Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

9 eylül 2019
sabah
kalan haşlama tavuk
domates
öğle:
çorba
patlıcan musakka
ayran

ara: üzüm
akşam
barbunya yemegi
salata
kavun ( pek yemedim bi iki çatal)
ara: çay
spor
ev işleri 1 saat
regl deyim spor yapamiyorum
Meyveler hariç güzel menü canım. Ara ve akşam yemen sakıncalı olmuş sanki. Spor da olsaydı süper olurmuş

25 günde 5,6 kilo gitmişşş
Kendime alkışşş
Teşekkür ederim canım ne iyi oldu bu liste çok beğendim

Günaydınlar dün akşam uğrayamadım. Örgü örmeye ve master sefe daldım zaman geçmiş. Dünkü menumu yazayım biraz isim var onları yapıp alintilarimi cevapliycam.
Pazartesi
Sabah 9:30 ıki dilim tbe arasına peynir hindi füme domatesli sandviç nescafe sade

14 bir dilim tbe peynir domates

19 da 4 er kaşık kıymalı türlü ve bulgur pilavı yoğurt

Su 2 lt
Spor yapmadım ev işi yaptım bir iki st kadar.
kanadali35

Yok kuzu ya en yorgun halimle alkol bile alip yatsam tik seslerine kalkiyorum annelik bole bisey demekki ama panikledim ne yalan soyliyim elim ayagim bosaldi yarin hasta gibi dolanirim ortalarda
Ben olsam baygınlık geçirirdim annelik başka tabi :) mesela benim yigenimin boğazına mandalina kaçtı ama oksurup çıkardı yani ondan beri ablam evde yokken mandalina vermiyorum

canim moralini bozma ve bence dukan yapma, saglikli degil. istiyorsan haftada 1-2 gun protein yap ama uzun vadede sıkılırsın Dukan ile. bence iyi gidiyorsun.
biraz daha sporunu arrtirabilirsin istersen
Canım dukanla 12 kilo vermiştim daha önce sağlıksız ama çok da öyle ölüm diyeti gibi bisey değil yani ben ya hep ya hicciyim biseyleri yanlis yapıyorum günde 1 saatten fazla spor yapmak sağlığa daha zararlı hatta uzmanlar 1 gün dinlenerek aralıklı yapın bile diyorlar spor için ben biraz daha sıkıcam kendimi en azından 2 3 ay kadar felan sonra sağlıklı beslenmeye geçiş yaparım gene :)

Ay azmi bu da ben yemegi bile bitiremedim oysa

Kuzum mide küçüldü galiba benim ya

suyumu çok hesaplayamıyorum canım yaa ondan yazmıyorum. ama bol içmeye çalışıyorum..

çocuk konusunda haklısın benim kayınvalidem de aynı şeyi söyler annesiyle tartışmadım kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama özel okulda aynı çocuğun kızımı tekrar tekrar incitmesine izin veremem daha çok küçük : benim görümcemin çocukları da çok çılgın.. iki çocuğum da çok çekti onunkilerden.. onları her gördüğümde kendi çocuklarıma şükrediyorum

teşekkür ederim canım..

neyse kaptişim bu sabah biraz eksi gördüm wc sonrasın ondan bugün daha iyiyim
teşekkürler canım inşallah son olur..

hep sakin bi anne olmak istemiştim demek o da işe yaramıyor ha

kızlar bu sabak 6'lı rakamı gördüm çok mutluyum.. bugün arkadaşlarla çocukları pikniğe götüreceğiz. ben kısır yapıcam sadece ondan yicem şöyle bol sebzeli tarafından.. hatta az yağlı mı ayırsam biraz neyse ben işlere gömüleyim öptüm sizi

vayy canım süper güzel kilo vermişsin

Geçmiş olsun canm şimdi nasılsınız

Yaaa

Kuzum yürüyüş falan yapsan

Az yemişsin güzel

Güzel canım

kilo verenlere benle birlikte katilanlari bi gözetim yaptım ben 20 günde 1,5 kg vermişim.
25 günde 5,6 kg veren akrrepe büyük alkış:)
Ellssa maşallah menülere de çok güzel dikkat ediyor
Harika bir şekilde kısa zamanda ulaşacak hedefine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…