Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah aç karnına alık limonlu yeşil çay domates salatalık yumurta ceviz

Öğlen yeşil bulgurlu yeşil mercimek pilavı üç kaşık mor lahana salatası üç tane köfte üç kaşık yoğurt

Ara bir yeşil elma

Düğüne gitmiştik akşam üç tane tahinli kurabiye yedim maalesef ama başka bir şey yemedim ayrıca sporum var

Koşu bandında yarım saat 3 km koşu
500 ip atlama

yemeklerin yanında ekmek yoksa çok taşlanacak bi menü olmamış bence, kaldı ki spor da yapmışsın onda güzel

ben şeker çikolata yesem midem bulaniyor kusuyorum.
dün aşure yedim mesela yine kustum
sanirim şeker çikolata kabul etmiyor.
Çarşamba sabahı tv+ kanallarından birinde ah bu şeker diye bir belgesel film vardı. Beynimizde uyuşturucu nikotin ve şeker aynı yeri uyarıyormuş yani şeker bağımlılık yaratan bir zehir. Vücudunun tepki vermesi bundan. Artık o kadar şeker yüklendik ki kaldıramıyoruz. Ben tam bir şeker bağımlısıyım mesela her anlamda ama. Zayıflama derdim olmasa bırakamazdım. Keşke tamamen çıkarabilsek hayatımızdan ama benim kendime güvenim bu anlamda yok. Bi kilomu vereyim de bakarız.

Şeker yerine yapay olmayan toz stevia kullanabilirsin sadece kahvene koymak için alabilirsin karb veya beyaz şeker etkisi yok zararsız. Veya ketojenik sıfır şeker beslenenler eritrol kullanıyorlar. Sugo şeker diye bir marka var sanırım marka yani emin değilim çünkü ben almadım ihtiyaç duymadım ama eğer kahveni şekersiz içemiyorsan bence bunları bi araştır. Bunlarla çeşit çeşit tatlılar yapıyorlar deneyeceğim ben de bir ara. Ama sakkaroz aspartam vb değil bu yazdıklarıma bak

Tatlıya bağlanmış neyse ki gelmiş geçmiş olsun. Böyle zamanlarda diyet aklına bile gelmiyor insanın.

17 eylül 2019 menü
sabah 5:30
sosisli omlet
domates;
7 siyah zeytin
kahve;
çikarken mandalina.
öğle:
sebze çorbasi
karniyarık
cacik
közbiber
2 dilim beyaz ekmek
kavun
akşam;
taze fasulye
yoğurt
roka
kavun
su: 2,5 lt
spor:40 dk yürüyüş - (5014 adım. )
30 dk sntreman. mekik vs.
1 saat ev işleri.
18 eylül 2019 menü
haşlama yumurta
beyaz peynir ( dost süzme peyniri bi dilim )
7 siyah zeytin
domates
kahve
öğlen
tavuk suyu çorbasi
tavuk sote
yeşillik
ayran
akşam
tarhana çorbasi
patates yemegi ( bi kepçelik)
mercimekli manti
yoğurt
salata
su:2,5 lt
spor: 4511 adım.
19 eylül 2019 menü
sucuklu yumurta ( yemez olaydim )
ekmek
kahve
öğlen
et suyuna çorba
firinda sebze kebabi
ayran
bi kase aşure
akşam
tarhana çorbasi
roka
bi dilim beyaz ekmek
su: 2 lt
spor: 8838 adım.
1 saat ev işleri.
Anka Kozmogirl17 Ellssa

ben onu iki kez izledim

Günaydın :)
Hayırlı Cumalar
Nereden giriş yapsam bilemedim, uzun zaman oldu, en iyisi baştan başlamak dedim :)

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : AKovser
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Çalışmıyorum
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 - 20 günlük
Yaşadığınız şehir: Bakü
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: 72.4
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Evlilik, sonrasında gördüğüm tedaviler ve hamilelik..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hem sağlığım hem de kendimi iyi hissetmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet

Çok çok geçmiş olsun canım..
Allah acil şifa versin, yardımcınız olsun..

hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun adı ne oldu? doğum hikayeni paylaştın mı okumak isterim

Hoşgeldin canım

Kız ben seni hatırlıyorum sen nişanlı mıydın o dönemde öyle bir şey vardı. Evlenmişsin canım nasılsın? Çocuğun da olmuş şimdi okudum. Ömürlü olsun inşallah

Gunaydin kizlar , ayy bekledigimin de ustunde kilo almisim
bugunku kilom: 71.5
Baya baya yuklenmissin kuzum sen simdi bi menu siparis eder hepsini halledersin kuzum
Ac kalmissin ama cok kalori almissin canim
Buna ceza gelir demedi deme
2 kere etiketlemisim
Tamda demek istedigim buydu stevia ydi adi bende onunla biraktim ama bbaktin olmuyor azalt bari biraz sekeri @MigiMadid
17 eyluldeki menun tamda dedihim gibi meyveler ana ogunde yenmis hep yapiyorsun sen bunu canim meyveler zatten cok sekerli birde yemekte alinca vucut hepsini birden yakamiyor haliyle.
Beyaz ekmek var menulerde direk intihar zaten .
Mercimekli manti ve patates yemegi ayni ogunde sıkıntılı olmus canim hatalarin ortada baya baya cok yiyorsun.
Kızlar giden 0.5 kilo yüzde 0.76
Kozmogirl17 Minnakeller
Harikasın

bundan sonra şeker işini bitirecem yarin tarçinli yada şekersiz küçük fincana giriş yapacam.
haftasonu geldi ayni rutine devam.:)
erken kalkan yol alir:)
Ben de kendime inanamıyorum 2 Eylül’den beri dilime şekerli bir zerre değmedi. Marta kadar dayansam yetecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…