Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeni yapmaya basladım canım normalde ben telefonuma egzersız proglamları ındırdım ordan yapıyorum fıtness blender yeni keşfettm ona baslayayım dedım bu arada ben gecen hafta persembe gununden ıtıbaren dıkkat etmeye calısıyorum herkes gıbı bende motıve edecek devamlı yapmamı saglayabılcek bısey aradm burayı gorunce katılmak istedım bu sefer bırakmıcam boyle devam

Tamam ablacım yapıyorum şimdi:)

Cok iyi yapmissin canim ben cok faydasini gormustum fitness blender'in.
Ben eminim guzel guzel gidecek kilolar :)

Ablacım ilk göğüs etini suda hasliyoruz onları küçük küçük doğuruyoruz piştikten sonra içine biraz doğranmış kabak kuru soğan biber ıspanak olur yesil soğan pul biberli sos yapıp döküyoruz içine kori tuz az ucundan şeker atıyoruz biraz içine kekik atarsak daha güzel olur biraz da sarimsak ince kıyılmış olarak ayni sekilde biraz zencefil de gider icine öyle pratik bisey yapıyorum iyi gidiyor 10 dakkada hazır zaten hem acısı da terletiyor hafiften iyi oluyor sebzeler diri kalırsa daha güzel olur elimde ne sebze ne malzeme varsa atıyorum ben

Günlük menüm
Kahvaltı: 11.00
menemen 2 yumurtalı 1 bardak çay beyaz peynir 3 dilim kadar domates salatalık
Ara ogun: 16.00
1 bardak sütlü kahve
Aralarda havuç felan yedim
Oglen: 16.40
sebzeli 4kasik makarna 3 kaşık yoğurtlu lahana salatası 1 kase yeşim mercimek yemeği
Aksam:20.00
oglenki mercimek yemeği 1 kase gene bide 2 kaşık kadar lahana salatası
Spor olarak bugün toplamda 3 saat kadar sebze kestim ellerim hala aciyor 9.000 adım atmışım
2 litreye hemen hemen geldi sayılır su da
Akşam ekstra 200 yerinde zıplama cezam

o makarna yerine 1 dilim ekmek olsa çok güzel olurmuş spor gayet güzel zıplamayı da yaparsan iyi olur sebzeyi konserve mi yaptınız?

Ay kozmocum bir menümü de beğensen dişimi kırcam vallahi
Ama isim buuu ayy bazen okadar cok menu ustustte geliyor ki birine mesaj yazarken acaba digerinfemiydi o diye tekrar tekrar donup bakiyom napim tatlim isim sizi gaza getirmek ama kiriyosam daha cok dikkat ederim gerci sonki menunu bi tikyukari olsa nerdeyse begencekmisim
Sos yapiyoruz demissin ya canim onu nasil yapicam peki kabak kuru sogan falan nasil sos olcak hepsini kavurup bllandirdan falanmi gecircez.

Ankee harikasin tatlim cok cekti benden ondan biliyor beni seviyorum seni biliyosun dimi

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim boy 1.64 kilo 107 birlikte zayiflayacagiz insallah bu aralar irademi kaybettim verdifim kilolari geri aldim banada yardimci olursunuz insallah grup kurallari vs varsa banada soylermisiniz kizlar ?
hosgeldin
spor yapma canim bu aralar sen .

CARSAMBA MENUM
SABAH 9DA
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 dilim pastirma
6 yesil zeytin
Yarim avokado, roka, azicik domates ve salatalik
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN 13DE
1 kucuk yemek tabagi kiymali ispanak yemegi
4 kasik yogurt

AKSAM 17DE
Avuc ici kadar izgara tavuk
1 kepce mercimek corbasi
1 servis kasigi ispanak yemegi

Arkasindan filtre kahve, bitki cayi.

SU: 2lt
SPOR: Yuruyus, ev isi, hasta Arasi uzun uzun kucakta tasima..

Kizlar hepinize gunaydin, aksamustunden beri Aras yine atesli, menumu yazdim ama menu tablosunu hazirlayabilecek miyim bilmiyorum.
Simdilik opuyorum sizi..
Tuh ya gecmis olsun canim bi dr a mi goturseydin acaba enfekskyon falan varsa ilac yazarlardi bende uyurken baslarina sogan kestim hic uyanmadi sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…