Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyvem ara yok diyeceğim.. monti diyeceksin.. ama yine de araların olması gerektiğine inanıyorum ben öyle kg verebiliyorum bir tek. sen de leblebi falan eklesin.. bu gidişle değil 58 57 olacaksın haftaya inş... tebrikleer:))

hypatiam benim yemek aralarım cok kısa canım montide uzun olduğunda tabiki ara yapıyorsun ama ben 8 de kahvaltı 12 de ğle 17 de aksamı yiyorum spordan sonra acıkıyorum ama bişi yediğim zaman kilo veremiyorum ondan gece bişi yemeden uyuyorumm..

afiyet bal şeker olsun minnoşummmm.. geçene üzülmeyelim artık... olumsuz olmak stres toplamak yok... bu hafta 2.ci olduk, haftaya daha iyisi olacak, birinci olacağızzzzz

ınsallah hypatıam bak menumu yazıyorum onayla bakımm

sabah 1 muz 1 bardak sut

ara cevız 4 tane (yanı ıkı cevız)

oglen 1 kase mercımek corbası , bır kase coban salata,2 yemek kasıgı suzme peynır (yanı yogurt gıbı meze dıye getırırlerya masaya ıste ondan)

ara elma

ara bırdaha elma cunku pılatese gıdıp gelınce haslanmıs yumurtalarımı yıycem

geldıgımde saat 7 bucuk oluyor ama cokmu gec yemıyımmı yumurtayı ısten dırek pılatese gıdıyorum oyuzden elma yer gıderım nasıl yapıyım hypatıam

tamam meyvecim, insan kendini daha iyi bilir, sen bilirsin.. ama 12 ile 17 arası bence uzun eğer meyve leblebi hakkın varsa ye.. ama akşam tabiki de yeme..

yumurtalarını ye canım gayet güzel. akşam öğününü tam yap, çünkü protein yağ yakmaya yönelik bir diyet bu.. akşamı 19:30'da yiyebilirsin, diyetin saatinde de o yazıyor zaten, sıkıntı yok yani..

menümü yaziyim

sabah
1brd.greyfurt suyu,1yum,peynir,zeytin,3çay k reçel,1dl ekmek,1ceviz

ara 1 küçük kare dilim yağsız sütlü tatlı..

öğle 1kase çorba,yoğurtlu ıspanak,1dl ekmek

ara 1elma

akşam 1kase çorba,salata

ara meyve

tamam meyvecim, insan kendini daha iyi bilir, sen bilirsin.. ama 12 ile 17 arası bence uzun eğer meyve leblebi hakkın varsa ye.. ama akşam tabiki de yeme..
bencede cok uzun bır zaman ben 3 saatı hıc gecırmıyorum mutlaka bısey atıyorum agzıma metabolızmam calısmaya devam etsın dıye

ohh ıyı barı sevındım sekercım aksam ozaman gelınce yerım haslanmıs yumurtalarımı
bakalım yarına kac gr gıdıcek bugun tam dogru yaptım demı hypatıam etkı eder demı

nidah'cım reçeli yemeden sütlü tatlıyı yersen daha güzel olacaktı bence. bir de spor yapıyor musun? vaktin fırsatın oluyor mu?

inş. etki eder canımm, karçiçeğimde fazla etkili olmamış ve anna'da..çok üzüldüm ama inş. edecek...

vucuttta en cabuk yaga dönusen sey şeker nıdahcım tatlı seyler yememeye gayret et ornegın 1 meyveye 3 seker seklınde yapılan recellerden uzak durr

ben hep poset yesil cay iciyorum prenses, sen nasil iciyorsunki
ay ben hep paket içiyorumm

canım çaykurun bergamutlu yeşil çayı var kutuda.ondan alıyorum.kocaman bir bardaga 1 tatlı kaşıgı koyup üzerine sıcak su ekliyorum.5 dk duruyor süzüp içiyorum.bayılıyorum böyle yapınca.bu poşet ne kadar ağırmış iyi içiyorsunuz valla

yüksek ihtimalle ikinci
5. takımın yüzdesi 0.98 bizim 0.97

ama hep böyle oluyor

bu hafta kişisel rütbeye dokunmayacağız sanırım.1. miz hypatia yine dimi

bende menümü yazip oglumun dogum günü pastasini yapmaya gideyim bari ( oglumla ögle uykusu uyuduk bu arada :)

sabah
1 elma,2 erik,bir bardak yarim yagli süt
ara
1 yesil elma
ögle
1 kupa ezogelin corba,salata,yogurt
ara
1 yesil elma
aksam
2 yumurta,salata bir dilim ekmek

inş. etki eder canımm, karçiçeğimde fazla etkili olmamış ve anna'da..çok üzüldüm ama inş. edecek...

hımmm hypatıa dıyetı cok meshur oldu hasretım bende yapıyorum bakalım gıdıcekmı karaygalarımız canım benımkı pek gıdıcek gıbı degıl ama

sağolun kızlar

zaten ne çekersem tatlıdan çekiyorm ,çok canım istiyo,süt de yok evde daha alamadım tarçınlı denicem inş belki keser tatlı iseğimi..

hypatia yarım mekik çekiyorum hergün,bi de leslie indirdim vakit buldukça düzenli yapamıyorum ama.

hypatia katrem de sormuştu,gece ki 1 brdk süte alternatif bişe varmı yoğurt gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…