bizim işyerinde çocuk bayadir diyet spor yapıyodu bu süreçte 22 kg vermişBen de
@Derya_the_queen nasilsin Filizim sen merak ettim ve ozledim..
madamesnow nasil oldun canim?
Gonulmeyvesi nasil gidiyor diyet canim?
@Falanfilannnn yerlesebildin mi Tugbacim?
gogo2405 ablacim dinlenebildin mi?
@besive nasil gecti gunun canisi?
@fmad bugunde yogun muydun kuzum, adapte olabildin mi okula?
@ayeyldz canim biraz katilimin dustu sanki, nerelerdesin canim?
@Metem sen nasilsin, gunun nasil gecti?
@pomegranate_ dun ugrayamadin takima , diyet nasil gidiyor canim?
@klbk33 nerelerdesin canim?
@DeryaOnDiet ozledik Deryacim, tatilin umarim coook guzel geciyordur...
Iyiyim dinlendim özgem sen nasılsın.bugün anaokulunda bir çocuk kızımın koluna kalem batırmışne yapacağımı şaşırdım.. çok üzüldüm kızarmış biraz derisi yüzülmüş.. biz evde koklamaya kıyamayalım elin oğlu kalem batırsın aradım annesiyle konuştum neyseki olayın ciddiyetinin farkında. uyaracakmış oğlunu.. bi daha olursa gidip o kalemi bi de ben batırcam bakalım nasıl oluyormuş
Bu hafta iyi sonuç alacaksın gayet iyi Menün.
Allah şifa versin yardımcısı olsun.Kizlar son birkac saattir aktif olamadim, enerjim cekildi diyebilirim.
Arkadaslarimla konustum ya kamerali, bir arkadasim 2 ay once kanser oldugunu ogrendi yazmistim sizede.
Yarin doktora gidecek, kemoterapi baslayacak, onu neselendirelim derken epey keyfim kacti, cokta uzun konustuk, agladida cok..Oyle iste..Akliniza gelirse arkadasim icin dua edin olur mu..ismi Betul, 2 kuzusu var onunda..
Allah evlatlarina, sevdiklerine bagislasin, tum hastalara sifalar versin...
Simdi Akini almaya gidiyoruz okula, donuste alintilarimi yazacagim.
Menulerinizi yazmissiniz cok guzel, hepinize iyi geceler, iyi istirahatler diliyorum..
Yatarken bişeyler içmek çok tehlikeli Allah korusun birde kusarken görünce hemen Yan çevir yada kucağına al yüzü yere dönük şekilde ki aspire etmesin.Iyigeceler kizlar cok kotu bisey oldu suan elim ayagim titrer vaziyette uyumustuk buyuk oglum agladi baya bagira bagira ama su goturdum biberonla ama yatarken iciyordu hep ole icer gozler kapali aglayincada demek bogazina kacti su diye tahmin ediyorum mideside bulanmis olabilir sirt ustu yatarken kusmaya basladi uyku sersemi ne ýapicagimi sasirdim hem agliyor hem kusmaya calisiyor sesimize kucukte uyandi aglamaya basladi ben esime bagiriyorum adam olu gibi duymuyor uykuda ay kusa kusa yatak odasina kadar geldik durttum oyle uyandi kucugun yanina yolladim bende oglani banyoya goturdum ya simdi iyi cok sukur temizledim yatirdim suanda ayagimda ama bu cocuk bi gun benim aklimi alicak valla
Zencefil çayı iyi geliyor aslında icermi bilemem ama.Ayagimdayken yine kustu kizlar sanirim usuttu kusmasini durdurmak icin ne yapmam gerek
Insulin direnci varsa şekeri kesip düzenli istikrarlı beslenmek gerekiyor birde spor olarak açık havada yürüyüşü tercih etmelisin. Bir diyetisyen menüsü edin bence.Ya ben niye kilo veremiyorum resmen deliriyorum
İnsulinle savaş.
Ama nerde....
Az yiyorum da gitmiyor
Spor yapıyorum gitmiyor
Bu ay son hedef 84 olmalıydı gitmiyor
Cildiracam
Ayyyyy çok severim bende Y app mak istiyorum ama ben hiç duramam yerim hemde iyi yerimmmmkolay gelsin canmKızlar naber ? Bugün de aşure yapacağım akşama fotileri atarım inşallah.. ilk kez yapıyorum bu arada
afiyet olsun güzel menü olmuş
canım bana ceza yazmamışsın çok hastayım diye mi yazmadın
neyse iyi olmuş bu hafta reglin şişkinliği gitti zaten
ayy canım tatlı da çok güzel bir şeymiş baktım şimdi tam benlik
çok acıkmışsın ya ondan saldırmışsındır.
güzel olmuş canım
kızmakta haklısın canım, neyseki ebeveynleri dikkat edecekmiş.
var böyle saldırgan çocuklar mesela çok sevdiğim arkadaşımın oğlu da öyle
anne baba da inanılmaz sakin ama sanırım çok fazla sakinlik de disipsinsizlik yaratıyor.
güzel olmuş canım menün, pizzayı geç yememişsin az yemişsin zaten
çarşamba az yiyebilirsin, perşembe de elti adayın çağırmış artık mecbur. Olsun incelik etmiş hepinizi çağırmış ne güzel.
geçmiş olsun, erkeklerin şu uykusunu anlayamıyorum inan.
gider canım ille gidecek.
tabi ki ne demek. çok aman aman bir şeyler yazamadım anca yaptıklarım.
daha normal yemeği yeni yeni yapıyorum o nedenle ekstra hafif ve sağlıklı değişik bir tarifim maalesef yok.
canım valla o uykusuzluk al benden de o kadar
dün gördüm seni ben de 3.5 da uyudum hatta mesaj yazdım altıntıladım göndermemiş sonra yazamadım bir daha.
artık delirmek üzereyim. sadece aptallar 8 saat uyur diye bir kitap var ya, ben onu düzeltip sadece şanslılar günde 8 saat uyur diye kitap yazıcam. 6 saat bile uyuyamıyorum günlerdir...
Aynen taylım yaa bu akşam ne yesem acaba :)
Yaa ben çok az vermişimmderya_the_queen 5 ayda 12 kg verdi
kozmogirl17 2,5 ayda 8 kg verdi
pembecanavar 1 ay olmadan 2 kg verdi
fmad 2,5 ayda 5 kg verdi
yawrukush 3 ayda 10 kg verdi
maviboncuk 2 ayda 7 kg verdi
lamademoiselle k1,5 ayda 2 kg verdi
kanadali35 1 ayda 5 kg verdi
april22 1 ay olmadan 2 kg verdi
madamesnow 1 ayda 2,5 kg verdi
gogo2408 3 ayda 800 gr aldı
cool_time 1 ayda 1,5 kg verdi
migimadid 20 günde 1,5 kg verdi ( no waarrr)
falanfilan 1,5 ayda 1,800 verdi
pomagranete 5 günde 1,200 verdi
deryaondiet 2,5ayda 200 gr aldi
harpy 10 ayda 8 kg verdi
stitch 2 ayda 4,700 verdi
sserendiphty 4 ayda 13,6 kg verdi
besive 1 ayda 2,5 kg verdi;
gönülmeyvesi 2 ayda 1,2 kg verdi
metem 12 günde 1,800 kg verdi
akrrep 25 günde 5,6 kg verdi
ayeyıldz sabit
mutlu2890 sabit
patlıcanmoru: 1,5 ayda 3,4 kg verdi
kilo verenlere tebrik ediyorum
tabloyu değerlendirme yaptım umarim beğenirsiniz :)
25 günde 5,6 kilo gitmişşş
Kendime alkışşş
Teşekkür ederim canımne iyi oldu bu liste çok beğendim
9 eylül 2019
sabah
kalan haşlama tavuk
domates
öğle:
çorba
patlıcan musakka
ayran
ara: üzüm
akşam
barbunya yemegi
salata
kavun ( pek yemedim bi iki çatal)
ara: çay
spor
ev işleri 1 saat
regl deyim spor yapamiyorum
bugün de oruç tutuyorsan allah allah yani valla
neyse bişey demiyim canın çeker yiyemezsin şimdi oruçlu insanı özendiremem ben
ay dün master chefte bişeyler canım çekmişti bak aklıma geldi şu anda
Aynen canımolsun canım çekmez söyle bakalımm
Ben gene dğnkğleri yicem çünkü eşim işte yiyor
Bu yemeği ne zaman yaptım varya
Taa cuma günü
Bulgur pilavı yarım karnı yarıkne yiyosun yani iftarda?
Bulgur pilavı yarım karnı yarık
Yanına da meyve suyu içicem
İnşallah başka bişeu yemem dolapta yine o tatlıdan var
Ay şimdi bi tartılsam mı belki bi kaç gram vermişimdir dün yine 69.8 çıktım :)
bence meyve suyu yerine ayran iç
şimdi açsın ya canım böyle ferah şeyler istiyor
yemek yiyince o his kaybolur
Aynen canım doğru diyosun öyle yapayım sen ne yşceksin bugün
ay yedim bitti benim menüler
çok da şiştim valla açıkçası hiç 1100 kalori gibi değildi sanki
akşam 6dan sonra yemiycem bu hafta
belki bi kahve içerim akşam sadece
menümü ezandan sonra yazıcam
evet canım oluyormuşIyiyim dinlendim özgem sen nasılsın.
Oluyor öyle şeyler okulda kreşte maalesef.
Allah şifa versin yardımcısı olsun.
Yatarken bişeyler içmek çok tehlikeli Allah korusun birde kusarken görünce hemen Yan çevir yada kucağına al yüzü yere dönük şekilde ki aspire etmesin.
Zencefil çayı iyi geliyor aslında icermi bilemem ama.
Insulin direnci varsa şekeri kesip düzenli istikrarlı beslenmek gerekiyor birde spor olarak açık havada yürüyüşü tercih etmelisin. Bir diyetisyen menüsü edin bence.
Amin canim..Allah acil şifalar versin canım
Sagol canim..Geçmiş olsun canım
Kahvaltinida, menulerini de cok begendim gamzecim , afiyet olsun:)kızlar kahvaltım
Harika eksilerde geliyor, duzenli ve saglikli yemek hemen kilo verdiriyor..kızlar günaydın geçmişi okuyacağım ama bir arkadaş fiyatı sormuştu @Derya_the_queen canım sen miydin? tam hatırlamıyorum da 5 günlük tüm menü günlük 50 tlye geliyor 250 ödedim
çalışmasaydım asla vermezdim ama çalışarak da böyle menü hazırlamam -en azından benim- imkansız
hiç pişman olmadım bugün de yemekler enfes gözüküyor, porsiyonlar çok ufak ama ben düşük kalorili seçtiğimden tabi.
Bu arada reglimin son günü sabah tam 50.00 çıktım artık şişkinliğim de ödemim de bitti, herhalde cumaya en sonunda 49ları göreceğim...
Cezadan muaf tuttum seni bebek :)afiyet olsun güzel menü olmuş
canım bana ceza yazmamışsın çok hastayım diye mi yazmadın
neyse iyi olmuş bu hafta reglin şişkinliği gitti zaten
ayy canım tatlı da çok güzel bir şeymiş baktım şimdi tam benlik
çok acıkmışsın ya ondan saldırmışsındır.
güzel olmuş canım
kızmakta haklısın canım, neyseki ebeveynleri dikkat edecekmiş.
var böyle saldırgan çocuklar mesela çok sevdiğim arkadaşımın oğlu da öyle
anne baba da inanılmaz sakin ama sanırım çok fazla sakinlik de disipsinsizlik yaratıyor.
güzel olmuş canım menün, pizzayı geç yememişsin az yemişsin zaten
çarşamba az yiyebilirsin, perşembe de elti adayın çağırmış artık mecbur. Olsun incelik etmiş hepinizi çağırmış ne güzel.
geçmiş olsun, erkeklerin şu uykusunu anlayamıyorum inan.
gider canım ille gidecek.
tabi ki ne demek. çok aman aman bir şeyler yazamadım anca yaptıklarım.
daha normal yemeği yeni yeni yapıyorum o nedenle ekstra hafif ve sağlıklı değişik bir tarifim maalesef yok.
canım valla o uykusuzluk al benden de o kadar
dün gördüm seni ben de 3.5 da uyudum hatta mesaj yazdım altıntıladım göndermemiş sonra yazamadım bir daha.
artık delirmek üzereyim. sadece aptallar 8 saat uyur diye bir kitap var ya, ben onu düzeltip sadece şanslılar günde 8 saat uyur diye kitap yazıcam. 6 saat bile uyuyamıyorum günlerdir...
Isleriniz yolunda gitsin canim, kolayliklar diliyorum.Evet önceki gün fazlasıyla bocaladım ama düzeldi beslenme düzenim yavaş yavaş yavaş, spor olarak yürüyüş yapıyorum. ☺
Evet canım, pazar günü fena bozuldu strese bağlı yemek yeme oldu biraz o gün, bir aksaklıktan ötürü çok sıkıldı canımız.
Evet ben kurslarda görev yapıyorum cumartesi ve çarşamba günleri izin yapıyorum diğer günler çalışıyorum ☺
Amin canim...canım menülerin güzel sporların da öyle yürüyüş güzel iyi de kilo verdirir umarım
evet normalde de kek börek yemem zaten atıştırmalık tercihim daha farklıdırbulduğumu yedim.
kayınvalidemler vardı sonra eşimin teyzesi ve kuzeni geldi sonra kayınpederim falan derken hep böyle gelip giden oldu.
valla kurtlu kurtlu yedik resmen. bir kurt kaç kalori acaba
gayettt nayss beybi
ah canım yaa
çok çok geçmiş olsun
sağlık en önemli şey her gün hatırlatmak lazım kendimize.
şükretmek ve mutlu olmak da öyle
umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur
bir an önce başlayıp bitsin inşallah
Guzel menu canim , nasilsin, gunun nasil gecti?9 eylül 2019
sabah
kalan haşlama tavuk
domates
öğle:
çorba
patlıcan musakka
ayran
ara: üzüm
akşam
barbunya yemegi
salata
kavun ( pek yemedim bi iki çatal)
ara: çay
spor
ev işleri 1 saat
regl deyim spor yapamiyorum
Ellerine saglik canim , ugrasmissin bir suru :)derya_the_queen 5 ayda 12 kg verdi
fmad 2,5 ayda 5 kg verdi
harpy 10 ayda 8 kg verdi
ayeyıldz sabit
mutlu2890 sabit
Ne oruyorsun ablacim, ev duzene girdi mi tamamen?Günaydınlar dün akşam uğrayamadım. Örgü örmeye ve master sefe daldım zaman geçmiş. Dünkü menumu yazayım biraz isim var onları yapıp alintilarimi cevapliycam.
Pazartesi
Sabah 9:30 ıki dilim tbe arasına peynir hindi füme domatesli sandviç nescafe sade
14 bir dilim tbe peynir domates
19 da 4 er kaşık kıymalı türlü ve bulgur pilavı yoğurt
Su 2 lt
Spor yapmadım ev işi yaptım bir iki st kadar.
@kanadali35
Iyigeceler kizlar cok kotu bisey oldu suan elim ayagim titrer vaziyette uyumustuk buyuk oglum agladi baya bagira bagira ama su goturdum biberonla ama yatarken iciyordu hep ole icer gozler kapali aglayincada demek bogazina kacti su diye tahmin ediyorum mideside bulanmis olabilir sirt ustu yatarken kusmaya basladi uyku sersemi ne ýapicagimi sasirdim hem agliyor hem kusmaya calisiyor sesimize kucukte uyandi aglamaya basladi ben esime bagiriyorum adam olu gibi duymuyor uykuda ay kusa kusa yatak odasina kadar geldik durttum oyle uyandi kucugun yanina yolladim bende oglani banyoya goturdum ya simdi iyi cok sukur temizledim yatirdim suanda ayagimda ama bu cocuk bi gun benim aklimi alicak valla
derya_the_queen 5 ayda 12 kg verdi
fmad 2,5 ayda 5 kg verdi
harpy 10 ayda 8 kg verdi
ayeyıldz sabit
mutlu2890 sabit
bugün de oruç tutuyorsan allah allah yani valla
neyse bişey demiyim canın çeker yiyemezsin şimdi oruçlu insanı özendiremem ben
ay dün master chefte bişeyler canım çekmişti bak aklıma geldi şu anda
Ben cok oburum demek ki ben olsam ac kalirdim :)Ay azmi bu da ben yemegi bile bitiremedim oysa
Oh ne guzel eksiler gelmis canim, az yagli kisirla gunu atlatmani diliyorum...kızlar bu sabak 6'lı rakamı gördümçok mutluyum.. bugün arkadaşlarla çocukları pikniğe götüreceğiz. ben kısır yapıcam sadece ondan yicem şöyle bol sebzeli tarafından.. hatta az yağlı mı ayırsam biraz neyse ben işlere gömüleyim öptüm sizi
Ellerine saglik ,Allah kabul etsin canim, bekliyoruz fotileri :)Kızlar naber ? Bugün de aşure yapacağım akşama fotileri atarım inşallah.. ilk kez yapıyorum bu arada
Bende iyiyim ablacim, kafami dinliyorum :))Iyiyim dinlendim özgem sen nasılsın.
Oluyor öyle şeyler okulda kreşte maalesef.
Allah şifa versin yardımcısı olsun.
Yatarken bişeyler içmek çok tehlikeli Allah korusun birde kusarken görünce hemen Yan çevir yada kucağına al yüzü yere dönük şekilde ki aspire etmesin.
Zencefil çayı iyi geliyor aslında icermi bilemem ama.
Insulin direnci varsa şekeri kesip düzenli istikrarlı beslenmek gerekiyor birde spor olarak açık havada yürüyüşü tercih etmelisin. Bir diyetisyen menüsü edin bence.
Bende senin gibiyim, oyle cok yapiyorum ki yemekleri, sonra bitirecegim diye gunlerce ben yiyorum :)Aynen canımolsun canım çekmez söyle bakalımm
Ben gene dğnkğleri yicem çünkü eşim işte yiyor
Bu yemeği ne zaman yaptım varya
Taa cuma günü
Aileleri aramamakla iyi etmissin canim, zaten uzaktalarmis, bos yere meraklanmasinlar.Kızlar aşureyi yaptım eşimi arayım dedim mesaj atmış görmemişim servis araçları kaza yapmış hafif yazmış . Ben görmeden mesajını aramıştım onu sesi iyiydi. Şarjım az dedi. Uzak şehirdeyiz ailelerden kimseyi arayamadım telaş olmasın diye elim kolum bağlı bekliyorum..
Sizede cok gecmis olsun canim, bende bebekken buyuk oglum asiri kusardi, reflusu vardi, uykuda bile kusardi, anik atak olmustum, kusacak, sesini duymazsam bogulacak diye...ayyy çok fenaaa.. allah korumuş yaa çok geçmiş olsun.. benim de başıma böyle bir şey gelmişti.. kızımın çoklu besin alerjisi vardı. 10 aylık gibi ilk defa yumurta sarısı verdim kahvaltıda hiç bir tepki yok. öğlen uyuttum yatırdım, 1 saat sonra tıkırtı gibi bir ses, bir bakayım dedim. odasına bir girdim ki ağzı kusmuk dolu sırtüstü çırpınıyorağlayamamış bile yavrum mosmor yatıyor.. benim de ömrümden gitmişti, o görüntü hala aklımdan çıkmaz..
tebrik ederim kızlar
izleme öyle şeyler benim facede bir iki sayfa vardı yemek tarifi paylaşan. hepsini takibi bıraktımneme lazım canım çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?