Bu formu doldurman gerekiyor canim ilk etapta sonra ilk sayfada kurallarimiz var sen bi goz at ben yine sana ozet gecerim.Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim boy 1.64 kilo 107 birlikte zayiflayacagiz insallah bu aralar irademi kaybettim verdifim kilolari geri aldim banada yardimci olursunuz insallah grup kurallari vs varsa banada soylermisiniz kizlar ?
Anladim canim iki ogun besleniyon aralar yokİf yani aralıklı beslenme mesela 8 16 en iyisi. Yani 8 saat beslenme aralığın 16 saat açlık süren oluyor uyku dahil. Diyelim sen kahvaltıyı 10da yaptın akşam yemeğini 6da bitirip ertesi sabah 10a kadar ağzına su ,şekersiz çay kahve maden suyu harici hiç birşey tüketilmiyor kalorisi olan 8 saat içinde diyeye uygun istediğini yiyebilirsin ister 3 öğün yap ister 2 ana 2 ara bu sana kalmış saatleri 8e 16 ayarlaman yeterli
Kaptanım yarından itibaren söz veriyorum çok güzel menuler gelecek benden egzersiz yapmaya da başlıyorum eğer sözümü tutmazsam her türlü cezaya razıyım
Canim aramiza hosgeldin seni daha iyi tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misin?Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim boy 1.64 kilo 107 birlikte zayiflayacagiz insallah bu aralar irademi kaybettim verdifim kilolari geri aldim banada yardimci olursunuz insallah grup kurallari vs varsa banada soylermisiniz kizlar ?
Senin bu mesajini gormemisim canim :)Bu formu doldurman gerekiyor canim ilk etapta sonra ilk sayfada kurallarimiz var sen bi goz at ben yine sana ozet gecerim.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Canim bizde cok ozledik ama biliyoruz yogunsun, islerini hallet, firsat buldukca gel, arayi cok acma :)Selam kızlar,özledim hepinizi ama vaktim olamıyor bu sıralar. Hem dersler hem ders sonrası toplantı vs bir de üstüne valiz hazırlığı. (C.tesi değil cuma gidiyormuşuz. Birden tutmuştum, yetişemiyorum her şeye) yarın da saçımı boyatmaya gitmem lazım bir de.
Merak etmeyin diye yazıyorum canlar, gelirim inş. yakında
aff hastalik mevsimi acildi cocuklar böyle gül gibi eriyor hemen yaKizlar selam buhun gelmeye hic vaktim olmadi sabah yengeye kahvaltiya gittim sabah kahvaltida dagitmis olabilirim tabi abartmadan ama karabugdayimi yanimda goturdum gayette guzel oglenden sonra yedim yani .Yengeler kaynanamlarla ayni binada oturuyorlar kaynanmlarda memlekette malum asmada siyah uzumler kalmis bugun uzum gunumdu asmayi topladim 2 buyukkk lefen uzum topladim onlari yikadik temizledik birazini konsantre yapicam cocuklarla esime cok seviyorlar kalanlarida baya cok buzluguma aticam baya bi yordu ama beni birde bu hastaliklar dusmuyor yakamizdan bi kucuk bi buyuk illallah dedim buyugum sumuklendi yine altina dusmeden ilacina basladim insallah bu gece rahat uyuruz pufff
Gecmisi okudum unuttugum gormedigim kimse yoktur insallah
cok tesekkurediyofun canim evet kafam hic ama hic yerinde degil yAstigi görsen gözleril kapaniyor o an ama biri agliyor sonra pesinden zipliyorum cok yorubun keske biri gelde dese huzur sen biraz dinöen ben cocuklara bakarim yemek de yaparim sen biraz kendine gel diyeKanina baktir canim, insallah guzel cikar sonuclarin.
Krepte yemesen daha guzel olurdu...
Canim listede degilsin diliyorsan ye, ben olsam yemezdim baska yemek secenegi varsa..
Evet canim ama o anlarda super, hamileligintadini cikart, bol bol dinlen, esinle bol bol gez.
Sonra basbasa bir seyler yapmak cok zorlasiyor...
Tekrardan hosgelmis benim amazonum.
Guzel bir gun olmus canim:)
Hacamat nasil oluyor canim, spordan muaf tutuyorum seni..
Hacamattan dolayi mi halsizlestin benim hic bilgim yok bu konuda, nasil oluyor?
Hay Allah tum hastaliklar ust uste gelmis
Zaten eve hastalik girince butun cocuklari yoklamadan cikmiyor.
Sende bitiksindir tahmin ediyorum, kolayliklar ve acil sifalar diliyorum canim..
ayy allah muhafaza ins olmazlar canimm bizimkiöer de önceki gun yagmurda sularla oynadilar ondan geldi bssimiza bunlarEvet kuzum ya sabah kalkti burnu tikanmis dun cay bahcesinde arka masalarda kendi yaslarinda bi kiz vardi onun yanina gitti oynamaya kizin anneside cocuga dondurma yediriyordu arada ayni kasikla bizimkinede verdi bizim essekte kendi fondurmasini yemedi annanesine verdi milletinki tatli gsldi hopur hopur yedi ya kiz hastaydi bulasti ya dondurma fazla geldi sabahtan beride saril saril akihor hapsiriyor ilaca basladim hemen ama bakalim hastaliklar malum gece basgosterir de ben oglanin grip olmasindan korkmjhorum bronsite ceviriyor 15 gunden once gecmiyor ona uzuluyorum
Gurbette olmanin en kotu yanlarindan biriaff hastalik mevsimi acildi cocuklar böyle gül gibi eriyor hemen ya
cok tesekkurediyofun canim evet kafam hic ama hic yerinde degil yAstigi görsen gözleril kapaniyor o an ama biri agliyor sonra pesinden zipliyorum cok yorubun keske biri gelde dese huzur sen biraz dinöen ben cocuklara bakarim yemek de yaparim sen biraz kendine gel diye
ayy allah muhafaza ins olmazlar canimm bizimkiöer de önceki gun yagmurda sularla oynadilar ondan geldi bssimiza bunlar
Bir dahakine dikkat edersin canim, seninde bir anda basina gelince tepki veremedin muhtemelen..Okadar pirpirikli olmiyim hadi dedim ilk kez basima geldi bole bisey ama bidaha mki tobe yani esim duysa zaten dunyanin fircasini yerim hakli olarak
Tamam canim sozu aldim, kabul ettim.İf yani aralıklı beslenme mesela 8 16 en iyisi. Yani 8 saat beslenme aralığın 16 saat açlık süren oluyor uyku dahil. Diyelim sen kahvaltıyı 10da yaptın akşam yemeğini 6da bitirip ertesi sabah 10a kadar ağzına su ,şekersiz çay kahve maden suyu harici hiç birşey tüketilmiyor kalorisi olan 8 saat içinde diyeye uygun istediğini yiyebilirsin ister 3 öğün yap ister 2 ana 2 ara bu sana kalmış saatleri 8e 16 ayarlaman yeterli
Kaptanım yarından itibaren söz veriyorum çok güzel menuler gelecek benden egzersiz yapmaya da başlıyorum eğer sözümü tutmazsam her türlü cezaya razıyım
Neyseki yakinlarin yardim etmis canim , ben bir evi bosalttim, diger evi her kosesine kadar temizleyip tek basima kurdum.Esim elini bile surmedi hicbirseye..olsun ben yine bi fırsatını bulunca dans edeyim 10 dk olmamı :)
aynen yaa ben de 6 haftalıkken taşındım taşındığımın ertesi bulantılarım başladı. tam olarak yeleşmem doğumdan sonraya kadar sarktıçok perişanlıktı.. sağ olsun arkadaşlarım annem falan çok destek olmuşlardı onlar yardım etmese gerçekten yerleşemeyebilirdim :\
benim oğlum ben hamileyken biraz perişan olmuş olabilir çünkü inanılmaz baş dönmelerim oluyordu kalkamıyordum yerimdençocuk anne acıktım diyordu ben kalkamıyordum.. kaç kere eşimi arayıp eve çağırdım işten ne günlerdi..
daha ne olsun kuzum maşallah size :)
selam :) ben de ineceledim bu beslenme şeklini hatta denedim de ama bana pek uygun gelmedi. özellikle düzenli spor yapıyorsan ve erken saatte spor yapmayı seviyorsan.. bir de öğlene kadar acıkmasam da öğlen yedikten sonra bir doyamama durumu oluyor bende... gözüm dönüyorbendeki uyuyan deveyi uyandırmamak lazım
Guzel bir diyet gunu olmus canim :)menü
sabah
1 yumurta
1 dlm tbe
domtes salatalık
10 zetin
2 dlm hellim
ara
prot süt
öğlen
5 yk kıymalı pırasa
3 yk bulgur pilavı
yoğurt
ara
1 kutu aktivia
2 kare bitter
akşam
tonbalıklı salata
yoğurt
2 yk makarna
ara
yine süt içerim
spor
50 dk pilates (bugün o kadar koşturdum ki pilates sanki dünmüş gibi geliyor)
Canim kontrol edip yazayim sana..Yawrukush kaptişim ben mezuniyet kilomu 65e çekebiliyor muyum sanki 60 kiloyu hiç göremeyecekmiş gibi hissediyorum
Canim istedi kuzum bende 5 kilo sutle yapayim, azicik bir sirke katarim.Kaptanım peynir en ilkelinden kaynamış 30 kg süte göz kararı yarım çay bardağına yakındır ama sirke sonra süzdürdüm keseye koydum üstüne su dolu tencere ertesi gün kestim iri iri Kaya s tuzuyla ovup bir gün beklettim. Sonra buzluna attım ben bunu Haziran’da yapmıştım bulduktan çıkarıp yiyorum şimdi çok nefis
Menun kotu degil canim aksam ki cerezler cok degilse ceza gelmez bu menuye :)Slm kizlar bugün menum
Sabah 11
Bir tabak dolusu salata. Kk peynir 9 Siyah zeytin. İki dilim ekmek. Yumurtalı et kavurma
Ogle sonrasi 3 civarı
Çiğ köfte 7 sıkım vardır. Bol salata ve yeşil lik. Ayran
Akşam da çerez antep fıstığı tarhana ve yerfistigi
2litre su
Yarım saat yürüyüş
Menu guzel canim, spor yok ama tadilat, is guc derken anliyorum seni...18 EYLÜL ÇARŞAMBA MENÜ
Sabah tek şekerli türk kahvesi
13.30 tavuk döner 4 YK pilav 3YK işte yapılmıştı ekmek yok
16.00 tek şekerli bir türk kahvesi daha
20.00 2 yumurtadan peynirli omlet 1 dilim ekmek ekşi mayalı küçük
SU 2,5 litreden fazla
SPOR yok
Belki esimin okuluna ozgu bir seydi canim, herkes international student olunca, savunmada kendi ulkesine ozgu ikramlar getiriyordu.Bizde ondan yapmistik.Himm bilmem ki canim. Hickimseden yemek ikrami duymadim burda tez savunmasinda. Aslinda birseyler hazirlasam yerler tabiki ama hic dusunmemistim yarindan sonra. Ve izin de almadim isyerinden. Yani sadece bir iki saat gidip gelecegim
Menu guzel canim, ben kotu bulmadim..Çarsamba menum
Eki Görüntüle 2309004 Eki Görüntüle 2309005 Eki Görüntüle 2309006
Gunun cogunlugu kotu bi menu gibi gorunsede miktarlari cok az tuttum ve aksam yemegi yemedim
Bu arada sabah 10.30
Oglen 15.30 16 gibi biseydi
Aparatifler ise daginik saatleri cay en son 18.00 gibi biseydi ictim cikolatalar kahve yaninaydi falan filan
Birde 3 kasik yogurdum var yazmayi unuttugum
Spor uzumlerle ugrastim tum gun vaktim olmadi sporu cok ihmal eduykrum yarin baslamam gerek artik
Su 1.5 lt anca
Regli zaten tatli istegini nasil arttiriyor ama mesela 1 meyve, 1 hurma ile bastir tatli istegini canim.Diyetim fena gitmiyor sayılır canım regl dönemindeyim, bir de yoğun bir çalışma temposu içerisindeyim biraz kaçamak oluyor arada maalesef ö, eşlikle son 2 gündür tatlı yeme isteği oluştu bende. Menülerimi bile yazamadım şimdi de evde misafir var zor yazıyorum inşallah ilerleyen saatlerde 2 günün menüsünü de yazacağım, herkese iyi akşamlar dilerim :)
Canim hamilelik suphen ya da beklentin varsa yuruyus ve yuzme harici bir spor yapmamani oneririm.şimdi bir 25 dakika kadar 200 ip atlama 15er 2 set karın hareketleri ve yine 2 set yarım mekik 20*3 set bacak hareketi 20*2 de squat yaptım...
Yawrukush
kızlar bu hareketler hamilelikte riskli midir tecrübeli arkadaşlarım?? şimdi bir de bir ihtimal diyorum riske atmıyım
Ya buse birak kaptanimi , Ozge desene leeen :)Kaptanım ben 10 dk eliptik 30 dk yürüyüş yaptım eliptiğim gıcırdamaya başlamış yarın yağlayıp bir saate çıkarmayı umuyorum
Canim hamilelik suphen ya da beklentin varsa yuruyus ve yuzme harici bir spor yapmamani oneririm.
Ozellikle ilk haftalar bebegin yerlesmesi vs sebebiyle dikkat gerektiren zamanlar oluyor.
Evde oldugun yerde yuruyus bile yapsan egzersiz zaten.
Birde aksam tok karnina, cok su icip tartildim diye moralini bozma.
Benim hergun aksam ile sabah kilom arasinda 700-1000gr fark oluyor illaki..
Bir sey olmaz sen kafana takma lutfen ama boyle aklina takilan seyler olursa once yaz buraya sonra yap Gamzecim..ay keşke yapmasaydım yaa
umarım bişey olmaz
Aksam sadece salatayla kapatabilseydin iyi olcakmisti canim cunku oglende pilav var iyi nin bi tik alti menu canim idare eder.
Saat 8 biraz gec bi saat oluyor canim bende dun ole gec yedim artik bugun gce kaldim diye yemedim senin menuler bittimi bu arada uygulayabiliyormusun ayni sekilde evde kendin
Ilk gun icin cok guzel bir menu ve egzersiz olmus.18 Eylül menüm
09.30 kahvaltı
Ikı dılım tam bugday arası peynır domates ve hındı fume
1 salatalık
5 zeytin
11.30 ara öğün
Sekersız sutsuz sade kahve ve yulaf bar
12.30 öğle yemeği
6 kofte salata
Bır kase ayran aşı corbası
Cok az barbunya pilaki
Yarım dilim kavun
15.00 ara öğün
Elma
1 hurma arası cevız
19.00 aksam yemeği
1 bıber dolması
Sehrıye corbası
Yogurt
21.00
Yesil cay
2.5-3 lt ye yakın su
20 dk yuruyus + 37 dk fitness blender
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?