Usutmus canim heralde simdi biraz rahatladi 3 kez cikardi gunduz istahsizdi pekte bisey yoktu bide hep yatmak istiyordu pek cani bisey ypmk istemiyordu .esimi ilk o panikle kaldirdim sonrakilerde pek kalkmadi oda ilkinde sesimize ufakta uyanincs ona seslendim
Geçmiş olsun yavrulara, Rabbim şafi ismi ile acil şifalar nasip etsin inşallahgecmis olsun benim kizda atesli, ilacta icmiyo sabah ciyim bu gece bende
Geçmiş olsun canımKizlar son birkac saattir aktif olamadim, enerjim cekildi diyebilirim.
Arkadaslarimla konustum ya kamerali, bir arkadasim 2 ay once kanser oldugunu ogrendi yazmistim sizede.
Yarin doktora gidecek, kemoterapi baslayacak, onu neselendirelim derken epey keyfim kacti, cokta uzun konustuk, agladida cok..Oyle iste..Akliniza gelirse arkadasim icin dua edin olur mu..ismi Betul, 2 kuzusu var onunda..
Allah evlatlarina, sevdiklerine bagislasin, tum hastalara sifalar versin...
Simdi Akini almaya gidiyoruz okula, donuste alintilarimi yazacagim.
Menulerinizi yazmissiniz cok guzel, hepinize iyi geceler, iyi istirahatler diliyorum..
Kırmızılı şey nedir canım?kızlar kahvaltım
Valla iyi yiyebiliyosun canım, ben olsam mümkün değil yiyemembu da günlük yemeğim
Valla iyi yiyebiliyosun canım, ben olsam mümkün değil yiyemem
GüzellSabah
5 kasik yogurt yulaf 1 incir chia ve tarcin
2 tam taze ceviz
Ogle
1 wasa kasar peynir domates ve biber tursusu ve ayran
Aksam
1 kase tavuk corba
1kase hunkar begendi
Coban salata
Birazcik ekmek ve sebze izgarada var
Spor 1 saat pilates.
Su bayaga ictim
Güzel canımIyi akşamlar kızlar günlük menüm
Kahvaltı: 11.00
1 yumurta haşlama 2 dilim peynir 1 yeşilçay bolca maydonoz 5 adet zeytin yarim domates
Öğlen: 14.30
2 kase mercimek çorbası 1 nektarı
Ara öğün: 17.30
2 avuç kuru yemiş türk kahvesi 1 ince dilim karpuz
Aksam: 19.30
tavuk ızgara salata bolca 1 kase yoğurt
1 saat yüzme
4000 adım
2.5 litre su
Birazdan 1 bardak yeşil çay icicem:)
güzelleylul 9 menum
sabah 7:30
2 yumurta ,domates,salatalik,kkbeyaz peynir
ara ,sutlu neskahve
oglen 12
salata
ara sutlu neskahve
aksam 4:30
tavuklu patates yemegi 5 yk ,2 yk yogurt
su ,2 lt
spor : 1 saat yuruyus
@Yawrukush
@gogo2405
güzellkızlar menüm:
sahur: birer kase barbunya, annemin kendi yaptığı tam buğdaylı erişteden (lorlu), yarımdan az yumurta, yeşillik, domates, salatalık
iftar: bir kaseden az mercimek çorbası, üç kaşık aynı makarnadan, 4 tane pırasa köftesi, biraz salata,bir hurma, küçük bir dilim karpuz
spordan sonra: bir çay b kefir, bir hurma
su: 2 l
spor: kaptan kendime cezam ve senn verdiğin toplam 260 m ve 50 squat (30 u ağırlıklı) ağırlıkla ve lastikle çeşitli fitness ve pilates hareketleri yaptım bugün karışık ve ev işleri vardı..
@april22 @Yawrukush @Kozmogirl17stitch
Canım düzelirMenumu yazim bari
Sabah 09.30
Klasik kahvaltim
Ara
Sekersiz dibek kahvesi
Oglen 15.00
2 kasik Tavuk sote
3 4 kasik pilav
Ara
Yok
Aksam 18.00
Yarim dilim pizza hazir minik olanlardan
Sekersiz cay
Arkadasim geldi ona kurban gittim
Su 3 4 litre olmustur ve soguk buzlu su icim yaniyor kizlar anlamadigim 2 gundur buzlu buzlu iciyorum banamisin demiyor
Spor
Cocuk odasini temizligi kalmisti onu hallettim camasir bulasik tum gun ayaktaydim hala da dinlendigim soylenemez kizlar spor yapmak soyle dursun yururken bacaklarim tutmuyor artik
Birde hersey ust ustte geldi yarin sabah kahvaltiya davetliyiz
Carsamba oglen orurmasina
Persembede yeni elticik adayina oturmaya gidicekmisiz
Esim yarin aksam yada bu aksam evli eltime cocuklu olana gidelim diyor onlar bize geliyormus biz gitmiyormusuz neyseeee bisi demicem
Cumaya bi bosum doldurmak istiyen olursa musaitim bu arada insallah kilo almadan geciricem
Tabi oglum daha kotu olmazsa baktim kotu oluyor butun planlari tek kalemde silerim kimsenin gozunun yasinada bakmam valla
GüzellPAZARTESI MENUM
SABAH 9.30DA
2 haslanmis yumurta
1 salatalik, yarim avokado, 4 minik havuc
2 dilim pastirma
1 kk peynir
4 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 12.30DA
1 kucuk corba kasesinin icinde sulu kofte (patatessiz)
ARA 13.30DA
Filtre kahve
2 kare bitter
AKSAM 17.30DA
Karidesli salata (domates,salatalik, havuc, iceberg, avokado)
ARA 19DA
2 minik mandalina
SU: 2 lt su
SPOR: 1 saat cocuk okula birakip alirken fiks yuruyus, 1 saat ev isi, 2.30-4.30 arasi 2 saat parkta cocuk pesinden kosma, 6-7 arasi bir saat oyuncakcida yurume..(Ayaklarimin alti agriyor, hatta zonkluyor...)
Ellssa
9 Eylül Pazartesi menüm
Aşure orucu 2.gün
Sahur
1 bardak su
İftar
2 kaşık et sote
2 kaşık bulgur pilavı
Kocaman salata
Spor
1 saat yürüyüş
Su içme zamanını bekliyorum. Çok fazla içicem su:)
@Yawrukush
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
@Mavi boncukkk , @Patlicanmoru gecen haftayi birer uyari ile kapattiniz kizlar...Umarim bu hafta dikkat edersiniz...
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 10DKELIPTIK ODUL Mavi boncukkk Gonulmeyvesi ODUL SPOR? 10 DK Y LaMademoiselle ODUL Harpy ODUL SPOR? SPOR? kanadali35 Yawrukush ODUL 10DK Y Patlicanmoru SPOR? SPOR? stitch MUAF 10 DK Y 100M ODUL Madamesnow 100M MUAF Falanfilannnn SPOR? gogo2405 10DK Y Pembecanavar ODUL besive ODUL 10DKY fmad 200IA 300IA Cool_lime Akrrep april22 ODUL 1O DK Y MigiMadid 10 DK Y 10DKY ayeyldz 100M ODUL Metem 10DK Y ODUL 100M Tomrs 15 DK YURUYUS SPOR? 10 DK Y 10DK Y ODUL 15DK Y pomegranate_
Pazartesi menüsü
04 30 sahur
1.5 yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
1 tane üçgen peynir
Su
İftar
4 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı
Br adet karnıyarık
Yarım gazoz su üzüm
Bide son anda anlamsızca poğaça yedim telefona bakarken gereksiz bi şekilde
Bir dilim de sultansarması tatlısı (sütlü)
Bugünkü menum
Sabah
Tam bugdayli tost domates 4 yesil zeytin
Aksam
Patlican yemegi
Kavun 4 5 dilim
2 3 turşu
Ince dilim ekmek
bugün anaokulunda bir çocuk kızımın koluna kalem batırmışne yapacağımı şaşırdım.. çok üzüldüm kızarmış biraz derisi yüzülmüş.. biz evde koklamaya kıyamayalım elin oğlu kalem batırsın aradım annesiyle konuştum neyseki olayın ciddiyetinin farkında. uyaracakmış oğlunu.. bi daha olursa gidip o kalemi bi de ben batırcam bakalım nasıl oluyormuş
Menumu yazim bari
Sabah 09.30
Klasik kahvaltim
Ara
Sekersiz dibek kahvesi
Oglen 15.00
2 kasik Tavuk sote
3 4 kasik pilav
Ara
Yok
Aksam 18.00
Yarim dilim pizza hazir minik olanlardan
Sekersiz cay
Arkadasim geldi ona kurban gittim
Su 3 4 litre olmustur ve soguk buzlu su icim yaniyor kizlar anlamadigim 2 gundur buzlu buzlu iciyorum banamisin demiyor
Spor
Cocuk odasini temizligi kalmisti onu hallettim camasir bulasik tum gun ayaktaydim hala da dinlendigim soylenemez kizlar spor yapmak soyle dursun yururken bacaklarim tutmuyor artik
Birde hersey ust ustte geldi yarin sabah kahvaltiya davetliyiz
Carsamba oglen orurmasina
Persembede yeni elticik adayina oturmaya gidicekmisiz
Esim yarin aksam yada bu aksam evli eltime cocuklu olana gidelim diyor onlar bize geliyormus biz gitmiyormusuz neyseeee bisi demicem
Cumaya bi bosum doldurmak istiyen olursa musaitim bu arada insallah kilo almadan geciricem
Tabi oglum daha kotu olmazsa baktim kotu oluyor butun planlari tek kalemde silerim kimsenin gozunun yasinada bakmam valla
Usutmus canim heralde simdi biraz rahatladi 3 kez cikardi gunduz istahsizdi pekte bisey yoktu bide hep yatmak istiyordu pek cani bisey ypmk istemiyordu .esimi ilk o panikle kaldirdim sonrakilerde pek kalkmadi oda ilkinde sesimize ufakta uyanincs ona seslendim
Ya ben niye kilo veremiyorum resmen deliriyorum
İnsulinle savaş.
Ama nerde....
Az yiyorum da gitmiyor
Spor yapıyorum gitmiyor
Bu ay son hedef 84 olmalıydı gitmiyor
Cildiracam
Menu cok guzel canim, yeni diyet yemeklerin hayirli olsun, saglikli yemek tarifide yazmissin tesekkur ederim :)
Gunaydin millet biz uyandık(cok uyumusuz gibi)4 yen sonra rahatlagi oglum uyudu hala da uyuyor [IMG alt="kanadali35"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/694/694495.jpg?1489410521[/IMG] kanadali35 canim siz nasil oldunuz sizede gecmis olsun.
Evet önceki gün fazlasıyla bocaladım ama düzeldi beslenme düzenim yavaş yavaş yavaş, spor olarak yürüyüş yapıyorum.bence fena değil menü ama spor canım ? önceki günkü menü hiç olmamış
Evet canım, pazar günü fena bozuldu strese bağlı yemek yeme oldu biraz o gün, bir aksaklıktan ötürü çok sıkıldı canımız.pazar gunu menun biraz is arkadaslarindan oturu bozulmus canim ama pazartesi menun guzel olmus.
Hafta sonlari da mi calisiyorsun?
Dün yine sabah haşlanmış yumurtalı, peynirli, domatesli kahvaltımı yaptım ardından çorba içmeyi planladığım öğle yemeği iş yeri arkadaşlarım ve yöneticilerim strese bağlı bir yeme atağı geçirdikleri için biraz kalorili oldu, domates soslu makarna yaptık iş yerinde ve onu yemiş olduk sonra bir arkadaşımız kağıt helva arasına dondurma hazırlamış ondan da yarım yedim, erkek arkadaşımla da şekersiz, yağsız, unsuz yaptığım browniden küçük bir dilim yedim yanında sade soda içtim. Akşam yemeği yemedim zaten yemeye halim de kalmamıştı
Spor olarak 10.000 adım attın dün.
Bugünkü Menüm ise
Sabah (09.00)
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kapya biber
Yarım salatalık
Biraz süzme peynir biraz da lor peynir
Ara öğün (11.00)
1 fincan Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Öğle (13.00)
3 kaşık süzme yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
Üzerine böğürtlen ve yarım muz koyup hindistan cevizi serptim
Ara öğün (16.30)
1 fincan yeşil çay
1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (19.00)
5 yemek kaşığı sebze yemeği
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşamdan sonra bir şey yemedim, yemeyi de düşünmüyorum. Bugün de spor olarak 10700 adım attım.
canısı senden kek böreğe alışık değiliz ya bir haftadın filan değişik geliyor banakurtlanmasına koptummm misafir kim vardı ??
geçmiş olsun bu arada
eylul 9 menum
sabah 7:30
2 yumurta ,domates,salatalik,kkbeyaz peynir
ara ,sutlu neskahve
oglen 12
salata
ara sutlu neskahve
aksam 4:30
tavuklu patates yemegi 5 yk ,2 yk yogurt
su ,2 lt
spor : 1 saat yuruyus
[IMG alt="Yawrukush"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/412/412614.jpg?1558942639[/IMG] Yawrukush
[IMG alt="gogo2405"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/470/470856.jpg?1562602291[/IMG] gogo2405
Kizlar son birkac saattir aktif olamadim, enerjim cekildi diyebilirim.
Arkadaslarimla konustum ya kamerali, bir arkadasim 2 ay once kanser oldugunu ogrendi yazmistim sizede.
Yarin doktora gidecek, kemoterapi baslayacak, onu neselendirelim derken epey keyfim kacti, cokta uzun konustuk, agladida cok..Oyle iste..Akliniza gelirse arkadasim icin dua edin olur mu..ismi Betul, 2 kuzusu var onunda..
Allah evlatlarina, sevdiklerine bagislasin, tum hastalara sifalar versin...
Simdi Akini almaya gidiyoruz okula, donuste alintilarimi yazacagim.
Menulerinizi yazmissiniz cok guzel, hepinize iyi geceler, iyi istirahatler diliyorum..
deneyeyim ilk firsattavar canim . limonsuyu,icine sarmisak rendele ,oregano, tuz somona sur firinla , pismesi 15 suruyo 12 dk da teriyaki sos suruyorum
Acaba menemen mi dedimdi ama sonra sos gibi göründü gözüme. Çok az gerçekten, doyuyosun dimi?hangisi canım
menemen dir
canim moralini bozma ve bence dukan yapma, saglikli degil. istiyorsan haftada 1-2 gun protein yap ama uzun vadede sıkılırsın Dukan ile. bence iyi gidiyorsun.Iyidir ablacım full arkadaşımdayım vallahi bırakmıyor beni eve gideyimiş yerinden erken çağırıyorlar gidecem mecburen sende ne var ne yok ablacım? Bu arada ben 1 aylık tabloma baktım da bayağı.az gidiyor kilolarım dukan diyetine başlıcam yarından itibaren daha önce onunla güzel ve sarkmadan kilo vermiştim
Acaba menemen mi dedimdi ama sonra sos gibi göründü gözüme. Çok az gerçekten, doyuyosun dimi?
isyerin de yapmiyom canim turk yemekleri , Eki Görüntüle 2305824 Eki Görüntüle 2305825 Eki Görüntüle 2305826
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?