Bende zorunlu olmadikca carsi alisveris vs gitmemeye calisiyorum iste dr a diye ciktik yildonumumuzdu esimle biseyler alalim dedi oda oylelikle yani ayyy o kumlardan bizdede var ama sorma benimki dagitiveriyor heryere maske aldik simdi onunla takiliyor baya biikiside kucuk canim , normal boyle dusunmen , ben evde durmaya calisiyorum oyuzden ,kinetix kumumuz var evde lisa baya oyalaniyo onlan ,
Canimsin❤❤eski esimEşim var tabi görmesin bunlarıaramızda
(Napiyim yine de favorimsiniz)
Gecen ay 16 sinda oldum daha 15 i ahahahha onuda yaparimİçtiğin su olsun kuzu, en azından saftirik ben gibi regl bahanesiyle çeyrek künefeyi gömmemmişsin (oops bu bi itiraf oldu)
Findigim yok canim disari cikinca alir yaparim tabikide sen iste yeter ki
Bu tarifi çok merak ettim.Kozmogirl17 karabuğdaylarin bitmediyse as bişey denesene özlemcim? Güzelse ben de alır yaparim
Ne mutlu banaayyy abla çok yasa emi sen bugün ne kadar stresli bir gündü senin sayende güldüm valahi yaaa :) 5 adet ızgara kofte
Sana suan cok kiziyorum az kendine guven ya seni o gorevi yapamicak olarak gorselerfi gecirmezlerdi zaten emin ol senin yerinde olmak istiyen o kadar cok insan var ki topla kendini.Kızlar bugün sabahtan akşama kadar hiç gruba giremedim yoğun bir gündü gerçektenYawrukush ablacım nasılsın? Sana biraz kötü haberim var maalesef ben günde 1 kere akşamları işten sonra girebilcem gruba artık nedeni de 2 tane şefim vardı ikiside gidiyor ve beni şef yapacaklarmış hemde 1 hafta içinde insan rütbesi en üst seviyeye geliyor mutlu olmalı dimi ben yandım ama O kadar çok eksigim var ve altımda çalışacaklar o kadar bisey bilmiyor ki ben napcam bilmiyorum ve sevdiğim insanlar gidiyor bir tanesi hariç tabi cok üzülüyorum oturup aglicaktim yani 1 haftada ben bilgisayar miyim beynime yükleme yapayım mutfağın bütün her şeyi bana kaldı şimdi altından nasıl kalkicam bilmiyorum yandım ben
Pek inandirici gelmiyor dimi esimyarisinida bana verseydin, ceyrekle yetindin mi kiz dogru soyle
Annemde bikere dusmutu ole mismordu heryeri tahmin edebiliyorum allah beterinden korusun canim kafani falanda carpabilirdin belini bacahini kirabilirdin bununla atlattin.Bugun uyandim her yerim kocaman kocaman morarmis ve dehşetagriyordu
Muhtemelen her ay depresyona sokup sokup cikariyor beni uhuhuhCanım dediğin gibi regl olabilir
İnşallah geçer ♥
Evde internet varsa ondan baglansan canim bilgisayar banada zor geliyor laptabi acinca cocuklar ususuyor basina bende cumadan cumaya aciyorumMerhaba kızlar iki günlük koşuşturmada gelemedim yine ben de çok istiyorum buraya gelip sizin güzel sohbetinize katılmayı ama internet paketim bitmiş, akşamları da bilgisayarı elime alamıyorum yorgunluktan. Havaların etkisiyle midir bilmiyorum ama bu sıralar daha da bir yorgun hissediyorum kendimi.
14 Eylül 2019 Menüm
Sabah (10.00)
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
Domatesli biberli karışık sosu 1 dilim ekmekle yedim
Çok az bal kaymak
2 ceviz
Kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğün yapmadım.
Öğle (14.00)
1 kâse mercimek çorbası
1 tabak bol limonlu yeşil salata
Ara Öğün (17.00)
Arkadaşımla dışarı çıktık kahve içmeye, az şekerli mocha içtim bir bardak.
Akşam (19.30)
Fırında limonlu hamsi
Yeşil salata
Akşamdan sonra da iki incir yedim bugünün pazarından almıştım, incir de çabuk bozulabildiği için dayanamadım.
Ya sen harikasin vallaeylul 14 menum
sabah 8
1 dilim ekmek , peynir,zeytin,domates ,1 bardak cay
ara sutlu neskahve
oglen 1
1 tabak salata
aksam 5
steak ,salata
2.5 su
spor
30dk leslie
Yawrukush
Kozmogirl17
Tam gaz devam yani nasil gidiyor huzurcum keske sporda yapabilsenSabah
Peynir zeytin domates yesillik 4 kucuk dilim fırın patates iki parmak kalınlıgında ekmek
Oglen
Tarhana corbası
Salata
Aksam 19.00
Yogurtlu yesilliklinbugday salatası
2.5 litre sub
Spor yine yok malesef
Tesekkur ederim canim haber verdigin icin cabucak bekliyoruz seniYawrukush Kozmogirl17 kaptanlarım benim netim yok yapana kadar yazamayabilirim eşimden bağlanıyorım şimdik bilginiz olsun
En kısa sürede internet yapıp gelicem
Az hemissin bisey olmaz heralde okadar kacamaktan hatta metabolizmani bile calistirmis olabilir.Günlük menüm hiç güzel değil çünkü güzel beslenemedim
Kahvaltı :9.30
1 dilim peynir 1 yumurtaya omlet 3 adet suda haşlanmış sosis 1 bardak kahve
Öğlen : 16.30
1 normal boyutta kase tavuklu türlü 1 yemek kaşığı kadar pilav 4 yemek kaşığı yoğurtlu semizotu
Aksam: yok
Ara ogun: açlıktan bayıldığım için gelince bir bardak kahve içtim bide 1 avuç kadar kabuklu fıstık yedim saati de 23.00 gibi bişeydi
Varmi dersin gorunmez huniiiiokadar iyi anliyorum ki , seni zaten hunimiz varki bizim,iki cocuklu olup normal olan varmi bacim
Hadi yaa heryerde var bu caniler yazik yaaa gece ana ekrana gelmis direk haber ordan okudum hemen sen geldin aklima teee nerelerde birileri icinde endiselencekmisim kk eseriiibaktim simdi 18 yasin altinda genclermis ,ya sevgili yuzunden yada uyusturucudur ,bize baya uzak burasi ,
Cok sevindim canim bizde dun oyuncakciya goturduk sakinlesinler diye birer oyuncak aldilar heesey ates pahasi zaten ele gelicek bi oyuncak bile 250 liradan basliyor bi kukuli aldi ufak oglum sarki soyluyor 150 lira yuh dedim amaesim canlari sagolsun dedi de insan uzuluyor oyuncakciya okadar para birakmaya birde mutlu olsalar inan hic susmadilar o anda onlara guzel bi uyku lazimmistiButun ana babalar ayni canim, yeter ki iyi olsunlar.
Cok guzel oynadilar, ikisinede uzaktan kumandali oyuncak aldim, daha yeni girdik iceri.
Diger turlu evde agla agla durmuyordu Aras..
Iyi ki yememissin o zaman :)
Guzel menu canim :)
Odulumu bugun kullandim :)
Oyy masallah ya aslan parcalari, Allah esirgesin..
Guzel menu canim :)
Yine guzel menu canim :)
Aksam yemegi biraz fazla geldi bana canim ama guzel menun :)
Guzel menu ablacim, sporda olsa cok guzel olurdu:)
Insallah gonlune gore bir kiyafet bulursun canim, simdiden hayirli olsun kardesine, Allah tmamina erdirsin..
Egzersiz eklersen menune daha hizli ve daha cok kilo verirsin canim :)
Menun guzel :)
Guzel menu Ekincim :)
Egzersizde eklersen cok guzel olur gercekren :)
Aksamlari aktif olman sorun olmaz canim, istikrarli bir bicimde takima devam etmen yeterli bizim icin :)
Meslegininde zor taraflari vardir eminim, kolayliklar diliyorum.
Tesekkur ederim
Canim hosgeldin bu sebepten mezun olmaya korkuyorum tekrardan kilo alicam diye ki neguzel bikere basarmissin yine basarirsin ben özlem senide iyi tanimamiz icin 1.sayfadaki formu doldururmusun kurallarimizda 1. Sayfada var okuyabilirsin .sen formu doldur bende yine kisaca anlatirim sana birlikte cok guzel kilolar vericez insallahKizlar herkese merhaba.
Ben 13. Takımdan 2 ay öncesinde mezun oldum
1 buçuk ay önce tatile çıktım şimdi geldim ve tekrar başlamak istiyorum çünkü mezun olduğumdan beri verdigim kiloları almışım.
Aranıza katılabilir miyim?