Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CUMARTESI MENUM
SABAH 9DA

2 tane cig borek
Yarim salatalik, yarim domates
1 kk peynir

OGLEN 13DE
Firinda tavuk (2 but, bir kucuk parca tavuk)
Domatesli semizotu salatasi

ARA 14.30DA
Filtre kahve cok az sutlu
1 hurma
5 adet kabuklu yer fistigi

AKSAM 18.30DA (Ilk ogunden kolayina kactim, esim yok diye cocuklara makarna-tavuk, kendime cay-kahvalti:) )
1 kk peynir
10 zeytin
Yarim domates,yarim salatalik
2 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi

SU: 2 lt + 350 ml mineralli su (suan iciyorum)
SPOR: 30 dk eliptik, 30dk bisiklet, 30dk kas calismasi spor salonunda, bunlarin haricinde surekli adimlama, bavul hazirlama ve aksam 5-6 arasi esimi havaalanina biraktiktan sonra parkta cocuk pesinde kosmaca...
Ellssa

Son düzenleme:
TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17 10DKELIPTIKODUL
Mavi boncukkk
Gonulmeyvesi
LaMademoiselle
HarpyODUL
kanadali35
YawrukushODUL 10DK Y
Patlicanmoru SPOR? SPOR?
stitch MUAF 10 DK Y 100MODUL
Madamesnow100M
Falanfilannnn SPOR?
gogo2405
PembecanavarODUL
besiveODUL
fmad200IA
Cool_lime
Akrrep
april22ODUL
MigiMadid10 DK Y
ayeyldz100M
Metem10DK Y
Tomrs15 DK YURUYUS SPOR?10 DK Y10DK YODUL
pomegranate_
@ayeyldz , @MigiMadid , Gonulmeyvesi , cool_lime , @Patlicanmoru kizlar bu ilk uyariniz 3 gunden fazla menusunu yazmayanlar uyari aliyor.Bundan sonrada dikkat etmez ve menulerinizi yazmaz iseniz menu tablosundan sizleri silmek durumunda kalacagim. @ayeyldz bu durum devam ederse canim listeye girmen mumkun olamayacak, @Patlicanmoru malesef seninde kendi isteginle yarismadan ayrilman gerekecek.Umarim bunlara gerek kalmadan, menulerinizi duzenli bir sekilde yazarsiniz...
@Mavi boncukkk bildirim yapmadin cuma gunu takimi zor durumda biraktin ve hala senden haber alamadik.Uzgunum ama yarismadan diskalifiye olmak durumunda kalacaksin...

Bu sabahtı ama kendimi geri yatağa attım:/
Sağol kuzum

İnşallah canım
Yoğun bir sene bakalım spor yapabilirsem çok harika olacak sağlığım için

kesin bol yufkali yagda kizarmis , bol sekerlidir seninkiler sahi benim esim nerde bir ses ver
Nasıl da tanıyorsun beni Özlemcim
Tahmin ettiğim gibi akrepcim, yedim kazığımi geldim. Allah'tan kalorisiz
Var yaa ömür uzatacak bir yerde yaşıyorsun Özlemcim. Nasıl glda güzel manzaralar
Siz de ayrı güzel
oy oyy ne guzel, burasi gece soguyor, gunduz de max 16 goruyor artik
Yağmur çizmesi mi alsam ben gelirken
Spor ayakkabı ile gelcektim ama
Gece de üşümesem bari
Sesli güldüm bu yorumuna
Sorma kız kaçamak yapcak haftayı bulmuşum reglim de yakın, iyice şiştim. Sabah yarım saatlik vakit ayırdım hem yürüyom hem yaziyom şu an
Allah kavuştursun canım. Biz de seviyoruz seni kaptişimiz
thy dunyanin parasi turkiyeden ev aliriz o paraya, oyuzden gitmedik bu sene
O kadar da pahalı olduğunu bilmiyordum canım. Keşke ulaşım biraz daha makul olsa. Belki zamanla ucuzlar fiyatlar
Niye öyle ki Özge'cim. Bizim gelin olsan sana bayılırdım, evi istesen al senin olsun derdim canım
Aklına gelen başka evlik ihtiyaçlar varsa ben bulur buluştururum Özge'cim. Salça filan (Adanalı gelini olunca aklıma salça geldi ) yani uçakta gitmeye izin olan şeyler geliyorsa aklına söyle eşimle buluşurlar hafta sonu senin eşine verebilir
menun guzel canim ama yumurtayi zeytin yagi yerine tereyagi tercih et , zeytinyagini kalorisi tereyagindan 2,3 kat fazla
Canım bunu hiç araştırmamıştım tersi aklıma gelmediğinden. Hep z.yagi hafif diye biliyordum. Tereyağı hem daha lezzetli yumurta yaparken. Bilgi için thank you tatlım.

Senin dusunup soylemen yeter canim.
Salca annem 10 kilo aldi :) Hemde biber salcasi kismet olursa getirecek gelirken.
Esimin ailesinin esi benzeri yoktur:)
Hic girmeyeyim o konulara cikamam...
Yerlerinde iyi olsunlar...

Gunaydın kızlar dun yogun gecti giremedim hemen menu mu yazıyım
C tesı menum
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
Kavurmalı yumurta
Zeytın peynir

Ara 1 kac dilim elma
1 erık 2 dilim seftakı

Oglen saat 4 gıbı 1 kase kısır domates salatalık

Aksam cok yiyemedim kısır tok tuttu
Salata yoğurt 1 kac parca et

Ara sekersız cay
Kuru kayısı

2 lt su
Aksam parka gıttın aletlerle hareket yaptım ve tempolu yuruyus toplam 50 dk hemen hemen oldu gunduz 1 saat ev işi
Minnakeller Kozmogirl17

Pisi miiii, Ozleeem cayi koy geliyorum

Canim hayirdir cok kotu bisey yoktur umarim.menunu begendim bu arada
Ayy ne tatlilar Ozlemcim masallah

Canim kaptisim 10 gun su gibi akip gecicek anlamicaksin bile emin ol.
eylul 7 menum
sabah 8
1 kase yulaf ezmesi,1 yk keten tohumu,1 tk ceviz , tarcin
ara 2 sutlu neskahve

aksam 4
2 tane elim kadar lhmcn, 3 catal dnr ( kimsenin cani cekmesin ),
2 lt su
spor leslie45 dk
Yawrukush
@gogo2405
3 catal doner diye okuyodum canim dnr yi niye duzelltin ki
thy dunyanin parasi turkiyeden ev aliriz o paraya, oyuzden gitmedik bu sene
Valla gurbetlik zordur sizinde isiniz zor allah yardimciniz olsun kuzum
Canim bol kacamakli bir menu olmus ama nasil canimda sarap istedi varya sabah sabah
Canim marketten elin bos cikmissin ama cok gec saatlere kadarda surekli yemissin neyse ki odul gunumuzdu.
Hic o konulara girme diyorsun yani allahtan uzaktalar diyelim anladigim kaadariyla canim ozaman
Guzel olmus bu menu kuzum sporda guzel
siz zaten cok guzelsiniz ogluslarada masallah , manzara diyorum super ,

Sporlar sahane canim, menunde guzel:)

Tamamdir canim :)

Hic korkuyoRum deme :) benim en az suren ucusum 20 saat oluyor 2 cocukla, istanbuldan birde ankara aktarmasi var, sonrada alanyaya gidiyorum :))

Odulun dibine vurmussun Ozlemim :)
Biraz oyle olmus ama yinede eskisi kadar rahat yemedim tabi azar azar herseyden
Cig borego gormezden geliyorum kaptisim
Gunaydin citir arkadaslarim , pazar gununuz cok mutlu ve huzurlu gecer umarim, kucak dolusu sevgiler.
Eki Görüntüle 2305468
Allah rahatlik versin sanada kuzum
Alistik bize cok normal geliyor ama gercekten guzel manzaramiz var
Guzel canim ama uyari almossin haberin olsun menu tablosunda

Hahah ben de senin ben gobegim yuruyuse gidiyoruz mesajina sesli gulmustum sen hala yapma gobek hareketi, sadece yuru
Yagmur cizmen varsa getirebilirsin ama sart degil, eger highlands turu yapacaksaniz, trekking falan, camurlu olabiliyor, oyle zamanda giymek icin ise yarar, yoksa normal gunde giymezsin. Kanalizasyon sistemi cok iyi, o kadar yagmur yagar ama yollar hic su olmaz. Ben de hep spor ayakkabi giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…