Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

63 te olsam cok sevınırım mmeyvem ama yanı 62 olsam daha bı super olur demı ama meyvemm neyse hadı bakalım hayırlısı olsun baslayalım su haftaya bakalım

ben basladım minnsoum haftaya sen hala baslamadınmı..
pazartesi 58 de bi rakamda olmam lazımm.. yarın sabahdan 1 saat spor yapıcam tüm gün gezicem aksamda plates yapıcam baska yolu yok canım...

elma dıyetıne mı baslıycan meyvemm benımde artık cok cok acıl bu kıloları vermem lazım ama haftasonu boyle yıyıp gezıp tozasım var nedendır bılınmezz acçımm

elma dıyetıne mı baslıycan meyvemm benımde artık cok cok acıl bu kıloları vermem lazım ama haftasonu boyle yıyıp gezıp tozasım var nedendır bılınmezz acçımm

anladım minnosum senin 66 olmaya niyetin var..
valla haftaya 63.2 olman gerek ona göre...

ben elma diyeti dediysem şu yaptığım elmalı diyet sabah yulaf ara elma olan..

yani sağlıklı diyet yaz geliyo hastaneye gidicemm toparlanmalıyımm..

kuyabiyemle mezun olucamm ona yetişmek için 1.5 kilom var.. :18:

ay ay ayy tebrikler için tşk ederim kızlarrr...

ben de 50 dk. pilatesimi yaptım geldim ama belimi burktum. spora girerken bir beyle karşılaştık adam yere düşerken sol belimden çekti ve şimdi belim acıyoo

cumartesi toplantım, pazar ise iş gezim var.. umarım rejimimi bozmam

gecmiş olsun canım yat dinlendir belini...
aman diyeyim bozma diyeti sıkın kendinizi bir hafta 1. olalım artıkkk...

offf off sen le kuyabıye mezun olunca benı burda bırakıcaksınızz ben burda sısko sısko kalıcam hoooffff haklısın meyvem sacma sapan dusuncelerı aklıma getırmemelıyım demı ama gecen hafta koptum gıttım dıye bır haftada haftasonu artılarını goturmek ıcın ugrasmıstım. halbukı o artılar olmasa ben sımdıye kesınnn 59 bılem olurdum demıı

gecmıs olsun hypatıamm . guzelce uzan sımdı hemen gecer ınsallah tattlım . haftasonu cok yogunmussun allah kolaylık versın tatlım bozma dıyetı yınede dıkkat etmeye calıs tatlım

evet canım artılarla uğraşmasak çoooktan mezun olurduk.. ama üzülmee onlardan sonra da hemen seni yolcu edicez burdan, çok özletmicez onları... burdayken de yalnız kalmıcaksın, aşk olsun.. bizler varız...

diyete devam edelim... bozmayalım.. bnm annem dün gelmişti, bugün ev patatesli börekler, mercimekli köftelerle dolu... ama sabah yiyeceğim diyip yemedim. inş. yemem:18::18::18:

ahh minnosum biliyorsun bizim hepimizin sorunu haftasonları eğer her gün calısıyor olsaydım şimdiye kadar 3 kez zaıflamıstım.. üstelik 52 ye inerek..
lütfen dikkat et hafta sonu sana ac gez demiyorum ama mesela dısarımı cıktınız pizza yeme lahmacun ye eve gelincede bol spor yap hafat sonu 2 saat spor günlük. su ve yeşil cayı asla ihmal etme canım ne kaldı sunun surasında bizden sonrada sen mezun olucaksın..
5 kilo var aramızda yani 1 ay nisan sonu mayıs bası sen de mezunolacaksın 55 le ama cıkart aklından su yeme işini
bak reglm yaklasıyor ve canım acayip tatlı istiyor ki bende pcos var durumum daha farklı ama yemicem tatlı falan canım cok tatlı cekerse elma pişiricem onu yicem ..sende yeme canım verelim artık bu kiloları 5 lere in sende gercekten cok mutlu oluyor insan bu kiloda..

yemek yok yemek yok hypatiam midem bulanıyor ağır gelir bunlar dee hafif bişiler yiyeyim seklinde kurtulmaya bakk..

hooof artık artılarla ugrasmak ıstemıyorum hergun eksı bıseyler gormek ıstıyorum valla yoruldum bee. hypatıam benı nasıl mezun edıceksın ben 59 da mezun olmıycam benım hedefım 55 . gercı hayatımda hıc 5 lı rakamlarda oldugumu hatırlamıyorum bılee ama bu sefer olucakk ıste kafaya koydumm. bende arttıkk çıtı pıtı minnoş bır kız olucam ınsallah

anneler ısın ıcıne gırınce malesef boyle oluyor hypatıam allahtan ben annemı yenı dıyetısyene goturdum de cok fazla abartamıyor cok sukur

haklısınız kızlar yaa buhafta sonları bızı mahvedıyor .

hyaptaım ben spordan gec geldım 2 haslanmıs yumurtamı yedıgımde saat tam 8 dı

sımdı bır barsak sut ıcsem mı ne dersın canım 12 den once yatmam sonucta ara ogun olur yıne

ay benim annemin de gitmediği diyetisyen kalmadı ama sonuç ortada

minnoşum sen 55 olacaksın inanıyorum ben... istediğin kg.yle mezun olacaksın. daha önce hiiç o kg.de olmadın çünkü hiç böyle diyet ve spor yapmadın ki... şimdi yapıyorsun ve karşılığını da alacaksın. alacağız inş...

sütü içebilirsin canım. yatmadan yarım saat önceye dek içiliyor.

minnosum 5 leri görmene tam 5 kilon var canım ve 1 ayın sakın yarın ve pazar yiyerek herseyi mahvetme sekercim cooper ı düşün kendin için araban için yapman lazım bunu...

ınsallah hepımız en kısa zamanda emeklerımızn karsılıgını alırız hypatıacımm ınsallah canım benımm .

minnosum 5 leri görmene tam 5 kilon var canım ve 1 ayın sakın yarın ve pazar yiyerek herseyi mahvetme sekercim cooper ı düşün kendin için araban için yapman lazım bunu...

off canevımden vurdun yıne benı meyvemm evet cooperım benım canım cooperımm onu alalbılmem ıcın cok calısmam gerek cokk . cok dıkkat edıcem sıze soz verıyroum kızlar hadı ben artık cıkıyorum canlarım sızlere ıyı geceler sekerlerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…