Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ikiside kucuk canim , normal boyle dusunmen , ben evde durmaya calisiyorum oyuzden ,kinetix kumumuz var evde lisa baya oyalaniyo onlan ,
Bende zorunlu olmadikca carsi alisveris vs gitmemeye calisiyorum iste dr a diye ciktik yildonumumuzdu esimle biseyler alalim dedi oda oylelikle yani ayyy o kumlardan bizdede var ama sorma benimki dagitiveriyor heryere maske aldik simdi onunla takiliyor baya bi
Eşim var tabi görmesin bunları aramızda
(Napiyim yine de favorimsiniz )
Canimsin❤❤eski esim
İçtiğin su olsun kuzu, en azından saftirik ben gibi regl bahanesiyle çeyrek künefeyi gömmemmişsin (oops bu bi itiraf oldu )
Gecen ay 16 sinda oldum daha 15 i ahahahha onuda yaparim

Bu tarifi çok merak ettim. Kozmogirl17 karabuğdaylarin bitmediyse as bişey denesene özlemcim? Güzelse ben de alır yaparim
Findigim yok canim disari cikinca alir yaparim tabikide sen iste yeter ki
ayyy abla çok yasa emi sen bugün ne kadar stresli bir gündü senin sayende güldüm valahi yaaa :) 5 adet ızgara kofte
Ne mutlu bana
Sana suan cok kiziyorum az kendine guven ya seni o gorevi yapamicak olarak gorselerfi gecirmezlerdi zaten emin ol senin yerinde olmak istiyen o kadar cok insan var ki topla kendini.
yarisinida bana verseydin , ceyrekle yetindin mi kiz dogru soyle
Pek inandirici gelmiyor dimi esim
Bugun uyandim her yerim kocaman kocaman morarmis ve dehşetagriyordu
Annemde bikere dusmutu ole mismordu heryeri tahmin edebiliyorum allah beterinden korusun canim kafani falanda carpabilirdin belini bacahini kirabilirdin bununla atlattin.
Canım dediğin gibi regl olabilir
İnşallah geçer ♥
Muhtemelen her ay depresyona sokup sokup cikariyor beni uhuhuh
Evde internet varsa ondan baglansan canim bilgisayar banada zor geliyor laptabi acinca cocuklar ususuyor basina bende cumadan cumaya aciyorummenunde guzel bal kaymak ta oduldu sannirim
eylul 14 menum
sabah 8
1 dilim ekmek , peynir,zeytin,domates ,1 bardak cay

ara sutlu neskahve
oglen 1
1 tabak salata

aksam 5
steak ,salata
2.5 su
spor
30dk leslie
Yawrukush
Kozmogirl17
Ya sen harikasin valla
Sabah
Peynir zeytin domates yesillik 4 kucuk dilim fırın patates iki parmak kalınlıgında ekmek

Oglen
Tarhana corbası
Salata

Aksam 19.00
Yogurtlu yesilliklinbugday salatası

2.5 litre sub
Spor yine yok malesef
Tam gaz devam yani nasil gidiyor huzurcum keske sporda yapabilsen
Yawrukush Kozmogirl17 kaptanlarım benim netim yok yapana kadar yazamayabilirim eşimden bağlanıyorım şimdik bilginiz olsun
En kısa sürede internet yapıp gelicem
Tesekkur ederim canim haber verdigin icin cabucak bekliyoruz seni
Az hemissin bisey olmaz heralde okadar kacamaktan hatta metabolizmani bile calistirmis olabilir.
okadar iyi anliyorum ki , seni zaten hunimiz varki bizim,iki cocuklu olup normal olan varmi bacim
Varmi dersin gorunmez huniiii
baktim simdi 18 yasin altinda genclermis ,ya sevgili yuzunden yada uyusturucudur ,bize baya uzak burasi ,
Hadi yaa heryerde var bu caniler yazik yaaa gece ana ekrana gelmis direk haber ordan okudum hemen sen geldin aklima teee nerelerde birileri icinde endiselencekmisim kk eseriii
Butun ana babalar ayni canim, yeter ki iyi olsunlar.
Cok guzel oynadilar, ikisinede uzaktan kumandali oyuncak aldim, daha yeni girdik iceri.
Diger turlu evde agla agla durmuyordu Aras..
Cok sevindim canim bizde dun oyuncakciya goturduk sakinlesinler diye birer oyuncak aldilar heesey ates pahasi zaten ele gelicek bi oyuncak bile 250 liradan basliyor bi kukuli aldi ufak oglum sarki soyluyor 150 lira yuh dedim amaesim canlari sagolsun dedi de insan uzuluyor oyuncakciya okadar para birakmaya birde mutlu olsalar inan hic susmadilar o anda onlara guzel bi uyku lazimmisti insallah geceniz guzel gecer canim bian once iyilesin

Canim hosgeldin bu sebepten mezun olmaya korkuyorum tekrardan kilo alicam diye ki neguzel bikere basarmissin yine basarirsin ben özlem senide iyi tanimamiz icin 1.sayfadaki formu doldururmusun kurallarimizda 1. Sayfada var okuyabilirsin .sen formu doldur bende yine kisaca anlatirim sana birlikte cok guzel kilolar vericez insallah

Hb canım korkma ben tatildeyim diye hep gece yemek yedim ağır şeyler ve 18 saat yolculuktan döndüm şuan eminim ki odemlerim var bugün ödem suyu yapip içerim inşallah beraber güzle veririz canım teşekkür ederim hemen doldurayim

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : vexena , mezun olurken MrsParanoid idi değiştirdim
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 19
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir: ordu
Boyunuz : 170
Kilonuz: 70.6
Hedef kilonuz 57
Kilo alma hikayeniz :tam 2 ay önce 61 ile mezun oldum ve 9kg aldım fakat ödem olduğunu da düşünüyorum tekrar vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime geri sigmak icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 13.takimdan mezun oldum fakat takımında aktiflik ve hiç ilgi yokbu yüzden farklı bir takıma gelmek istedim. Benim takimdna beklentim kaptanın benimle ilgilenmesi ve menülerimi iyi veya kötü yorumlaması bana ceza da versin yeterki ilgilensin bu benim için en baş kriter

Zaten ablacım bu iş yerinden çok gitmek istedim içimden bir ses gitme diyip durdu ailem erkek arkadaşım arkadaşlarım hep çık diyip durdu dedim bisey bekliyorum hissediyorum gitmemem gerekiyor iste olacak buymuş :) toparlandim simdi disiplini calismak lazim 12 saat izinsiz aylarxa nasil yapicam o zor geliyor bakalim nasıll olacak ama yapicam denicem en azından:)

Hosgeldin canım:)

Aynen canim en cok burnumu carpsam uzulurdum yeni ameliyat oldum

Hosgeldin canim

yaptım yaptıııım bugun spor da yaptım yptıkca gaza gelip daha yapaıö geliyor da biri koluödan biri bacagımdan asılınca bırakıyorum 3 km yuruyus bölgeseller yapıldı simdi bide ip atlarsam dadından yenmeyecek
Hoş geldin canıım

Harika dogru yerdesin ozaman kaptanimiz harika bir insandır Yawrukush cezanin alasini verir.her mesaji itinayla okur daha nediyim kurallar hakkinda bilgin vardir ozaman eskilerdensin cunku
Yinede ozet gecim hemen
Bikere sıksık ugrayip arkadaslarinla sohbet etmeli menulere yorumlar yapmalisin bu senin ve bizim icin cok onemli.
Hergun duzenli menu su spor uclusunu bizimle paylasmalisin
Pazartesileri kontrol tartimi cuma yarisma icin resimle paylasim yapiliyor buna dikkat etmelisin
Kendi takimimiz arasinda esli yarismalarimiz var birbirimize motive etmek adina binlara aktif olarak katilmalisin laf aramizda birinciye buyuk odul var
Duzenli diyet ve sporunuda yaparsan eminim istedigin kiloya kisa zamanda inersin.

Iyı Pazarlar canlar
Iyi pazarlar ablacim.
Aynen canim en cok burnumu carpsam uzulurdum yeni ameliyat oldum
Kiz burnunu merak ettim bi ara resmini atsana senem gibi profilinede koyup kaldirabilirsin ama ben aktifken lutfen

teşekkür ederim canım tamam o zaman şuan mezunlar için olan kural ne durumda bilmiyorum 1 ay sonra listeye girebiliyor muyum Yawrukush çünkü 2 ay önce mezun oldum. İnşallah beraber güzelce veririz

Kızlar eşimle kütüphaneye geldik sabah ders çalıştık biraz az sonra da sokak lezzetleri festivaline gideceğiz tükürük köftesi ve yeşillik ile atlatma hedefindeyim gece eşim erken uyumazsa yarın sabaha, erken uyursa ayrıntılı geçmiş okuyup iki günümü yazacağım Umarım haftasonunuz çok güzel geçiyordur.. özledim resmen buraya gelmeyi

Ozelden atayim kuzum merak ettiysen

Yok canim 1 gun oncenin cezasiydi o

Gittkjizmi canim klinige
Gidemedim Ozlemcim, bakalim yarin nasil olacak durumumuz...

Doktora gidemedik canim, bende aynisini dusunuyorum okula basladi ya hastaliklar kapimizi calacak gibi geliyor...
Sagol Filizim, gerci esim olsada degisen bir sey olmazdi hayatimda...
Yine ben idare ederdim, cok sukur isare ediyorum..

Resmen bugun cocuklarla disari ciktim hayata küstüm be bu hatayi niye hep yapiyorum
Ben her daim hayata kus yasiyorum, hic barisamadik :))

Misirin kalorisi yüksek diye biliyorum bide çok yedim ablacım sayalim bence ödüle
Odul saydim canim :)

Canim ilk basta belki zorlanacaksin ama ne guzel bir firsat senin icin..
Ben senin adina sevindim kuzum..
Ustesinden gelecegine inaniyorum...

Hic iyi degilim canim sorma her yerim mosmor olmus yuruyemiyorum ama doktora da gidemedimsehir dişina gitmem gerekti gecmezse yarin gidicem adim atanıyorum
Bugunde kotu hissedersen , ihmal etmeden git doktora tugbacim..
Umuyorum iyisindir...

Kızlarr bugün felaket ya
Nişan vardı nişan evine geldik
Gece bu saatte yemekler :)
Oyy oyy oyy , nasil gecti nisan de bakalim:)

Ustteki alintilari dun yazmis ama Aras uyaninca yollayamamistim, selamlar kizlar nasilsiniz?
Yine baya renkli bir gece gecirdim, toplamda 5 saat falan uyudum ama Aras bu sabah epey enerjik kaldi, ne olur atesi olmasin bugun, tek dilegim bu.
Menu tablosunu yapacaktim ama Aras kalkti yanima geldi , bilgisayara bir daha bakamadim ,sabaha kadar beraber yattik.
Sizler nasilsiniz bugun 2 gunluk menu tablomuzu hazirlayacagim kusura bakmayin lutfen...

Bugun iyiyim canim dune gore azalmis basabiliyorum neyseki yuruyebiliyorum bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…