günlük sporlari felan pro istiyor. bulamadimÇok güzel bi proğram. Sporlar da var, günlük sporlarını da ekleyebiliyosun..
Zamanlayıcısı var, şeker ve çikolata ile ilgili seni en az 21 gün uzak durmaya yönlendiriyor.. Su takibi bile var daha ne olsun
Daha önce kullanıyodum ama beslenmeye dikkat etmeyi bıraktığımda silmiştim. Aklıma getirdin tekrar yüklesemmi acaba
Akşam sonrası tamamen içler acısı olmuş diyet açısındanTeşekkür ederim kaptan. Ok yazayım cezamı da ç ekte rim aslanlar gibi
10 Eylül
Sabah 9 buçuk
Melemen bir porsiyon. 1lokma incir reçeli. 2 dilim ekmek yeşil biber 5tane gibiydi
8 e yakın siyah zeytin kkpeynir
Öğle disardaydim 12 gibi
Simit in dört de birini yedim.
Kar av erik bir tane
3 gibi 3 parça haşlanmış tavuk büt.
Akşam 5 gibi erken yemiştim
3yk bulgur pilavı ve bir tabak yeşil fasulye
Buraya kadar herşey yolunda
Akşam market al lisverisindwn sonra 9 civarı ar i bir kase vardır fıstığı aldım önüme tarhanayi da aldım kızlarımla bi güzel yedim tabaklar bitti tekrar dan aldık. bir güzel yedim sonrasinda pişman oldum özellikle geç vakit oldugu icin
Günaydın canm teşekkürlerGünaydın canlarım
Güzel geçsin gününüz ☀
Yo hayır, pro istemeden girebiliyosun canım.. Pro olanlara dokunma.. Bakayım eve geçince yükleme işine tatlımgünlük sporlari felan pro istiyor. bulamadim
yükle bence birlikte takip edelim
Ekmek yerine haşlanmış yumurta koysalarmış daha bi doyurucu olurmuş. Cidden bu nedir kuş yemeği gibişu menü nedir kızlat allah aşkına
ay bugünkü yemekler daha da bi küçük daha da bi az sanki yaa
Evet haklı si n canm. Bahane üretmek istemiyorum ama ben emzirirken sonra bir bardak su içmezsem durum bu. Telafisini yaptım çok şükürAkşam sonrası tamamen içler acısı olmuş diyet açısındanYer fıstığı ve tarhana hem ödem hem yağ maalesef umarım kötü bi tecrübeydi deyip tekrar etmezsin. Yazık çünkü. Ne yaparsak yine biz yapıyoruz kendimize
Karpuzu geç, diğerleri ile doyurucu ve besleyici bir menü elde edersinben burguru sevmiyorum yemiyorum ne bilim.
zeytinyaglı taze fasulye
çorba
yogurt
ve karpuz var.
Ay bir sürahi iç o zamanEvet haklı si n canm. Bahane üretmek istemiyorum ama ben emzirirken sonra bir bardak su içmezsem durum bu. Telafisini yaptım çok şükür
Tekrar tartılmadım canım inşallah gidiyordurSagol kuzum bende regl olucam sanki goguslerim patlamak uzere bu kadinlarin cektigi nedir bole oncesi sonrasi haftasi amannn bitmiyor
Ben sabah kahvaltimi normal yapicam sonraki butun ogunlerimde yogurt ve karabugday tuketicem.
Sagol canim seninlede ilgilenemedim nasil gidiyor kilolar la aran nasil
Nasil gecti canim arkadasinla kahvalti keyfiniz
Sagol canim keske hep beraber olsak ta beraber yapsak bole seyler .Elimden geldigince kendimede zaman ayirmaya calisiyorum valla.
Harikasin kuzum yaaa iyiyiz cok sukur yarina dahada iyi oluruz
ara ögüne sakliycam karpuzu en iyisiKarpuzu geç, diğerleri ile doyurucu ve besleyici bir menü elde edersin
Meyve yemek istersen kahvaltıda ye canım. Öğle sonrası arada tüketme bence.. Şeker yüklemesi yaparsın ve akşam menünü fazla yemene sebep olur, kilona artısını söylemiyorum bileara ögüne sakliycam karpuzu en iyisi
emzirirken ben çok kilo almişimEvet haklı si n canm. Bahane üretmek istemiyorum ama ben emzirirken sonra bir bardak su içmezsem durum bu. Telafisini yaptım çok şükür
yarin tartı günü olduğu için bugün beslenmeye dikkat edecegim:)Meyve yemek istersen kahvaltıda ye canım. Öğle sonrası arada tüketme bence.. Şeker yüklemesi yaparsın ve akşam menünü fazla yemene sebep olur, kilona artısını söylemiyorum bile
AynennAy bir sürahi iç o zamanemzirirken böyle tehlikeli ataklar oluyor maalesef.. Telafi olarak ne yaptın merak ettim
Süpersinyarin tartı günü olduğu için bugün beslenmeye dikkat edecegim:)
Çok teşekkür ederim canm aynen dikkat edilmezse çok fazla kilo alınabiliyor. Benim kızım da 2 yas ol du yakın zamanda biraktiracagim inş. Tahin bir ara bende yedim cidden kilo yapıyor. Ben bir ay. Öncesi düşük yaşadım o dönemde yedim baya tahin direk popoya gidiyor. Şimdilerde dikkat ediyorum canm. Çok şükür eksiliyorumemzirirken ben çok kilo almişim
çünkü halim kalmiyordu. tüm vitaminlerim bebege gidiyordu.
çok zorlu süreçti bölece 10 kg aldim.
emzirirken bol bol su iç .en iyi olan bu.
tahin helvasi çok süt yapıyordu ama kilo çabul aliniyor sakin yeme:)
yerine ara ögünlerde incir ve dut yiyebilirsin onlar bol süt yapar:) çok faydali:)
Canım emziriyosun madem, bol bol su iç, böyle ataklardan uzak kalmış olursun hem, hem de telafi için fazladan hareket yapıp da sütünü azaltmazsın, kaldıki telafi bile etmiyor bu yapılan sporlarAynennogun bir saatten fazla disardaydim yuruyus içindeydim diyeyim. Birgün sonra kızımı okuldan al. Gel yarimsaatten fazlasını alıyor. Akşamında da 1 saat kusur yuruyus Y app tim y3diklerime de dikkat ettim
Tahin tek başına kilo yapmaz, içerisine şeker girerse kilo yapar..Çok teşekkür ederim canm aynen dikkat edilmezse çok fazla kilo alınabiliyor. Benim kızım da 2 yas ol du yakın zamanda biraktiracagim inş. Tahin bir ara bende yedim cidden kilo yapıyor. Ben bir ay. Öncesi düşük yaşadım o dönemde yedim baya tahin direk popoya gidiyor. Şimdilerde dikkat ediyorum canm. Çok şükür eksiliyorum
dolabimda aylardir paketli tahin helvasi duruyor çöpe gidecek:) kimse yemiyor çok şekerli sevmiyorum.Çok teşekkür ederim canm aynen dikkat edilmezse çok fazla kilo alınabiliyor. Benim kızım da 2 yas ol du yakın zamanda biraktiracagim inş. Tahin bir ara bende yedim cidden kilo yapıyor. Ben bir ay. Öncesi düşük yaşadım o dönemde yedim baya tahin direk popoya gidiyor. Şimdilerde dikkat ediyorum canm. Çok şükür eksiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?