Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm kizlar bugün menum
Sabah 11
Bir tabak dolusu salata. Kk peynir 9 Siyah zeytin. İki dilim ekmek. Yumurtalı et kavurma
Ogle sonrasi 3 civarı
Çiğ köfte 7 sıkım vardır. Bol salata ve yeşil lik. Ayran
Akşam da çerez antep fıstığı tarhana ve yerfistigi
2litre su
Yarım saat yürüyüş

selam Filizim tatil cok iyiydi, ama kilo aldigim kesin
Sen nasilsin canim? kac kilosun? hala incecik misin (kiskancligimi da belli edeyim hemen )
yaa canım neredesin günlerdirrrr
ben de senin gibi menü aldım iyi bir sonuç da aldım bakalım inşallah bu hafta almam yaa

tamam yaa bugün az yedim 10 tane yedim galiba untuyorum artık
ahah yaaa çok seviyosun heralde zeytini

ne kadar az gozuksede kaloriyi basmissin , 4 kasik zeytin yagi=480 cl, sardalyalari keskeaz terayaginda kizartsatmisin

ama her güzel şeyde bu kadar kalori olmamalı arkadaşlar protesto ediyorum

Aksam sadece salatayla kapatabilseydin iyi olcakmisti canim cunku oglende pilav var iyi nin bi tik alti menu canim idare eder.

Saat 8 biraz gec bi saat oluyor canim bende dun ole gec yedim artik bugun gce kaldim diye yemedim senin menuler bittimi bu arada uygulayabiliyormusun ayni sekilde evde kendin

ya şu an tamam yemekten sonra tartıldım ama 51 kilo çıktım yaa böyle bişey olabilir mi?
bir de eşim tartının yerini değiştirdi bi tartıldı bişeyler yaptı şimdi aynı yerde tartılıyorum yok 51
yani anlamadım ve sinir oldum

ya valla eve gelişim 8 canım işten
iş yoğun bi sürü toplantı oldu kalabalıkta yiyemedim yaptığım salatayı, işte bıraktım haliyle yarına kaldı
yarın da kayınvalideme gidicez aşure için. gitmeden yiyim orada yemiyim diyorum ama canım sıkıldı şu an biraz

Himm bilmem ki canim. Hickimseden yemek ikrami duymadim burda tez savunmasinda. Aslinda birseyler hazirlasam yerler tabiki ama hic dusunmemistim yarindan sonra. Ve izin de almadim isyerinden. Yani sadece bir iki saat gidip gelecegim

2 kilomu almissin kactin cuma gunu ve pazartesi gunu

Dogrudur canim bence kv gitmemelisin o bolge cok tehlikeli gorunuyor

Tatildeydim canim. Insallah verdigin kilo kalici olur. Ben de devam menulere. Hem yemek derdi olmuyor. Ama bugun menulerle kalmadim

Çarsamba menum

Gunun cogunlugu kotu bi menu gibi gorunsede miktarlari cok az tuttum ve aksam yemegi yemedim
Bu arada sabah 10.30
Oglen 15.30 16 gibi biseydi
Aparatifler ise daginik saatleri cay en son 18.00 gibi biseydi ictim cikolatalar kahve yaninaydi falan filan
Birde 3 kasik yogurdum var yazmayi unuttugum

Spor uzumlerle ugrastim tum gun vaktim olmadi sporu cok ihmal eduykrum yarin baslamam gerek artik
Su 1.5 lt anca

2 kilomu almissin kactin cuma gunu ve pazartesi gunu
ya 50.80 49.40tım
p.tesi sabahı 49.60 falandım
1.4 kilo nasıl alınabilir ki aklım hayalim almıyor şu an
yarın cidden bişey yemiycem çok ağlamaklıyım şu an zaten eşimin de yarın ısrar edeceğini sanmıyorum... umarım çok su içtim yemekten sonra diye böyle çıkmıştır

Diyetim fena gitmiyor sayılır canım regl dönemindeyim, bir de yoğun bir çalışma temposu içerisindeyim biraz kaçamak oluyor arada maalesef ö, eşlikle son 2 gündür tatlı yeme isteği oluştu bende. Menülerimi bile yazamadım şimdi de evde misafir var zor yazıyorum inşallah ilerleyen saatlerde 2 günün menüsünü de yazacağım, herkese iyi akşamlar dilerim :)

Mutluydum canim o gobegin ustunde oglani az tasimadim sirtimdada canta sonra dizler iflas eder tabi 83 lede doguma gittim iste
ben de diycektim ki hamilelikte ağır kaldırmamak gerekmşyor mu diye... benim de 2 çocuklu arkadaşlarımın hepsi ilk çocukta tencere kaldırmazken 2. çocukta valla haldır huldurdular mecburiyetten. ama işte haklısın dizlere yüklenmişsin ah ah ana gibi yar olmaz diye boşuna demiyorlar

Tatildeydim canim. Insallah verdigin kilo kalici olur. Ben de devam menulere. Hem yemek derdi olmuyor. Ama bugun menulerle kalmadim
ya bütçem el verse devam ederim ben para verdim bi amacım var diyerek açıkçası hiç bozmamıştım geçen hafta ama bırakınca da boşluğa düşüyorsun bu sefer

Ben de 85le gitmistim doguma ayy simdi diyorum nasil o kilolarda gezmisim. Ins bir gun 65 ustune de oyle derim.

inşallah kuzum dersin neden demeyesin

canım başlamak lazım ben de başlayacağım haftaya yapalım beraber hatta ben pazardan başlayacağım.
tatili kış tatiline çevirdik bu arada. bu hafta sonu gitmeyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…