Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldinizz..

Offf Allah yardımcınız olsun Özgem iyi haberlerini bekliyoruz..

Zaturre mi bu bu kadar zor mu teşhis edilen bir hastalıkmış. perişan oldu çocuk kaç gün oldu.

2 günlük menümü yazayım..
Gerçi pek iç açıcı değil hiç, bebeğin rahatsızlıklarından menülere odaklanamadım..

Cuma
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Peynir
1 kupa çay

Öğlen
3 kaşık sade pirinç pilavı
Yarım tabak sebze yemeği

Akşam
1 kupa çay
2 şekersiz bisküvi
Yarım avuç kadar balkabağı çekirdeği

Su 1.5 litre

Cumartesi
Kahvaltı
1 kupa çay
1.5 dilim ekmek
Peynir

Öğlen
Sulu et patates yemeği
1 kase çoban salata

Akşam
1 kase et suyu çorba

Su 1litre
Spor yapamıyorum henüz sezeryandan dolayı, ama yürüyüşe başlamam gerek yavaş yavaş..

Hem patatesli hem kasarli omlet hemde kusburnu hemde 7.30 da cok kalorili geldi kuzum
Canım çok çekti
Ama evet haklısın kuzum
Kuşburnu sonuydu
Ondan oldu
Ama şu sıra biraz kalorili besleniyorum.. düzeltmem lazım
Ve regl yakın ödem tutmaya başladım

Çok güzel mont aldım mevsimi geldi artık havalar buz oldu bide parfüm aldım çok beğendi zaten
Ayyy ben en trenç istiyorum ama karar vermedim hala mont da istiyorum kıyafet de istiyorum çanta da istiyorum
Allah tan belam hariç her şeyi istiyorum galiba

Kuzum öyle düşünme
Onun tedavisi şu an her şeyden önemli..
Anne baba olmak o kadar büyük şey ki
Allah sevdiği kullarını çok imtihan eder bak
Bu hastalık da geçecek diğerleri gibi
İyi olacak inşallah
Dua et bol bol
Senin gibi anne babası var
Aras çok şanslı

Harikasın ne kadar ferah bir Pazar sabahı senin için. Oh missss

Hoşgeldinizz..

Offf Allah yardımcınız olsun Özgem iyi haberlerini bekliyoruz..

hoşbuldum canım

Kızartma kurabiye hariç güzel

ımmmm ödül

leslie

Cuma bisküvi hariç güzel
Cumaresi güzel

Bebiş nasııııl

Ooo bol kacamakli bi menu canim ama bugunu odule sayabiliriz.hadi patates kizartmalarini gormiyim dedim bi baktim kurabiye bi baktim 6 yk pilav bi baktim browni hadi dedim cumartesi
Onu da yaparız nolcak
Tabikide oleee bi luksunun yok bacimmm
Afiyet olsun canim menun genel olarak guzel biraya noldu neden icmediniz
baklavaya bisey demicem odul gunu oldugu icin ama yarindan itaberen baklavanin b sini gormuyecem menude , 2lt su supersin
besive guzellim allah yardimcin olsun

ben odul olarak eski bir turk filimi izliyom ,yemek odulu vermiyom kendime
Harikasin adasim❤❤
Korkmayin canim hepsi gecicek sende cok yoruldun o yuzden bole dusunuyo olabilirsin arastta hakli yavrum atesliyken o soguk suya girmek oyle felaket biseyki bikere kulak iltihabi olmustum cok ateslenmistim esim sokmustu beni soguk suya amaaa offf yani istememekte cok hakli bide oldugu igneler cabasi yavrunun ama bide soyle dusun ya esin turkiyedeyken bole bisey olsaydi tek nasina napicaktin allah cok cok yardimciniz olsun dicek biseyde bulamiyorum siz sabirli olcaksiniz artik
Canim benim aklima arasin okula baslamasi da geldi bazi cocuklarda psikolojik te olabiliyor anneden ayrilmak ona zor gelmis olabilirmi bole bi tepkime vermiste olabilir vucudu bide babadan bi sure ayri falan kaldi hepsi ust ustte bunyesi kaldiramamis olabilirmi hastaliktan degildir insallah
Günaydınnn,
Güne 45 dk tempolu açık hava yürüyüşü ile başladım kızlarrr
Caneşlerimmm

haeshin @Falanfilannnn
Korkulurrrr
15 dk yürüyüş bandında ter döktümmmm valla benim bünye alışık değil uzun zamandır spor yapmıyorum inanılmaz terledim ama iyi oldu
Harikasin canim hizli bi giris yaptin insallah bole devam edersin
Gayet iyi canim menulerin evet erken saha spor icin dikkat et dikislerine sen
Ayyy ben en trenç istiyorum ama karar vermedim hala mont da istiyorum kıyafet de istiyorum çanta da istiyorum
Allah tan belam hariç her şeyi istiyorum galiba
Ayyy ama bendee hepsinden istiyom halbuki hepsinden var ama kucukler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…