kızlar ben geldim kusuruma bakmayım benim işler değişti fazla kalamıcam bi kac gün burdaki iki arkadasa işleri hemen öğretmen gerekiyor onlar öğrenir öğrenmezde gecici görevle alıcaklarmıs beni merkese takım size emanet hypatiam minnosum size güveniyorumvaktim oldukca uğrıcamm sekerlerr
ana gercektenmı meyvemm sımdı ne olucak yarınkı lısteler falan ay ben bılemem becerememkı ayy korktum sımdı sorumluluk aldık yapmaya calısırım tabıkıde yarındamı ugrayamıycaksın meyvem
canım liste işini hallederiz ama siz kilolarınızı falan hesaplayıp ekleyin listeye birbirinizinkileri kontrol edin yarın durum ne olur bilmiyorum yani..
minnoşummm kocan hain planlar içerisindee.. ona teslim olmayıp pizza yemediğin için ve diyetine uyduğun için iki kocaman tebriği hakettin, yarın sabah tartıda alacaksın tebrikleriiiafferim sana...
meyvemmm sonunda kurtuluyorsun.. gözün aydın... burayı düşünme bi şekilde el birliği ile cuma günleri kg.leri hesaplarız sonra da paylaşıma koyarız.. koymadan önce kardeş takımın yardımını da alırız... minnoşş ben anna karçiçeğii kuyabiyee prensesperii.. burdaki eski üyeler zaten, hepimiz birbirimize yardımcı oluruz sen orda düzenini kurana kadar. hiiç merak etme... hayırlı uğurlu olsun inş...
ben geldim arkadaşlar evden getirdiğim yoğurt ve salatayı yedim sonra uzaktan bir arkadaş geldi yemek ısmarladım ben sadece çorba içtim ekmeğin yerine ama arkadaşım kebap pilav kola afiyetle yedi ben tadına bilem bakmadım. iradene hayranım ben olsam hayatta dayanamazdım dedi kendimle gurur duydum.
alıstım canım montıye, yılalr once yaptıgım dıyettı sımdı yanlıs olan hatıradıkladımı duzelterek yapmaya calısıyorum.
öncelikle herkese günaydın
canım kaptanım bu konuda tabiki son söz senin bende 4. takımın kararlarına uyarım ve ne diyorsanız kabulüm.
bugünkü menüm dünkünün aynısı ama yinede yazayım
sabah
1 bardak süt.1 tane muz
ara
3 adet kayısı kurusu
öğle
salata. yoğurt.çorba
ara
kaysı kurusu
akşam
2 tene yumurta.1 tane patetes.salata
ara
1 bardak ayran
bugün ikinci günü birinci gününde sadece 200 gram vermişim hadi hayırlısı bakalım yarın ne olacak
ayy ınanmıyorumm yaa coookk sevındımm tatlım benımm afferım sana ay ne guzell nereye gecıceksın pekı meyvemm
hımm bende aslında elma dıyetıyle yaptıgım kıloyu gerı almadım demekkı hypatıamın dıyetıyle tabı gıderse kılolarım gerı almam ınsallahh
ayy anna nerdesın kac kılo cıktın merak edıyroum sekercımm:18:
günaydın kızlar
düğün tarihim sonunda belli oldu
kuyabiyeniz 23 Eylül'de gelin oluyoooo :123::123::123::123::123:
ay kızlarr ekmek ve tuvalet kağıdı hırsızı yokmuş...
denetçi yanlış saymış paketleri, boşuna ortam gerildi, denetçi saydığı için de genel müdürden tutun da herkese kadar çekmeceler, çantalar arandı
benim çekmecemde kuru kayısı ve leblebi paketim vardı hypatiaa hanım kirli çıkıymış dedilerr
öylesine bi buçuk saatimiz gittikapıcılar, çaycılar almıştır, onların ihtiyacı diye insanlar küçümsendi, diyet yapanlar almıştır kepekli ekmek dendi bir sürü şey, herkes dedektifçilik oynadı
kızlar ben geldim kusuruma bakmayım benim işler değişti fazla kalamıcam bi kac gün burdaki iki arkadasa işleri hemen öğretmen gerekiyor onlar öğrenir öğrenmezde gecici görevle alıcaklarmıs beni merkese takım size emanet hypatiam minnosum size güveniyorumvaktim oldukca uğrıcamm sekerlerr
selam sekerleırm ben geldım cok ama cok zorlu bır surecten gectımm kocısım benı yenı acılan pızzacıya goturduu:84::84::84:
amaa ben mınnoss sabrettım dırendım yemedım o canım pızzayla kocaman kolcayı goturdu karsımda tadına bıle bakmadımm ve
yarım kase domates corbası ıctım bır bardak ayran ıctım.
ve akdenız salata soyledım ıste ıcındekı domateslerı salatalıkları yedım 1 domates 1 salatalık olur
3 catal marul bır kıbrıt kutusu kadarda beyaz peynır yedımm
olmussmu meyvem hypatıamın dıyetını bozmamısım demıı hypatıam nerdesın bıse de hele
bugünkü menümmm: (azıcık ayı yogiilik yaptım, abarttımmm)
Kahvaltı: Bir kase bol arpa şehriyeli çorba, Kepekli sandviçle bir mantar ve k.k kadar peynirle yapılmış tost, yarım yağlı süt, bir domates
Ara: 3 adet siyah kayısı ve yeşil çay
Öğle: Bir kase bulgurlu nohutlu mercimek çorbası, fırında kıymalı kaşarlı patates graten, pul biberli bir kase yoğurt ve rokalı, pancarlı yeşillikli salata
Ara: Bir adet portakal ve yeşil çay
Akşam: Bol maydanozlu yoğurt ve yeşil elma
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
Spor: 1 saat Fitness
abartmışım di mi kızlar??? ama su böreği ve tatlıyı yemedim
kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
kurtuldum burdaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar
düğün tarihim sonunda belli oldu
kuyabiyeniz 23 Eylül'de gelin oluyoooo :123::123::123::123::123:
selam sekerleırm ben geldım cok ama cok zorlu bır surecten gectımm kocısım benı yenı acılan pızzacıya goturduu:84::84::84:
amaa ben mınnoss sabrettım dırendım yemedım o canım pızzayla kocaman kolcayı goturdu karsımda tadına bıle bakmadımm ve
yarım kase domates corbası ıctım bır bardak ayran ıctım.
ve akdenız salata soyledım ıste ıcındekı domateslerı salatalıkları yedım 1 domates 1 salatalık olur
3 catal marul bır kıbrıt kutusu kadarda beyaz peynır yedımm
olmussmu meyvem hypatıamın dıyetını bozmamısım demıı hypatıam nerdesın bıse de hele
ana gercektenmı meyvemm sımdı ne olucak yarınkı lısteler falan ay ben bılemem becerememkı ayy korktum sımdı sorumluluk aldık yapmaya calısırım tabıkıde yarındamı ugrayamıycaksın meyvem
Kahvaltı: Bir kase bol arpa şehriyeli çorba, Kepekli sandviçle bir mantar ve k.k kadar peynirle yapılmış tost, yarım yağlı süt, bir domates
Öğle: Bir kase bulgurlu nohutlu mercimek çorbası, fırında kıymalı kaşarlı patates graten, pul biberli bir kase yoğurt ve rokalı, pancarlı yeşillikli salata
hımmmm fırında KAŞARLII hemde PATATES cokk olmuss sekerım hemde cok cok bence ekstradan spor yapmalısın sırf kasar ıcın yanı cok yaglı kasar hypatıam sımdı persembe gunu nıye boyle bıse yaptın bakımbugünkü menümmm: (azıcık ayı yogiilik yaptım, abarttımmm)
afferım benım karcıcegımee fıstık gıbın olucagızz ondan sonra ayda 1 kere falan yerız bızde oyle olmazmı tatlım bırazcık sabredelım sımdıkben geldim arkadaşlar evden getirdiğim yoğurt ve salatayı yedim sonra uzaktan bir arkadaş geldi yemek ısmarladım ben sadece çorba içtim ekmeğin yerine ama arkadaşım kebap pilav kola afiyetle yedi ben tadına bilem bakmadım. iradene hayranım ben olsam hayatta dayanamazdım dedi kendimle gurur duydum.
tebrik ediyorum karçiçeğim... bugün 4. takımın iradesini konuşturduğu gün... ben de az önce aldığım su böreği ve çayımı mutfağa geri götürüyorum o halde...minnoş ve karçiçeği ikinize de kutluyorummm
ohhhhh iyi ki de yedim...tokum ve huzurluyummmmm..(henüz pişmanlık duygusu çıkmadı ortaya) şimdi beyaz leblebi de yedim bir avuçç... akşam spor yapacağımm.. umarım 1 kg falan vermişimdir....
ohhhhh iyi ki de yedim...tokum ve huzurluyummmmm..(henüz pişmanlık duygusu çıkmadı ortaya) şimdi beyaz leblebi de yedim bir avuçç... akşam spor yapacağımm.. umarım 1 kg falan vermişimdir....
bu ne böyle
bide börekle tatlı almadım diyor
aksam yememen isabet olmus çünkü sabah ve öğlen aksamkinide fazlasıyla yemişsin
yarın yine sonucun gecen haftaki gibi istediğin olmucak olman gerekenden fazla cıkıcaksın
canlarım biraz işlerim yoğun saat 4 de toplantım var arada gelip okuyup.
arkadaşlar hepimiz günlük yediklerimizi yada yiyeceklerimi miktarlarıyla birlikte yazıp paylaşıyoruz olmuş yada olmamış diye kendimizce yorum yapıyoruz kilo vermek içinde kendimizi yırtıyoruz neden hala zayıflayamıyoruz demekki bir yerlerde hala hata yapıyoruz ben 5 aydır çabalıyorum 74 kilodan ancak 69kiloya düşebildim istiyorumki ayda 2 yada 3 kilo vereyim ama olmuyor ümitsizlik değil bunun adı ama sinir oluyorum
yaa allahım kaptan gıttı bıızım kız costu keske yemeseydım dıycek yerınee ohh yedım dıyor bıdeeaksama spor yap tatlım bırde bol bol su ıcc
prenses perıcım bencede benım kocam arabanın derdıne dusmeye basladı baktıkı bu kız 55 olucak korkuyor
annacım 2 gunde nıye 300 gr gıttıkı yaa ama wcyede cıkmamıssın onun cok buyuk etkısı var canım ınsallah yarın sabaha kadar bır 500 grs daha gıder canımm
hypatıam eger 300 gr gıdıcekse yarın sabah tartılıcam obur gun yapmam yanı ben ılk gunden en azından yarım kılo beklıyorum cunku hadı bakalım hayırlısı
canım anna yarın sabah tartıldığında daha çok gittiğini görecek wc'ye çıksın bir.. bu diyetle 1'in altında vermek mümkün değil. zar zor veren ben bile çok iyi verdim. tabi denemeden bilinmez ama en güvendiğim diyet bu. değiştirmeden saatlere uyarak harfiyen yapıldığında muhteşem sonuç veriyor. burdaki birçok arkadaş yaptı ve sonuç aldı. (ben meyvenull kuyabiye ve pamukcuk hepimiz 1'in üstünde verdik)
inş. sizler de güzel sonuçlar alırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?