- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Sifa olsun canim, daha iyi misin?Hacamat vücut temizliği ve şifalanması canım. Ayrıca Peygamberimizin (s.a.v) sünneti..
Benim proğramda da Pazartesi hacamat günüydü, ondan yaptırdım ve ilk defa bu kadar halsiz kaldım. Şifa oldu inşallahvücut anneden doğmuş gibi kötü enerjilerden de arınıyor hamdolsun,o yüzden hacamatın hemen sonrası halsizlikler olabiliyor.
Aslicim defalarca yazdim ama bence dikkate almadin hem duzenli menulerini yazmiyorsun (gunluk olarak)merhaba kızlar bu öğlen aşure yedim..
ama kustum wc de...
şeker çikolata yediğimde resmen kusuyorum alerjim mi var bende bilmiyorum
vucudum alarm veriyor
diyo ki şeker çikolatayi almiyorum sen zayıfla diyor.
bende inadina agzima atiyorum attin ki sinirleniyor bi an kusma...
kendime kötülük yapıyorum galiba
Hemde menulerini yazdiginda saglikli olmuyor menulerin, bunu degistirmezsen kilo vermen ve saglikli olman cok zor..
Cok asiri sert olacagim bak goreceksin :)))Kızım böle havaya giriyorum
İyi oluyo hahaha bana da garip geliyor ama sen bana iyi davranma sert ol cezadan kaçınma özgemmm
Canim pilateslerin birisinden vazgecip onun yerine total bodye katilabilirsin bence:)arkadaşlar ve özellikle kaptişimYawrukush size bir sorum olacak. haftanın bir günü spora gitmekten vazgeçmem gerek çünkü o gün oğluma öğretmen gelecek çalıştırmak için. şimdi patesi günleri pilates var, salı taebo, çarşamba yine pilates, perşembe total body, cuma tabata var. tabata ve taebo cepte onları mümkünse bırakmak istemiyorum. total bodyye bugün gittim çok sevdim karın hareketlerini bile dumbbell la yaptık çok keyifliydi.. normalde hitt yapıyormuş ama bugün şansıma daha ağırlık çalışması gibi yaptı. çok güzel çalıştığını hissettim kaslarımın. bu durumda ya pilateslerden birini ya total bodyyi bırakacağım ne dersiniz? pilatesin faydasını da görüyorum ama aklım da total bodyde kalacak hepsine gidesim var
Hala gecmedi mi canim..Hala basamıyorum bacagima tam ama şükür iyiyim canim
Zorla yeni bir kardiyolog buldum bugun esim icin, randevu alsin diye baski yaptim canim..Gunaydin canim cok sevindim iyi olmaniza atesine aman cok cok dikkat et kuzum artik ufacik bi ateste olsa bekletme dr git valla ben bile korktum burdan anlattiklarindan neyseki iyi simdi aras esinde bi dr a gorunseydi keske adam napsin uzuntu ustune uzuntu yasiyor tabi oda daralmistir aman kuzum dikkatli olun hepiniz ayyy adamada uzuldum kim bilir ne derdi vardi yazik allah ailesine sabir versin nasil bi dert insani hayatindan vazgecirir neler yasiyordu acaba allaahim ya ne kotu iki gun olmus sizin icinde bizim icinde
Canim sen burlari dusunme ben hep buralardayim yazamadim cok ama gozum hep burdaydi merak etme kuzum ben ughnler icin yanindayim unutma
Senden yana icim cok rhatti, gozum kapali biraktim takimi sana :)
Bence bu kilo verememe durumunu nasil degistirecegini biliyorsun, sadece kendini buna inandirman gerek...87,2 kilo
Tesekkur ederim canim kitap onerisi icin, bulabilirsem okumak isterim.Aklım sende kalmıştı canım ya. Daha iyi olur inşallah.. Canım sana Aidin Salih / Yitik Şifalar kitabını öneririm. Dün geldi bana da netten sipariş etmiştim. Harika bir başucu kitabı. Sen de ilgili ve özenli bir annesin ve sende olması gereken bir kitap..
Rabbim kimseyi böylesine bir boşluğa sürüklemesin..İnancımız daima siperimiz olsun her türlü kötülüğe.. Üzüldüm gerçekten..İntihar hiçbişeye çözüm değil. Rabbim ailesinin yardımcısı olsun.
Cok tesekkur ederim canim..çok geçmiş olsun Allah şifalar versin özgecim. en kısa zamanda iyileşirsin.
Kayinpederimde epey hastaymis canim , hem o , hem Aras, hem yol yorgunlugu, her sey ustuste geldi..Özge inanamıyorum nasıl üstüste gelmiş herşey. Eşin belki araştsam ve intihar olayından etkilenmiştir bir de baba da aynı rahatsızlığı yaşayınca. Umarım onunki psikolojiktir. Ki bence öyledir dedim ya üstüste gelmiş. Aras geceyi huzurlu geçirir umarım canım sabaha mutlu uyanır bebecik.
Tebrikler canim.Günaydın kızlar birkaç gündür menülerimi yazamadım ama hep aynıydı kaçamak fakana da yok bu sabah tartıldım geçen hafta 61.1 kg'ydi, bu hafta 60.8 kg. Regl dönemine göre yine kilo vermişim :)
Tebrikler busem.Gh 76,1
Bh 75,8
F 300gr
Yüzde 0,39
Hedef 74,5