Meyveler hariç güzel menü canım. Ara ve akşam yemen sakıncalı olmuş sanki. Spor da olsaydı süper olurmuş9 eylül 2019
sabah
kalan haşlama tavuk
domates
öğle:
çorba
patlıcan musakka
ayran
ara: üzüm
akşam
barbunya yemegi
salata
kavun ( pek yemedim bi iki çatal)
ara: çay
spor
ev işleri 1 saat
regl deyim spor yapamiyorum
25 günde 5,6 kilo gitmişşşderya_the_queen 5 ayda 12 kg verdi
kozmogirl17 2,5 ayda 8 kg verdi
pembecanavar 1 ay olmadan 2 kg verdi
fmad 2,5 ayda 5 kg verdi
yawrukush 3 ayda 10 kg verdi
maviboncuk 2 ayda 7 kg verdi
lamademoiselle k1,5 ayda 2 kg verdi
kanadali35 1 ayda 5 kg verdi
april22 1 ay olmadan 2 kg verdi
madamesnow 1 ayda 2,5 kg verdi
gogo2408 3 ayda 800 gr aldı
cool_time 1 ayda 1,5 kg verdi
migimadid 20 günde 1,5 kg verdi ( no waarrr)
falanfilan 1,5 ayda 1,800 verdi
pomagranete 5 günde 1,200 verdi
deryaondiet 2,5ayda 200 gr aldi
harpy 10 ayda 8 kg verdi
stitch 2 ayda 4,700 verdi
sserendiphty 4 ayda 13,6 kg verdi
besive 1 ayda 2,5 kg verdi;
gönülmeyvesi 2 ayda 1,2 kg verdi
metem 12 günde 1,800 kg verdi
akrrep 25 günde 5,6 kg verdi
ayeyıldz sabit
mutlu2890 sabit
patlıcanmoru: 1,5 ayda 3,4 kg verdi
kilo verenlere tebrik ediyorum
tabloyu değerlendirme yaptım umarim beğenirsiniz :)
Ben olsam baygınlık geçirirdim annelik başka tabi :) mesela benim yigenimin boğazına mandalina kaçtı ama oksurup çıkardı yani ondan beri ablam evde yokken mandalina vermiyorumYok kuzu ya en yorgun halimle alkol bile alip yatsam tik seslerine kalkiyorum annelik bole bisey demekki ama panikledim ne yalan soyliyim elim ayagim bosaldi yarin hasta gibi dolanirim ortalarda
Canım dukanla 12 kilo vermiştim daha önce sağlıksız ama çok da öyle ölüm diyeti gibi bisey değil yani ben ya hep ya hicciyim biseyleri yanlis yapıyorum günde 1 saatten fazla spor yapmak sağlığa daha zararlı hatta uzmanlar 1 gün dinlenerek aralıklı yapın bile diyorlar spor için ben biraz daha sıkıcam kendimi en azından 2 3 ay kadar felan sonra sağlıklı beslenmeye geçiş yaparım gene :)canim moralini bozma ve bence dukan yapma, saglikli degil. istiyorsan haftada 1-2 gun protein yap ama uzun vadede sıkılırsın Dukan ile. bence iyi gidiyorsun.
biraz daha sporunu arrtirabilirsin istersen
Ay azmi bu da ben yemegi bile bitiremedim oysaMenu cok guzel canim, yeni diyet yemeklerin hayirli olsun, saglikli yemek tarifide yazmissin tesekkur ederim :)
Allah kabul etsin canim, istar menusu olmus ama gazoz, pogaca ve tatli diyeti bozmus..
Sagol canim seninde mubarek olsun..
Hallolur yavas yavas tugbacim, bende iyiyim cok sukur canim, bildigin gibi..
Cok az yemissin yine kuzumm..
Canim simdi ilk haftan bu alisman zaman alacak..
Erken yatar erken kalkarsin..
Duzenin oturur Filizcanim.Kizlari esinin okula birakma ihtimali yok mu?
Kolayliklar diliyorum guzel arkadasim, eminim sen ustesinden geleceksin..
Oyyy ne guzel gorunuyor bu cesit cesit yemekler...
Somon hele bayildimmm :)
Ellerine saglik marifetli arkadasim..
Boylesi bencede onun icin daha iyi olur canim, guzel bir sene gecirmenizi diliyorum..
Canim cuma tartildiktan sonra takimda dileyen herkes, sadece yarismayi kazananlar degil, 1 ogun dilediklleri seyleri yiyebilirler.Bunun cezasi yok, sadece dikkat etmemiz gereken sey cuma ya da cumartesi gunu bu odul ogununu yapmamiz gerekiyor ki yeni haftaya kilosuz, artisiz baslayabilelim..
Kuzum mide küçüldü galiba benim yacanım pazar hiçç olmamış kahvaltı öğle sonrasıı dikkat lütfenn
canısı senden kek böreğe alışık değiliz ya bir haftadın filan değişik geliyor banakurtlanmasına koptummm misafir kim vardı ??
geçmiş olsun bu arada
aynen yaa en idealistlerimizden birisi sendin özlettin kendini
canım nasıl geçti ALLAH hayırlı kapılar açsın inş
canımm çok sağoll, bu arada geçmişe gittim ama göremedim manzara fotoğraflar hepiniz harikaydınız
canım eşimmmmmm ben de çok sevindimmm en az geçen haftaki kadar iyi oluruz umarımm
canım son gün hariç iyi amaaa günlük menü yazsan çok daha faydalı olur hem sana hem takımımız adına kuzumm
iyiyim çok şükür kendi adıma kaptan yoluna giriyor işler daha doğrusu adapte oluyor insan bi şekilde ölüm va deyip geçmek lazım galiba
yosun cipsi nasıl oluyor acaba kaptan ?
menü kötü değil bence ama reçel yerine tahin pekmez filan daha iyi olabilirdi belki
aminnn kolay gelsin kaptişş
canım menü iyi, ooo salçalardan isteriz :)))
ooo özlem gidermece harikaa
böyle menünün böyle kalori olması efsoo
iftar hiç olmamış canım birden şeker yeyince daha çok iştahın açılır
canım çok az değil mi dikkat et kendine lütfenn
oooo maşallah sana harikasın çok iyi hepsi
kolay gelsin canım ALLAH yardımcınız olsun
bence fena değil menü ama spor canım ? önceki günkü menü hiç olmamış
ya canım sorma benim oturduğum yerdeki hatunlar hppp öyle.. geçen bi ezik hissetme mevzusu var ya ondan aslında insan kendine kızıyor neden yapamıyorum diyee
sporu de menüyü de beğendim
cano akşam ağır olmuş biraz ama saatlerin erken olması ve sporla toplamaya çalışmışsın
caanım akşam olmamış sanki biraz çok geldi
Teşekkür ederimGuzel bir menu omus, yuruyuste harika :)
suyumu çok hesaplayamıyorum canım yaa ondan yazmıyorum. ama bol içmeye çalışıyorum..Bende ya tabaginda kalanlari ozellikle ben yiyorum burda adim cikti o yuzden kuzlar dalga geciyorlar benlemenulerim hep oglanin tabagindakiler frenlemek lazim iste yada cok az koymak gerek ben ole cozum buldum yedi yedi yemedigini bekletmeden kedilere
Benim oglumda 29 aylik yeni yeni cumle kurmaya basliyor yavas yavas biaraya getirmeye calisiyor valla ne televizyondan uzaklasiyor nede kitap okutturuyor ama izlediklerini tekrar ediyor ornegin cizgi filmde bediyolarsa onu soylemeye calisiyor
Aksam kavun tursu olmamis kuzum aksm tursu odem yapiyor kavunuda 1 saat sonra yemeliydin ara ogun olarak.
Esimmm sen burdamiydin yaa menunu begendim sporda guzel shyunu yazmamissin
Aahhh o cocuklar canim biraz daha sakin olman lazim karsidakininde cocuk oldugunu unutma elbette ki insan cocuguna birsey gelsin istemez ama biraz da rahat olmak lazim benim oglumdan 50 gun buyuk eltimin oglu var yeri geliyor benimki ona vuruyor yeri geliyor onun ki bizimkine vuruyor cocuk onlar eltimde oyle gozler donuyor ama bence cocuk
Kayinvalidem hep anlatir cocuklar sokakta kavgaya tutusmus isin icine aileler girmis aileler mahkemede kavga ederken cocuklar bahcede oyuna baslamis cocuk kavgasi okadar bi bakmissin kavga ediyor bi bakmissin arkanda oynuyor
Canim su az aksam ogununde biraz fazla olmus sanki
Guzel canim.
Canim sahurda eriste fazla olmus gerci miktari yazmiyor iftardada karpuz olmamis inatla herkese soyluyorum sanadsa soyliyim meyveyi bence 1 saat sonra ara ogun olarak tuketmeliydin
Canim ben bu arkdas mevzusunu yeni ogrendim bide gecen gun bahsetmjstin evet kafa yerinde degil ki allahim yardimcisi olsun zordur onun icin allah kimseye yasatmasin onada acil sigalar veesin ve iyi ki sizin gibi arkadaslara sahip ne mutlu size onu mutlu etmek icin ugrasiyorsunuz insallah tez vakitte iyilesir ozgecim.
oyu canım neyse annesiyle de konuşmuşsun oluyor böyle vakalar... çok üzme kendini.
ah be çok geçmiş olsun... aklın çıkmıştır eminim, neyse her şey tatlıya bağlanmış en azından. vallahi erkeklerin şu uykusunu anlamak güç...
şu an ben de saat 2 ve uykum kaçtı, dedim ki biraz erken yatayım yok ille yatırmıyor sonra uykum kaçıyor o kadar sinirliyim ki... ne haftasonu ne hafta içi hep böyle inanın ağlıycam sinirden. ve çalışıyorum sürekli bilgisayar başında yani artık gözlerim kıpkırmızı
pazar gunu menun biraz is arkadaslarindan oturu bozulmus canim ama pazartesi menun guzel olmus.
Hafta sonlari da mi calisiyorsun?
Canim kendine kizma, tatile gittin, yazin 2 cocugun pesinde kostun, diyet duzenin bozuldu, cok normal bunlar.
Baskalariyla da kiyaslama kendini canim benim, gidecek kilolar merak etme sen :)
Gayet guzel bir menu ve 1 bucuk saatten fazla spor, daha ne olsun kuzum :)
Canim cok uzuldum, gelmis gecmis ve son olsun umarim..
Cocugun ailesi olayin ciddiyetinin farkindaymis, sen sakinligini koru, kuzunla guzelce konus.
Bir daha boyle bir durum olursa neler yapmasi gerektigini anlat..
Cok kucukler, her ailenin olaylara yaklasimi ve cocuk yetistirme bicimi cok farkli.
Umarim kimsenin incinmedigi bir yol bulunur...
Ha gayret canim benim , hepimiz sana guveniyoruz :)
Aksam yediklerin diyetlik degil ama cok az miktarda yemissin, sporunu da yapmissin bugun ceza yok :))
Tamamdir canim takipteyim :)
Senden yeniden menu gormek ne guzel canim benim, guzel bir gun olmus bugun :))
Dukan diyetini deneyebilirsin canim, dukan ile kilo veren arkadaslarimiz oldu onceden takimda...
Guzel menu ve spor canim :)
Canim en dogrusu bu , olum var bu hayatta, her sey olacagina variyor, uzme canini..
Iyi hissetmene sevindim canim...
Yine harika bir menu Ozlemcim :)
afiyet olsun güzel menü olmuş
canım bana ceza yazmamışsın çok hastayım diye mi yazmadın
neyse iyi olmuş bu hafta reglin şişkinliği gitti zaten
ayy canım tatlı da çok güzel bir şeymiş baktım şimdi tam benlik
çok acıkmışsın ya ondan saldırmışsındır.
güzel olmuş canım
kızmakta haklısın canım, neyseki ebeveynleri dikkat edecekmiş.
var böyle saldırgan çocuklar mesela çok sevdiğim arkadaşımın oğlu da öyle
anne baba da inanılmaz sakin ama sanırım çok fazla sakinlik de disipsinsizlik yaratıyor.
güzel olmuş canım menün, pizzayı geç yememişsin az yemişsin zaten
çarşamba az yiyebilirsin, perşembe de elti adayın çağırmış artık mecbur. Olsun incelik etmiş hepinizi çağırmış ne güzel.
geçmiş olsun, erkeklerin şu uykusunu anlayamıyorum inan.
gider canım ille gidecek.
tabi ki ne demek. çok aman aman bir şeyler yazamadım anca yaptıklarım.
daha normal yemeği yeni yeni yapıyorum o nedenle ekstra hafif ve sağlıklı değişik bir tarifim maalesef yok.
canım valla o uykusuzluk al benden de o kadar
dün gördüm seni ben de 3.5 da uyudum hatta mesaj yazdım altıntıladım göndermemiş sonra yazamadım bir daha.
artık delirmek üzereyim. sadece aptallar 8 saat uyur diye bir kitap var ya, ben onu düzeltip sadece şanslılar günde 8 saat uyur diye kitap yazıcam. 6 saat bile uyuyamıyorum günlerdir...
kızlar bu sabak 6'lı rakamı gördümçok mutluyum.. bugün arkadaşlarla çocukları pikniğe götüreceğiz. ben kısır yapıcam sadece ondan yicem şöyle bol sebzeli tarafından.. hatta az yağlı mı ayırsam biraz neyse ben işlere gömüleyim öptüm sizi
Kızlar naber ? Bugün de aşure yapacağım akşama fotileri atarım inşallah.. ilk kez yapıyorum bu arada
Geçmiş olsun canm şimdi nasılsınızIyigeceler kizlar cok kotu bisey oldu suan elim ayagim titrer vaziyette uyumustuk buyuk oglum agladi baya bagira bagira ama su goturdum biberonla ama yatarken iciyordu hep ole icer gozler kapali aglayincada demek bogazina kacti su diye tahmin ediyorum mideside bulanmis olabilir sirt ustu yatarken kusmaya basladi uyku sersemi ne ýapicagimi sasirdim hem agliyor hem kusmaya calisiyor sesimize kucukte uyandi aglamaya basladi ben esime bagiriyorum adam olu gibi duymuyor uykuda ay kusa kusa yatak odasina kadar geldik durttum oyle uyandi kucugun yanina yolladim bende oglani banyoya goturdum ya simdi iyi cok sukur temizledim yatirdim suanda ayagimda ama bu cocuk bi gun benim aklimi alicak valla
Yaaaderya_the_queen 5 ayda 12 kg verdi
kozmogirl17 2,5 ayda 8 kg verdi
pembecanavar 1 ay olmadan 2 kg verdi
fmad 2,5 ayda 5 kg verdi
yawrukush 3 ayda 10 kg verdi
maviboncuk 2 ayda 7 kg verdi
lamademoiselle k1,5 ayda 2 kg verdi
kanadali35 1 ayda 5 kg verdi
april22 1 ay olmadan 2 kg verdi
madamesnow 1 ayda 2,5 kg verdi
gogo2408 3 ayda 800 gr aldı
cool_time 1 ayda 1,5 kg verdi
migimadid 20 günde 1,5 kg verdi ( no waarrr)
falanfilan 1,5 ayda 1,800 verdi
pomagranete 5 günde 1,200 verdi
deryaondiet 2,5ayda 200 gr aldi
harpy 10 ayda 8 kg verdi
stitch 2 ayda 4,700 verdi
sserendiphty 4 ayda 13,6 kg verdi
besive 1 ayda 2,5 kg verdi;
gönülmeyvesi 2 ayda 1,2 kg verdi
metem 12 günde 1,800 kg verdi
akrrep 25 günde 5,6 kg verdi
ayeyıldz sabit
mutlu2890 sabit
patlıcanmoru: 1,5 ayda 3,4 kg verdi
kilo verenlere tebrik ediyorum
tabloyu değerlendirme yaptım umarim beğenirsiniz :)
Kuzum yürüyüş falan yapsan9 eylül 2019
sabah
kalan haşlama tavuk
domates
öğle:
çorba
patlıcan musakka
ayran
ara: üzüm
akşam
barbunya yemegi
salata
kavun ( pek yemedim bi iki çatal)
ara: çay
spor
ev işleri 1 saat
regl deyim spor yapamiyorum
Güzel canımGünaydınlar dün akşam uğrayamadım. Örgü örmeye ve master sefe daldım zaman geçmiş. Dünkü menumu yazayım biraz isim var onları yapıp alintilarimi cevapliycam.
Pazartesi
Sabah 9:30 ıki dilim tbe arasına peynir hindi füme domatesli sandviç nescafe sade
14 bir dilim tbe peynir domates
19 da 4 er kaşık kıymalı türlü ve bulgur pilavı yoğurt
Su 2 lt
Spor yapmadım ev işi yaptım bir iki st kadar.
kanadali35
kilo verenlere benle birlikte katilanlari bi gözetim yaptım ben 20 günde 1,5 kg vermişim.Yaaa♥♥
kilo verenlere benle birlikte katilanlari bi gözetim yaptım ben 20 günde 1,5 kg vermişim.
25 günde 5,6 kg veren akrrepe büyük alkış:)
Ben demaşşaAllah kendisine
ben pek dikkat etmiyorum herade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?