Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günlük sporlari felan pro istiyor. bulamadim
yükle bence birlikte takip edelim

Akşam sonrası tamamen içler acısı olmuş diyet açısından Yer fıstığı ve tarhana hem ödem hem yağ maalesef umarım kötü bi tecrübeydi deyip tekrar etmezsin. Yazık çünkü. Ne yaparsak yine biz yapıyoruz kendimize

Evet haklı si n canm. Bahane üretmek istemiyorum ama ben emzirirken sonra bir bardak su içmezsem durum bu. Telafisini yaptım çok şükür

Tekrar tartılmadım canım inşallah gidiyordur

Evet haklı si n canm. Bahane üretmek istemiyorum ama ben emzirirken sonra bir bardak su içmezsem durum bu. Telafisini yaptım çok şükür
emzirirken ben çok kilo almişim
çünkü halim kalmiyordu. tüm vitaminlerim bebege gidiyordu.
çok zorlu süreçti bölece 10 kg aldim.
emzirirken bol bol su iç .en iyi olan bu.
tahin helvasi çok süt yapıyordu ama kilo çabul aliniyor sakin yeme:)
yerine ara ögünlerde incir ve dut yiyebilirsin onlar bol süt yapar:) çok faydali:)

Ay bir sürahi iç o zaman emzirirken böyle tehlikeli ataklar oluyor maalesef.. Telafi olarak ne yaptın merak ettim
Aynennogun bir saatten fazla disardaydim yuruyus içindeydim diyeyim. Birgün sonra kızımı okuldan al. Gel yarimsaatten fazlasını alıyor. Akşamında da 1 saat kusur yuruyus Y app tim y3diklerime de dikkat ettim

Çok teşekkür ederim canm aynen dikkat edilmezse çok fazla kilo alınabiliyor. Benim kızım da 2 yas ol du yakın zamanda biraktiracagim inş. Tahin bir ara bende yedim cidden kilo yapıyor. Ben bir ay. Öncesi düşük yaşadım o dönemde yedim baya tahin direk popoya gidiyor. Şimdilerde dikkat ediyorum canm. Çok şükür eksiliyorum

Aynennogun bir saatten fazla disardaydim yuruyus içindeydim diyeyim. Birgün sonra kızımı okuldan al. Gel yarimsaatten fazlasını alıyor. Akşamında da 1 saat kusur yuruyus Y app tim y3diklerime de dikkat ettim
Canım emziriyosun madem, bol bol su iç, böyle ataklardan uzak kalmış olursun hem, hem de telafi için fazladan hareket yapıp da sütünü azaltmazsın, kaldıki telafi bile etmiyor bu yapılan sporlar
Kaç aylık bebişin

Tahin tek başına kilo yapmaz, içerisine şeker girerse kilo yapar..

Mesela tahinin içine, tercih ettiğiniz çiğ çerezi rondodan geçirip veya istediğiniz büyüklükte ezerek karıştırın, tarçın da ekleyin. Mükemmel bir besleyici sağlıklı ve yağ yakıcı gıda olur.

Tatlı krizlerinde 1 kaşık alabilirsiniz..

Hatta 4-5 kaşık yiyerek, tek başına kahvaltı menüsü bile olabilir

dolabimda aylardir paketli tahin helvasi duruyor çöpe gidecek:) kimse yemiyor çok şekerli sevmiyorum.
şekeri de birakicam birakamadim bi türlü
poğaçayi simidi bayadir yapmadim yemiyorum aramadim hiç :)
ekmegi bi kaç gündür yememeye çalışıyorum.
kepek ekmegi yemişim sadece onu sonra yedim.
çikolata bagimlisiyim vazgeçemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…