- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
kucuk oglu aras atesliydi kotu olmus aksamnolmuş ki kaptanima geçmişe bakamadim.
Kızım böle havaya giriyorumYa buse birak kaptanimi , Ozge desene leeen :)
Harikasin canim , bende aksam ustu spor salonuna gidecegim, senin 10dakikalik eliptigine rakibim, o zaman eski gunlerdeki gibi gaza getirmeler baslasin :))
Yap bakalım pastörize sütle tutar mı bilmiyorum ama denemeye değer çok güzel oluyor üşenmesem hep yapsam aslında doğal doğalBuaradahaeshin Busem , ben Turkiyedeki metro gibi bir hiper markete gitmistim sali gunu 10 kilo sut almistim, 3 kilo falanda evde vardi.Sonra kizdim hatta kendime, dedim niye bu kdar sut aldim.
Hic aklima peynir gelmemisti, yarisindan peynir yapicam :))
Super fikir oldu...
Ben de bazen yapıyorum ama ben uydurmasyon çorba diyordum bir adı varmışAblacım ilk göğüs etini suda hasliyoruz onları küçük küçük doğuruyoruz piştikten sonra içine biraz doğranmış kabak kuru soğan biber ıspanak olur yesil soğan pul biberli sos yapıp döküyoruz içine kori tuz az ucundan şeker atıyoruz biraz içine kekik atarsak daha güzel olur biraz da sarimsak ince kıyılmış olarak ayni sekilde biraz zencefil de gider icine öyle pratik bisey yapıyorum iyi gidiyor 10 dakkada hazır zaten hem acısı da terletiyor hafiften iyi oluyor sebzeler diri kalırsa daha güzel olur elimde ne sebze ne malzeme varsa atıyorum ben
HoşbuldukNe kadar çok yeni arkadaş gelmiş buraya ya hepsini kaçırdımtopluca hoşgeldiniz kızlar diyeyim o zaman
Hoş bulduk canımSize karşı çok mahcubum kızlar gelemiyorum düzenli olarak takıma. Is yoğun fazla nete bakamıyorum evde tlf iyi çekmiyor artı tabi normal işler günün yorgunluğu. Bu hafta diyetimide salladım zararlı şeyler tükettim kendime çeki düzen vermem lazım.haeshin Buse hoşgeldin takıma canım benim
hoşbulduk canımNe kadar çok yeni arkadaş gelmiş buraya ya hepsini kaçırdımtopluca hoşgeldiniz kızlar diyeyim o zaman
herşeyi doğal olsa biz çoktan incecik olurduk.Yap bakalım pastörize sütle tutar mı bilmiyorum ama denemeye değer çok güzel oluyor üşenmesem hep yapsam aslında doğal doğal
Ama isim buuuayy bazen okadar cok menu ustustte geliyor ki birine mesaj yazarken acaba digerinfemiydi o diye tekrar tekrar donup bakiyom napim tatlim isim sizi gaza getirmek ama kiriyosam daha cok dikkat ederim gerci sonki menunu bi tikyukari olsa nerdeyse begencekmisim
Sos yapiyoruz demissin ya canim onu nasil yapicam peki kabak kuru sogan falan nasil sos olcak hepsini kavurup bllandirdan falanmi gecircez.
@LaMademoiselle harikasin tatlim cok cekti benden ondan biliyor beni seviyorum seni biliyosun dimi
18 Eylül Çarşamba menüm
Sabah 11:00
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
Söğürme (patlican salatası)
1 kase ev yoğurdu
Akşam 18:30
Yarım porsiyon güveç
1 porsiyon yeşil mercimek
1,5 porsiyon kısır
acı biber
turşu
Spor
Yok ama evimi toparlayabildim balkonlarımı felan yıkadım çamaşır da vardı , 1 saat olmuştur en az..
Harpy
Aynen canım doğal beslensek hastalik enfeksyon vb bilmezdik ki.herşeyi doğal olsa biz çoktan incecik olurduk.
hormonlu şeyler yiyip yiyp şişiyoruz.
eskiden köylü kadinlar incecikmişti. ;
tarlada çalışırmış.
yemekleri de doğal yenirmiş..
şimdi modern zamandayiz..
marketten aliyoruz..
sonra çalışmıyoruz evde yan yat
spora üşeniyoruz
en son kilo aliyoruz..
aa nolmuş minnoşa bu kadar yaaKizlar sagolun iyi dilekleriniz icin en son kan alinmisti ciger filmi cekilmisti tahlil sonuclarini bekliyorlardi cok kotu olmus yavrum allah esirgesin yaa zaten ates sıkıntılıydı arasta özgemde cok korkmus yavrum
Canim kucuk oglu atesliydi biliyosundur atesten bikeresinde nobet gecirmis anlatmisti ozge gece yine nobet gecirmis atesten allahtan acile giris yapmislar o anda nobet gecirmis ozgem kucagimdaydi cok kotu oldu diyor ozgede baya kotu olmus kuzum hayat belirtileri yoktu diyor 20 dakikaya kendine zor getirmisler arasi en son tahlil sonucu bekliyorlardi konusmadik bidaha allahim korusun yarabbim dusundukce kotu oluyorum yaaaa nolmuş minnoşa bu kadar yaakıyamam.. Yawrukush çok geçmiş olsun kaptişim hemencecik geçsin inşallah..
Çok geçmiş olsun şimdi nasılKizlar hepinize gunaydin, aksamustunden beri Aras yine atesli, menumu yazdim ama menu tablosunu hazirlayabilecek miyim bilmiyorum.
Simdilik opuyorum sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?