Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy aslında hemen gıdıyormussun ıste meyvem ne guzel yaa allah gonlune gore verdı goruyormusun canım

ana gercektenmı meyvemm sımdı ne olucak yarınkı lısteler falan ay ben bılemem becerememkı ayy korktum sımdı sorumluluk aldık yapmaya calısırım tabıkıde yarındamı ugrayamıycaksın meyvem

canım liste işini hallederiz ama siz kilolarınızı falan hesaplayıp ekleyin listeye birbirinizinkileri kontrol edin yarın durum ne olur bilmiyorum yani..

bugünkü menümmm: (azıcık ayı yogiilik yaptım, abarttımmm)

Kahvaltı: Bir kase bol arpa şehriyeli çorba, Kepekli sandviçle bir mantar ve k.k kadar peynirle yapılmış tost, yarım yağlı süt, bir domates
Ara: 3 adet siyah kayısı ve yeşil çay
Öğle: Bir kase bulgurlu nohutlu mercimek çorbası, fırında kıymalı kaşarlı patates graten, pul biberli bir kase yoğurt ve rokalı, pancarlı yeşillikli salata
Ara: Bir adet portakal ve yeşil çay
Akşam: Bol maydanozlu yoğurt ve yeşil elma

Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
Spor: 1 saat Fitness

abartmışım di mi kızlar??? ama su böreği ve tatlıyı yemedim

minnoşummm kocan hain planlar içerisindee.. ona teslim olmayıp pizza yemediğin için ve diyetine uyduğun için iki kocaman tebriği hakettin, yarın sabah tartıda alacaksın tebrikleriii afferim sana...

meyvemmm sonunda kurtuluyorsun.. gözün aydın... burayı düşünme bi şekilde el birliği ile cuma günleri kg.leri hesaplarız sonra da paylaşıma koyarız.. koymadan önce kardeş takımın yardımını da alırız... minnoşş ben anna karçiçeğii kuyabiyee prensesperii.. burdaki eski üyeler zaten, hepimiz birbirimize yardımcı oluruz sen orda düzenini kurana kadar. hiiç merak etme... hayırlı uğurlu olsun inş...

ben geldim arkadaşlar evden getirdiğim yoğurt ve salatayı yedim sonra uzaktan bir arkadaş geldi yemek ısmarladım ben sadece çorba içtim ekmeğin yerine ama arkadaşım kebap pilav kola afiyetle yedi ben tadına bilem bakmadım. iradene hayranım ben olsam hayatta dayanamazdım dedi kendimle gurur duydum.

tebrik ediyorum karçiçeğim... bugün 4. takımın iradesini konuşturduğu gün... ben de az önce aldığım su böreği ve çayımı mutfağa geri götürüyorum o halde... minnoş ve karçiçeği ikinize de kutluyorummm

selam kızlar ben geldim

meyvemm canım öncelikle senin adına çoks evindim kurtuldun sonunda o yerden inşallah bir aksilik olmaz da kutulursun tamamen allah gönlüne göre verdi en güzel işte...kuralalra uyalım diyorum bende sen kaptansın senin verdiğin kararlara saygı duyarım sen en diyorsan odur...menün güzelmiş bence 4 dilim ekmek fazla değil sen her zaman yemiyorsun ekmek çünkü hatta ilk defa kahvaltıda böyle ekmek yediğini görüyorum afiyet olsun canım güzel bence

alıstım canım montıye, yılalr once yaptıgım dıyettı sımdı yanlıs olan hatıradıkladımı duzelterek yapmaya calısıyorum.

öylemi canım ne güzel bende yarın başlıyorum montiyeee çok heycanlıyımm

selam karçiçeği regl gününde olduğun için şişkinlikten az vermişindir üzülme tatlım menün çok güzel afiyet olsun yarın süepr bir sonuç gelcek senden eminim

minnoşcum canım ben fazla veremedim ama dün akşam patlamış mısır yedim az bir şey sanırım bununda payı var sadece 300 gr vermişim ben ama sen daha çok vericeksin eminim bu arada tuvalete de çıkmadım belki çıksaydım daha az gösterirdi

günaydın kızlar

düğün tarihim sonunda belli oldu

kuyabiyeniz 23 Eylül'de gelin oluyoooo :123::123::123::123::123:

canımm çok sevindim eylül ayının en çıtır gelini olacaksın demekki hayırlısıyla olsun tatlım tebrikler

ay hypatiam hem güldüm hem üzüldüm ne garip şeyler olmuş öyle

o su böreğini bırakman iyi olmuş tatlım sakın ha cuma öncesi bir kazaya kurban gitmeyelim sonra

canım kolay gelsin sana çok biz idare ederiz bizi merak etme sen dualarımız seninle

işte bizim minnoşumuz

bravo taltıme n güzelini yapmışsın bunun ödülünü yarın tartıda alacaksın inş

menün güzel canım ama öğlen biraz ağır olmş keşke o çorbayı içmeseydin neyse akşamla dengelemişsin sporda var hem afiyet olsun canım

Son düzenleme:
canlarım biraz işlerim yoğun saat 4 de toplantım var arada gelip okuyup.
arkadaşlar hepimiz günlük yediklerimizi yada yiyeceklerimi miktarlarıyla birlikte yazıp paylaşıyoruz olmuş yada olmamış diye kendimizce yorum yapıyoruz kilo vermek içinde kendimizi yırtıyoruz neden hala zayıflayamıyoruz demekki bir yerlerde hala hata yapıyoruz ben 5 aydır çabalıyorum 74 kilodan ancak 69kiloya düşebildim istiyorumki ayda 2 yada 3 kilo vereyim ama olmuyor ümitsizlik değil bunun adı ama sinir oluyorum

kaçak kaçak bağlanıyorum size
kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

kurtuldum burdaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar

düğün tarihim sonunda belli oldu

kuyabiyeniz 23 Eylül'de gelin oluyoooo :123::123::123::123::123:

kilolarıda verdin.azıcık birşey kalmış.çok güzel bir gelin olacaksın

süper süper süper hemen sonuçlanmış hemde.hayırlı ugurlu olsun

harikasın kocanda arabanın dersine düştü bence suikast yapmaya çalışıyor sanırım
ana gercektenmı meyvemm sımdı ne olucak yarınkı lısteler falan ay ben bılemem becerememkı ayy korktum sımdı sorumluluk aldık yapmaya calısırım tabıkıde yarındamı ugrayamıycaksın meyvem

canım sende kilo hesaplaması için kullanılan excel dosyası varmı?işin kolaylaşır yoksa da ben sana göndereyim

su böreği ve tatlı için tebrikler sabah tost,çorba çok karışmıs sanki.öğlende patates var birde daha da vahimi kaşarlı az fazla spor yap bugun erir gider motivasyonunun düşürme

ben geldım sekerler arazım erken bıttı bugun cok sukurr

hımmmm fırında KAŞARLII hemde PATATES cokk olmuss sekerım hemde cok cok bence ekstradan spor yapmalısın sırf kasar ıcın yanı cok yaglı kasar hypatıam sımdı persembe gunu nıye boyle bıse yaptın bakım
afferım benım karcıcegımee fıstık gıbın olucagızz ondan sonra ayda 1 kere falan yerız bızde oyle olmazmı tatlım bırazcık sabredelım sımdık

evet bencede bırak helede o kasarlı patatesten sonra asla elıne bıle almamalıydın o su boregını

ohhhhh iyi ki de yedim... tokum ve huzurluyummmmm..(henüz pişmanlık duygusu çıkmadı ortaya) şimdi beyaz leblebi de yedim bir avuçç... akşam spor yapacağımm.. umarım 1 kg falan vermişimdir....

ohhhhh iyi ki de yedim... tokum ve huzurluyummmmm..(henüz pişmanlık duygusu çıkmadı ortaya) şimdi beyaz leblebi de yedim bir avuçç... akşam spor yapacağımm.. umarım 1 kg falan vermişimdir....

yaa allahım kaptan gıttı bıızım kız costu keske yemeseydım dıycek yerınee ohh yedım dıyor bıdee aksama spor yap tatlım bırde bol bol su ıcc

prenses perıcım bencede benım kocam arabanın derdıne dusmeye basladı baktıkı bu kız 55 olucak korkuyor

annacım 2 gunde nıye 300 gr gıttıkı yaa ama wcyede cıkmamıssın onun cok buyuk etkısı var canım ınsallah yarın sabaha kadar bır 500 grs daha gıder canımm

hypatıam eger 300 gr gıdıcekse yarın sabah tartılıcam obur gun yapmam yanı ben ılk gunden en azından yarım kılo beklıyorum cunku hadı bakalım hayırlısı

canım anna yarın sabah tartıldığında daha çok gittiğini görecek wc'ye çıksın bir.. bu diyetle 1'in altında vermek mümkün değil. zar zor veren ben bile çok iyi verdim. tabi denemeden bilinmez ama en güvendiğim diyet bu. değiştirmeden saatlere uyarak harfiyen yapıldığında muhteşem sonuç veriyor. burdaki birçok arkadaş yaptı ve sonuç aldı. (ben meyvenull kuyabiye ve pamukcuk hepimiz 1'in üstünde verdik)

inş. sizler de güzel sonuçlar alırsınız...

**4. TAKIM 196. ETAP**

meyvenull (60.4/)
Kuyabiye(55.2/)
PrensesPeri( 78.1/)
hypatia(67.6/)
Anna_maria(68.4/)
karcicegi71(69.5/)
pembepanter1(63.2/)
minnoş prenses(65.6/)
nidah( 67.8/)
katrem (76.1/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

bu ne böyle
bide börekle tatlı almadım diyor
aksam yememen isabet olmus çünkü sabah ve öğlen aksamkinide fazlasıyla yemişsin
yarın yine sonucun gecen haftaki gibi istediğin olmucak olman gerekenden fazla cıkıcaksın

yarın sabaha kadar pişman değilim valla inş. akşam sporla ve 3 litre suyla telafi edeceğimmmm

ay doğru diyorsun bende sinir oluyorum ya bir hafta veriyorum bir hafta duruyor ayda 3-4 kilo verenelr var ben anca 2 kilo veriyorum sinir oluyorum bende canım yaa :84:

minnoşcum heralde onun etkisi oldu ya bende anlamadım durdu zaten kilo vermem moralim bozuk yarım kilo inş tatlım eğer 67'yi görmezsem yarın kendimi atcam bir yerlerden yaa o kadar çabalıyorum

inşallah hypatiam diyet gerçekten çok güzel çok etkili ama ben bu ara durdum hiç ilerlemiyorum ya gram gram gidiyo abzen geri geliyo tekrar gidiyo kafayı yicem yarın ki sonuç için çok korkuyorum ama inş vercem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…