Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

okur okumaz çıkardımm ama bnmki acımış bilee

ahahay tatlım çubuklar çok büyükse ikiye kırıyorum ben gerçekten acımsı oluyor

teşekkürler minnoşum inş canım benim kırılcak tabii

ay sorma meyvem ya şimdi konuşuyorduk bizde kırmızı olanlar cranberrymiş şekerle kuuruyolarmış gerçek yabanmersini mor oluyomuş gitti bugün ya

kızlar varya basım felaket ağrıdı birine bişi öğretmek ne kadar zormus ve öğretirkende süreki güler yüzlü olma gerekliliği..
ayyyy cok yoruldumm...
ama sabırla devam ediyorum en gec salı bu işin bitmiş olması gerekiyor..

ben de kg cetveli yapıcam nasıl yapıcam ama?? siz nasıl yaptınız ark.lar??

canım burda anlatıyolar

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

oy meyvem kıyamam haklısın yorucu olur eve gidince bi güzel dinlenirsin canım yorma kendini fazla inş hayırlısıyla biter canım

kızlar ara ara dediniz şimdi ara yaptım geldim günes yüzünü gösterdi burdakiler kendilerini sac kavurma mangala vurdu. 4 tane minik et parcası yedim ara olarak montiye uygun değil bu durum ama gitmesem olmıcaktı zaten sayılı günüm kalmıs surda.. bu aksam sporla yakarım artık..

montide ara olmadan nasıl dayanır ki insan? ben arasız veremiyorum... 4 tanecik et parçasından bir şey olmaz, bir de senin için iyi bile olmuştur çünkü sen et yemiyorsun ve tansiyonun düşüyor sürekli, umarım iyi olur ve diyetini bozmaz, akşam da spor yaptın mı haftaya yine bomba gibi geleceğiz inşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…