Ay yok Busem annem evlatliktan reddederDur aman özgeyi azıcık tanıdıysam doğurur buçocuk delisi anaçlığının sınırı yok canım tamam ben akından vazgeçtim Filiz’le dünür olabilirsin. Aras ilkokula başlamadan doğurma bacım
Oyle bir kayinvalidem var ki Filizcim, onu gordukten sonra bence melek gibi bi kayinvalide olurum :))Amin canim, Sen nasil bi kaynana olurdun acaba ozgecim. Paylasamazsan ya ogullarini
Mart gibi low carb veya karataya döneceğim. Yazın da bırakıp Eylül de yeniden başlamayı düşünüyorum sürekli böyle bıkarım heralde.Keyif aldığına sevindim. Peki diyet bitince eski beslenmene dönüyor musun?
Yazin biraktiktan sonra eylul gibi de takima geri bekliyoruz :)))Mart gibi low carb veya karataya döneceğim. Yazın da bırakıp Eylül de yeniden başlamayı düşünüyorum sürekli böyle bıkarım heralde.
Kime çekti ki kesin baba tarafıdırAhahah kiskancliktan gorusmeyi biraktim lafina koptum
Ya adam okula gitmedi Buse ve acayip takiyor, diyorum bir psikologa gitsek, obsesiflik , mukemmelliyetcilik alip basini gitmesin, bir yandan da diyorum ben mi cocugu boyle bir karaktere ittim ama yok dogdugu saniyeden beri adam asi, dedigin gibi cilemse cekerim, daha kaderimse de gulemedim...
Kesin ona ne supheKime çekti ki kesin baba tarafıdır
Cok sicakkanli davraniyor aslinda halki. Benimki su an Erasmus degil, sinav yapip sectiler meb'de burda iki haftalik egitici egitimi aliyoruz.Ben de ben de eğiliyorum hayır iskoçu nerden buldun bizi istemiyolar yav onlar hiç.
Haaaa ok anlamadımdı ben ondan şeettini ne bileyim azdık fesatlanırdım bilseydimBi kiskandiramadim seni de gitti yahu
Aydındayım ben. Kasım’da Makedonya hareketliliği var ben gitmeyeceğim ama Mart’ta bize gelecekler. Mayıs’ta Portekiz ona giderim diye umuyorum. Bu sene bitecek bizim geçen yıl başladık. İng öğretmeni arkadaşla ikimiz yazdık projeyi ben bütün hareketliliklere katıldım doğal olarak okulda olay oldu benim gitmem. Çok sorunlu oluyor bu süreçler inşallah düzenli geçer sizinki. Ama ortaklar iyiyse çok zevkli gezilerCok sicakkanli davraniyor aslinda halki. Benimki su an Erasmus degil, sinav yapip sectiler meb'de burda iki haftalik egitici egitimi aliyoruz.
Ama k201 var benim de onun da ilk bulusmasi ekimin sonunda belcikada.
Hangi sehirdesin tatlim sen? (Ben de ortaokulda calisiyorum bu arada )
Sagol canim aras nasil oldu iyimiCok sevindim canim :)
Cok komikmis esinAy yok Busem annem evlatliktan reddeder, benimde icimde kalmadi artik..
Erolda dedi ki hamile oldugunu falan ogrenirsen, soyledigin gun beni son gordugun gun olur
Tehdite gelllll...
Ben martta mezun olacağım zaten dönerim eylüldeYazin biraktiktan sonra eylul gibi de takima geri bekliyoruz :)))
Yaa deme ne sorunu oluyor? Butceyi denk getirememe gibi birsey degil di mi?Aydındayım ben. Kasım’da Makedonya hareketliliği var ben gitmeyeceğim ama Mart’ta bize gelecekler. Mayıs’ta Portekiz ona giderim diye umuyorum. Bu sene bitecek bizim geçen yıl başladık. İng öğretmeni arkadaşla ikimiz yazdık projeyi ben bütün hareketliliklere katıldım doğal olarak okulda olay oldu benim gitmem. Çok sorunlu oluyor bu süreçler inşallah düzenli geçer sizinki. Ama ortaklar iyiyse çok zevkli geziler
Iyi Tugbacim,hayatimiz normale dondu cok sukur...Sagol canim aras nasil oldu iyimi
Ben aydinda kaldim yeni mezunken nazillide aslinda. Nazilli demisken kuyu kebabi cekti kiz canimYaa deme ne sorunu oluyor? Butceyi denk getirememe gibi birsey degil di mi?
Kim gidicek kavgasini mi diyorsun?
Yok komikten ziyade dogru soyluyor, hakkaten birakir gider :))Cok komikmis esin
Benimki de eger 3. cocuk filan olursa 2. kocandan olur anca diyor (kiskanmiyor mu beni ne
Kurkcu dukkani zaten burasi bizim icin :))Ben martta mezun olacağım zaten dönerim eylülde
Oyyy evet uyku vaktiniz geldi sizin, simdi yemeklere girilecek, yanacak buralar,alev alacak takimmmBen aydinda kaldim yeni mezunken nazillide aslinda. Nazilli demisken kuyu kebabi cekti kiz canimoff
İnan bana hiç beklemediğin insanlar kim gidecek kavgasına düşüyor. Öğrenci seçimi bilmem ne hep problem oluyor. En iyisi müdürün seninle çok iyi senkronize olması. Zaten proje müdüre ait. Aranız iyiyse sorun yaşamazsın. Yazan kadar değil mümkün olduğunca fazla kişi götürün bütçeyi idareli kullanın. Ua bunları destekliyor. O zaman sorun az olur. Ama çok zevkli. Kıskandırmayı başardın beni iskoçya dedin orda bittim ben.Yaa deme ne sorunu oluyor? Butceyi denk getirememe gibi birsey degil di mi?
Kim gidicek kavgasini mi diyorsun?
Nazilli değil de karacasu da üç yıl çalıştım ben şimdi daha batıdayımBen aydinda kaldim yeni mezunken nazillide aslinda. Nazilli demisken kuyu kebabi cekti kiz canimoff
Busem yazdiklarini ciddi ciddi okudum, tam cevap yazacam, profil fotonu gordum, sanirsin benim yan komsu, aldi beni bir gulme :))İnan bana hiç beklemediğin insanlar kim gidecek kavgasına düşüyor. Öğrenci seçimi bilmem ne hep problem oluyor. En iyisi müdürün seninle çok iyi senkronize olması. Zaten proje müdüre ait. Aranız iyiyse sorun yaşamazsın. Yazan kadar değil mümkün olduğunca fazla kişi götürün bütçeyi idareli kullanın. Ua bunları destekliyor. O zaman sorun az olur. Ama çok zevkli. Kıskandırmayı başardın beni iskoçya dedin orda bittim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?