canım aslında yemekhanede gordugumde içmicem dedim boyle soyledığım zaman daha cok içme isteği geliyor engel olamıyorumfanta, en sevdigim icecek ama olmamis cuma oncesi
foto çekmedim.Tarçınlı yapabilirsin ama olmuyorsa da içme yani bitki çayı iç onun yerine. Menü paylaşmamışsın hiç. Neden yazmıyorsun menülerini. Bu günden itibaren boğazından geçen her şeyin. Yemeklerin, kahvelerin, çikolata vs hepsinin resimlerini çek. İster takımda at istersen bana özelden at. Bi bakalım.
evet bu yüzden gitmedi..Umarım yanlışından dönersin yoksa boşa zaman kaybı seninkisi balım
evet hergün böle.
nescafeyi her zaman içmiyorum arada bi ..
kahveden bi süre uzaklaşmam lazim yapamiyorum
Kizlar hepinize tek tek tesekkur ettim sayin ne olur, eksik olmayin, iyi ki varsiniz.
Bugun bir kez aksamustu saat 4 civari yukseldi epey atesi, onun haricinde ilaclarla kontrol ettim hep.
Doktorda sadece atesten bu durumu yasadigimizi dusunuyor, cok sukur baska bir seyden suphelenmedi..
Esimde gunduzden beri kotu, surekli gogsu sIkIsiyor, birde kalp problemi var zaten kendisinin, diken uzerindeyim, simdi ucu birden yattilar..
Bana yine nobet tutmak gorevi dusuyor, saglik sorunlarimiz hayirlisiyla bitsin umuyorum ki...
Birde bugun esimin is yerinde calisan muhendislerden biri 4. kattan herkesin gozu onunde kendini atip ,intihar etmis ve hayatini kaybetmis, birde evli ve 2 cocuklu imis.Onada ayrica uzuldum..Allah rahmet eylesin...Ailesine sabirlar versin...
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Gonulmeyvesi | 15DKY | 15DK Y SPOR? | 15 DK LESLI 50 M | ||||
LaMademoiselle | 250IA | ||||||
Harpy | |||||||
kanadali35 | |||||||
Deryaondiet | |||||||
Yawrukush | 15DK FITNESS | 500IA | |||||
stitch | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | |||||||
Vexena | 100IA | ||||||
Haeshin | |||||||
besive | 200IA | ||||||
fmad | 200DK | 200JJ | 100 M | ||||
MigiMadid | |||||||
Akrrep | |||||||
Selsalan | 50 S | ||||||
Only_Eylul | |||||||
Metem | 15DK Y-MUAF | ||||||
Tomrs | |||||||
pomegranate_ | |||||||
Huzurvermeyolunda |
foto çekmedim.
artık çekerim tek tek:)
tarçinli kahve içtim sevemedim
bitki de içtim uyku bastı
zihni dinç tutmak için içiyorum.
günde bi kupa..
çok demi...
sagol canim, evet bugun. once sunum sonra da iste sorular gelecek okulda ogrendiklerim ve tez hakkinda.Canım sunumun yarın mı? Başarılar diliyorum ❤ eminim en güzel şekilde yapacaksın.
Anladim canim tesekkur ederim denicem insallah tabi ilk onde filizin tarifi var siradaYa yağlı pul biberli sos yapıyoruz burda ben hepsini tencereye atıyorum pratik olsun diye hepsini beraber pisiriyorum bütün malzemeleri suya atıyorum yani ablacım:)
Ahhahaha abinle yarisirim yani o derece diyorsun hic farkinda degilim kialemsin :) benim abim de böyledir birşeye ehhh dedimi sevinirdim. çünkü hiç bir zaman beğendim demez mutlaka bir kulp takardı :)
bu arada bugün zeytin yemedim inanmazsın yerine tahin pekmez yedim
menün güzel canım akşam biraz çok gibi görünüyor ama kahvaltı olmayınca dengelenmiş..
Ne kadar aktif bi spor hayatin var masallah benim fikrimi sorarsan persembeleri agir sporlardan kaciniyoruz o yuzden persembeleri esgecebilirsin.arkadaşlar ve özellikle kaptişimYawrukush size bir sorum olacak. haftanın bir günü spora gitmekten vazgeçmem gerek çünkü o gün oğluma öğretmen gelecek çalıştırmak için. şimdi patesi günleri pilates var, salı taebo, çarşamba yine pilates, perşembe total body, cuma tabata var. tabata ve taebo cepte onları mümkünse bırakmak istemiyorum. total bodyye bugün gittim çok sevdim karın hareketlerini bile dumbbell la yaptık çok keyifliydi.. normalde hitt yapıyormuş ama bugün şansıma daha ağırlık çalışması gibi yaptı. çok güzel çalıştığını hissettim kaslarımın. bu durumda ya pilateslerden birini ya total bodyyi bırakacağım ne dersiniz? pilatesin faydasını da görüyorum ama aklım da total bodyde kalacak hepsine gidesim var
Hindistan cevizi yagi dedigin bildigimiz yagmi nasil iciyorsun yagi ole degisik geldi ne icin yararliymis peki.Menümü vereyim kızlar Hindistan cevizi yağımı kahvemle içeceğim diğerlerini yedim yemek Faslı’nı kapadım.
Canim tatli ve misir olmamis ama persembe menunu begendim.Çarşamba
06.45
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Kahve
11.45
Çorba 1 kepçe
2 yok türlü etli
1 çatal su böreği
12.30
1 dilim sütlava(sütlü baklava gibi bir şey arkadaşımın doğum gününü kutladık kızlarcım)
18.00
Kabak yoğurtlu
Kırmızı biber köz 3 çatal
Kaşar
Yeşil zeytin
1 dilim tb
1 adet patlamış mısır arkadaşım yapmış
Haaa gün içinde de 4-5 tane incir küçük arkadaş getirmiş
Spor: 2 saat falan yürüyüş
Su 2L olmuş olabilir
Yawrukush
Only_Eylul
Kozmogirl17
@stitch
Ayy bu mesajida alintilamisim ama cevap vermekte gec kaldigim ankizlar yarin tarti gunu bu saatten sonra birsey yemeyin
Daha ne olsun.Bu arada kaptanlarım 1 saat eliptik yapamadım çok hamlamışım 40 dk yapabildim. Bugünlük sporum buYarın ben de kilo bildirimi yapacağım değil mi ? Listeye henüz girmesem de
Alicaz insallah okadar emek harcadik filize rezilmi olalim
Gayet guzel tahin pekmez goze batsada rahatsiz etmedi beni canim ayyyy yine aynisini yaptim galiba zeytinler daha iyiydi sankiiMenüm
Sabah
3 küçük krep
1i labneli 2si tahin pekmezli
Öğlen
Tavuk salata 1 dlm tbe
Ara
Nektarin
2 kare bitter
Akşam
Çorba
2 sk kabak
Spor
50 dk total body
Canim duzenli menu paylasimi yaparsan takip etmemiz daha kolay olur hakverirsin ki kalabalik bi grubuz aklimizda tutmamiz menuleri imkansiz sana faydamizin olmasi icin gunluk gorup yorum yapmamiz gerekiyor.Günaydın kızlar birkaç gündür menülerimi yazamadım ama hep aynıydı kaçamak fakana da yok bu sabah tartıldım geçen hafta 61.1 kg'ydi, bu hafta 60.8 kg. Regl dönemine göre yine kilo vermişim :)
Baslangic harika.Gh 76,1
Bh 75,8
F 300gr
Yüzde 0,39
Hedef 74,5
Canim tatlandirici kullansan kisa bisurede birakiyorsun sekeri zaten oglen makarna pilavv yemesende zaten yeterince seker aliyorsun bence meyveleri sen ana ogunlerle birlikte yiyorsun o yuzden kilo vermene engel oluyor biraz daha dikkat edersen eminimki verirsin menulerinide goremiyorum bu aralar duzenli yaz ki bol bol elestirelim hatani bulalimben 5:30 ta kahvaltı yapıyorum sonrada kahve yapıyorum tereyaglı kahve büyük kupa bardaga 5 küp şeker ekiyorum ) şekersiz içemedim hiç bi zaman
evden çikarken bi meyve yiyorum elma mandalin..
sonra sabahtan öğleden kadar 1 veya 1,5 lt su içiyorum. öğle yemegimde bulgur pilavi pirinç pilavi tatlı felan seçmiyorum diğer yemekleri yiyorum.
sonra nescafe felan içiyorum acikiyorum elma yiyorum. öğleden akşam yemege kadar 1-1,5 lt su..
akşam 8 de yemek yiyoruz
tek yemek yapıyorum. salata yoğurt yanina meyve karpuz üzüm felan.. bazen ekmek yiyorum sonrada 0,50 suyu içiyorum.
ben yemegi bi tabak yerim porsiyonu bi tabak yaptim artık.
salatayi çok yerim. bide yoğurt.
sabah işe giderken akşam eve giderken 20 dk yürüyüş
evde bi çok iş peşindeyim. yemek yap mutfagi süpürme vs.
arada bi çikolata yiyorum. yediğim zaman midem bulaniyor kusuyorum
acaba ben nerede yanlış yapıyorum.
haftaya hedefi kuzumTebrikler canım. İlk hedefin mi o 74,5 olan
Ben tatlandiriciyla biraktim ilk bi hafta attim okaar kotu oluyorki tatdi sekersiz daha guzel dedim komple biraktim birakamam diye bisey yok yani cok kolayşekersiz kahve içmenin bi yolu varmi?
O bende de var yemicem icmicem dedigim seyi daha cok tuketme hazzi doguyor icimecanım aslında yemekhanede gordugumde içmicem dedim boyle soyledığım zaman daha cok içme isteği geliyor engel olamıyorumbunada çözüm bulabılırsem super olcak
Evet canim cok korkmustum 51 falan deyince biraz daha sıksan kendini sabit gelcekmissindi yanicanım ben de cezalarımı yapmıştım çarşamba haberin olsun
Kozmogirl17
şimdi bilgisayardan yazıyorum foto atıcam
200 gram almışım haliyle zaten tahmin ediyordum ama umduğum gibi 51 kilo falan değilim allahtan
Geçen hafta: 49.40
Bu Hafta: 49.60
Fark: -0.20
% olarak : -0.40
Oyy oyyy canim stresli bigunmus ay bende cok korkuyorum esimin islerinden neyseki tatliya baglanmis menunu yarin islerim tatlim19 EYLÜL PERŞEMBE MENÜ
Sabah: Activia Mix&Go var onlardan yedim bir kutu.
Sade türk kahvesi
Öğlen: Bir tabağa 3 bölüm olarak 3YK Barbunya, 3YK arpa şehriye pilavı 3YK soğan domatez ve salatalıktan oluşan salata.
15:00: tek şekerli türk kahvesi içtim
19:30 köfte menü 5 adet köfte ve 1 dilim ekmek
ay kızlar dün eşim de iş yeriyle kavga etmiş patronun kardeşiyle vurmuş kapıyı çıkmış
dedi ben istifa ettim. ben tabi bir kendime gelemedim.
neyse gittim yanına apar topar 5 gibi çıktım işten, gittik kavga ettik bilmem ne avukatı aradık falan. deli gibi sinirli ama dava edicem ben koskocaman adamım falan filan.
Diyorum bi sakinleş ben kocaman adamım vs sen de orta yolu bul diyorsun diye bana da kızdı bi süre.
neyse sakinleşmesini bekledim de sonra iş yerinden patron vs ile görüşüp anlaştılar olay tatlıya bağlandı.
akşam yine benim yiyemediğim ton balıklı salatama oldu.
resmen lanetli salata
eşimin iş yeri çok yoğun 2 aydır, yemin ederim her telefonlaşmamızda bir şey oldu diye düşünmekten yoruldum
evet yaa ah dün akşam yarım bardak da kola içtim pnu unutmuşum, bu hafta çok iyi değildim yaa mental olarak da iyi değildim acaba havalardan mı herkeste bi sıkıntılar oldu burç yorumlarına bakıcam. bizim patronlar da fena stresli bana yansıdı falan.. astroloji yorumlarını kontrol ediyorum dönücemEvet canim cok korkmustum 51 falan deyince biraz daha sıksan kendini sabit gelcekmissindi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?