hımmm hypatıa dıyetı cok meshur olduhasretım bende yapıyorum bakalım gıdıcekmı karaygalarımız canım benımkı pek gıdıcek gıbı degıl ama
ins gider canim yoksa haftayada listeye giremem +lardan kurtulmam lazim
bugünkü menüm:
Kahvaltı: Mantarlı peynirli tost, Bir bardak yarım yağlı süt
Ara: 3 adet siyah kuru kayısı ve yeşil çay
Öğle: Bir kase mercimek çorbası, et döner, bir kase pul biberli yoğurt ve bol rokalı salata
Ara: Portakal
Ara: Yeşil elma
Akşam: Bol maydanozlu yoğurt (ve belki elma)
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
Spor: 50 dk. Advanced Pilates (dün spora gitmek yerien yatıp uyudum bu arada)
canım geçmişi okuyodum canım,
bu hafta hakım harika , kilo veren arkadaşları tebrikediyorum
zevcancım sen de 5' li rakamları görmüşsün ,
ben de göreceğim inşallah ca nım
gelelim bana , 2 gündür baş ağrım tuttu hayattan koptum , bilen bilir migreni.
acilleremi gitmedik iğne ilaç berbattı:85::85::85:
çooook şükür şimdi geçti yeniden doğmuş gibiyim
onun dışında menü paylaşımımı aksatmışım ben de farkettim.İşlerim yoğunlaştı nu ara. ama diyetten de sizlerden de ayrılmak istemiyorum kızlar.çöyle yapalım diyorum: önceliklerimi sizden yana kullanmaya gayret edeceğim bu hafta , bu hafta da yetişebildiğim kadar kaçacağım yanınıza , eger olmazsa o zaman konuşuruz , belki yoğun dönemim bitene kadar izin isterim sizden ,, zevcancım ne dersin
yüksek ihtimalle ikinci
5. takımın yüzdesi 0.98 bizim 0.97
bu günkü menümm
sabah kalkınca yarım elma
kahvaltı 1 süt 1 dilim t.b. ekmeği az yeşillik az da kahvaltılık salca..
öğlen ıspanak yoğurt 2 kasık kavurma
aksam tonlu salata ayran
3 litre su 1 saat spor
ada cayı 2 kupa 2 kupa cay
ınsallah hypatıam bak menumu yazıyorum onayla bakımm
sabah 1 muz 1 bardak sut
ara cevız 4 tane (yanı ıkı cevız)
oglen 1 kase mercımek corbası , bır kase coban salata,2 yemek kasıgı suzme peynır (yanı yogurt gıbı meze dıye getırırlerya masaya ıste ondan)
ara elma
ara bırdaha elma cunku pılatese gıdıp gelınce haslanmıs yumurtalarımı yıycem
geldıgımde saat 7 bucuk oluyor ama cokmu gec yemıyımmı yumurtayı ısten dırek pılatese gıdıyorum oyuzden elma yer gıderım nasıl yapıyım hypatıam
menümü yaziyim
sabah
1brd.greyfurt suyu,1yum,peynir,zeytin,3çay k reçel,1dl ekmek,1ceviz
ara 1 küçük kare dilim yağsız sütlü tatlı..
öğle 1kase çorba,yoğurtlu ıspanak,1dl ekmek
ara 1elma
akşam 1kase çorba,salata
ara meyve
inş. etki eder canımm, karçiçeğimde fazla etkili olmamış ve anna'da..çok üzüldüm ama inş. edecek...
bende menümü yazip oglumun dogum günü pastasini yapmaya gideyim bari ( oglumla ögle uykusu uyuduk bu arada :)
sabah
1 elma,2 erik,bir bardak yarim yagli süt
ara
1 yesil elma
ögle
1 kupa ezogelin corba,salata,yogurt
ara
1 yesil elma
aksam
2 yumurta,salata bir dilim ekmek
ıkısındede regl sorunu var hypatıam belkı bıtınce bellı olur gercı bende bugun yarın regl olucam ama olsun cumaya kadar etkı etsınde gerısı onemlı degıl
canım çaykurun bergamutlu yeşil çayı var kutuda.ondan alıyorum.kocaman bir bardaga 1 tatlı kaşıgı koyup üzerine sıcak su ekliyorum.5 dk duruyor süzüp içiyorum.bayılıyorum böyle yapınca.bu poşet ne kadar ağırmış iyi içiyorsunuz valla
bu hafta kişisel rütbeye dokunmayacağız sanırım.1. miz hypatia yine dimi
bende menümü yazip oglumun dogum günü pastasini yapmaya gideyim bari ( oglumla ögle uykusu uyuduk bu arada :)
sabah
1 elma,2 erik,bir bardak yarim yagli süt
ara
1 yesil elma
ögle
1 kupa ezogelin corba,salata,yogurt
ara
1 yesil elma
aksam
2 yumurta,salata bir dilim ekmek
sağolun kızlar
zaten ne çekersem tatlıdan çekiyorm ,çok canım istiyo,süt de yok evde daha alamadım tarçınlı denicem inş belki keser tatlı iseğimi..
hypatia yarım mekik çekiyorum hergün,bi de leslie indirdim vakit buldukça düzenli yapamıyorum ama.
gııdıcek tabıkıde hasretım sen merak etme sporunu yap dıyetını yap hepsı gıdıcekbuarada oglunun dogum gunu kutlu olsun canımcım:119::119::119:
afiyet olsun hypatiam güzel menü
canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim
yaaa hep benim yüzümden daha çok verseydm böyle olmıycaktı ooff 67 off
afiyet olsun zevcancım haftaya inş 57 yi görürsün hedefler büyük verilen kiloalrda büyük olsun
afiyet olsun minnoşum süpersinn yumurtalarını ihmal etme canım
afiyet olsun nidahcım reçel çok seviyosan diyet olanından al bence
ayy sorma hypatiam ya benim vücudum direnişe geçti ondan oldu bir daha deniycem bu diyeti daha çok vericeme eminim
yesmenicim tekrar hoşgeldin özlemişiz seni ve menülerini bir de öğle uykularını
menün gayet güzel canımcım afiyet olsun
bu arada oğluşunun doğum günün kutlarım nice mutlu yıllara inş
canım inş. güzel sonuçlar alacaksın 3. günün sabahında bir bakmışsın karayağlar erimiş gitmiş... artık 5'li kg.lere çoook az kaldı, azıcık daha sabır...
evet canım, sizi rütbe değiştirme zahmetinden kurtardımmçaykur'un kutusu gerçekten de çok güzel haftasonu ben de öyle içiyorum ama işyerindeyken uğraşamıyorum pek, paket içiyorum... gerçekten de tadı fark ediyo..
canım menü gayet güzel. artılar çabuk gidecek, aman d.gününde dikkatli ol. rabbim yavruna ailene ve sana nice sağlıklı beraberlik huzur mutluluk içinde yıllar nasip etsin inş. yeşilçayları depoladığında iyi olmuş, bol bol içersin
canımm tarçınlı sütü dene. bir de şekeri yedikçe daha çok yiyesimiz geliyor. tatlıların durağı olmuyor yani. mümkün olduğunda uzak dur..
ve malesef sütün alternatifi yok diyette. alternatifi olanları yazdım zaten...
canım menü gayet güzel. artılar çabuk gidecek, aman d.gününde dikkatli ol. rabbim yavruna ailene ve sana nice sağlıklı beraberlik huzur mutluluk içinde yıllar nasip etsin inş. yeşilçayları depoladığında iyi olmuş, bol bol içersin
canımm tarçınlı sütü dene. bir de şekeri yedikçe daha çok yiyesimiz geliyor. tatlıların durağı olmuyor yani. mümkün olduğunda uzak dur..
ve malesef sütün alternatifi yok diyette. alternatifi olanları yazdım zaten...
tesekür ederim kizlar.
ya ben yesil caylar hep poset aldim bergamutlusunun tizu yok biliyodum
pastayida yapamadim firin kagidim bitmis kagitsizda olmaz püff aksama kaldi ,aksamada bi arkadasa yaridma gidicem onunda dogum günü var ayni pastadan onada yapicam
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
PrensesPeri,hypatia+,nidah,Anna_Maria+,arcak81,minnoş prenses,hasretim34+,karcicegi71,meyvenull+,
ooo herkes burda neredeyse süper
akşam halledersin canım, stres yapma.. poşetin de faydasını görürsün, sıkma canını.. ben poşet içmeme rağmen etki ediyor. grubumuzun hamaratı belli oldu
anna'cım inş sen de güzel sonuçlar alırsın ve monti ile kırılır vücudunun direnci, sen de vermeye başlarsın artık inş.
nidah'cım.. iki günlük diyette genelde doktor alternatiflerini yanına yazdı. yazmayan şey yoktur diyette ama istersen sen tarçınlı içebilirsin. yine de çok tatlıya yönelme, daha fazla yiyesin gelir. kuru üzüm umarım tatlı isteğini keser.
karçiçeği ve anna menüleriniz çok güzell..
anna inş güzel süpriz bi sonuç alırsın bu hafta canım
ben de poşet yeşil çayımın içine çubuk tarçın attım, öyle deneyeceğim. şu an demleniyor , inş. güzel olur
ara öğün elmamı da yiyorum simdi..
tarçınla güzel oluyor tatlım ama çok bekletme bazen tarçınlar büyük olunca tadı acımsı oluyor afiyet olsun
menun cok guzel annacım sabret sabırla bu sekılde menuyle sporla gıdersen vucudunun dırencı kırılacaktır ınsallah canımmBugünkü Menüm...
Bilmeyenler için söyliyim bugün itibariyle montiye başladım kızlar...
Sabah:yarım greyfurt
Kahvaltı:1 dilim kepekli kızarmış ekmek, 2 dilim dil peyniri, 2 zeytin, yeşil biber
Ara:1 elma
Öğle:Izgara biftek, salata, yoğurt
Ara:1 avuç yaban mersini
Akşam:Kendi yapımım montiye özel sebze çorbası, salata, azcık yoğurt
Ara:1 meyve
3 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay, funda çayı
herkes burdayken bende menümü yazayım
sabah
1 bardak çay. 1 dilim ekmek. kibrit kutusundan daha az kaşar peynir
ara
3 tane kayısı kurusu
öğle
1 kase yarmalı yoğurt çorbası. yarım dilim ekmek. 2 yemek kaşığı haşlama et
ara
1 tane portakal
akşam
3 kaşık fırında yağsız karnıbahar. 1 kase yoğurt
3 lt su. 2 kupa yeşil çay. 2 kupa normal çay. 1 şişe soda ve 30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?