bu günkü menümm
sabah kalkınca yarım elma
kahvaltı 1 süt 1 dilim t.b. ekmeği az yeşillik az da kahvaltılık salca..
öğlen ıspanak yoğurt 2 kasık kavurma
aksam tonlu salata ayran
3 litre su 1 saat spor
ada cayı 2 kupa 2 kupa cay
evet bızde oyle olucagız hypatıam onumuzdekı hafta derece bızımdır
menun gayet guzel tatlım hafta ortası 58ı gorucekmısın nee
haftaya hedefim 1.5 kilo bunun için uğrasıcam ve listede 58 i hiç görmeden 57 ye inicemmm
meyvem ara yok diyeceğim.. monti diyeceksin.. ama yine de araların olması gerektiğine inanıyorum ben öyle kg verebiliyorum bir tek. sen de leblebi falan eklesin.. bu gidişle değil 58 57 olacaksın haftaya inş... tebrikleer:))
afiyet bal şeker olsun minnoşummmm.. geçene üzülmeyelim artık... olumsuz olmak stres toplamak yok... bu hafta 2.ci olduk, haftaya daha iyisi olacak, birinci olacağızzzzz
ne 58 i minnosum ben ona uğramayı hiç düşünmüyorum haftaya cuma 57.9 olucam inş..
hypatiam benim yemek aralarım cok kısa canım montide uzun olduğunda tabiki ara yapıyorsun ama ben 8 de kahvaltı 12 de ğle 17 de aksamı yiyorum spordan sonra acıkıyorum ama bişi yediğim zaman kilo veremiyorum ondan gece bişi yemeden uyuyorumm..
ınsallah hypatıam bak menumu yazıyorum onayla bakımm
sabah 1 muz 1 bardak sut
ara cevız 4 tane (yanı ıkı cevız)
oglen 1 kase mercımek corbası , bır kase coban salata,2 yemek kasıgı suzme peynır (yanı yogurt gıbı meze dıye getırırlerya masaya ıste ondan)
ara elma
ara bır daha elma cunku pılatese gıdıp gelınce haslanmıs yumurtalarımı yıycem
geldıgımde saat 7 bucuk oluyor ama cokmu gec yemıyımmı yumurtayı ısten dırek pılatese gıdıyorum oyuzden elma yer gıderım nasıl yapıyım hypatıam
bencede cok uzun bır zaman ben 3 saatı hıc gecırmıyorum mutlaka bısey atıyorum agzıma metabolızmam calısmaya devam etsın dıyetamam meyvecim, insan kendini daha iyi bilir, sen bilirsin.. ama 12 ile 17 arası bence uzun eğer meyve leblebi hakkın varsa ye.. ama akşam tabiki de yeme..
yumurtalarını ye canım gayet güzel. akşam öğününü tam yap, çünkü protein yağ yakmaya yönelik bir diyet bu.. akşamı 19:30'da yiyebilirsin, diyetin saatinde de o yazıyor zaten, sıkıntı yok yani..
menümü yaziyim
sabah
1brd.greyfurt suyu,1yum,peynir,zeytin,3çay k reçel,1dl ekmek,1ceviz
ara 1 küçük kare dilim yağsız sütlü tatlı..
öğle 1kase çorba,yoğurtlu ıspanak,1dl ekmek
ara 1elma
akşam 1kase çorba,salata
ara meyve
bencede cok uzun bır zaman ben 3 saatı hıc gecırmıyorum mutlaka bısey atıyorum agzıma metabolızmam calısmaya devam etsın dıye
ohh ıyı barı sevındım sekercım aksam ozaman gelınce yerım haslanmıs yumurtalarımı
bakalım yarına kac gr gıdıcek bugun tam dogru yaptım demı hypatıam etkı eder demı
menümü yaziyim
sabah
1brd.greyfurt suyu,1yum,peynir,zeytin,3çay k reçel,1dl ekmek,1ceviz
ara 1 küçük kare dilim yağsız sütlü tatlı..
öğle 1kase çorba,yoğurtlu ıspanak,1dl ekmek
ara 1elma
akşam 1kase çorba,salata
ara meyve
inş. etki eder canımm, karçiçeğimde fazla etkili olmamış ve anna'da..çok üzüldüm ama inş. edecek...
ben hep poset yesil cay iciyorum prenses, sen nasil iciyorsunki
ay ben hep paket içiyorumm
yüksek ihtimalle ikinci
5. takımın yüzdesi 0.98 bizim 0.97
inş. etki eder canımm, karçiçeğimde fazla etkili olmamış ve anna'da..çok üzüldüm ama inş. edecek...
bende menümü yazip oglumun dogum günü pastasini yapmaya gideyim bari ( oglumla ögle uykusu uyuduk bu arada :)
sabah
1 elma,2 erik,bir bardak yarim yagli süt
ara
1 yesil elma
ögle
1 kupa ezogelin corba,salata,yogurt
ara
1 yesil elma
aksam
2 yumurta,salata bir dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?