- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
sagol filizcim , bide inatci olmasalar iyi olurdu kime cekmis acaba tam akrep benim kizkanadali35 canım çok geçmiş olsun, ikna olup içmesi en güzeli. Umarım işe yarar ilaç canım. Çok üzülüyorum çocuklar hasta olunca. İlgilen sen kuzunla. Kolaygelsin Özlemcim
Teşekkürler canımPatlıcanlı olanı patlıcanları tamamen soydum ve minik minik küp küp doğradım tuzlu suda beklettim daha sonra kırmızı kapya biberleri ve istege baglı miktarda acı bıberlerı de minik minik doğradım tencereye 4 bardak sıvı yağ ve 2 bardak sirke koydum. ve o yağda önce bıberlerı kızarttım sonra onları alıp patlıcanları ekledim Patlıcanlar da kızardıktan sonra tekrar biberleri koyup harmanladım. Biraz daha öyle piştikten sonra maydanoz sarımsak tuzunu ekledim. sıcak sıcak kavanozlara koyup ağzını kapatıp ters Çevirdimcok guzel oluyor bu kozlemeden farkı yok
april22 eşimmm senin günün nasıl geçti halin nicedir :)
[/QUOTEçok yoğun eşim ya yorgunum bitkinim halsizim ,, allah güç kuvvet versin hepimize
Evet canım yaglı sirkeli karısımda pişiriyorumBugün mesajını sabah okumak iyi geldi canım.bir nebze dikkat edebildim
Patlıcanları yağlı sirkeli karışımda mi pisiriyorsun tatlım, öyle anladım ama kizartiyirum da yazmışsın
Allah yardımcısı olsun canım
Çook geçmiş olsun Özlemim. Allah esirgesin kuzularini. Çok korkar insan gercekten.
Bugün hali nasıldi canım peki?
İlaç adı verebiliyormuyuz bilmiyorum ama metpamid diye bir şurup var çok az miktarda veriliyor
Canım eşim esnek bir yerde çalışmıyor malesef. Hem uzak işyeri bana kalıyor çocuklar
Sen nasılsın idare ediyorsun değil mi tatlım? Çocuklar özlemiştir şimdiden babalarını. Eşin nasılmış yerinde mi keyfi? Umarım çok mutlu döner size de yansır
Evet ben sormuştum canım. Çok sevindim ise yaramasina en çok da listede olduğun için sevindim. Eksi geleceksin ne güzel
Harikasın ellerine sağlık canım
Geçmiş olsun çok
Özgem çok yogunum. Perşembe biraz rahatlicam umarım. İngiltere işi de biraz netlik kazandı. Yarın akşam onun toplantısı var. Koşturuyorum. Sabah cok erken kalkıp evden çıkmaya adapte olamadım.zorlanmayayim diye epey erken yatıyorum.
supersinIyi akşamlar kızlar günlük menümü paylaşayım
Bugünkü menümden çok memnun kaldım vallahi
Kahvaltı: 1 haşlama yumurta 2 dilim peynir ve 1 bardak yesilcay
Öğlen: tavuk ızgara ayran 1 kase mercimek çorbası
Ara öğün: 1 bardak yeşilçay
Aksam: 4 adet köfte 200 gram light yoğurt
2 litre su
40 dakika yürüyüş cezam da içinde tabi :)
Kaptanım bu yosun cipsini ilkkez duyuyorum faydalı mı sağlık açısındanPAZAR MENUM
SABAH
1 haslanmis yumurta
2 dilim pastirma
Domatesli biber 4 kasik kadar
1 kk peynir
5 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN
3 kasik pirinc pilavinin uzerine 2 kepce sulu kofte (patatessiz)
ARA
Filtre kahve
1 hurma
50 kalorilik yosun cipsi
AKSAM
150 kalorilik protein icecegi (cocuklarla kapali parktaydik orada aciktim saat 7.30a kadar takildik orda, proteinimi ictim, eve don cocuklari hazirla ,yatir 9 oldu, o saatten sonrad birsey yememek icin yattim :) )
SU:1.5 lt (unuttum icmeyi.)
SPOR: Sabah 1 saat parkta cocuk oynatma, ogleden sonra 5-7.30 arasi kapali parkta surekli adimlama, 1 saat yemek ve ev isi.
@Akrrep
HerzamanDua isteriiiiiim♥♥
Güzel canımmenüm
sabah
2 h yumurta
1 nektarin
2 dlm hellim
3 zeytin
domates salatalık
ara
1 kare bitter süt
1 nektarin
öğlen
3 sk kısır
1 karton bardak dolusu ay çekirdeği
1 mini protein bar
akşam
1 kpç çorba
1.5 sk taze fasülye yemeği
az yoğurt
ara
süt ya da yoğurt olabilir.
spor
total body 50 dk (aslında taebo vardı ama hoca izindeymiş başka bi ablam geldi bize asker gibi yat kalk sürün yaptırdıbi komando dansı yapmadık onun yerine jumping lunge yaptık perişan oldum zumbada bile bu kadar terlemiyorum.)
Güzell10 Eylül Salı menüm
Sabah 10:00
Yeşilçay
Öğle
12:30
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Domates salatalık
Akşam 18:30
Yarım porsiyon et sote
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Büyük kase cevizli salata
Su
2,5 litre
Spor
2 saat yürüyüş
Yawrukush
GüzelIyi akşamlar kızlar günlük menümü paylaşayım
Bugünkü menümden çok memnun kaldım vallahi
Kahvaltı: 1 haşlama yumurta 2 dilim peynir ve 1 bardak yesilcay
Öğlen: tavuk ızgara ayran 1 kase mercimek çorbası
Ara öğün: 1 bardak yeşilçay
Aksam: 4 adet köfte 200 gram light yoğurt
2 litre su
40 dakika yürüyüş cezam da içinde tabi :)
Güzel canımSabah
Filtre kahve
2 kare bitter
Öğle
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Söğüş
Sahanda yumurta
7 zeytin
Akşam
Sebze yemeği
İki kaşık pirinç pilavı
1 bardak el yapımı limonata
1 soda
2 litre su ve malesef spor yapmadım , evdeki spor yetti yani anca 8 de popim yer görüyor çok yoğun ya herşey
2 dilim ekmek en son gece yenmediyse güzel :)Kızlar merhabalar nasılsınız.. Ben bugun regl olsun sabah karın agrım vardi ve gun boyu cok bıtkındımbugun spor yapamadım.. Tartı da artı cıkar mıyım bu hafta kızlar bu durum da
Sabah
Haslanmıs yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
2 dilim kepekli ekmek
Ara kuru kayısı
Yarım armut 1 dilim elma
Aksam
Etlı corba
Patlıcan yemegı
1 dilim ekmek
2 dilim ekmek
Kozmogirl17 Yawrukush
Çalışmak yorucu olsada güzel evde olmak çok tembellestiriyor beni canım ne evde birşeyler yapmak istiyor ne de dışarı çıkmak. O yüzden çalışmam lazım hayırlısı olsun haber bekliyorumBol sans canim, insallah gonlune gore olur. calismak cok iyi geliyor insana. kosusturma daha rticak ama moral ve gayret de bir o kadar artiyor
canim gecmis olsun, simdi nasilsin?
bence kotu degil menun, bende daha fazla kacamak vardi, dur bulup etiketleyeyim seni
canimsin
ooo ne guzel giderken o aksam yemegi olmus mu
ay cok gecmis olsun
cekirdek gec olmus, olmasa daha iyiymis
sen bir de bize zor
o kadar cok kural var ki beynimiz yaniyor walla takip ederken
birseyler mi
dunyalar yapmissin, allah agiz tadiyla yemegi nasil etsin insallah, ama zayifladiktan sonra
hahah supersin
bu tarifi denemistim ben de rastlayip, gorundugu kadar lezzetli degil bence ama yinede guzel, hindistan cevizine bayilirim zaten
olsun canim, birgun bozdun diye uzulme. kaldigin yerden devam et, 21+5 yap ceza olarak da :)
ben cok begendim canim tarifini
ogle sonrasi olmamis ama dogum gunu oldugu icin gormedik
ctesi menusu olmamis canim
hadi bakalim gitsin kilolar
bol sans
Sağol canım alıştım ben artık 12 yıl oldu teşhis konulaliBilmiyordum çok geçmiş olsun kuzum ♥
Aynen öyle Allah dermansız dert vermesin
Amin canım :)Malesef canim amacimiza ulasmamk icin bazi zevklerden mahrum kalmaliyiz
Aksam olmamis kuzum ama sen ogrencisin yiceksinki kafan calissinannem hep ole derdiii
Biz tabikide @pembecanavar ve ben
Cannim insallah istedigin olur allah gonlundekini verir kuzum
Tadinca birakamiyorum bide tatlı yemek istediler tatlı yememek için çekirdek yedim o yüzden ödül gibi oldu :)Çekirdek bir avuç olsa daha güzelmiiş
Sağol canım günum yoğun geçti ve eşim hasta oldu malesef@Derya_the_queen nasilsin Filizim sen merak ettim ve ozledim..
@madamesnow nasil oldun canim?
@Gonulmeyvesi nasil gidiyor diyet canim?
@Falanfilannnn yerlesebildin mi Tugbacim?
@gogo2405 ablacim dinlenebildin mi?
besive nasil gecti gunun canisi?
fayfeyfiy bugunde yogun muydun kuzum, adapte olabildin mi okula?
@ayeyldz canim biraz katilimin dustu sanki, nerelerdesin canim?
M Metem sen nasilsin, gunun nasil gecti?
@pomegranate_ dun ugrayamadin takima , diyet nasil gidiyor canim?
@klbk33 nerelerdesin canim?
@DeryaOnDiet ozledik Deryacim, tatilin umarim coook guzel geciyordur...
Çok geçmiş olsun canımIyigeceler kizlar cok kotu bisey oldu suan elim ayagim titrer vaziyette uyumustuk buyuk oglum agladi baya bagira bagira ama su goturdum biberonla ama yatarken iciyordu hep ole icer gozler kapali aglayincada demek bogazina kacti su diye tahmin ediyorum mideside bulanmis olabilir sirt ustu yatarken kusmaya basladi uyku sersemi ne ýapicagimi sasirdim hem agliyor hem kusmaya calisiyor sesimize kucukte uyandi aglamaya basladi ben esime bagiriyorum adam olu gibi duymuyor uykuda ay kusa kusa yatak odasina kadar geldik durttum oyle uyandi kucugun yanina yolladim bende oglani banyoya goturdum ya simdi iyi cok sukur temizledim yatirdim suanda ayagimda ama bu cocuk bi gun benim aklimi alicak valla
Ben de öyle yapıyorum artık yemezse de kalıyor napayım ben kilo aliyorum.Bende ya tabaginda kalanlari ozellikle ben yiyorum burda adim cikti o yuzden kuzlar dalga geciyorlar benlemenulerim hep oglanin tabagindakiler frenlemek lazim iste yada cok az koymak gerek ben ole cozum buldum yedi yedi yemedigini bekletmeden kedilere
Benim oglumda 29 aylik yeni yeni cumle kurmaya basliyor yavas yavas biaraya getirmeye calisiyor valla ne televizyondan uzaklasiyor nede kitap okutturuyor ama izlediklerini tekrar ediyor ornegin cizgi filmde bediyolarsa onu soylemeye calisiyor
Aksam kavun tursu olmamis kuzum aksm tursu odem yapiyor kavunuda 1 saat sonra yemeliydin ara ogun olarak.
Esimmm sen burdamiydin yaa menunu begendim sporda guzel shyunu yazmamissin
Aahhh o cocuklar canim biraz daha sakin olman lazim karsidakininde cocuk oldugunu unutma elbette ki insan cocuguna birsey gelsin istemez ama biraz da rahat olmak lazim benim oglumdan 50 gun buyuk eltimin oglu var yeri geliyor benimki ona vuruyor yeri geliyor onun ki bizimkine vuruyor cocuk onlar eltimde oyle gozler donuyor ama bence cocuk
Kayinvalidem hep anlatir cocuklar sokakta kavgaya tutusmus isin icine aileler girmis aileler mahkemede kavga ederken cocuklar bahcede oyuna baslamis cocuk kavgasi okadar bi bakmissin kavga ediyor bi bakmissin arkanda oynuyor
Canim su az aksam ogununde biraz fazla olmus sanki
Guzel canim.
Canim sahurda eriste fazla olmus gerci miktari yazmiyor iftardada karpuz olmamis inatla herkese soyluyorum sanadsa soyliyim meyveyi bence 1 saat sonra ara ogun olarak tuketmeliydin
Canim ben bu arkdas mevzusunu yeni ogrendim bide gecen gun bahsetmjstin evet kafa yerinde degil ki allahim yardimcisi olsun zordur onun icin allah kimseye yasatmasin onada acil sigalar veesin ve iyi ki sizin gibi arkadaslara sahip ne mutlu size onu mutlu etmek icin ugrasiyorsunuz insallah tez vakitte iyilesir ozgecim.
Çok geçmiş olsun canımslm kizlar atesli bir gece gecirdik , ilac kabul etmiyo cim cime 38-39 arasi atesimiz , az once ikna edip icirdim insallah iyi olucak , herkese tesekkurler msj okuyacam simi
Çalışmak yorucu olsada güzel evde olmak çok tembellestiriyor beni canım ne evde birşeyler yapmak istiyor ne de dışarı çıkmak. O yüzden çalışmam lazım hayırlısı olsun haber bekliyorum
Sağol canım alıştım ben artık 12 yıl oldu teşhis konulali
Amin canım :)
Tadinca birakamiyorum bide tatlı yemek istediler tatlı yememek için çekirdek yedim o yüzden ödül gibi oldu :)
Sağol canım günum yoğun geçti ve eşim hasta oldu malesefkendini kötü hissediyordu zaten pazar günü dün doktora gitmek zorunda kaldi. Beylerin hastalığı da hiç çekilmiyor
Çok geçmiş olsun canım
Ben de öyle yapıyorum artık yemezse de kalıyor napayım ben kilo aliyorum.
Benim oğlum kitap okumami pek sevmiyor hikayelerden de kırmızı başlıklı kızı seviyor sadece tam anlamiyla. Uydurma hikayelerden hoşlanıyor her gece bu gece ne anlatayım diye soruyordum ejderha diyordu örneğin ejderhalar la ilgili bir hikaye anlatmaya basliyordum kafamdan, arada o eklemeler yapıyordu veya beğenmediği yer olursa orayı kendi degistiriyordu. Bu şekilde belli bir konuya bağlı kalmiyorduk ve kendi de katıldığı için mecburen konuşuyordu çok egleniyorduk.
Hercocuk farklı oluyor seninki sever mi busekilde bilemiyorum
Çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?