- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Canim bu haftaBenim bu hafta bir eşim varmı bana bildirim gelmiyor kaptanlarım
Canim benim cok sevindim iyi olmana, gecmis gitmis olsun...Bugun iyiyim canim dune gore azalmis basabiliyorum neyseki yuruyebiliyorum bugun
Canim cuma menun guzel, cumartesi revani odulun olsun.Kızlar herkese selamlar
Cuma gününden beri bildirim yapaöarım sanırım hatırlamııyorum
Hatırladığım kadarıyla yazayım
Kahvaltıda melemen yaptım ama çok az alöama rapmeb tabağumı bitiremedim
Kilo vermenin heyecanı olabilir
Akşamda tonbalıklı salata yedim
Dün missfirlerim vardı
Sabah
1 tane peynirli yumurta
Labne peynir
2 3 dilin ekmek
Akşam
Bir kase domates çorbası
4 yk pilav
1 tane köfte 4 5 dilim patates
3 yk. Kurufasulye
Salata
Ayran
Şalgam
Akşam çayın yanına
Revani
Üzgünüm
Bugünkü mwnümü yazmak istmiyorum
Çok iştahım açık bgün
Şuursuzca yedim
Adet günümw az kaldı sanırı ondan
Menü tablosu nedir canım bende katılabiliyor muyumUstteki alintilari dun yazmis ama Aras uyaninca yollayamamistim, selamlar kizlar nasilsiniz?
Yine baya renkli bir gece gecirdim, toplamda 5 saat falan uyudum ama Aras bu sabah epey enerjik kaldi, ne olur atesi olmasin bugun, tek dilegim bu.
Menu tablosunu yapacaktim ama Aras kalkti yanima geldi , bilgisayara bir daha bakamadim ,sabaha kadar beraber yattik.
Sizler nasilsiniz bugun 2 gunluk menu tablomuzu hazirlayacagim kusura bakmayin lutfen...
Hoşbuldumaypare ackerman canim aramiza hosgeldin, hemde kardes takimimizdan gelmissin.
Takimimiz oldukca aktiftir, ben herkesin menusune tek tek yorum yapar, ceza gerekliyse ceza veririm, hergun menu - spor tablosu hazirlarim.
Egzersizle vs ilgili yardima ihtiyacin olursa da hep buradayim.
Ismim Ozge, 31 yasindayim, Turkiye ile aramizda 10 saat, saat farki var, Abdde yasiyorum.
Beden egitimi ogretmeniyim, evliyim , 2 oglum var.
Tekrar aramiza hosgeldin
Canim cuma menun guzel, cumartesi revani odulun olsun.
Ama pazar menunude mutlaka yaz bekliyorum, ona gore ceza gelsin ki , telafi olsun..
Sagol canim sukur hemen toparladim cok kotuydu bugun hemen gecmesine sasirdim bendeCanim benim cok sevindim iyi olmana, gecmis gitmis olsun...
Canim her gun her uyenin yazdigi menu , ictikleri su miktari ve egzersizleri inceleyip , menu ve egzersizlerimizin nasil oldugunu gosteren bir tablo hazirliyorum, gunluk olarak.Menusu diyete uygun olmayan ya da ogun egzersiz yapmayan uyelere ceza geliyor.Yuruyus, alisveris, evde dans etmek,ev isleri her seyi egzersiz olarak kabul ediyoruz ama azda olsa bir miktar egzersizi 65i beklemeden gunluk rutinine eklesen ceza almazsin.Menü tablosu nedir canım bende katılabiliyor muyum
Hoşbuldumçok sevindim buna ilgiye motivasyona ihtiyacım var çünkü 2.kez diyet işine girdim bu sefer eskisine göre bilgim daha çok ama yine de eksiklerim de bir o kadar fazla inşallah burada vereceğime inanıyorum ben
Egzersiz de Leslie yapmayı düşünüyorum ama kilomun belli bir düzeyinden sonra yapmayı düşünüyorum 65e kadar inip 57ye kadar sporla destek vermeyi düşünüyorum zaten şuan odemlerim de oldukça var çünkü 18 saat yolculuktan döndüm 70.6 ile bakalım haftaya cuma bende bildirim yapacağım o zamana kadar da tartıyı kaldırdımburada tekrardan ne zaman listeye girebilirim?
Tanıştığıma çok memnun oldum kaptanım
Canim 20 dk yuruyus cezasi geliyor bu menuye ama isin gercegi 20 dk yuruyusle bu yediklerin yakilmaz.Tamam kaptan
Sabah börek yedim 3 dilim
Labne peynir yedim biraz o kadars
Öğle de yine 2 dilim börek yedim
2 3 dilim patates ve bi yk pilav eşim işe gtti pnun tabağın6 bitirdim yani kıacası kalmasın diye
Meyveauyu içtim yarım bardak
İkindi de 2 dilim revani yedim
Bugün kendime hakim olamıyorum
Adetime bir gün kaldı onun da wtkisi var sanırım
Cezam neyse çekmeye hazırım
Bide birazcık hastayım
Ateşim var gibi bide biraz nezle
Masallah canim genclik guzel sey :))Sagol canim sukur hemen toparladim cok kotuydu bugun hemen gecmesine sasirdim bende
Canim 20 dk yuruyus cezasi geliyor bu menuye ama isin gercegi 20 dk yuruyusle bu yediklerin yakilmaz.
Gecen hafta ne guzel hedefine kilitlenmistin, bu yediklerin sagliginada zararli unutma lutfen..
Yarin yeni bir hafta menulerine dikkat et lutfen..
Tamam kaptanım liste dışı yarışmak da güzel olur zaten 4kg için de listeye girmem açıkçası :))Canim her gun her uyenin yazdigi menu , ictikleri su miktari ve egzersizleri inceleyip , menu ve egzersizlerimizin nasil oldugunu gosteren bir tablo hazirliyorum, gunluk olarak.Menusu diyete uygun olmayan ya da ogun egzersiz yapmayan uyelere ceza geliyor.Yuruyus, alisveris, evde dans etmek,ev isleri her seyi egzersiz olarak kabul ediyoruz ama azda olsa bir miktar egzersizi 65i beklemeden gunluk rutinine eklesen ceza almazsin.
Mezun olan uyeler , mezuniyetten sonra 6 aylari dolmadan tekrar yarismaya katilamiyorlar, sen 630. etapta mezun olmussun.Bu durumda 14 hafta daha gecmeden yeniden yarisamiyorsun.Ya da mezun oldugun kilonun altina dusersen, ki 61.4 ile mezun olmussun yani 61.3 kilo ile yeniden yarismaya katilabilirsin.
Bunlar sakin moralini bozmasin cunku takimimizda liste disinda yarisan cok fazla arkadasimiz var ve hedeflerine emin adimlarla ilerliyorlar, seninde kisa surede hedef kilona ulasacagindan eminim :)
Hic egzersiz yapabildin mi canim?Merhaba kızlar iki günlük koşuşturmada gelemedim yine ben de çok istiyorum buraya gelip sizin güzel sohbetinize katılmayı ama internet paketim bitmiş, akşamları da bilgisayarı elime alamıyorum yorgunluktan. Havaların etkisiyle midir bilmiyorum ama bu sıralar daha da bir yorgun hissediyorum kendimi.
14 Eylül 2019 Menüm
Sabah (10.00)
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
Domatesli biberli karışık sosu 1 dilim ekmekle yedim
Çok az bal kaymak
2 ceviz
Kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğün yapmadım.
Öğle (14.00)
1 kâse mercimek çorbası
1 tabak bol limonlu yeşil salata
Ara Öğün (17.00)
Arkadaşımla dışarı çıktık kahve içmeye, az şekerli mocha içtim bir bardak.
Akşam (19.30)
Fırında limonlu hamsi
Yeşil salata
Akşamdan sonra da iki incir yedim bugünün pazarından almıştım, incir de çabuk bozulabildiği için dayanamadım.
Tesekkur ederim Minecim..Çok geçmiş olsun Özge'ciğim, Allah şifalar versin.
Şimdi daha iyidir inşallah ?
Yine yildizli pekiyili bir menu ozlemcim:)eylul 14 menum
sabah 8
1 dilim ekmek , peynir,zeytin,domates ,1 bardak cay
ara sutlu neskahve
oglen 1
1 tabak salata
aksam 5
steak ,salata
2.5 su
spor
30dk leslie
Yawrukush
@Kozmogirl17
Sagol canim sordugun icin, hala hasta oglum bende uykusuz, bitkin idare ediyoruz..Canım cok gecmiş olsun nasılsın kuzucuk nasıl oldu benim kızımda cok ateslenen bir yavruydu bagısıllıgı zayıfdı hep ayda bir enfeksiyon olup hemen ateslenirdi o gece nöbetlerini iyi bilirşm Allah yardımcın olsun
Sporda olsa cok guzel bir gun olacakmis canim..Sabah
Peynir zeytin domates yesillik 4 kucuk dilim fırın patates iki parmak kalınlıgında ekmek
Oglen
Tarhana corbası
Salata
Aksam 19.00
Yogurtlu yesilliklinbugday salatası
2.5 litre sub
Spor yine yok malesef
Tesekkurler canim haber verdigin icin..Yawrukush @Kozmogirl17 kaptanlarım benim netim yok yapana kadar yazamayabilirim eşimden bağlanıyorım şimdik bilginiz olsun
En kısa sürede internet yapıp gelicem
Egzersiz var miydi gulum?Günlük menüm hiç güzel değil çünkü güzel beslenemedim
Kahvaltı :9.30
1 dilim peynir 1 yumurtaya omlet 3 adet suda haşlanmış sosis 1 bardak kahve
Öğlen : 16.30
1 normal boyutta kase tavuklu türlü 1 yemek kaşığı kadar pilav 4 yemek kaşığı yoğurtlu semizotu
Aksam: yok
Ara ogun: açlıktan bayıldığım için gelince bir bardak kahve içtim bide 1 avuç kadar kabuklu fıstık yedim saati de 23.00 gibi bişeydi
Ah canimm yine ne zor birgun gecirmissin dun,Allah guc kuvvet versin Ozlemim...Cumartesi menum
Sabah 9.30
Klasik kahvaltim
Oglen13.00
Yarim simit
Aksam 20.30
2 dolma
4 5 ekstra kucuk kofte oglum icin yapiyorum boyutlari onun tek seferde yiyebilecegi kadar kucuk oluyor
Su 2.5 litre
Spor tum gun cocuklarla alisveris sabahtanda bahcede oynatma
Cok sacma sapan bir gun oldu bugun esim evdeydi sabah rutin 7 de kalktik cocuklarla kahvalti bahceye cikma falan saat 10 du esim kalkti hadi cocugu dra goturelim ordan dolaniriz (kucugum surekli kusuyor ya onun icin ) hadi 12 gibi anca kahvaltissini yaptik ciktik cocuklarin tam uyku saati dr a gittik kan verdik cumartesi oldugu icin usg pazartesiye verdi idrar kaka tahlilinide veremedik daha zaten .Neyse ciktik carsiya gittik orasida bay uzak bize tabi bide hafta sonu kalabaligi trafikte ,spor ayakkabi istiyordum hadi esim alalim dedi anamm ne ates pahalisi olmus spor ayakkabilar gezdim bulamadim carsida avm ye gielim dedik bu arada bebek arabasina bi ufak oturuyor bi buyuk orda gezerken oglan simit istedi ona simit aldim yarisini yedi yarisini birakti neyse outlet var oraya gittik avm yine baya bi mesafe var arabayla gidiliyor gittik buldum aldim oyuncakciya girdik birer oyuncak aldolar ama yoldan cikti bizim cocuklar ciglik cigliga bi markete girdik coktik yemek yicrktik yok durmuyorlar hadi eve gidelim dedik sabahtan et sote yapmistim onu yeriz diye bu sefer buyuk uyudu yolda eve geldik arabadan inerken uyandi mecbur evde salla bansm salla yine agliyor uyucam diye sonra kucuguu salla ayy kucuk yarim saat sonra dikildi o arada esimle zar zor yemk yedik kucugu doyurdum sonra dedim buyuk oglani uyandirim yemek yesin tuvaletini yspsin yokk uyandi yarim saat kdar agla sgla zar zor wcye gitti yemekte yemedi sabah ac susuz kalkar 7 de okadar yorulmusumki saat 12 ye geliyordu yattim 1.5 saattirde kucugu salliyorum huni lazim bana huniiiii
Olur canim, ne yaparsan kabulum.Haklsıın kaptan tamam daha dikkat edicem bugünün en az şekilde atlatıcam
Bide evden çıkacak gibi değilim bugün yürüyüş yerine 20 dk egzersiz yapayım mı
Bugun full yattimMasallah canim genclik guzel sey :))
Nasil gecti gunun?
Cok guzel olur hayali ip atlama (ziplama), mekik, squat, dizleri karnina cekerek oldugun yerde kosma egzersizi, muzik acip dans etmek hepsi olurTamam kaptanım liste dışı yarışmak da güzel olur zaten 4kg için de listeye girmem açıkçası :))
İp atlamak ve pilates gibi egzersizler yapabilirim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?