Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar sagolun iyi dilekleriniz icin en son kan alinmisti ciger filmi cekilmisti tahlil sonuclarini bekliyorlardi cok kotu olmus yavrum allah esirgesin yaa zaten ates sıkıntılıydı arasta özgemde cok korkmus yavrum
Cok zor yaa vocuk buyutmek cok hassas bi konu gercekten

canım valla inşallah bir an önce iyileşir çok hassas bir konu ve cidden çocuk büyütmek çok zor iş
allah hastalıktan uzak tutsun

Teşekkür ederim canm biraz vardı aslında daha dikkat li olmaya çalışırım

18 Eylül Çarşamba menüm

Sabah 11:00
Sade kahve

Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
Söğürme (patlican salatası)
1 kase ev yoğurdu

Akşam 18:30
Yarım porsiyon güveç
1 porsiyon yeşil mercimek
1,5 porsiyon kısır
acı biber
turşu

Spor
Yok ama evimi toparlayabildim balkonlarımı felan yıkadım çamaşır da vardı , 1 saat olmuştur en az..

Harpy

Yawrukush çok stresliyim ben yaa yarın tartılıcam için. Geçen haftadan da bozuğum zaten artı çıktım diye listeye hiç mi girmeseydimki takımı zorda bırakırım diye çok korkuyorum

Hacamat vücut temizliği ve şifalanması canım. Ayrıca Peygamberimizin (s.a.v) sünneti..

Benim proğramda da Pazartesi hacamat günüydü, ondan yaptırdım ve ilk defa bu kadar halsiz kaldım. Şifa oldu inşallah vücut anneden doğmuş gibi kötü enerjilerden de arınıyor hamdolsun,o yüzden hacamatın hemen sonrası halsizlikler olabiliyor.

Sağol canım benim..
Sanırım o gün bugün :)
Bugün biraz bakayım ne var ne yok, yarın buradayım inşaAllah..
Beklemenin anlamı yok bir yerden başlamak lazım.. Şimdilik ciddi rejim yapamam belki ama yine de ne yapsam kardır..

Şişesi 10 tl zaten ama güvenilir ve dualı biri olmalı canım.

merhaba kızlar bu öğlen aşure yedim..
ama kustum wc de...
şeker çikolata yediğimde resmen kusuyorum alerjim mi var bende bilmiyorum
vucudum alarm veriyor
diyo ki şeker çikolatayi almiyorum sen zayıfla diyor.
bende inadina agzima atiyorum attin ki sinirleniyor bi an kusma...
kendime kötülük yapıyorum galiba

senin bu kusmalarin bana hic normal gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…