yaa canım neredesin günlerdirrrrselam Filizim tatil cok iyiydi, ama kilo aldigim kesin
Sen nasilsin canim? kac kilosun? hala incecik misin(kiskancligimi da belli edeyim hemen )
ahah yaaa çok seviyosun heralde zeytinitamam yaa bugün az yedim10 tane yedim galiba untuyorum artık
ne kadar az gozuksede kaloriyi basmissin , 4 kasik zeytin yagi=480 cl, sardalyalari keskeaz terayaginda kizartsatmisin
Aksam sadece salatayla kapatabilseydin iyi olcakmisti canim cunku oglende pilav var iyi nin bi tik alti menu canim idare eder.menü
sabah
1 yumurta
1 dlm tbe
domtes salatalık
10 zetin
2 dlm hellim
ara
prot süt
öğlen
5 yk kıymalı pırasa
3 yk bulgur pilavı
yoğurt
ara
1 kutu aktivia
2 kare bitter
akşam
tonbalıklı salata
yoğurt
2 yk makarna
ara
yine süt içerim
spor
50 dk pilates (bugün o kadar koşturdum ki pilates sanki dünmüş gibi geliyor)
18 EYLÜL ÇARŞAMBA MENÜ
Sabah tek şekerli türk kahvesi
13.30 tavuk döner 4 YK pilav 3YK işte yapılmıştı ekmek yok
16.00 tek şekerli bir türk kahvesi daha
20.00 2 yumurtadan peynirli omlet 1 dilim ekmek ekşi mayalı küçük
SU 2,5 litreden fazla
SPOR yok
Olsun canim. Masallah cok guzel ve mutlu gorunuyorsun
Aksam sadece salatayla kapatabilseydin iyi olcakmisti canim cunku oglende pilav var iyi nin bi tik alti menu canim idare eder.
Saat 8 biraz gec bi saat oluyor canim bende dun ole gec yedim artik bugun gce kaldim diye yemedim senin menuler bittimi bu arada uygulayabiliyormusun ayni sekilde evde kendin
Himm bilmem ki canim. Hickimseden yemek ikrami duymadim burda tez savunmasinda. Aslinda birseyler hazirlasam yerler tabiki ama hic dusunmemistim yarindan sonra. Ve izin de almadim isyerinden. Yani sadece bir iki saat gidip gelecegimDogru canim sporculugun o kadar faydasini gordum ki , hamileliklerim kolaydi, dogumlarim kolaydi dogumdan sonra 1 ayda eski kiloma dondum.
Kesinlikle cocuklari spora tesvik etmeli aileler..
Guzel menu, guzel su, guzel sporlar :)
Bir seyler ikram edecek misin ben esim icin resmek kucuk bir acik bufe hazirlamistim :)
Cok konusulmustu :)
Firsatin olursa goster bize canim kiyafetlerini , bronz tenede acik renk gomlek ne yakisir Deryacim.
Cok guzel gececek ben oyle hisediyorum..
Canim 1 hafta zorlanacaksin ama diyet- menu - egzersiz duzenini kurarsan sonra kilolar kenidiliginden gidecek..
Guzel menu Busem, peyniri nasil yaptin?
Tarif ver bize :)
Canim oglen yemegin olmamis, aksam insallah hafif gecirmissindir..
Cok karbonhidrat tuketiyorsun, hergun menulerinde mutlaka var, bu sekilde kilo vermek imkansiz kuzum...
Takima ugramayinca diyetler bozuluyor canim..
Bekliyoruz..
Cok uzgunum, bol bol dinlen, iyiles canim...
2 kilomu almissin kactin cuma gunu ve pazartesi gunuya şu an tamam yemekten sonra tartıldım ama 51 kilo çıktım yaa böyle bişey olabilir mi?
bir de eşim tartının yerini değiştirdi bi tartıldı bişeyler yaptı şimdi aynı yerde tartılıyorum yok 51
yani anlamadım ve sinir oldum
Mutluydum canim o gobegin ustunde oglani az tasimadim sirtimdada canta sonra dizler iflas eder tabi 83 lede doguma gittim isteOlsun canim. Masallah cok guzel ve mutlu gorunuyorsun
Dogrudur canim bence kv gitmemelisin o bolge cok tehlikeli gorunuyorya valla eve gelişim 8 canım işten
iş yoğun bi sürü toplantı oldu kalabalıkta yiyemedim yaptığım salatayı, işte bıraktım haliyle yarına kaldı
yarın da kayınvalideme gidicez aşure için. gitmeden yiyim orada yemiyim diyorum ama canım sıkıldı şu an biraz
Tatildeydim canim. Insallah verdigin kilo kalici olur. Ben de devam menulere. Hem yemek derdi olmuyor. Ama bugun menulerle kalmadimyaa canım neredesin günlerdirrrr
ben de senin gibi menü aldım iyi bir sonuç da aldım bakalım inşallah bu hafta almam yaa
ahah yaaa çok seviyosun heralde zeytini
ama her güzel şeyde bu kadar kalori olmamalı arkadaşlar protesto ediyorum
Ben de 85le gitmistim dogumaMutluydum canim o gobegin ustunde oglani az tasimadim sirtimdada canta sonra dizler iflas eder tabi 83 lede doguma gittim iste
ya 50.80 49.40tım2 kilomu almissin kactin cuma gunu ve pazartesi gunu
Diyetim fena gitmiyor sayılır canım regl dönemindeyim, bir de yoğun bir çalışma temposu içerisindeyim biraz kaçamak oluyor arada maalesef ö, eşlikle son 2 gündür tatlı yeme isteği oluştu bende. Menülerimi bile yazamadım şimdi de evde misafir var zor yazıyorum inşallah ilerleyen saatlerde 2 günün menüsünü de yazacağım, herkese iyi akşamlar dilerim :)Gunaydin 4. takimin citirlari, tartiya- yarismaya son 2 gunumuz.
Bu hafta takimimiz epey sessiz , menulerde az yaziliyor, bugun katilim daha cok olur umarim.
@pembecanavar , @april22 , @Akrrep ,tomrs nerelerdesiniz kizlar?
@klbk33 nasilsin canim, epeydir ugramadin?
pomegranate_ , @Vexena , @Only_Eylul , @Huzurvermeyolunda diyete alisma sureciniz nasil geciyor kizlar?
@Metem nasil oldun canim?
@gogo2405 ablacim senide ozledik :)
@sserendipity sen nasilsin Eminecim, okula alistin mi?
ben de diycektim ki hamilelikte ağır kaldırmamak gerekmşyor mu diye... benim de 2 çocuklu arkadaşlarımın hepsi ilk çocukta tencere kaldırmazken 2. çocukta valla haldır huldurdular mecburiyetten. ama işte haklısın dizlere yüklenmişsinMutluydum canim o gobegin ustunde oglani az tasimadim sirtimdada canta sonra dizler iflas eder tabi 83 lede doguma gittim iste
ya bütçem el verse devam ederim ben para verdim bi amacım var diyerek açıkçası hiç bozmamıştım geçen hafta ama bırakınca da boşluğa düşüyorsun bu seferTatildeydim canim. Insallah verdigin kilo kalici olur. Ben de devam menulere. Hem yemek derdi olmuyor. Ama bugun menulerle kalmadim
Ben de 85le gitmistim dogumaayy simdi diyorum nasil o kilolarda gezmisim. Ins bir gun 65 ustune de oyle derim.
Çarsamba menum
Eki Görüntüle 2309004 Eki Görüntüle 2309005 Eki Görüntüle 2309006
Gunun cogunlugu kotu bi menu gibi gorunsede miktarlari cok az tuttum ve aksam yemegi yemedim
Bu arada sabah 10.30
Oglen 15.30 16 gibi biseydi
Aparatifler ise daginik saatleri cay en son 18.00 gibi biseydi ictim cikolatalar kahve yaninaydi falan filan
Birde 3 kasik yogurdum var yazmayi unuttugum
Spor uzumlerle ugrastim tum gun vaktim olmadi sporu cok ihmal eduykrum yarin baslamam gerek artik
Su 1.5 lt anca
Doktora gittim kuzum kirik yokmus ama agrin cok olur dedi kan birikmis zarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?