- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Kuzum hedefin kac bence cok iyi kilonzaten boyun kaçtıayy bu haftaki performansım çok iç açıcı olmaz benim yaa umarım aynı performansı gösteririm.
AhahahaSon dakikalarda varyabesive canim heyecanla bekliyoduk valla iyi gerilim oldu
Valla bizim coooookkk yolumuz var daha maalesef:)canıım kilolarımız aynı ben huzur öerhaba takımdaki en tontişler biz oluyoruz galiba yaa
ooo tebrikler arkadaslarrr cok sevindim hafatya birincilikle inş
Vallahi bende akşama kadar yetistiremedim diye heyecan yaşadım burda abla yaakiz ama heycan yaptirdin,
Canimmm tesekkur ederiz..
Aaaa nasilsin canim, bir seyin yok ya?kızlar merdvenden düştüm
Kirik cikik yoktur insallah...Yürüyemiyorumkalcam gitti
Canim bir daha boyle geciktirme ama olur mu sabahtan yaz bildirimini hemence...Vallahi bende akşama kadar yetistiremedim diye heyecan yaşadım burda abla yaa
Sen daha süpersin canım:)süpersin canımmm
ahahs yaaa ben 3. olduğumuza şaşırdım iki takım inanılmaz kilolar vermişti çünkü baktım da...
ayy salacak enerjim bile yok
sağol canın geçen hafta sonuncu yaptığım için bunun bir telafisi olarak düşünüyorum, 2 haftadır grubun kaderi bende
bugün bozmadım bakalım haftasonu artık yerim biraz
ay o girilmeyen kıyafetlere girmenin verdiği mutluluk paha biçilemez
bir kaç cipsten bişi olmaz ama çok yemeseydin
sabah yememişsin ondan olmuş...
bence güzel bir cuma menüsü
Tamam ablacım yarın zaten iş başı yapicam arkadaşıma uzun bir süre gidemicem evde olunca skinti yok da dışarıda olunca hep problem oluyor maalesefCanim bir daha boyle geciktirme ama olur mu sabahtan yaz bildirimini hemence...
hayirli olsun ! mum gibi erimeye hazirmisin kanki, iki ozlem yikip geceriz artikYENI ES LISTEMIZ
Yawrukush & @LaMademoiselle
Kozmogirl17 & kanadali35
@Akrrep & @Harpy
@madamesnow & @pembecanavar
@ayeyldz &besive
@Metem & @MigiMadid
@tomrs & @Derya_the_queen
@pomegranate_ & @Gonulmeyvesi
@april22 & @Huzurvermeyolunda
@Only_Eylul &fayfeyfiy
HERKESE BAŞARILAR DİLERIM
aferin son anda da olsa sorumlulugunu yerine getirdin canimVallahi bende akşama kadar yetistiremedim diye heyecan yaşadım burda abla yaa
gecmis olsun canim!Yürüyemiyorumkalcam gitti
morardı biraz göğsüm ve kalcam ve basamiyorum sol tarafımaAaaa nasilsin canim, bir seyin yok ya?
Sagol tatlimgecmis olsun canim!
sen yinede uzak dur ablam ,tatlandiricilardan bol su icGünlük menüm
Kahvaltı: 11.00
2 yemek kaşığı yulaf kepekli omlet
2 dilim peynir yarim dometes 1 küçük kutu süt
Öğlen: 15.00
köfte ızgara 5 adet bulgur pilavı 3 kaşık 1 küçük kase salata ayran
Aksam:19.30
etli türlü 1 kase yoğurt
Ara ogun: ödül olarak yedim
Akşam sinemaya gittik patlamış mısır aldık onu yedim yanına da şekersiz kola dukan diyetinde serbest yazıyor tatlandırıcılı ürünlerin hepsi..
1.5 litre su Bugün 40 dakka kadar yürüdüm ama öyle spor yürümesi değildi dolasma gibi
Bir gitseydiniz canım ya film falan çekerdi nolur nolmszKirdim mi diye korktum o kadar sert düştüm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?