Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyveeeeeemmmmmmmmmmm

çook teşekkürleeeer sonunda benim de cetvelim olduu en güzelinnden... senin sayende... çok tşkleeer

grs annacım gecmıs olsun

geçmiş olsun canım
hasretim küçük teneke kutuda satılıyor ama orada bulabilirmisin bilmiyorum :44:

zevcanım sabret dediğin gibi kurtulmana az kaldı

anna'cım geçmiş olsun canım, inş. önemli bir şey değildir.

anna ve meyve çook tşkler cetvel için.

teşekkürler kızlar

önemli bişi değil alt dişimde çürük başlangıcı vardı dişçi fırçayla diç macunu verdi geldim hemen

hypatiacım rica ederim ve de bayıldım çizelgene ne güzel artık seninde bir çizelgen var

meyvecim bir şey olmaz o kadarcık etten hem bahaneyle et yemiş oldun hiç yemiyordun son zamanalrda sen afiyet olsun canım

ayyy kızlarr sizbenim menülerime hiç bakmıyorsunuzz ben bu hafta 3 gün öğlen menümde et yedimmm görmemişssinizz bileee bundan sonra etleri siyahla yazıcamm

beklenen oldu 2. olduk şekerlerimm ..

hypatiam çizelgen hayırlı olsun tez zamanda tüket inş.

kırmızı eti kastetmiştim ben meyvecim :78:

ayy bizmi ikincimi olduk yaşasınnn

haftaya kesin birinci olmalıyız kızlar :89:

kızz zaten bende ondan bahsediyorum bu hafta 3 gün et yedim 3 gün balık yedim tek pazar et balık tavuk hiç birini yemedim.

kızz zaten bende ondan bahsediyorum bu hafta 3 gün et yedim 3 gün balık yedim tek pazar et balık tavuk hiç birini yemedim.

ben bugün dişçiye boşuna gitmişim ayol göz doktoruna gitseydim ya

şimdi geçmişe baktım da hakkaten yemişsin yaw k.bakma meyvem normal et anlamışım heralde

aferim sana protein almışın ne güzel ben 4-5 gündür yemiyom bide konuşuyom neyse bugün yedim annemin çığırmasıyla

kızlarr ıkıncı olmususzzz yıhuhuhu

ama haftaya bırıncı olmamız lazım kızlar hadı bakalım calısmalar baslasınn bende bugece 1 saat pılatesımı yaptım geldım ohh oyle guzel hıssedıyorumkı kendımı posıtıf enerjı dolu yasasın pılatess hypatıamm tebrık ederım yıne bırıncımızsın sekercım

hypatıamın dıyetının bugun 2. gunu aslında tam olarak yaptıgım tek gun bugun ama yarında devm edemem cunku ben haftasonu yapılan kahvaltıları cok ozluyorum . eger guzel bıseyler gorursem tartıda pazartesı salı tekrar yapmayı dusnuyorum

kızlar yarın cankırıya gidicem yeşil elma bulabilirsem bende pazar pazartesi -çarşamba persembe elmalı diyetimi yapıcam vermem lazım 1,5 kiloyu.

artık durumum hafta sonu kacamağını kaldıracak gibi değil..acil acil cok acil vermem lazım bu 4 kiloyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…