hoşgeldin canımbebişin hayırlı olsun adı ne oldu? doğum hikayeni paylaştın mı okumak isterim
Hoşgeldin canım
Kız ben seni hatırlıyorum sen nişanlı mıydın o dönemde öyle bir şey vardı. Evlenmişsincanım nasılsın? Çocuğun da olmuş şimdi okudum. Ömürlü olsun inşallah
Hosgeldin minnos anne
G
Bir şeyler yedim ama dengeledim yanlış şeyler yedim ama dengeledim yine de diyete adapte olmak için dikkat etmem lazım Ama ilk hafta için idare eder
Hoşgeldin canım sen de yeni annesin benimde bir oğlum oldu dört aylık şu an doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum
Evet maalesef düzgün bir menü olmadı yemeklerimi önceden ayarlamalıyım hep bu yüzden sıkıntı yaşıyorum diyet yaparken yemek düşünme derdi fendim
evet canım ilginç oldu Üç çocuk hastalıklar düzensizlikler vs diyetin ilk haftası biraz böyle geçti umarım önümüzdeki haftalarda düzeltirim
vay seniiiii demek tartılma amaçlı aç yatmalaaaarrrr
tebrik ederim kuzum sen bildirim yaptın mı şimdi? kaç kilo vermişsin?
görememiş de olabilirim
ay hedefe hiçbir şeycik kalmamış
bence hedefe vardıktan sonra bir 65e çekilebilir gidişat onu gösteriyor.
+1 @MigiMadid canım böyle belki kaç ayın geçecekti, şimdi söylemiş oldun biraz da hırsla kısa zamanda fark edecektir vücudun, sadece buraya menüyü yazmayı erteleme ne zaman ertelesem kilo aldım
Çok sağol canım hoşbulduk :)
Yok canım paylaşmadım, hiç aklıma da gelmedi.. Yeni yeni kendime geliyorum bir ara fırsat bulunca yazarım belki..
Hem harf hem ses farkıyla nasıl olucak bilemedim ama yaklaşık birşey yazmak gerekirse adı Ebelfez
Hoşbuldum :)
Hatırlarsın tabi uzuuunnn bir süre geçirdik beraber :)
Evet o dönem nişanlıydım, 2 sene oldu bile evleneli..
Çok sağol canım
Hoşbulduk
Hoşbulduk canım..
Allah bağışlasın seninkini de
Ben de çok fazla kilo aldım, gerçi yine çok şükür 13 kilo kadar doğumla beraber gitti, kalanını da zar zor vereceğim artık bir şekilde :)
Dediğim gibi canım sabah kahvaltısını kaldır komple. Şekersiz kahve iç sadece sonra öğle ve akşam menüsü yap bitir.17 eylül 2019 menü
sabah 5:30
sosisli omlet
domates;
7 siyah zeytin
kahve;
çikarken mandalina.
öğle:
sebze çorbasi
karniyarık
cacik
közbiber
2 dilim beyaz ekmek
kavun
akşam;
taze fasulye
yoğurt
roka
kavun
su: 2,5 lt
spor:40 dk yürüyüş - (5014 adım. )
30 dk sntreman. mekik vs.
1 saat ev işleri.
18 eylül 2019 menü
haşlama yumurta
beyaz peynir ( dost süzme peyniri bi dilim )
7 siyah zeytin
domates
kahve
öğlen
tavuk suyu çorbasi
tavuk sote
yeşillik
ayran
akşam
tarhana çorbasi
patates yemegi ( bi kepçelik)
mercimekli manti
yoğurt
salata
su:2,5 lt
spor: 4511 adım.
19 eylül 2019 menü
sucuklu yumurta ( yemez olaydim)
ekmek
kahve
öğlen
et suyuna çorba
firinda sebze kebabi
ayran
bi kase aşure
akşam
tarhana çorbasi
roka
bi dilim beyaz ekmek
su: 2 lt
spor: 8838 adım.
1 saat ev işleri.
@AnkaKozmogirl17 Ellssa
Şimdi keşfettim nasıl yaptığını yaptığını iki öğün besleniyorsun sanırım öğlen sabah kahvaltısı yapmış oluyorsun öğlene kadar şekersiz kahve çok güzel ama insan dayanabiliyor mu acaba sanki çok acıkırmışım gibi geliyor aslında geçen yıl karatay diyeti yaparak ben de böyle kilo vermiştim çok mantıklı bir diyet alıştıktan sonraDediğim gibi canım sabah kahvaltısını kaldır komple. Şekersiz kahve iç sadece sonra öğle ve akşam menüsü yap bitir.
67 kuzumya şu anki isteğin hedef 65 miydi
Eline saglik ablacimAynı anda yapmışızKozmogirl17 canım yardımcı olayım demiştim
Yok tabikide ablacım izni.. Ya tecrübeli birisini almazlarsa çıkıcam abla napim sınır hastası mi olayımpatronlarin cogu oyle ,ucan sinekten bile yag cikarir onlar , sartlarin zor ona gore para iste ,o terbiyesize senin yerinde olsam yemek isi vermem agir islere kossun dursun . restaurant ti demi senin zor . calisma izni varmi elemanin?
Hos geldin canimGünaydın :)
Hayırlı Cumalar
Nereden giriş yapsam bilemedim, uzun zaman oldu, en iyisi baştan başlamak dedim :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : AKovser
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Çalışmıyorum
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 - 20 günlük
Yaşadığınız şehir: Bakü
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: 72.4
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Evlilik, sonrasında gördüğüm tedaviler ve hamilelik..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hem sağlığım hem de kendimi iyi hissetmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Çok güzel tebrik ederim canım:)
Her zamanki gibi süpersin abla:)KİLO BİLDİRİMİM
GH 69,6
BH 68,8
FARK 0,8
YUZDE 1,14
resmi telefondan atıyorum hemen
İlk 2 gün hatta ilk gün zorlanıyosun ama sonrası miss gibi gidiyor canımŞimdi keşfettim nasıl yaptığını yaptığını iki öğün besleniyorsun sanırım öğlen sabah kahvaltısı yapmış oluyorsun öğlene kadar şekersiz kahve çok güzel ama insan dayanabiliyor mu acaba sanki çok acıkırmışım gibi geliyor aslında geçen yıl karatay diyeti yaparak ben de böyle kilo vermiştim çok mantıklı bir diyet alıştıktan sonra
canımmm nesen böyle oldu ki ya benim de kilom seninle aynı durumdayız es olup birbirimizi mi takip etsek ne dersin
ayyy bugun bi xesaret deniyeyim diyorum ne dersin yapabilir miyim bana bi cesaret lazım sabah normal kahvaşto yaptım 9.30 da oyuzden acıktım ama dayanmaya calıscam 16.30 a kadar 16.30 da iyi bir yemek sonra full su süt vs olur dimiİlk 2 gün hatta ilk gün zorlanıyosun ama sonrası miss gibi gidiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?