Guzel dengelemissin canim menunu , sevindim :)menüm
sabah
2 h yumurta
1 nektarin
2 dlm hellim
3 zeytin
domates salatalık
ara
1 kare bitter süt
1 nektarin
öğlen
3 sk kısır
1 karton bardak dolusu ay çekirdeği
1 mini protein bar
akşam
1 kpç çorba
1.5 sk taze fasülye yemeği
az yoğurt
ara
süt ya da yoğurt olabilir.
spor
total body 50 dk (aslında taebo vardı ama hoca izindeymiş başka bi ablam geldi bize asker gibi yat kalk sürün yaptırdıbi komando dansı yapmadık onun yerine jumping lunge yaptık perişan oldum zumbada bile bu kadar terlemiyorum.)
Sizede cok gecmis olsun canim, bende bebekken buyuk oglum asiri kusardi, reflusu vardi, uykuda bile kusardi, anik atak olmustum, kusacak, sesini duymazsam bogulacak diye...
Yan yatmayi sevmeye basladiginda biraz rahatlamistim..Ne zor buyuyorlar yaa....
Bugun nasilmis kizinin okulu canim? her sey yolunda mi?
Guzel dengelemissin canim menunu , sevindim :)
Sporuna dahada sevindim ,amazon seni :)
Cok guzel menu, cok guzel egzersizler esim :))10 Eylül Salı menüm
Sabah 10:00
Yeşilçay
Öğle
12:30
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Domates salatalık
Akşam 18:30
Yarım porsiyon et sote
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Büyük kase cevizli salata
Su
2,5 litre
Spor
2 saat yürüyüş
Yawrukush
Evet canim reflu kucuk cocuklarda gercekten cok zor..reflü çok zorbenim kızıma da bişey dokununca reflü oluyordu işte dediğin gibi çok zor büyüyorlar.
okulda bı sıkıntı olmamış bugün. okulun müdürüyle de konuştum bugün. ne değerli çocuğu varmış diyecekler
Dengelemissin canim bence:)ayy gerçekten mi kaptişim dengeleyebilmiş miyimçok sevindim böyle düşündüğüne..
spor da güzeldi ama benim bu bileğimin ağrısı nolcak kaptişim yaaelimin üzerinde yapılan hareketlerde çok ağrıyor. bilek ekleminde bir sorun var. sence spor yapmadığım zamanlarda sarıp dinlendirsem mi yoksa sararsam kaslarım daha da güçsüzleşir mi? doktor bana bi bilek çalışma aleti önermişti onu yapıyorum arada ama pek faydasını görmedim..
Evet canim reflu kucuk cocuklarda gercekten cok zor..
Okulda her seyin yolunda gitmesine cok sevindim :)
Dengelemissin canim bence:)
El bilegin mi agriyor, daha once bahsetmis miydin?
Neden agriyor, nasil oldu?
Seni zorlayan hareketleri aninda birak, aci hissettigin an ne yapiyorsan birak canim.kronikleşti kaptişim kendimi bildim bileli böyle sankiara ara gelip gidiyor. biraz zorlarsam başlıyor dinlendirirsem geçiyor. ilk fırsatta gene başlıyor. doktora gittim atel be bir krem verdi. çok ağrırsa kullanıyorum bazen ama normalde devamlı bir ağrı olmasa bile elimi yere koyduğumda o ağrı hep orada... böyle plank miş burpees miş çok zorlanıyorum elimi yere koyduğum zaman bileğime bıçak saplanıyor sanki. dirseklerimin üzerinde yapabileceklerimi yapıyorum ama tabi diğerleri kalıyor ya da yarım yamalak yapmaya çalışıyorum
Senden haber almak ne guzel canim, cok sevindim.slm kizlar atesli bir gece gecirdik , ilac kabul etmiyo cim cime 38-39 arasi atesimiz , az once ikna edip icirdim insallah iyi olucak , herkese tesekkurler msj okuyacam simi
ilacin tadini aliyo ve icmiyo herseye kattim ,cikolataya bileSenden haber almak ne guzel canim, cok sevindim.
Siringayla versen ilaclarini, ya da pipetle birseyler icmeyi seviyorsa oyle versen..
Sen kuzunla ilgilen burada her sey biraktigin gibi..
Simdi evden cikiyorum canim, acil sifalar...
simdi daha iyiz canim siz nasil oldunuz?Gunaydin millet biz uyandık(cok uyumusuz gibi)4 yen sonra rahatlagi oglum uyudu hala da uyuyor kanadali35 canim siz nasil oldunuz sizede gecmis olsun.
tesekkurler canim .AminGeçmiş olsun yavrulara, Rabbim şafi ismi ile acil şifalar nasip etsin inşallah
bir lokmalik yemeklerbu da günlük yemeğim
begendigine sevindim .deneyeyim ilk firsatta
bu arada kizim moonlite'i cok sevdi, tesekkurler
cok tesekurlerne muhteşem yetenekli bir insansın yaaa
Günaydınlar dün akşam uğrayamadım. Örgü örmeye ve master sefe daldım zaman geçmiş. Dünkü menumu yazayım biraz isim var onları yapıp alintilarimi cevapliycam.
Pazartesi
Sabah 9:30 ıki dilim tbe arasına peynir hindi füme domatesli sandviç nescafe sade
14 bir dilim tbe peynir domates
19 da 4 er kaşık kıymalı türlü ve bulgur pilavı yoğurt
Su 2 lt
Spor yapmadım ev işi yaptım bir iki st kadar.
kanadali35
cok gecmis olsun . sukur hafifmisKızlar aşureyi yaptım eşimi arayım dedim mesaj atmış görmemişim servis araçları kaza yapmış hafif yazmış . Ben görmeden mesajını aramıştım onu sesi iyiydi. Şarjım az dedi. Uzak şehirdeyiz ailelerden kimseyi arayamadım telaş olmasın diye elim kolum bağlı bekliyorum..
Bugün mesajını sabah okumak iyi geldi canım.bir nebze dikkat edebildimEyvah eyvah sevgili eşim ben ettim sen etme ben de etmemeye çalışacağım bu hafta cuma günü birinci olarak listede görünelim, tartıda bol eksi görelim, aynada belirgin incelme ile giydiğimiz kıyafetleri kendimize daha çok yakıştıralım.
Patlıcanları yağlı sirkeli karışımda mi pisiriyorsun tatlım, öyle anladım ama kizartiyirum da yazmışsınPatlıcanlı olanı patlıcanları tamamen soydum ve minik minik küp küp doğradım tuzlu suda beklettim daha sonra kırmızı kapya biberleri ve istege baglı miktarda acı bıberlerı de minik minik doğradım tencereye 4 bardak sıvı yağ ve 2 bardak sirke koydum. ve o yağda önce bıberlerı kızarttım sonra onları alıp patlıcanları ekledim Patlıcanlar da kızardıktan sonra tekrar biberleri koyup harmanladım. Biraz daha öyle piştikten sonra maydanoz sarımsak tuzunu ekledim. sıcak sıcak kavanozlara koyup ağzını kapatıp ters Çevirdimcok guzel oluyor bu kozlemeden farkı yok
Allah yardımcısı olsun canımKizlar son birkac saattir aktif olamadim, enerjim cekildi diyebilirim.
Arkadaslarimla konustum ya kamerali, bir arkadasim 2 ay once kanser oldugunu ogrendi yazmistim sizede.
Yarin doktora gidecek, kemoterapi baslayacak, onu neselendirelim derken epey keyfim kacti, cokta uzun konustuk, agladida cok..Oyle iste..Akliniza gelirse arkadasim icin dua edin olur mu..ismi Betul, 2 kuzusu var onunda..
Allah evlatlarina, sevdiklerine bagislasin, tum hastalara sifalar versin...
Simdi Akini almaya gidiyoruz okula, donuste alintilarimi yazacagim.
Menulerinizi yazmissiniz cok guzel, hepinize iyi geceler, iyi istirahatler diliyorum..
Çook geçmiş olsun Özlemim. Allah esirgesin kuzularini. Çok korkar insan gercekten.Iyigeceler kizlar cok kotu bisey oldu suan elim ayagim titrer vaziyette uyumustuk buyuk oglum agladi baya bagira bagira ama su goturdum biberonla ama yatarken iciyordu hep ole icer gozler kapali aglayincada demek bogazina kacti su diye tahmin ediyorum mideside bulanmis olabilir sirt ustu yatarken kusmaya basladi uyku sersemi ne ýapicagimi sasirdim hem agliyor hem kusmaya calisiyor sesimize kucukte uyandi aglamaya basladi ben esime bagiriyorum adam olu gibi duymuyor uykuda ay kusa kusa yatak odasina kadar geldik durttum oyle uyandi kucugun yanina yolladim bende oglani banyoya goturdum ya simdi iyi cok sukur temizledim yatirdim suanda ayagimda ama bu cocuk bi gun benim aklimi alicak valla
İlaç adı verebiliyormuyuz bilmiyorum ama metpamid diye bir şurup var çok az miktarda veriliyorAyagimdayken yine kustu kizlar sanirim usuttu kusmasini durdurmak icin ne yapmam gerek
Canım eşim esnek bir yerde çalışmıyor malesef. Hem uzak işyeri bana kalıyor çocuklarMenu cok guzel canim, yeni diyet yemeklerin hayirli olsun, saglikli yemek tarifide yazmissin tesekkur ederim :)
Allah kabul etsin canim, istar menusu olmus ama gazoz, pogaca ve tatli diyeti bozmus..
Sagol canim seninde mubarek olsun..
Hallolur yavas yavas tugbacim, bende iyiyim cok sukur canim, bildigin gibi..
Cok az yemissin yine kuzumm..
Canim simdi ilk haftan bu alisman zaman alacak..
Erken yatar erken kalkarsin..
Duzenin oturur Filizcanim.Kizlari esinin okula birakma ihtimali yok mu?
Kolayliklar diliyorum guzel arkadasim, eminim sen ustesinden geleceksin..
Oyyy ne guzel gorunuyor bu cesit cesit yemekler...
Somon hele bayildimmm :)
Ellerine saglik marifetli arkadasim..
Boylesi bencede onun icin daha iyi olur canim, guzel bir sene gecirmenizi diliyorum..
Canim cuma tartildiktan sonra takimda dileyen herkes, sadece yarismayi kazananlar degil, 1 ogun dilediklleri seyleri yiyebilirler.Bunun cezasi yok, sadece dikkat etmemiz gereken sey cuma ya da cumartesi gunu bu odul ogununu yapmamiz gerekiyor ki yeni haftaya kilosuz, artisiz baslayabilelim..
Evet ben sormuştum canım. Çok sevindim ise yaramasina en çok da listede olduğun için sevindim. Eksi geleceksin ne güzelkızlar günaydın geçmişi okuyacağım ama bir arkadaş fiyatı sormuştuFitFiliz canım sen miydin? tam hatırlamıyorum da 5 günlük tüm menü günlük 50 tlye geliyor 250 ödedim
çalışmasaydım asla vermezdim ama çalışarak da böyle menü hazırlamam -en azından benim- imkansız
hiç pişman olmadım bugün de yemekler enfes gözüküyor, porsiyonlar çok ufak ama ben düşük kalorili seçtiğimden tabi.
Bu arada reglimin son günü sabah tam 50.00 çıktım artık şişkinliğim de ödemim de bitti, herhalde cumaya en sonunda 49ları göreceğim...
Harikasın ellerine sağlık canımderya_the_queen 5 ayda 12 kg verdi
kozmogirl17 2,5 ayda 8 kg verdi
pembecanavar 1 ay olmadan 2 kg verdi
fmad 2,5 ayda 5 kg verdi
yawrukush 3 ayda 10 kg verdi
maviboncuk 2 ayda 7 kg verdi
lamademoiselle k1,5 ayda 2 kg verdi
kanadali35 1 ayda 5 kg verdi
april22 1 ay olmadan 2 kg verdi
madamesnow 1 ayda 2,5 kg verdi
gogo2408 3 ayda 800 gr aldı
cool_time 1 ayda 1,5 kg verdi
migimadid 20 günde 1,5 kg verdi ( no waarrr)
falanfilan 1,5 ayda 1,800 verdi
pomagranete 5 günde 1,200 verdi
deryaondiet 2,5ayda 200 gr aldi
harpy 10 ayda 8 kg verdi
stitch 2 ayda 4,700 verdi
sserendiphty 4 ayda 13,6 kg verdi
besive 1 ayda 2,5 kg verdi;
gönülmeyvesi 2 ayda 1,2 kg verdi
metem 12 günde 1,800 kg verdi
akrrep 25 günde 5,6 kg verdi
ayeyıldz sabit
mutlu2890 sabit
patlıcanmoru: 1,5 ayda 3,4 kg verdi
kilo verenlere tebrik ediyorum
tabloyu değerlendirme yaptım umarim beğenirsiniz :)
Geçmiş olsun çokKızlar aşureyi yaptım eşimi arayım dedim mesaj atmış görmemişim servis araçları kaza yapmış hafif yazmış . Ben görmeden mesajını aramıştım onu sesi iyiydi. Şarjım az dedi. Uzak şehirdeyiz ailelerden kimseyi arayamadım telaş olmasın diye elim kolum bağlı bekliyorum..
Özgem çok yogunum. Perşembe biraz rahatlicam umarım. İngiltere işi de biraz netlik kazandı. Yarın akşam onun toplantısı var. Koşturuyorum. Sabah cok erken kalkıp evden çıkmaya adapte olamadım.zorlanmayayim diye epey erken yatıyorum.Kozmogirl17 , kanadali35 kizlar kuzular nasil oldular, takima gelmemissiniz sizi merak ettim, iyi misiniz?
FitFiliz nasilsin Filizim?Gunun nasil gecti?
sserendipity nasilsin Eminecim, okula basladin mi?
Aomine Daiki sen nasilsin, bebisimiz nasil canim?
DeryaOnDiet gozlerimiz yollarda, seni, guzel enerjini bekliyoruz canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?