Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

PrensesPeri,hypatia+,nidah,Anna_Maria+,arcak81,minnoş prenses,hasretim34+,karcicegi71,meyvenull+,

ooo herkes burda neredeyse süper

afiyet olsun hypatiam güzel menü

canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim

yüksek ihtimalle ikinci
5. takımın yüzdesi 0.98 bizim 0.97

yaaa hep benim yüzümden daha çok verseydm böyle olmıycaktı ooff 67 off

afiyet olsun zevcancım haftaya inş 57 yi görürsün hedefler büyük verilen kiloalrda büyük olsun

afiyet olsun minnoşum süpersinn yumurtalarını ihmal etme canım

afiyet olsun nidahcım reçel çok seviyosan diyet olanından al bence

inş. etki eder canımm, karçiçeğimde fazla etkili olmamış ve anna'da..çok üzüldüm ama inş. edecek...

ayy sorma hypatiam ya benim vücudum direnişe geçti ondan oldu bir daha deniycem bu diyeti daha çok vericeme eminim

yesmenicim tekrar hoşgeldin özlemişiz seni ve menülerini bir de öğle uykularını

menün gayet güzel canımcım afiyet olsun

bu arada oğluşunun doğum günün kutlarım nice mutlu yıllara inş

ıkısındede regl sorunu var hypatıam belkı bıtınce bellı olur gercı bende bugun yarın regl olucam ama olsun cumaya kadar etkı etsınde gerısı onemlı degıl

canım inş. güzel sonuçlar alacaksın 3. günün sabahında bir bakmışsın karayağlar erimiş gitmiş... artık 5'li kg.lere çoook az kaldı, azıcık daha sabır...

evet canım, sizi rütbe değiştirme zahmetinden kurtardımm çaykur'un kutusu gerçekten de çok güzel haftasonu ben de öyle içiyorum ama işyerindeyken uğraşamıyorum pek, paket içiyorum... gerçekten de tadı fark ediyo..

canım menü gayet güzel. artılar çabuk gidecek, aman d.gününde dikkatli ol. rabbim yavruna ailene ve sana nice sağlıklı beraberlik huzur mutluluk içinde yıllar nasip etsin inş. yeşilçayları depoladığında iyi olmuş, bol bol içersin

canımm tarçınlı sütü dene. bir de şekeri yedikçe daha çok yiyesimiz geliyor. tatlıların durağı olmuyor yani. mümkün olduğunda uzak dur..
ve malesef sütün alternatifi yok diyette. alternatifi olanları yazdım zaten...

gııdıcek tabıkıde hasretım sen merak etme sporunu yap dıyetını yap hepsı gıdıcek buarada oglunun dogum gunu kutlu olsun canımcım:119::119::119:

tesekür ederim kizlar.

ya ben yesil caylar hep poset aldim bergamutlusunun tizu yok biliyodum
pastayida yapamadim firin kagidim bitmis kagitsizda olmaz püff aksama kaldi ,aksamada bi arkadasa yaridma gidicem onunda dogum günü var ayni pastadan onada yapicam

haklısın canım yedikçe yiyesim geliyo inş. daha da azaltcamm

katrem de öğrensin diye sordum özellikle sağol canım.son bi soruu akşamki süte de kahve yada tarçın fln katabilirmiyiz senin diyette?

hasretim doğum günü kutlu olsun miniğin:)

Bugünkü Menüm...

Bilmeyenler için söyliyim bugün itibariyle montiye başladım kızlar...

Sabah:yarım greyfurt
Kahvaltı:1 dilim kepekli kızarmış ekmek, 2 dilim dil peyniri, 2 zeytin, yeşil biber
Ara:1 elma
Öğle:Izgara biftek, salata, yoğurt
Ara:1 avuç yaban mersini
Akşam:Kendi yapımım montiye özel sebze çorbası, salata, azcık yoğurt
Ara:1 meyve

3 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay, funda çayı

herkes burdayken bende menümü yazayım
sabah
1 bardak çay. 1 dilim ekmek. kibrit kutusundan daha az kaşar peynir
ara
3 tane kayısı kurusu
öğle
1 kase yarmalı yoğurt çorbası. yarım dilim ekmek. 2 yemek kaşığı haşlama et
ara
1 tane portakal
akşam
3 kaşık fırında yağsız karnıbahar. 1 kase yoğurt

3 lt su. 2 kupa yeşil çay. 2 kupa normal çay. 1 şişe soda ve 30 dk yürüyüş

akşam halledersin canım, stres yapma.. poşetin de faydasını görürsün, sıkma canını.. ben poşet içmeme rağmen etki ediyor. grubumuzun hamaratı belli oldu

anna'cım inş sen de güzel sonuçlar alırsın ve monti ile kırılır vücudunun direnci, sen de vermeye başlarsın artık inş.

nidah'cım.. iki günlük diyette genelde doktor alternatiflerini yanına yazdı. yazmayan şey yoktur diyette ama istersen sen tarçınlı içebilirsin. yine de çok tatlıya yönelme, daha fazla yiyesin gelir. kuru üzüm umarım tatlı isteğini keser.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

PrensesPeri,hypatia+,nidah,Anna_Maria+,arcak81,minnoş prenses,hasretim34+,karcicegi71,meyvenull+,

ooo herkes burda neredeyse süper

evet prensesim aktifiz bizz yuppii

karçiçeği menün çok güzel tatlım tebrikler afiyet olsun canım

Son düzenleme:

ay teşekkürler hypatiacım benim inş kırılcak direnç savaşı ben kazancam

karçiçeğim menün gayet güzel, yürüyüşünü 40 dk. yapsana 2 gün boyunca.. hareket artırmayı dene bakalım..

karçiçeği ve anna menüleriniz çok güzell..

anna inş güzel süpriz bi sonuç alırsın bu hafta canım

ben de poşet yeşil çayımın içine çubuk tarçın attım, öyle deneyeceğim. şu an demleniyor , inş. güzel olur

ara öğün elmamı da yiyorum simdi..

menun cok guzel annacım sabret sabırla bu sekılde menuyle sporla gıdersen vucudunun dırencı kırılacaktır ınsallah canımm

menu cok guzel yururyuste var ohh daha ne olsunn karcıcegımm sabırla gıdıcek bu kılolar haftaya bırıncıyız

kızlar dert etmeyin zaten yanlıs hesaplamıslar kilolarını listede 1 küsürdeler inş bizde haftaya birinci olucaz

menüler güzel afiyet olsun..

annacım yabanmersini montiye uyuyormu ki aeben bişi dedimi bu konudaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…