Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

foto çekmedim.
artık çekerim tek tek:)
tarçinli kahve içtim sevemedim
bitki de içtim uyku bastı
zihni dinç tutmak için içiyorum.
günde bi kupa..
çok demi...

evet hergün böle.
nescafeyi her zaman içmiyorum arada bi ..
kahveden bi süre uzaklaşmam lazim yapamiyorum

ah be canım ama sen bize hiç bunu yazmamıştın ben menülerinde 5 küp şekeri hiç gördüğümü hatırlamıyorum.
canım sabahın 5inde bile yesen kilo alırsın, nescafe umarım süt kreması falan yoktur onlar da çok ama çok kalorili.
meyven çok fazla, meyve çok aman aman masum değil bir kere...
akşam da geç yiyorsun sırf geç yemek bile kilo aldırır.
Bak bir ay olmuş biraz kilo vermen gerekiyordu canım benim 2-3 kilo gitmeliydi şimdiye rahat.

Canım ne kadar zor bir gün olmuş sizin için. Neyse hastanede gözetim altındalar, başka bir şüphe yok eşin de biraz rahat olsun kendini sıkmasın bu kadar. Psikolojiktir o kendini sıkmıştır ama en olmadı hastanedeyken bir EKG çektirin ona da içiniz rahat olsun. Allah kolaylık versin.
Eşinin iş arkadaşına da ayrı üzüldüm, ne yaşamış olabilir bu kadar bilemeyiz ama çocuklarına eşine çok üzüldüm. Gerçekten Allah ailesine sabırlar versin, çok zor.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17

Gonulmeyvesi15DKY 15DK Y SPOR?
15 DK LESLI
50 M​
LaMademoiselle 10DK D250IA

Harpy 10DK D

kanadali35

Deryaondiet SPOR?
Yawrukush15DK FITNESS500IA

stitch
Madamesnow
FalanfilannnnMUAF
gogo2405
Vexena
100IA

Haeshin

besive200IA

fmad200DK 200JJ
100 M

MigiMadid
Akrrep

Selsalan

50 S

Only_EylulMUAF
Metem MUAF15DK Y-MUAF
Tomrs

pomegranate_
Huzurvermeyolunda
Huzurvermeyolunda , pomegranate_ , M Metem , Only_Eylul , @MigiMadid , gogo2405 , F Falanfilannnn , @madamesnow

Kizlar menulerinizi goremiyorum nerelerdesiniz duzenli menu paylasimlarinizi bekliyoruz.

foto çekmedim.
artık çekerim tek tek:)
tarçinli kahve içtim sevemedim
bitki de içtim uyku bastı
zihni dinç tutmak için içiyorum.
günde bi kupa..
çok demi...

canım o zaten çok olmasının dışında yediklerin de çok fazla
geç yemen de sıkıntı.
her gün 8de yeme bi kaç gün eşin tek yesin. sen erken ye.
meyve hele 5 şekerin üstüne sakın yeme. 5 şekeri kesip meyveyi 1 öğünle sınırlaman lazım.
senin vücudun tatlıya reaksiyon göstermiyomuş ki, yiyip kusuyorum diyorsun ama bu kadar tatlının üstüne daha tatlı yersen kaldırmaz tabi vücut.
Yani sen bilirsin tabi ki, belki çok kilo vermek istemiyosun içten içe ama gerçekten istiyorsan zamanın geçiyor yok yere.
vüğcudunda da yapısal bir sıkıntı yok, diyet yapıyorum neden veremiyorum deme çünkü çok diyet yapmamışsın açıkçası.

19 EYLÜL PERŞEMBE MENÜ
Sabah: Activia Mix&Go var onlardan yedim bir kutu.
Sade türk kahvesi
Öğlen: Bir tabağa 3 bölüm olarak 3YK Barbunya, 3YK arpa şehriye pilavı 3YK soğan domatez ve salatalıktan oluşan salata.
15:00: tek şekerli türk kahvesi içtim
19:30 köfte menü 5 adet köfte ve 1 dilim ekmek

ay kızlar dün eşim de iş yeriyle kavga etmiş patronun kardeşiyle vurmuş kapıyı çıkmış
dedi ben istifa ettim. ben tabi bir kendime gelemedim.
neyse gittim yanına apar topar 5 gibi çıktım işten, gittik kavga ettik bilmem ne avukatı aradık falan. deli gibi sinirli ama dava edicem ben koskocaman adamım falan filan.
Diyorum bi sakinleş ben kocaman adamım vs sen de orta yolu bul diyorsun diye bana da kızdı bi süre.
neyse sakinleşmesini bekledim de sonra iş yerinden patron vs ile görüşüp anlaştılar olay tatlıya bağlandı.
akşam yine benim yiyemediğim ton balıklı salatama oldu.
resmen lanetli salata
eşimin iş yeri çok yoğun 2 aydır, yemin ederim her telefonlaşmamızda bir şey oldu diye düşünmekten yoruldum

Canım Özgecim çok geçmiş olsun hiç korkma daha önce benim kızım da ateşten dolayı nöbet geçirmişti ama çok şükür hiçbir sıkıntısı kalmadı sadece tekrarlama olasılığı oluyor o yüzden her ateşlendiğinde dikkat etmek gerekiyor kontrol altında olması gerekiyor onun haricinde eğer doktorlar da baktıysa bir sıkıntı olmaz inşallah hastalıklar biz de misafirler görevlerini yerine getirdikten sonra gidiyorlar inşallah sen kendini üzme şimdi herkesin sana ihtiyacı var anlaşılan Allah yardımcın olsun tekrar Yawrukush

Hepinize günaydın arkadaşlar kaç gündür bizde de hastalık olduğu için düzenli Menümü yazamamıştımyazamamıştımŞimdi Öğünlük yediklerimi kendime hesap vermek açısından buraya yazmayı düşünüyorum akşamleyin topla yine yazacağım inşallah şimdiden mesaj kalabalığım için kusura bakmayın:

Ya yağlı pul biberli sos yapıyoruz burda ben hepsini tencereye atıyorum pratik olsun diye hepsini beraber pisiriyorum bütün malzemeleri suya atıyorum yani ablacım:)
Anladim canim tesekkur ederim denicem insallah tabi ilk onde filizin tarifi var sirada
Ahhahaha abinle yarisirim yani o derece diyorsun hic farkinda degilim ki
Ne kadar aktif bi spor hayatin var masallah benim fikrimi sorarsan persembeleri agir sporlardan kaciniyoruz o yuzden persembeleri esgecebilirsin.
Menümü vereyim kızlar Hindistan cevizi yağımı kahvemle içeceğim diğerlerini yedim yemek Faslı’nı kapadım.
Hindistan cevizi yagi dedigin bildigimiz yagmi nasil iciyorsun yagi ole degisik geldi ne icin yararliymis peki.
Canim tatli ve misir olmamis ama persembe menunu begendim.
kizlar yarin tarti gunu bu saatten sonra birsey yemeyin
Ayy bu mesajida alintilamisim ama cevap vermekte gec kaldigim an
Bu arada kaptanlarım 1 saat eliptik yapamadım çok hamlamışım 40 dk yapabildim. Bugünlük sporum bu Yarın ben de kilo bildirimi yapacağım değil mi ? Listeye henüz girmesem de
Daha ne olsun.

Kozmogirl17 kanki yarinki odulu aliyozmu , birincimiyiz ,,ac yatiyorum de lutfen
Alicaz insallah okadar emek harcadik filize rezilmi olalim
Menüm
Sabah
3 küçük krep
1i labneli 2si tahin pekmezli

Öğlen
Tavuk salata 1 dlm tbe

Ara
Nektarin
2 kare bitter

Akşam
Çorba
2 sk kabak

Spor
50 dk total body
Gayet guzel tahin pekmez goze batsada rahatsiz etmedi beni canim ayyyy yine aynisini yaptim galiba zeytinler daha iyiydi sankii
Günaydın kızlar birkaç gündür menülerimi yazamadım ama hep aynıydı kaçamak fakana da yok bu sabah tartıldım geçen hafta 61.1 kg'ydi, bu hafta 60.8 kg. Regl dönemine göre yine kilo vermişim :)
Canim duzenli menu paylasimi yaparsan takip etmemiz daha kolay olur hakverirsin ki kalabalik bi grubuz aklimizda tutmamiz menuleri imkansiz sana faydamizin olmasi icin gunluk gorup yorum yapmamiz gerekiyor.
Gh 76,1
Bh 75,8
F 300gr
Yüzde 0,39
Hedef 74,5
Baslangic harika.
Canim tatlandirici kullansan kisa bisurede birakiyorsun sekeri zaten oglen makarna pilavv yemesende zaten yeterince seker aliyorsun bence meyveleri sen ana ogunlerle birlikte yiyorsun o yuzden kilo vermene engel oluyor biraz daha dikkat edersen eminimki verirsin menulerinide goremiyorum bu aralar duzenli yaz ki bol bol elestirelim hatani bulalim
Tebrikler canım. İlk hedefin mi o 74,5 olan
haftaya hedefi kuzum
şekersiz kahve içmenin bi yolu varmi?
Ben tatlandiriciyla biraktim ilk bi hafta attim okaar kotu oluyorki tatdi sekersiz daha guzel dedim komple biraktim birakamam diye bisey yok yani cok kolay
canım aslında yemekhanede gordugumde içmicem dedim boyle soyledığım zaman daha cok içme isteği geliyor engel olamıyorum bunada çözüm bulabılırsem super olcak
O bende de var yemicem icmicem dedigim seyi daha cok tuketme hazzi doguyor icime

Evet canim cok korkmustum 51 falan deyince biraz daha sıksan kendini sabit gelcekmissindi yani

Sabah aç karnına alık limonlu yeşil çay domates salatalık yumurta ceviz

Öğlen yeşil bulgurlu yeşil mercimek pilavı üç kaşık mor lahana salatası üç tane köfte üç kaşık yoğurt

Ara bir yeşil elma

Düğüne gitmiştik akşam üç tane tahinli kurabiye yedim maalesef ama başka bir şey yemedim ayrıca sporum var

Koşu bandında yarım saat 3 km koşu
500 ip atlama

Oyy oyyy canim stresli bigunmus ay bende cok korkuyorum esimin islerinden neyseki tatliya baglanmis menunu yarin islerim tatlim

Evet canim cok korkmustum 51 falan deyince biraz daha sıksan kendini sabit gelcekmissindi yani
evet yaa ah dün akşam yarım bardak da kola içtim pnu unutmuşum, bu hafta çok iyi değildim yaa mental olarak da iyi değildim acaba havalardan mı herkeste bi sıkıntılar oldu burç yorumlarına bakıcam. bizim patronlar da fena stresli bana yansıdı falan.. astroloji yorumlarını kontrol ediyorum dönücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…