Ay kozmocum bir menümü de beğensen dişimi kırcam vallahi
Yeni yapmaya basladım canım normalde ben telefonuma egzersız proglamları ındırdım ordan yapıyorum fıtness blender yeni keşfettm ona baslayayım dedım bu arada ben gecen hafta persembe gununden ıtıbaren dıkkat etmeye calısıyorum herkes gıbı bende motıve edecek devamlı yapmamı saglayabılcek bısey aradm burayı gorunce katılmak istedım bu sefer bırakmıcam boyle devamIlk gun icin cok guzel bir menu ve egzersiz olmus.
Su miktarinda gayet guzel canim.
Fitness blender'i yeni mi yapiyorsun, daha oncede yapmisligin var miydi?
Bende takimdan bir onceki mezuniyetimde fitness blender ile egzersiz yaparak kilo vermistim :)
Tamam ablacım yapıyorum şimdi:)Insallah canim cok tesekkurler..
Allah Allah sen kendine bir okuyup ufle Tugbacim, cok mu kotu dizin?
Bende dua edecegim senin icin...
Dikkat et kendine, bastigin yerlere, acele etme...
Ne tadilatiniz var canim, kolay gelsin..
Is yerinde de kolayliklar diliyorum.
Bugunu ve hafta sonunu telafi edecegine inaniyorum ben.
Her zamanki gibi nazar boncukluk bir menu
Canim yine karbonhidrat agirlikli bir menu olmus.
Evdekileri bitireyim diye kendini yemeye zorlama.
Onlarin yerine bir salata yesen daha iyi olurdu..
Canim lavasa 200 ziplama cezasi geliyor, onun haricinde guzel :)
Cok iyi yapmissin canim ben cok faydasini gormustum fitness blender'in.Yeni yapmaya basladım canım normalde ben telefonuma egzersız proglamları ındırdım ordan yapıyorum fıtness blender yeni keşfettm ona baslayayım dedım bu arada ben gecen hafta persembe gununden ıtıbaren dıkkat etmeye calısıyorum herkes gıbı bende motıve edecek devamlı yapmamı saglayabılcek bısey aradm burayı gorunce katılmak istedım bu sefer bırakmıcam boyle devam
İnş canımCok iyi yapmissin canim ben cok faydasini gormustum fitness blender'in.
Ben eminim guzel guzel gidecek kilolar :)
Ablacım ilk göğüs etini suda hasliyoruz onları küçük küçük doğuruyoruz piştikten sonra içine biraz doğranmış kabak kuru soğan biber ıspanak olur yesil soğan pul biberli sos yapıp döküyoruz içine kori tuz az ucundan şeker atıyoruz biraz içine kekik atarsak daha güzel olur biraz da sarimsak ince kıyılmış olarak ayni sekilde biraz zencefil de gider icine öyle pratik bisey yapıyorum iyi gidiyor 10 dakkada hazır zaten hem acısı da terletiyor hafiften iyi oluyor sebzeler diri kalırsa daha güzel olur elimde ne sebze ne malzeme varsa atıyorum benGayet guzel gidiyorsun esim bu hafta senden en az 2 kilo eksi bekliyorum.
Insallah hamilesindir canim gunun gectimi?
Aaa yinemi ay basindan bi tuz falan cevir canim sen
Korili tavuk corbasinin tarifini alabilirmiyiz sefim esim tavuk muptelasida ona pisiririm malum erkegin kalbine giden yol mideden geciyormus
Selam canim hosgeldin tekrardan aramiza ne guzel tecrubeli arkadaslar cogaliyor aramizda kaptanimiz seni dort gozle bekliyormus buarada
Aslinda cok fena sayilmaz canim 3 ekmek degilde 2 ekmek olsaydi mesela ama aksamda yememissin.
If dediginiz nasil bisey kizlar ya
Gelisim muhtesem oldu diyorsun yani.bunlar sadece tek ogundemi yeniliyor simdi canim
Test yap bari kuzum sen.
Cok gecmis olsun canim iyo dusmussun demekki
Bu arada özgecimYawrukush ya resimlerde harika cikmissin bayiliyorum senin gibi minnos hamislere huc belli olmuyor valla bak bende bulim bitane aticam sana hamileligimi
kız buKozmogirl17 çok eli maşalı bakma sen
naapsın onda kilo verelim istiyor diğer gruplar 3 kilo veriyor haftada nerdeyse
Haftada 3 kilo verirsin vermesine de ömemli olan sağlıklı şekilde yağdan vermek..
Sudur o suaman yok be 3 kiloda illa ki yağ da vardır
Günlük menüm
Kahvaltı: 11.00
menemen 2 yumurtalı 1 bardak çay beyaz peynir 3 dilim kadar domates salatalık
Ara ogun: 16.00
1 bardak sütlü kahve
Aralarda havuç felan yedim
Oglen: 16.40
sebzeli 4kasik makarna 3 kaşık yoğurtlu lahana salatası 1 kase yeşim mercimek yemeği
Aksam:20.00
oglenki mercimek yemeği 1 kase gene bide 2 kaşık kadar lahana salatası
Spor olarak bugün toplamda 3 saat kadar sebze kestim ellerim hala aciyor9.000 adım atmışım
2 litreye hemen hemen geldi sayılır su da
Akşam ekstra 200 yerinde zıplama cezam
Ama isim buuuAy kozmocum bir menümü de beğensen dişimi kırcam vallahi
Sos yapiyoruz demissin ya canim onu nasil yapicam peki kabak kuru sogan falan nasil sos olcak hepsini kavurup bllandirdan falanmi gecircez.Ablacım ilk göğüs etini suda hasliyoruz onları küçük küçük doğuruyoruz piştikten sonra içine biraz doğranmış kabak kuru soğan biber ıspanak olur yesil soğan pul biberli sos yapıp döküyoruz içine kori tuz az ucundan şeker atıyoruz biraz içine kekik atarsak daha güzel olur biraz da sarimsak ince kıyılmış olarak ayni sekilde biraz zencefil de gider icine öyle pratik bisey yapıyorum iyi gidiyor 10 dakkada hazır zaten hem acısı da terletiyor hafiften iyi oluyor sebzeler diri kalırsa daha güzel olur elimde ne sebze ne malzeme varsa atıyorum ben
hosgeldinMerhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim boy 1.64 kilo 107 birlikte zayiflayacagiz insallah bu aralar irademi kaybettim verdifim kilolari geri aldim banada yardimci olursunuz insallah grup kurallari vs varsa banada soylermisiniz kizlar ?
spor yapma canim bu aralar sen .şimdi bir 25 dakika kadar 200 ip atlama 15er 2 set karın hareketleri ve yine 2 set yarım mekik 20*3 set bacak hareketi 20*2 de squat yaptım...
Yawrukush
kızlar bu hareketler hamilelikte riskli midir tecrübeli arkadaşlarım?? şimdi bir de bir ihtimal diyorum riske atmıyım
Tuh ya gecmis olsun canim bi dr a mi goturseydin acaba enfekskyon falan varsa ilac yazarlardi bende uyurken baslarina sogan kestim hic uyanmadi sukurKizlar hepinize gunaydin, aksamustunden beri Aras yine atesli, menumu yazdim ama menu tablosunu hazirlayabilecek miyim bilmiyorum.
Simdilik opuyorum sizi..
Geçmiş olsun kaptişim inşallah en yakın zamanda toparlar ❤Kizlar hepinize gunaydin, aksamustunden beri Aras yine atesli, menumu yazdim ama menu tablosunu hazirlayabilecek miyim bilmiyorum.
Simdilik opuyorum sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?