Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay yok Busem annem evlatliktan reddeder, benimde icimde kalmadi artik..
Erolda dedi ki hamile oldugunu falan ogrenirsen, soyledigin gun beni son gordugun gun olur
Tehdite gelllll...

Kime çekti ki kesin baba tarafıdır

Ben de ben de eğiliyorum hayır iskoçu nerden buldun bizi istemiyolar yav onlar hiç.
Cok sicakkanli davraniyor aslinda halki. Benimki su an Erasmus degil, sinav yapip sectiler meb'de burda iki haftalik egitici egitimi aliyoruz.
Ama k201 var benim de onun da ilk bulusmasi ekimin sonunda belcikada.
Hangi sehirdesin tatlim sen? (Ben de ortaokulda calisiyorum bu arada )

Aydındayım ben. Kasım’da Makedonya hareketliliği var ben gitmeyeceğim ama Mart’ta bize gelecekler. Mayıs’ta Portekiz ona giderim diye umuyorum. Bu sene bitecek bizim geçen yıl başladık. İng öğretmeni arkadaşla ikimiz yazdık projeyi ben bütün hareketliliklere katıldım doğal olarak okulda olay oldu benim gitmem. Çok sorunlu oluyor bu süreçler inşallah düzenli geçer sizinki. Ama ortaklar iyiyse çok zevkli geziler

Ay yok Busem annem evlatliktan reddeder, benimde icimde kalmadi artik..
Erolda dedi ki hamile oldugunu falan ogrenirsen, soyledigin gun beni son gordugun gun olur
Tehdite gelllll...
Cok komikmis esin
Benimki de eger 3. cocuk filan olursa 2. kocandan olur anca diyor (kiskanmiyor mu beni ne

Yaa deme ne sorunu oluyor? Butceyi denk getirememe gibi birsey degil di mi?
Kim gidicek kavgasini mi diyorsun?

Yaa deme ne sorunu oluyor? Butceyi denk getirememe gibi birsey degil di mi?
Kim gidicek kavgasini mi diyorsun?
İnan bana hiç beklemediğin insanlar kim gidecek kavgasına düşüyor. Öğrenci seçimi bilmem ne hep problem oluyor. En iyisi müdürün seninle çok iyi senkronize olması. Zaten proje müdüre ait. Aranız iyiyse sorun yaşamazsın. Yazan kadar değil mümkün olduğunca fazla kişi götürün bütçeyi idareli kullanın. Ua bunları destekliyor. O zaman sorun az olur. Ama çok zevkli. Kıskandırmayı başardın beni iskoçya dedin orda bittim ben.

Busem yazdiklarini ciddi ciddi okudum, tam cevap yazacam, profil fotonu gordum, sanirsin benim yan komsu, aldi beni bir gulme :))
Mudur, senkronize,iskocya, kiskanclik, yalan ruzgari yazdiklarindan aklimda kalanlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…