Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel menü olmuş avokado bile var
çok geçmiş olsun, canım benim

Kizlar gunaydin demin tatsiz bi haber aldim özgenin oglu atesliydi biliyosunuz nöbet gecirmis acildelermis simdi allah acil sifalar versin cok gecmis olsun kuzum biran once iyilessin aras yavrumuz.

hay allah yaaa
çok üzüldüm şu an
umarım iyi haberini alırız gün içinde
gecenin de bir yarısı olmuştur orada

Kizlar gunaydin demin tatsiz bi haber aldim özgenin oglu atesliydi biliyosunuz nöbet gecirmis acildelermis simdi allah acil sifalar versin cok gecmis olsun kuzum biran once iyilessin aras yavrumuz.
Ay ciddi mi ya üzüldüm şimdi ALLAH şifasını versin inşallah dualarımız onunla Kozmogirl17 haber alırsan haber ver lütfen

Ya yağlı pul biberli sos yapıyoruz burda ben hepsini tencereye atıyorum pratik olsun diye hepsini beraber pisiriyorum bütün malzemeleri suya atıyorum yani ablacım:)

AH kuzum benim Allah acil sifalar versin özge anlatinca aklimdan da gecmisti biliyormusun benim kizim da 1.5 yasinda iken olmustu o seboel hwr atestw uykusuz geceler gecirir nöbet tutariz basinda hersey bizim icin Rabbim cocuklsrimizi mihafaza etsin

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17

Gonulmeyvesi15DKY 15DK Y SPOR?
15 DK LESLI
50 M​
LaMademoiselle 10DK D250IA

Harpy 10DK D

kanadali35

Deryaondiet SPOR?
Yawrukush15DK FITNESS500IA

stitch
Madamesnow
FalanfilannnnMUAF
gogo2405
Vexena
100IA

Haeshin

besive200IA

fmad200DK 200JJ
MigiMadid
Akrrep
Selsalan

Only_EylulMUAF
Metem MUAF15DK Y-MUAF
Tomrs

pomegranate_
Huzurvermeyolunda

Salı’yı paylaştım da ben etiketlemeyi unuttum ya Bulup etiketleyim

Cok zor yaa vocuk buyutmek cok hassas bi konu gercekten

Size karşı çok mahcubum kızlar gelemiyorum düzenli olarak takıma. Is yoğun fazla nete bakamıyorum evde tlf iyi çekmiyor artı tabi normal işler günün yorgunluğu. Bu hafta diyetimide salladım zararlı şeyler tükettim kendime çeki düzen vermem lazım. haeshin Buse hoşgeldin takıma canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…