Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yakında büyük olacaklar

Burası çok etkili canım :) her fırsatta uğra acayip motive ediyor

Canm çok teşekkür ederim. Sen nasılsın. Bende ev temizliği gün hazırlığı yoğunum. Ugrayamiyorum kusura bakma. İnş eksi olur bende. Dikkat etmeye c al ısırır.
Ben de kuzum ben de yoğunum sorun yok girdikçe soruyorum seni

Evet evet alma şimdi canım haklısın ver öyle al
Ben en büyük giymeyi severim
Şu an 57 kiloyum 163 -4 boy
Ama 40-42 giyiyorum üstüme rahat olmak istiyorum içinde

Baslangiclar benzer ben de 85le baslamistim buraya 79la mi 78le mi ne baslamistim. Off 65ten ciktim ciktim 71 oldum
Ya bende 62 63 tum hamileliklerden once keske inebilsem o kilolara
Tarçınlı süt içiyorlardı böyle durumlarda, tatlı krizini bastırıyormuş.. Hiç içmedim ama, sütü de tarçını da sevmem
Ayyy yok ya ben tarcin sevmem
Canim cook guzel lilo veriyirsun. Aman gereksiz sagliksiz birseyler yeme lutfen. Bana eski diyetisyenim onermisti. 5 yk kadarkara bugdayi hasla. Sonra icerisine biraz sut ve azicik bal ekleyip ye. Hem tok tutuyor hem tatli krizine iyi geliyor canim.
Bugun eskiii resimlerime baktim motive olmak icin yine fenalardayim ben
Yakında büyük olacaklar
Olurlarmiii
Eski resimlerime baktim cok heveslendin cunku bir donem yine 82 lere cikmistim sonra 57 lere dustum incecikmisim yaa

Nasılsınız arkadaşlar merhaba nasılsınız dün hiç giremedim önceki gün o kadar ağır spor yapmışım ki her yerimi agrıdı kolunu bile kaldıramıyordum bütün gün kendimi oradan oraya sürükledim resmen ama yine de yürüyüş yaptım çok şükür akşama doğru pilim tamamen bitmişti dünkü menü mi yazayım yazamamıştım

Sabah 11.30
Ac karnına ılkk limonlu su
Peynir zeytin yumurta
Domates nane maydonoz

Aksam 17.00
3 tavuk kanat
Bol salata
3 kasık yogurt
2 kucuk tahinli kurabşye

35 dk 3.5 km kosubandında tempolu yürüyüs
50 sag ic bacak 50 sol ic bacak
100 sag ic sol ic dıs bacak

1 saat once yine Arasin atesi cikti, insallah bu gecemiz sorunsuz gecer...
canım dün bende eahatsızdıö takip edemedim aras nasıl oldu toparlamıstır inş dedigim gibi bizde oldugunda da 1-1,5 yıl her ay atesleniyordu ve en az 5-6 gün suruyordu atesi simdi okadar azaldıki Büyüdükçe bağışıklık güçlendikçe hastalığı daha çabuk atlatmaya başlıyor her ay hastalanan çocuk şimdi çok şükür beş aydır hasta olmuyorum geçen de olmuştu bir gün ateşlendi sadece ve geçti büyüdükçe arasın ki de toparlayacak inşallah
Eski fotoğraflara bakıp iç geçirme meselesi bende de çok oluyor inşallah tekrardan eski halimize döneriz benim bunun için bir fırın ekmek yememem gerekiyor mu bakalım olacak inşallah hep beraber halledeceğiz inanıyorum

canim buzlu kuvet hic iyi bir fikir degil o yuzden zaturete cevirmis bile olabilir , ilik suyla dus ,buzlu suya bez batirip koltuk alti ,kasiklari alnini silin , insallah suan iyisinizdir ,

sen emziriyosun 1 lt su cok cok az en az 2.5 su olmali senide takibe aldim her emzirmeden sonra bir bardak su lutfen , kurusogan , bulgur , yulaf ezmesi sut artirir. 6 hafta gecmesi lazim spor icin acele etme

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm şöyleydi

sabah 9:00
2 yemek kaşığı yağsız kıymalı yumurta
20 gr beyaz peynir
2 dilim domates
1 tane salatalık
1 dilim tam buğday ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara 11:15
1 fincan filtre kahve
2 adet gün kurusu

öğle 13:30
5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya
5 adet marul yaprağı

ara 16:00
2 adet gün kurusu
2 adet ceviz

akşam 19:00
1 kase yoğurt
2 kepçe tarhana çorbası

2,5 litre su
60 dk yürüyüş

az kaldi canim bir 5,6 kilo ver eski kilolna doneceksin, masallah cok guzel gidiyorsun

oyle cnaim, cok rahatladim
ayy kilomu hiic sorma 71.5 tim tam 3 kilo almisim 2 haftalik tatilde

valla ne yalan söyliyim beni geçmişsin ben de 5 haftalık tatilde 5 kilo aldım olsun stresten ödem olmuştur hemencecik gider onlar şimdi. eş olduk ya..

menüm
sabah
2 yk tahin pekmez
30 tane falan zeytin 4 yazdım aslında ama sonra biraz iğrenç göründüler gözüme
1 dlm tbe
1 h yumurta

ara
1 kare bitter

öğleden sonra
fajita biftek
yanında avokado püresi
yoğurt
yarım tortilla ekmeği

ara
biraz üzüm
süt

spor
4000 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…