CARSAMBA MENUM
SABAH 9DA
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 dilim pastirma
6 yesil zeytin
Yarim avokado, roka, azicik domates ve salatalik
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13DE
1 kucuk yemek tabagi kiymali ispanak yemegi
4 kasik yogurt
AKSAM 17DE
Avuc ici kadar izgara tavuk
1 kepce mercimek corbasi
1 servis kasigi ispanak yemegi
Arkasindan filtre kahve, bitki cayi.
SU: 2lt
SPOR: Yuruyus, ev isi, hasta Arasi uzun uzun kucakta tasima..
Ya kıyamam bağışıklığı mı düşük Aras kuzunun çok sık hastalanıyorKizlar hepinize gunaydin, aksamustunden beri Aras yine atesli, menumu yazdim ama menu tablosunu hazirlayabilecek miyim bilmiyorum.
Simdilik opuyorum sizi..
Avokado bu sene KPSS de bile vardıgüzel menü olmuş avokado bile var
çok geçmiş olsun, canım benim
Kizlar gunaydin demin tatsiz bi haber aldim özgenin oglu atesliydi biliyosunuz nöbet gecirmis acildelermis simdi allah acil sifalar versin cok gecmis olsun kuzum biran once iyilessin aras yavrumuz.
Evet hastanedeler simdihay allah yaaa
çok üzüldüm şu an
umarım iyi haberini alırız gün içinde
gecenin de bir yarısı olmuştur orada
Evet hastanedeler simdi
Ay ciddi mi ya üzüldüm şimdi ALLAH şifasını versin inşallahKizlar gunaydin demin tatsiz bi haber aldim özgenin oglu atesliydi biliyosunuz nöbet gecirmis acildelermis simdi allah acil sifalar versin cok gecmis olsun kuzum biran once iyilessin aras yavrumuz.
Canım ekmek yemeyeli 2 ay oldu sanki yersem diyet bozulur gibi geliyor :) hiç konserve urun kullanmıyoruz canımo makarna yerine 1 dilim ekmek olsa çok güzel olurmuş ❤ spor gayet güzel zıplamayı da yaparsan iyi olursebzeyi konserve mi yaptınız?
Ya yağlı pul biberli sos yapıyoruz burda ben hepsini tencereye atıyorum pratik olsun diye hepsini beraber pisiriyorum bütün malzemeleri suya atıyorum yani ablacım:)Ama isim buuuayy bazen okadar cok menu ustustte geliyor ki birine mesaj yazarken acaba digerinfemiydi o diye tekrar tekrar donup bakiyom napim tatlim isim sizi gaza getirmek ama kiriyosam daha cok dikkat ederim gerci sonki menunu bi tikyukari olsa nerdeyse begencekmisim
Sos yapiyoruz demissin ya canim onu nasil yapicam peki kabak kuru sogan falan nasil sos olcak hepsini kavurup bllandirdan falanmi gecircez.
Ankee harikasin tatlim cok cekti benden ondan biliyor beni seviyorum seni biliyosun dimi
İnşallah canımIyi olmana cook sevindim canim, insallah bebisinin saglikli dunyaya geldigi haberini de alacagiz yakinda :*
Inşallah iyi olur çok üzüldüm yaKizlar gunaydin demin tatsiz bi haber aldim özgenin oglu atesliydi biliyosunuz nöbet gecirmis acildelermis simdi allah acil sifalar versin cok gecmis olsun kuzum biran once iyilessin aras yavrumuz.
Canım ekmek yemeyeli 2 ay oldu sanki yersem diyet bozulur gibi geliyor :) hiç konserve urun kullanmıyoruz canım
AH kuzum benim Allah acil sifalar versin özge anlatinca aklimdan da gecmisti biliyormusun benim kizim da 1.5 yasinda iken olmustu o seboel hwr atestw uykusuz geceler gecirir nöbet tutariz basinda hersey bizim icin Rabbim cocuklsrimizi mihafaza etsinKizlar gunaydin demin tatsiz bi haber aldim özgenin oglu atesliydi biliyosunuz nöbet gecirmis acildelermis simdi allah acil sifalar versin cok gecmis olsun kuzum biran once iyilessin aras yavrumuz.
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Gonulmeyvesi | 15DKY | 15DK Y SPOR? | 15 DK LESLI 50 M | ||||
LaMademoiselle | 250IA | ||||||
Harpy | |||||||
kanadali35 | |||||||
Deryaondiet | |||||||
Yawrukush | 15DK FITNESS | 500IA | |||||
stitch | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | |||||||
Vexena | 100IA | ||||||
Haeshin | |||||||
besive | 200IA | ||||||
fmad | 200DK | 200JJ | |||||
MigiMadid | |||||||
Akrrep | |||||||
Selsalan | |||||||
Only_Eylul | |||||||
Metem | 15DK Y-MUAF | ||||||
Tomrs | |||||||
pomegranate_ | |||||||
Huzurvermeyolunda |
Salı’yı paylaştım da ben etiketlemeyi unuttum yaTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17
Gonulmeyvesi 15DKY 15DK Y SPOR? 15 DK LESLI
50 MLaMademoiselle 10DK D 250IA
Harpy 10DK D
kanadali35
Deryaondiet SPOR? Yawrukush 15DK FITNESS 500IA
stitch Madamesnow Falanfilannnn MUAF gogo2405 Vexena 100IA
Haeshin
besive 200IA
fmad 200DK 200JJ MigiMadid Akrrep Selsalan
Only_Eylul MUAF Metem MUAF 15DK Y-MUAF Tomrs
pomegranate_ Huzurvermeyolunda
Canim ben carsambayi ayarladim gormedim saliyi etiketlersen duzeltme yaparim kuzumSalı’yı paylaştım da ben etiketlemeyi unuttum yaBulup etiketleyim
Cok zor yaa vocuk buyutmek cok hassas bi konu gercektenAH kuzum benim Allah acil sifalar versin özge anlatinca aklimdan da gecmisti biliyormusun benim kizim da 1.5 yasinda iken olmustu o seboel hwr atestw uykusuz geceler gecirir nöbet tutariz basinda hersey bizim icin Rabbim cocuklsrimizi mihafaza etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?