Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim boy 1.64 kilo 107 birlikte zayiflayacagiz insallah bu aralar irademi kaybettim verdifim kilolari geri aldim banada yardimci olursunuz insallah grup kurallari vs varsa banada soylermisiniz kizlar ?
Bu formu doldurman gerekiyor canim ilk etapta sonra ilk sayfada kurallarimiz var sen bi goz at ben yine sana ozet gecerim.

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Anladim canim iki ogun besleniyon aralar yok

Selam kızlar, özledim hepinizi ama vaktim olamıyor bu sıralar. Hem dersler hem ders sonrası toplantı vs bir de üstüne valiz hazırlığı. (C.tesi değil cuma gidiyormuşuz. Birden tutmuştum, yetişemiyorum her şeye) yarın da saçımı boyatmaya gitmem lazım bir de.
Merak etmeyin diye yazıyorum canlar, gelirim inş. yakında

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim boy 1.64 kilo 107 birlikte zayiflayacagiz insallah bu aralar irademi kaybettim verdifim kilolari geri aldim banada yardimci olursunuz insallah grup kurallari vs varsa banada soylermisiniz kizlar ?
Canim aramiza hosgeldin seni daha iyi tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misin?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Birde 1. sayfada kurallarimiz var , onlarida linke tiklayip okuyabilir misin :)

Senin bu mesajini gormemisim canim :)

Canim bizde cok ozledik ama biliyoruz yogunsun, islerini hallet, firsat buldukca gel, arayi cok acma :)

aff hastalik mevsimi acildi cocuklar böyle gül gibi eriyor hemen ya
cok tesekkurediyofun canim evet kafam hic ama hic yerinde degil yAstigi görsen gözleril kapaniyor o an ama biri agliyor sonra pesinden zipliyorum cok yorubun keske biri gelde dese huzur sen biraz dinöen ben cocuklara bakarim yemek de yaparim sen biraz kendine gel diye
ayy allah muhafaza ins olmazlar canimm bizimkiöer de önceki gun yagmurda sularla oynadilar ondan geldi bssimiza bunlar

Gurbette olmanin en kotu yanlarindan biri
Es dost, yakin arkadasin varsa onlara durumunu soyle canim.
1 saat uyusan kendine gelirsin.
Yemegi hic degilse disaridan al bir kerelik, hastalara bakarken yeterince yoruluyorsun zaten..

Okadar pirpirikli olmiyim hadi dedim ilk kez basima geldi bole bisey ama bidaha mki tobe yani esim duysa zaten dunyanin fircasini yerim hakli olarak
Bir dahakine dikkat edersin canim, seninde bir anda basina gelince tepki veremedin muhtemelen..

Tamam canim sozu aldim, kabul ettim.
Tutmazsan sozunu spor cezalari gelecek en agirindan :)

Neyseki yakinlarin yardim etmis canim , ben bir evi bosalttim, diger evi her kosesine kadar temizleyip tek basima kurdum.Esim elini bile surmedi hicbirseye..
Biliyorsun evide meshur yilanli ev :)
Her hamilelikte farkli oluyor, sag salim dogmus evlatlar uzme canini..

Guzel bir diyet gunu olmus canim :)

Yawrukush kaptişim ben mezuniyet kilomu 65e çekebiliyor muyum sanki 60 kiloyu hiç göremeyecekmiş gibi hissediyorum
Canim kontrol edip yazayim sana..

Canim istedi kuzum bende 5 kilo sutle yapayim, azicik bir sirke katarim.
Kesem yok , ona bir cozum uretmeliyim...

Menun kotu degil canim aksam ki cerezler cok degilse ceza gelmez bu menuye :)

Menu guzel canim, spor yok ama tadilat, is guc derken anliyorum seni...

Himm bilmem ki canim. Hickimseden yemek ikrami duymadim burda tez savunmasinda. Aslinda birseyler hazirlasam yerler tabiki ama hic dusunmemistim yarindan sonra. Ve izin de almadim isyerinden. Yani sadece bir iki saat gidip gelecegim
Belki esimin okuluna ozgu bir seydi canim, herkes international student olunca, savunmada kendi ulkesine ozgu ikramlar getiriyordu.Bizde ondan yapmistik.
Heyecan var mi Deryacim :)

Menu guzel canim, ben kotu bulmadim..

Regli zaten tatli istegini nasil arttiriyor ama mesela 1 meyve, 1 hurma ile bastir tatli istegini canim.
Misafirlerinizlede keyifli zamanlar diliyorum, firsatin oldukca gel takima :)

Canim hamilelik suphen ya da beklentin varsa yuruyus ve yuzme harici bir spor yapmamani oneririm.
Ozellikle ilk haftalar bebegin yerlesmesi vs sebebiyle dikkat gerektiren zamanlar oluyor.
Evde oldugun yerde yuruyus bile yapsan egzersiz zaten.
Birde aksam tok karnina, cok su icip tartildim diye moralini bozma.
Benim hergun aksam ile sabah kilom arasinda 700-1000gr fark oluyor illaki..

Kaptanım ben 10 dk eliptik 30 dk yürüyüş yaptım eliptiğim gıcırdamaya başlamış yarın yağlayıp bir saate çıkarmayı umuyorum
Ya buse birak kaptanimi , Ozge desene leeen :)
Harikasin canim , bende aksam ustu spor salonuna gidecegim, senin 10dakikalik eliptigine rakibim, o zaman eski gunlerdeki gibi gaza getirmeler baslasin :))

ay keşke yapmasaydım yaa
umarım bişey olmaz

Buarada haeshin Busem , ben Turkiyedeki metro gibi bir hiper markete gitmistim sali gunu 10 kilo sut almistim, 3 kilo falanda evde vardi.Sonra kizdim hatta kendime, dedim niye bu kdar sut aldim.
Hic aklima peynir gelmemisti, yarisindan peynir yapicam :))
Super fikir oldu...

18 Eylül menüm
09.30 kahvaltı
Ikı dılım tam bugday arası peynır domates ve hındı fume
1 salatalık
5 zeytin

11.30 ara öğün
Sekersız sutsuz sade kahve ve yulaf bar

12.30 öğle yemeği
6 kofte salata
Bır kase ayran aşı corbası
Cok az barbunya pilaki
Yarım dilim kavun

15.00 ara öğün
Elma
1 hurma arası cevız

19.00 aksam yemeği
1 bıber dolması
Sehrıye corbası
Yogurt

21.00
Yesil cay

2.5-3 lt ye yakın su
20 dk yuruyus + 37 dk fitness blender

Ay kozmocum bir menümü de beğensen dişimi kırcam vallahi

Ilk gun icin cok guzel bir menu ve egzersiz olmus.
Su miktarinda gayet guzel canim.
Fitness blender'i yeni mi yapiyorsun, daha oncede yapmisligin var miydi?
Bende takimdan bir onceki mezuniyetimde fitness blender ile egzersiz yaparak kilo vermistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…