Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya buse birak kaptanimi , Ozge desene leeen :)
Harikasin canim , bende aksam ustu spor salonuna gidecegim, senin 10dakikalik eliptigine rakibim, o zaman eski gunlerdeki gibi gaza getirmeler baslasin :))
Kızım böle havaya giriyorum
İyi oluyo hahaha bana da garip geliyor ama sen bana iyi davranma sert ol cezadan kaçınma özgemmm

Yap bakalım pastörize sütle tutar mı bilmiyorum ama denemeye değer çok güzel oluyor üşenmesem hep yapsam aslında doğal doğal

Ben de bazen yapıyorum ama ben uydurmasyon çorba diyordum bir adı varmış
Bizim evde bi ben yiyorum ama kimse yemiyor çok güzel

Hoş bulduk canım

Yap bakalım pastörize sütle tutar mı bilmiyorum ama denemeye değer çok güzel oluyor üşenmesem hep yapsam aslında doğal doğal
herşeyi doğal olsa biz çoktan incecik olurduk.
hormonlu şeyler yiyip yiyp şişiyoruz.
eskiden köylü kadinlar incecikmişti. ;
tarlada çalışırmış.
yemekleri de doğal yenirmiş..
şimdi modern zamandayiz..
marketten aliyoruz..
sonra çalışmıyoruz evde yan yat
spora üşeniyoruz
en son kilo aliyoruz..

ben tüm menümü degiştirmenin yolu ariyorum bi yolu bulamiyorum Geç yemek yemek..
pişmanmlıktı...
akşam yemegi yememeyi düşünüyorum.

alemsin :) benim abim de böyledir birşeye ehhh dedimi sevinirdim. çünkü hiç bir zaman beğendim demez mutlaka bir kulp takardı :)
bu arada bugün zeytin yemedim inanmazsın yerine tahin pekmez yedim

menün güzel canım akşam biraz çok gibi görünüyor ama kahvaltı olmayınca dengelenmiş..

arkadaşlar ve özellikle kaptişim Yawrukush size bir sorum olacak. haftanın bir günü spora gitmekten vazgeçmem gerek çünkü o gün oğluma öğretmen gelecek çalıştırmak için. şimdi patesi günleri pilates var, salı taebo, çarşamba yine pilates, perşembe total body, cuma tabata var. tabata ve taebo cepte onları mümkünse bırakmak istemiyorum. total bodyye bugün gittim çok sevdim karın hareketlerini bile dumbbell la yaptık çok keyifliydi.. normalde hitt yapıyormuş ama bugün şansıma daha ağırlık çalışması gibi yaptı. çok güzel çalıştığını hissettim kaslarımın. bu durumda ya pilateslerden birini ya total bodyyi bırakacağım ne dersiniz? pilatesin faydasını da görüyorum ama aklım da total bodyde kalacak hepsine gidesim var

regl olunca baş ağrılarım gene başladı tahin pekmez, vitamin, kan pıhtılaştırıcı ne varsa içiyorum yarın bir tahlile gideyim diyorum çünkü bugün squat yaparken başım döndü kaslarım yanmadığı halde bırakmak zorunda kaldım bıktım la ben bu kansızlıktan bugün eksi gördüm bakalım yarına kadar bünyeyi tutabilecek miyim aynı ekside

Menümü vereyim kızlar Hindistan cevizi yağımı kahvemle içeceğim diğerlerini yedim yemek Faslı’nı kapadım.

Eklentiler

• 4AAA1BBC-7D78-4A16-B452-4271760671B3.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 27
  • A098CF90-E9C5-493B-B9B5-76FD570043EB.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 29
Aynen canım doğal beslensek hastalik enfeksyon vb bilmezdik ki.

Kizlar sagolun iyi dilekleriniz icin en son kan alinmisti ciger filmi cekilmisti tahlil sonuclarini bekliyorlardi cok kotu olmus yavrum allah esirgesin yaa zaten ates sıkıntılıydı arasta özgemde cok korkmus yavrum
aa nolmuş minnoşa bu kadar yaa kıyamam.. Yawrukush çok geçmiş olsun kaptişim hemencecik geçsin inşallah..

aa nolmuş minnoşa bu kadar yaa kıyamam.. Yawrukush çok geçmiş olsun kaptişim hemencecik geçsin inşallah..
Canim kucuk oglu atesliydi biliyosundur atesten bikeresinde nobet gecirmis anlatmisti ozge gece yine nobet gecirmis atesten allahtan acile giris yapmislar o anda nobet gecirmis ozgem kucagimdaydi cok kotu oldu diyor ozgede baya kotu olmus kuzum hayat belirtileri yoktu diyor 20 dakikaya kendine zor getirmisler arasi en son tahlil sonucu bekliyorlardi konusmadik bidaha allahim korusun yarabbim dusundukce kotu oluyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…