gibi birsey vardi), 1 adet sosis
Yawrukush yarim saat yuruyus yaptim canim, cezami dusebilirsin gerci bu menuye biraz daha ceza gelir
Canim marketten elin bos cikmissin ama cok gec saatlere kadarda surekli yemissin neyse ki odul gunumuzdu.7 eyül menu m
Sabah 10
2yk közlenmiş patlıcan kavurma. Bi tane incir reçeli. 1 tane haşlanmış yumurta. Kizartma 5er tane patates biber7 siyah zeytin. Bol salata
Öğle sonrası 1buçuk
Aslında marketten aburcubur alacaktım dur tomrs dedim yerfistigi aldım eve geldim t ar hana Y la bi güzel yedimmm bir avuç fazlasiydi
3 ara
Bir kase dondurulmuş vişne.
Akşam 5
1 tane lahmacun. 3 parça tavuk ızgara. Salata
Akşam süpriz misafir geldi
Kekim çok güzel oldu
10 civarı
Bir buçuk diim kek
11 de kucikparca üzüm ve büyük eriklerden birtane
2 litre su misafirim olduğu için sporumuz eksik kaldi
Hic o konulara girme diyorsun yani allahtan uzaktalar diyelim anladigim kaadariyla canim ozamanListe var canim bu haftada ama kilo verme yarismamiz olcak bu hafta :)
Evet canim bu hafta puanlama yok sadece, kilo verme yarismasi :)
Bu hafta guzel bir eks goruruz canim esim :)
Ozlemim 11 yildir birlikteyiz esimle, daha 1 kez Turkiyeden evimize donerken ne kayinvalidem , ne kayinpederim, ne gorumcem 1 cop dahi almamis, yollamamislardir.
Onu birak torunlarina 1 oyuncak dahi almazlar :))
Biz bu hafta takimin tozunu attiriyoruz :))
Cok guzel menu ve spor canim :)
Afiyet olsun sizede canim :)
Cok guzel bir menu ve sporlar :)
Hayirdir canim her sey yolunda mi?
Iyisindir insallah..
Siz ne guzelsiniz kuzular, masallah hepinize..
Hic anlamadim dnr ne ki :)))
Afiyet olsun canim...
Guzel olmus bu menu kuzum sporda guzelIyi geceler kızlar güzel hanımlar bugün hep dışarıdaydım hiç vakit bulamadım gruba giremedim nasılsınız bugün:)
Menümü paylaşayım
Kahvaltı:
2 dilim peynir bolca sebze mantar sote gibi bisey yedim 1 bardak yeşil çay
Oglen: zencefili tavuk ve roka
Ara öğün: 1 Kefirix
Aksam: sebzeli et yemeği yoğurt ve çoban salata
Ara öğün: 1 avuç kuruyemis 1 şekersiz türk kahvesi
2.5 litre su
45 dakka yürüyüş
15 dakka koşu
10 dakka eliptik bisiklet
11000 adım
siz zaten cok guzelsiniz ogluslarada masallah, manzara diyorum super ,
Biraz oyle olmus ama yinede eskisi kadar rahat yemedim tabi azar azar herseydenSporlar sahane canim, menunde guzel:)
Tamamdir canim :)
Hic korkuyoRum deme :) benim en az suren ucusum 20 saat oluyor 2 cocukla, istanbuldan birde ankara aktarmasi var, sonrada alanyaya gidiyorum :))
Odulun dibine vurmussun Ozlemim :)
Cig borego gormezden geliyorum kaptisimCUMARTESI MENUM
SABAH 9DA
2 tane cig borek
Yarim salatalik, yarim domates
1 kk peynir
OGLEN 13DE
Firinda tavuk (2 but, bir kucuk parca tavuk)
Domatesli semizotu salatasi
ARA 14.30DA
Filtre kahve cok az sutlu
1 hurma
5 adet kabuklu yer fistigi
AKSAM 18.30DA (Ilk ogunden kolayina kactim, esim yok diye cocuklara makarna-tavuk, kendime cay-kahvalti:) )
1 kk peynir
10 zeytin
Yarim domates,yarim salatalik
2 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi
SU: 2 lt + 350 ml mineralli su (suan iciyorum)
SPOR: 30 dk eliptik, 30dk bisiklet, 30dk kas calismasi spor salonunda, bunlarin haricinde surekli adimlama, bavul hazirlama ve aksam 5-6 arasi esimi havaalanina biraktiktan sonra parkta cocuk pesinde kosmaca...
Ellssa
Allah rahatlik versin sanada kuzumGunaydin citir arkadaslarim , pazar gununuz cok mutlu ve huzurlu gecer umarim, kucak dolusu sevgiler.
Eki Görüntüle 2305468
Alistik bize cok normal geliyor ama gercekten guzel manzaramiz varNasıl da tanıyorsun beni Özlemcim
Var yaa ömür uzatacak bir yerde yaşıyorsun Özlemcim. Nasıl glda güzel manzaralar
Siz de ayrı güzel
Gece de üşümesem bari
Sesli güldüm bu yorumuna
Sorma kız kaçamak yapcak haftayı bulmuşum reglim de yakın, iyice şiştim. Sabah yarım saatlik vakit ayırdım hem yürüyom hem yaziyom şu an
O kadar da pahalı olduğunu bilmiyordum canım. Keşke ulaşım biraz daha makul olsa. Belki zamanla ucuzlar fiyatlar
Niye öyle ki Özge'cim. Bizim gelin olsan sana bayılırdım, evi istesen al senin olsun derdim canım
Aklına gelen başka evlik ihtiyaçlar varsa ben bulur buluştururum Özge'cim. Salça filan (Adanalı gelini olunca aklıma salça geldi) yani uçakta gitmeye izin olan şeyler geliyorsa aklına söyle eşimle buluşurlar hafta sonu senin eşine verebilir
Canım bunu hiç araştırmamıştım tersi aklıma gelmediğinden. Hep z.yagi hafif diye biliyordum. Tereyağı hem daha lezzetli yumurta yaparken. Bilgi için thank you tatlım.
Guzel canim ama uyari almossin haberin olsun menu tablosundaGunaydın kızlar dun yogun gecti giremedim hemen menu mu yazıyım
C tesı menum
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
Kavurmalı yumurta
Zeytın peynir
Ara 1 kac dilim elma
1 erık 2 dilim seftakı
Oglen saat 4 gıbı 1 kase kısır domates salatalık
Aksam cok yiyemedim kısır tok tuttu
Salata yoğurt 1 kac parca et
Ara sekersız cay
Kuru kayısı
2 lt su
Aksam parka gıttın aletlerle hareket yaptım ve tempolu yuruyus toplam 50 dk hemen hemen oldu gunduz 1 saat ev işi
Minnakeller Kozmogirl17
Hahah ben de senin ben gobegim yuruyuse gidiyoruz mesajina sesli gulmustumNasıl da tanıyorsun beni Özlemcim
Siz de ayrı güzel
Gece de üşümesem bari
Sesli güldüm bu yorumuna
Bak bunu ben de bilmiyorum sagol. Zaten tereyagi ile de daha lezzetli yumurtamenun guzel canim ama yumurtayi zeytin yagi yerine tereyagi tercih et , zeytinyagini kalorisi tereyagindan 2,3 kat fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?