Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün evdeyim diye hızlı bir giriş yaptım canım Haftaiçi çalıştığımdan dolayı akşamları olabildiğince spor yapmaya çalışacağım artık hayırlısı

Amiiin
Nasıl gidiyor canım diyet :)

ilk gün Şu zamana kadar iyi gidiyor gibiyim canım inşallah bu haftayı kaçamaksız bir şekilde tamamlar diyet sürecine iyice alışmış olurum ama inanın sayenizde motivasyonum arttı

Aynen canim. Ins. Yarin tam gaz basliyorum. 1000 kal menulerden siparis ettim. 2 haftada aldigimi en kisa surede verip listeye girecegim sonunda

DeryaOnDiet deryaaa eş olmuşuz bitti mi kuzum tez işleri? Kutlama yapıldı mı?
Selam canim. Bitti cuma gunu tez savunmam vardi. Cuma aksam bir disari ciktik cumartesi sabah 8 de evdeydim bugun ancak kendime gelebildim. Yani kisacasi hersey bitti. Artik siradaki eski kilom olan 65e donmek ve sonra hedef ins

Waaw Kozmogirl17 harika vermissin canim masallah

Kizlar reglim yine gecikti tatli krizlerim oluyor cok fena olucak gibiyim ama fenalardayim ayrica cokta sis hissediyorum ben bugun kendimi offf

Tarçınlı süt içiyorlardı böyle durumlarda, tatlı krizini bastırıyormuş.. Hiç içmedim ama, sütü de tarçını da sevmem

Kizlar reglim yine gecikti tatli krizlerim oluyor cok fena olucak gibiyim ama fenalardayim ayrica cokta sis hissediyorum ben bugun kendimi offf
Canim cook guzel lilo veriyirsun. Aman gereksiz sagliksiz birseyler yeme lutfen. Bana eski diyetisyenim onermisti. 5 yk kadarkara bugdayi hasla. Sonra icerisine biraz sut ve azicik bal ekleyip ye. Hem tok tutuyor hem tatli krizine iyi geliyor canim.

Ayyy ben en trenç istiyorum ama karar vermedim hala mont da istiyorum kıyafet de istiyorum çanta da istiyorum
Allah tan belam hariç her şeyi istiyorum galiba
Ben de sabah uyanınca ayakkabı baktım saatlerce sonra gittim taşı düşen eski babetlerimden birini anneme tamir ettirdim vazgeçtim almaktan.
Ya şöyle oldu aslında bende dün avm ye gittik bir sürü şey giydim çıkardım ama bu bedenle almak istemiyorum. 42 yim ama büyük kalıp 40 lara girmeye başlamışım belli değil kaç beden alacağım. Sadece baharlık bir ceket aldım bol her bedene giyilen. Cesaret edip alamıyorum. Bedenim düşer de Param boşa gider diye

Selam canim. Bitti cuma gunu tez savunmam vardi. Cuma aksam bir disari ciktik cumartesi sabah 8 de evdeydim bugun ancak kendime gelebildim. Yani kisacasi hersey bitti. Artik siradaki eski kilom olan 65e donmek ve sonra hedef ins
Mezuniyetini tebrik ederim. Branşın neydi?

çok sevindim canım kimbilir üstünden nasıl bir yük kalkmıştır kaç kiloydun bu hafta?

İnş ç an m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…