- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Ara öğün çok sağlıksız olmuş canım güzel sebzeli bir öğlen yemeği yeseydin ara öğüne gerek bile kalmazdı inanki şekerin düştüğü anda vücut tatlı ve kötü karbonhidratlara çabuk yakalanıyor onu önünü kesmek için sağlıklı ara öğün ve öğlen yemeği şart canim
Ablacım herkes çok güzel kilolar vardı bu hafta nasıl sonuncu olduk ki yaHayirli olsun canim yeni eviniz sonuncu olduk malesef
Iyi yapmışsın canım :) küçük yaptığın kaçamaklar sana oyle kilo aldirmaz ama cok yavaş kilo verirsin ve yavaş kilo verince de insan bir süre sonra sıkılıyor bozuyor insan diyeti :) hepimiz küçük de olsa yanlışlıklar yapıyoruz merak etme tatlım:)Haklsın canım kahvaltı biraz geç oldu bugün o yüzden öğlen yiyemedim
ailemi ziyarete geldim bugün
Dondurma da karpuz da çok yemedim ama aile bir arada olunca güzel geliyor insanın gözüne
Anjio oldu tedbir amaçlı canım ama iyi şükür.canim iyi ki dogmus kuzun cok mutlu omru olsun insallah :)
Haklisin tum yuk annelerde Filizim, sadece hafta sonu ve aksam cocuklar uyuyunca esimin yoklugunu hissederim.
Yazarim tabi bunaldikca:)
Ne guzel yazmissin canim, burada aile gibiyiz, ben hepinizi ayri ayri seviyorum.
Yarismaya yeniden katilmanla, listeye girmenle ilgili bir problem yok.
Beraber kilo vermek bencede cok keyifli, hedefe kadar durmak durmak yok :)
O son yazdigin cumle benim kalbimden sana karsi gecen sey canim..
'Gerekli vakti ayirinca buradaki arkadasliklarda yeterince gercek oluyor'
Bu sozun sonuna kalp birakiyorum.
Guzel menu canim, suyu bende arttirmaliyim:)
Bu hafta arttiralim esim..
Canim ellerine emeklerine saglik, @ayeyldz seninle es olmak cok keyifliydi, 2. olmusuz harika :)
Cok guzel bir gun olmus yine canim :)
Nasilsin nasil gidiyor diyetin?
Malesef bazen boyle anlasamadigimiz durumlar oluyor eslerimizle, orta yolu bulmaya calismak en guzeli canim..
Gidiyor kilolar canim :)
Sarelleyle iliskinizin bozulmasina sevindim :)
Cok guzel bir menu canim :)
Ablacim neyi var kayinpederinin, iyi mi simdi durumu?
Canim yediklerin sagliksiz degil ama az az cok cesitli yemissin, eski menulerine benzemiyor :)
Bu hafta daha aktif olmaya caliscam canım yorum yaparım menulerine bende daha dikkatli olacağım.gogo2405 bu hafta esim sensin merhaba , bu hafta kilo uzerinden yarisacagiz ve ben listedeyim , menulerime yorum yapmani ve daha aktif olmani bekliyorum. ,oncelik hedefimiz 1. lik , ve mutlaka ilk uce girmek . hafta sonu rahat birakiyorum seni pazartesiden itibaren show must go on❤❤❤
Menun sporun güzel olmuş.Ay ben menümü paylaşmadımm
7 Eylül Cumartesi menüm
Sabah 10:00
Öğle
2 haşlanmış yumurta
13 zeytin
2 kelek
Domates salatalık soğan
Közlenmiş süsbiberi
Maydanoz nane
Akşam 18:30
Patlican kebabı
Bulgur pilavı
Bol salata
Spor
2 saat ev temizliği
1 saat alışveriş
1 saat yemek yapma
100 ip
Su
2 litre
Yawrukush
Fındık lahmacun muydu canım eğer öyleyse çok az yemişsin. Nescafe ikisi bir arada olandansa sade yada gerçek sütle tercih etsen daha iyi. Spor güzel olmuş.
Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin fatimem gözünüz aydın.Selam canım..
Nasılsın?
Ancak fırsat buldum yazmaya..
Güzel dileklerin için çok tesekkur ederim
Çok şükür sağ salim kavuştuk.. 31 ağustosta acilen sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım.. Bebeğin suyu neredeyse bitmek üzereydi ama doğum için ters pozisyondaydı.. Neyse çok şükür çok kolay bir ameliyat oldu, bebeğim iyi, ben de toparlanmaya çalışıyorum malum ağrılarım var hala, inşaAllah kısa sürede onlar da geçer..
Sağol canm. Dediğin gibi oldu. Bende de tuhaf haller vardı sürekli yiyesim geldi anlamadimCanim hayirdir cok kotu bisey yoktur umarim.menunu begendim bu arada
Canim kaptisim 10 gun su gibi akip gecicek anlamicaksin bile emin ol.
3 catal doner diye okuyodum canim dnr yi niye duzelltin ki
Valla gurbetlik zordur sizinde isiniz zor allah yardimciniz olsun kuzum
Canim bol kacamakli bir menu olmus ama nasil canimda sarap istedi varya sabah sabah
Canim marketten elin bos cikmissin ama cok gec saatlere kadarda surekli yemissin neyse ki odul gunumuzdu.
Hic o konulara girme diyorsun yani allahtan uzaktalar diyelim anladigim kaadariyla canim ozaman
Guzel olmus bu menu kuzum sporda guzel
Biraz oyle olmus ama yinede eskisi kadar rahat yemedim tabi azar azar herseyden
Cig borego gormezden geliyorum kaptisim
Allah rahatlik versin sanada kuzum
Alistik bize cok normal geliyor ama gercekten guzel manzaramiz var
Guzel canim ama uyari almossin haberin olsun menu tablosunda
Teşekkür ederim canım aynenMerhaba kızlar nasıl geçiyor tatiliniz
Güzel canım hosbesler olmasa daha iyi olurmus ama dersler seni yeterince yoruyor olmalı arada kaçamak olur afiyet olsun :)
Çok güzel gidiyorsun bu hafta senin için bol eksili olacak gibi görünüyor :)
Canım 2 öğün arası acikmiyor musun?
Canım canını sıkan önemli birşey değildir umarım şimdi nasılsın iyi misin
Maşallah kuzulara ve sana canım enerjine hayran kaldım. Benim 3 buçuk yaşında oğlum var oda çok hareketli ama ben bukadar çok dışarı cikaramiyorum gerçi etrafta yakın bir park da yok malesef
Oturduğumuz sitede park var ama temiz değil en yakın park da arabayla 10 dakika mesafede, yarın yürüyerek götürmeyi planlıyorum hem bana da yürüyüş olur bakalım yürüyerek kaç dakikaya gideceğim :)
Allah kavuştursun canım zaman su gibi akıp geçsin hemencecik dönsün eşin :)
Güzel canım afiyet olsun :)
Menülerin güzel canım ama makarna keşke biraz daha erken saatlerde olsaymis
Sürpriz misafir gelene kadar çok güzelmiş ama olsun afiyet olsun :)
Menun güzel canım sporun ise harika :)
Menun bugun karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama bukadar kosusturmaya yaktigini düşünüyorum :)
Eşler olmayınca akşam yemekleri hafif geçiyor çok iyi olmuş tatlım :)
Teşekkür ederim canım bilmiyor dumCanim kisiri odulune sayalim, gerisi gayet guzel olmus :)
Odul olunca ceza olmuyor, haftada 1 ogun hakkimiz var canim.
Kizin nasil oldu , iyilesti mi tamamen?
Insallah canim su gibi gecer..
Evet tam senin gibi diyorum bende bana uzak olsunlar, yerlerinde iyi olsunlar...
Tesekkur ederim canim:)
Patates kizartmasi ve kola olmamis canim ama miktarlari az kotu degil.
Odule sayalim :)
Hamsi cikti demek bayilirim, marmara hamsisi mi , karadeniz mi acaba?
Karadeniz hamsisi bu kadar erken cikiyor muydu hatirlamiyorum :)
Canim gozunuzaydin, kolaylikla yerlesin insallah.
Bu hafta sonuncu olduk malesef
Fatimem canim gozunuzaydin, sag salim kavusmussunuz.
Sezeryanin kolay olmus cok sevindim canim.
Insallah tez vakittede toparlanirsin agrin sizin kalmaz.
Miniginin kokusunu icine cek, op bizim yerimize, mis gibi kokar.
Ne guzel bir bolumu basladi hayatinin, Allah isteyen herkese nasip etsin..
Opuyorum canim, Allaha emanet olun..
İnş canm. Afiyet et olsun. Çikolatalı gofret olmamış ama bazen nefis çekiyor.Vaay süper canım maşallahinşallah bende veiririm
Dün menünü paylamadım
7 eylül menüsü
Sabah
Küçük kıymalı bazlama tost makinesinde yaptım 1 adet
Doamtes salatalık
Çay
Peynir
Zeytin
Öğlen
Karpuz
Akşam
Dürüm çiğköfte bol yeşillikli
Ayran
Çikolatalı gofret yedim bide
Dün bugün Spor yapamadım canm yatılı misafirim vardı. Bugünde web kızıma doğum günü yaptık. Misafirlerim 6 civarı ar i gitti. Az sonra da kızım A okul alışverişi yapacagiz
Tamam canim sende bize dahil olKozmogirl17 eşle benide bence İyi olur sankim,, daha motive olurum geçen hafta cenazedeydim diye bişiy yapamıyodum
Hayır canım hiç acıkmıyorumMerhaba kızlar nasıl geçiyor tatiliniz
Güzel canım hosbesler olmasa daha iyi olurmus ama dersler seni yeterince yoruyor olmalı arada kaçamak olur afiyet olsun :)
Çok güzel gidiyorsun bu hafta senin için bol eksili olacak gibi görünüyor :)
Canım 2 öğün arası acikmiyor musun?
Canım canını sıkan önemli birşey değildir umarım şimdi nasılsın iyi misin
Maşallah kuzulara ve sana canım enerjine hayran kaldım. Benim 3 buçuk yaşında oğlum var oda çok hareketli ama ben bukadar çok dışarı cikaramiyorum gerçi etrafta yakın bir park da yok malesef
Oturduğumuz sitede park var ama temiz değil en yakın park da arabayla 10 dakika mesafede, yarın yürüyerek götürmeyi planlıyorum hem bana da yürüyüş olur bakalım yürüyerek kaç dakikaya gideceğim :)
Allah kavuştursun canım zaman su gibi akıp geçsin hemencecik dönsün eşin :)
Güzel canım afiyet olsun :)
Menülerin güzel canım ama makarna keşke biraz daha erken saatlerde olsaymis
Sürpriz misafir gelene kadar çok güzelmiş ama olsun afiyet olsun :)
Menun güzel canım sporun ise harika :)
Menun bugun karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama bukadar kosusturmaya yaktigini düşünüyorum :)
Eşler olmayınca akşam yemekleri hafif geçiyor çok iyi olmuş tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?