Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar herkese selamlar

Cuma gününden beri bildirim yapaöarım sanırım hatırlamııyorum

Hatırladığım kadarıyla yazayım
Kahvaltıda melemen yaptım ama çok az alöama rapmeb tabağumı bitiremedim
Kilo vermenin heyecanı olabilir
Akşamda tonbalıklı salata yedim

Dün missfirlerim vardı
Sabah
1 tane peynirli yumurta
Labne peynir
2 3 dilin ekmek

Akşam
Bir kase domates çorbası
4 yk pilav
1 tane köfte 4 5 dilim patates
3 yk. Kurufasulye
Salata
Ayran
Şalgam

Akşam çayın yanına
Revani
Üzgünüm

Bugünkü mwnümü yazmak istmiyorum
Çok iştahım açık bgün
Şuursuzca yedim
Adet günümw az kaldı sanırı ondan

aypare ackerman canim aramiza hosgeldin, hemde kardes takimimizdan gelmissin.
Takimimiz oldukca aktiftir, ben herkesin menusune tek tek yorum yapar, ceza gerekliyse ceza veririm, hergun menu - spor tablosu hazirlarim.
Egzersizle vs ilgili yardima ihtiyacin olursa da hep buradayim.
Ismim Ozge, 31 yasindayim, Turkiye ile aramizda 10 saat, saat farki var, Abdde yasiyorum.
Beden egitimi ogretmeniyim, evliyim , 2 oglum var.
Tekrar aramiza hosgeldin

Canim cuma menun guzel, cumartesi revani odulun olsun.
Ama pazar menunude mutlaka yaz bekliyorum, ona gore ceza gelsin ki , telafi olsun..

Menü tablosu nedir canım bende katılabiliyor muyum
Hoşbuldum çok sevindim buna ilgiye motivasyona ihtiyacım var çünkü 2.kez diyet işine girdim bu sefer eskisine göre bilgim daha çok ama yine de eksiklerim de bir o kadar fazla inşallah burada vereceğime inanıyorum ben
Egzersiz de Leslie yapmayı düşünüyorum ama kilomun belli bir düzeyinden sonra yapmayı düşünüyorum 65e kadar inip 57ye kadar sporla destek vermeyi düşünüyorum zaten şuan odemlerim de oldukça var çünkü 18 saat yolculuktan döndüm 70.6 ile bakalım haftaya cuma bende bildirim yapacağım o zamana kadar da tartıyı kaldırdım burada tekrardan ne zaman listeye girebilirim?
Tanıştığıma çok memnun oldum kaptanım

Canim cuma menun guzel, cumartesi revani odulun olsun.
Ama pazar menunude mutlaka yaz bekliyorum, ona gore ceza gelsin ki , telafi olsun..

Tamam kaptan
Sabah börek yedim 3 dilim
Labne peynir yedim biraz o kadars

Öğle de yine 2 dilim börek yedim
2 3 dilim patates ve bi yk pilav eşim işe gtti pnun tabağın6 bitirdim yani kıacası kalmasın diye
Meyveauyu içtim yarım bardak

İkindi de 2 dilim revani yedim
Bugün kendime hakim olamıyorum
Adetime bir gün kaldı onun da wtkisi var sanırım
Cezam neyse çekmeye hazırım
Bide birazcık hastayım
Ateşim var gibi bide biraz nezle

Canim her gun her uyenin yazdigi menu , ictikleri su miktari ve egzersizleri inceleyip , menu ve egzersizlerimizin nasil oldugunu gosteren bir tablo hazirliyorum, gunluk olarak.Menusu diyete uygun olmayan ya da ogun egzersiz yapmayan uyelere ceza geliyor.Yuruyus, alisveris, evde dans etmek,ev isleri her seyi egzersiz olarak kabul ediyoruz ama azda olsa bir miktar egzersizi 65i beklemeden gunluk rutinine eklesen ceza almazsin.
Mezun olan uyeler , mezuniyetten sonra 6 aylari dolmadan tekrar yarismaya katilamiyorlar, sen 630. etapta mezun olmussun.Bu durumda 14 hafta daha gecmeden yeniden yarisamiyorsun.Ya da mezun oldugun kilonun altina dusersen, ki 61.4 ile mezun olmussun yani 61.3 kilo ile yeniden yarismaya katilabilirsin.
Bunlar sakin moralini bozmasin cunku takimimizda liste disinda yarisan cok fazla arkadasimiz var ve hedeflerine emin adimlarla ilerliyorlar, seninde kisa surede hedef kilona ulasacagindan eminim :)

Son düzenleme:
Canim 20 dk yuruyus cezasi geliyor bu menuye ama isin gercegi 20 dk yuruyusle bu yediklerin yakilmaz.
Gecen hafta ne guzel hedefine kilitlenmistin, bu yediklerin sagliginada zararli unutma lutfen..
Yarin yeni bir hafta menulerine dikkat et lutfen..

Canim 20 dk yuruyus cezasi geliyor bu menuye ama isin gercegi 20 dk yuruyusle bu yediklerin yakilmaz.
Gecen hafta ne guzel hedefine kilitlenmistin, bu yediklerin sagliginada zararli unutma lutfen..
Yarin yeni bir hafta menulerine dikkat et lutfen..

Haklsıın kaptan tamam daha dikkat edicem bugünün en az şekilde atlatıcam
Bide evden çıkacak gibi değilim bugün yürüyüş yerine 20 dk egzersiz yapayım mı

Tamam kaptanım liste dışı yarışmak da güzel olur zaten 4kg için de listeye girmem açıkçası :))
İp atlamak ve pilates gibi egzersizler yapabilirim aslında

Hic egzersiz yapabildin mi canim?
Menun guzel olmus..

Çok geçmiş olsun Özge'ciğim, Allah şifalar versin.
Şimdi daha iyidir inşallah ?
Tesekkur ederim Minecim..
Asiri huzursuz ve halsiz ama idare ediyoruz canim...

eylul 14 menum
sabah 8
1 dilim ekmek , peynir,zeytin,domates ,1 bardak cay

ara sutlu neskahve
oglen 1
1 tabak salata

aksam 5
steak ,salata
2.5 su
spor
30dk leslie
Yawrukush
@Kozmogirl17
Yine yildizli pekiyili bir menu ozlemcim:)

Sagol canim sordugun icin, hala hasta oglum bende uykusuz, bitkin idare ediyoruz..

Sabah
Peynir zeytin domates yesillik 4 kucuk dilim fırın patates iki parmak kalınlıgında ekmek

Oglen
Tarhana corbası
Salata

Aksam 19.00
Yogurtlu yesilliklinbugday salatası

2.5 litre sub
Spor yine yok malesef
Sporda olsa cok guzel bir gun olacakmis canim..

Yawrukush @Kozmogirl17 kaptanlarım benim netim yok yapana kadar yazamayabilirim eşimden bağlanıyorım şimdik bilginiz olsun
En kısa sürede internet yapıp gelicem
Tesekkurler canim haber verdigin icin..

Egzersiz var miydi gulum?

Ah canimm yine ne zor birgun gecirmissin dun,Allah guc kuvvet versin Ozlemim...

Sabah saat 10
1 biberli omlet
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 avuç çiğ fındık
1 adet küçük domates

Ara
1 limonlu maden suyu (limonu kendim sıktım)

Akşam 17 00
7 8 kasik etli nohut yemeği
1 kase salata
4yk yoğurt

2.5lt su içildi
İlk gün tamamdır

Spor gerekli olduğu için de 200ipsiz zıplama ve 8dklik pilates egzersizlerim var onları yapacağım. Yaptığımda etiketlerim kaptanım

Tamam kaptanım liste dışı yarışmak da güzel olur zaten 4kg için de listeye girmem açıkçası :))
İp atlamak ve pilates gibi egzersizler yapabilirim aslında
Cok guzel olur hayali ip atlama (ziplama), mekik, squat, dizleri karnina cekerek oldugun yerde kosma egzersizi, muzik acip dans etmek hepsi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…