Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menüm

sabah
2 h yumurta
1 nektarin
2 dlm hellim
3 zeytin
domates salatalık

ara
1 kare bitter süt
1 nektarin

öğlen
3 sk kısır
1 karton bardak dolusu ay çekirdeği
1 mini protein bar

akşam
1 kpç çorba
1.5 sk taze fasülye yemeği
az yoğurt

ara
süt ya da yoğurt olabilir.

spor
total body 50 dk (aslında taebo vardı ama hoca izindeymiş başka bi ablam geldi bize asker gibi yat kalk sürün yaptırdı bi komando dansı yapmadık onun yerine jumping lunge yaptık perişan oldum zumbada bile bu kadar terlemiyorum.)

Guzel dengelemissin canim menunu , sevindim :)
Sporuna dahada sevindim ,amazon seni :)

reflü çok zor benim kızıma da bişey dokununca reflü oluyordu işte dediğin gibi çok zor büyüyorlar.
okulda bı sıkıntı olmamış bugün. okulun müdürüyle de konuştum bugün. ne değerli çocuğu varmış diyecekler

Guzel dengelemissin canim menunu , sevindim :)
Sporuna dahada sevindim ,amazon seni :)

ayy gerçekten mi kaptişim dengeleyebilmiş miyim çok sevindim böyle düşündüğüne..
spor da güzeldi ama benim bu bileğimin ağrısı nolcak kaptişim yaa elimin üzerinde yapılan hareketlerde çok ağrıyor. bilek ekleminde bir sorun var. sence spor yapmadığım zamanlarda sarıp dinlendirsem mi yoksa sararsam kaslarım daha da güçsüzleşir mi? doktor bana bi bilek çalışma aleti önermişti onu yapıyorum arada ama pek faydasını görmedim..

Cok guzel menu, cok guzel egzersizler esim :))

Evet canim reflu kucuk cocuklarda gercekten cok zor..
Okulda her seyin yolunda gitmesine cok sevindim :)

Dengelemissin canim bence:)
El bilegin mi agriyor, daha once bahsetmis miydin?
Neden agriyor, nasil oldu?

Evet canim reflu kucuk cocuklarda gercekten cok zor..
Okulda her seyin yolunda gitmesine cok sevindim :)

Dengelemissin canim bence:)
El bilegin mi agriyor, daha once bahsetmis miydin?
Neden agriyor, nasil oldu?

kronikleşti kaptişim kendimi bildim bileli böyle sanki ara ara gelip gidiyor. biraz zorlarsam başlıyor dinlendirirsem geçiyor. ilk fırsatta gene başlıyor. doktora gittim atel be bir krem verdi. çok ağrırsa kullanıyorum bazen ama normalde devamlı bir ağrı olmasa bile elimi yere koyduğumda o ağrı hep orada... böyle plank miş burpees miş çok zorlanıyorum elimi yere koyduğum zaman bileğime bıçak saplanıyor sanki. dirseklerimin üzerinde yapabileceklerimi yapıyorum ama tabi diğerleri kalıyor ya da yarım yamalak yapmaya çalışıyorum

Seni zorlayan hareketleri aninda birak, aci hissettigin an ne yapiyorsan birak canim.
Her gun buz uygula, enflamasyon olsa doktor bilirdi, antienflamatuar ilaci verirdi diye dusunuyorum ama cok agrin olursa ilac al.
Bir detayli bir rontgen mi cektirsen.
Kas agrisi olsa simdiye gecerdi coktan, enflamasyon olsa gecerdi, hatta ezilemeler- yaralanmalar bile geciyor hizla..
Buz uygulayip , sar bakalim canim

slm kizlar atesli bir gece gecirdik , ilac kabul etmiyo cim cime 38-39 arasi atesimiz , az once ikna edip icirdim insallah iyi olucak , herkese tesekkurler msj okuyacam simi
Senden haber almak ne guzel canim, cok sevindim.
Siringayla versen ilaclarini, ya da pipetle birseyler icmeyi seviyorsa oyle versen..
Sen kuzunla ilgilen burada her sey biraktigin gibi..
Simdi evden cikiyorum canim, acil sifalar...

Senden haber almak ne guzel canim, cok sevindim.
Siringayla versen ilaclarini, ya da pipetle birseyler icmeyi seviyorsa oyle versen..
Sen kuzunla ilgilen burada her sey biraktigin gibi..
Simdi evden cikiyorum canim, acil sifalar...
ilacin tadini aliyo ve icmiyo herseye kattim ,cikolataya bile, siringayla veriyorum tukuruyo , kesinlikle zorlamiyorum ilac icsin diye tramva yaratmak istemiyorum , soguk compres yapiyorum sagol merak ettigin icin

Gunaydin millet biz uyandık(cok uyumusuz gibi)4 yen sonra rahatlagi oglum uyudu hala da uyuyor kanadali35 canim siz nasil oldunuz sizede gecmis olsun.
simdi daha iyiz canim siz nasil oldunuz?
Geçmiş olsun yavrulara, Rabbim şafi ismi ile acil şifalar nasip etsin inşallah
tesekkurler canim .Amin
bu da günlük yemeğim
bir lokmalik yemekler
deneyeyim ilk firsatta
bu arada kizim moonlite'i cok sevdi, tesekkurler
begendigine sevindim .

ne muhteşem yetenekli bir insansın yaaa
cok tesekurler

menun guzel olmus.

cok gecmis olsun . sukur hafifmis

Bugün mesajını sabah okumak iyi geldi canım.bir nebze dikkat edebildim
Patlıcanları yağlı sirkeli karışımda mi pisiriyorsun tatlım, öyle anladım ama kizartiyirum da yazmışsın
Allah yardımcısı olsun canım
Çook geçmiş olsun Özlemim. Allah esirgesin kuzularini. Çok korkar insan gercekten.
Bugün hali nasıldi canım peki?
Ayagimdayken yine kustu kizlar sanirim usuttu kusmasini durdurmak icin ne yapmam gerek
İlaç adı verebiliyormuyuz bilmiyorum ama metpamid diye bir şurup var çok az miktarda veriliyor

Canım eşim esnek bir yerde çalışmıyor malesef. Hem uzak işyeri bana kalıyor çocuklar

Sen nasılsın idare ediyorsun değil mi tatlım? Çocuklar özlemiştir şimdiden babalarını. Eşin nasılmış yerinde mi keyfi? Umarım çok mutlu döner size de yansır
Evet ben sormuştum canım. Çok sevindim ise yaramasina en çok da listede olduğun için sevindim. Eksi geleceksin ne güzel
Harikasın ellerine sağlık canım
Geçmiş olsun çok
Özgem çok yogunum. Perşembe biraz rahatlicam umarım. İngiltere işi de biraz netlik kazandı. Yarın akşam onun toplantısı var. Koşturuyorum. Sabah cok erken kalkıp evden çıkmaya adapte olamadım.zorlanmayayim diye epey erken yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…