Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bak ama yaa Sana yazdim ya tatlim ara ara ondan ozlemimi giderdim biraz
Bitanecik kaptisim

Canım bu sene okul mevcudu geçen yıllardan fazla ilk haftalar olunca bi de beşler daha okul kurallarını özümseyemedi ilkokulda gibi davranıyorlar. Bi de üstüne üstlük müdür nöbetle ilgili toplantı yaptı dün çok sıkı kurallar koydu. Bi de adam dün sigarayı bırakmış mı acayip sinirliydi bugün. Biz iki nöbetçi diken üstünde kabus gibiydi. Öğrencinin biri koşarken düştü bileği şişti hadi doktora götürdük öbür teneffüs bi beşinci sınıf zil çalmadan WC ye gireyim diye a koş ve düş dizi şişti morardı hop dr gittik yine doktor dalga geçti bizimle. Sonra öğle arası öğrencinin biri sınıf dolabının içine git otur Dolabı parçala ki içeri girmesi yasak o saatte biz de yemekhanede yemek yiyen öğrencilerle durmak zorundayız. Ya bir kabustu anlatamam.

Sabahki tost 2 dlmden mi canım? Öyleyse biraz fazla olmuş olabilir. Yine de kötü değil canım.

Tombalak değildir o balık etlidir kesin su içmek iyi fikir ama neden doymadığını düşünmek lazım o zaman belkide yeterince protein almıyorsundur

tereyağını işkembede erittim zeytin yağını kaşıkla içtim bir çay bardağı içtiğim de oluyor benim ki amaca ulaşmak için herşey mübahtır felsefesi

Ama keyif almadan yapıyorsan bunun bir sürekliliği olmaz ki canım.. diyet bitince eski yeme düzenine dönersen yine kilolar geri gelir ben 1 çb tereyağı içeceğime 50 tane zeytin yemeyi tercih ederim :) ya da sen mi öğretmiştin bana hatırlamıyorum tereyağlı kayısı

Canım son cümle aslında cümle değil link :) ama kimse anlamadı galiba :)
Saç konusunda bence bi yolunu bulabilirsiniz. Nasıl bir model istediğini söylesin sen yap mesela. Ya da ona göre kestirin. Jöle gibi şeyler istiyorsa çok güzel bir jöle tarifi var bende ev yapımı %100 doğal sana link atabilirim.

Süpersin canım tatilde diyete devam :) kızımın saçları kıvırcık ama hep ördürmek istiyor canım açık bırakmama hiç izin vermiyor malesef yoksa ben de çok seviyorum saçlarını

Bak ama yaa Sana yazdim ya tatlim ara ara ondan ozlemimi giderdim biraz
Bitanecik kaptisim
Ben anlamam , aslan burcuyum, perdelerimi kaldirinca kedi gibiyimdir ama asiri kiskanc bir yapim var, yazdim ben o yukaridaki mesaji listemeAyni zamanda da hicbir seyi unutmamak gibi kotu bir huyum var, soylemis miydim?

Bu nasil okul canimin ici, hemde 5. siniflar diyorsun
Oysaki biz onlarin yasindayken nasayla ortak bilim deneyleri yapiyorduk, yanlissam duzeltin, ben mi yanlis hatirliyorum
Saka bir yana sigara icen mudur candir, siz alttan alttan isleyin bunu adama , birde onu mu cekeceksiniz...

Aaa usenmedim gittim baktim linkmis sahi, ne cahiliz takimca tuuu bize :))
bu arada jole tarifi oyle makbule gecer ki , bize asla elletmiyor, bu sene kiz arkadaslarindan da utanmaya basladi, taaa geceden kiyafetlerini hazirliyor ertesi gunun, esimi biraz daha kizdirirsa, babasi evden atacak haberi yok kuzumun :)))

Kahve yapsin ama yine de haeshin , tuzlu tuzlu iç ozgecim
Bu arada ben de ikinizin muhabbetini hic kiskanmiyorum
Aahahaaha intikam neydi soguk yenen bir diyet yemegi miydi, oyleydi hi hi evet :))

Merhaba kızlar, merhaba kaptan eşim, ne güzel eş olmuşuz bu hafta :)
Bu aralar nefes alacak vakti zor buluyorum o yüzden hiç uğrayamadım buralara, derslerime kayıt süreci bitti artık derslerim başladı, tatilden çok sıkılmıştım ders anlatmayı çok özlemişim. :) anlatımlarla beraber de ayrı bir yoğun süreç başladı tabii.
Kpss çalışmaya karar verdim boş kaldıkça ona bakıyorum işe gidip gelirken otobüste vs okuma yapıyorum sözel derslerde.
Akşamları ehliyet kursum devam ediyor 2 hafta kaldı anlatım derslerinin bitmesine ona yetişmeye çalışıyorum.
Bir sürü parçaya bölünmüş gibiyüm 2 haftadır o yüzden hiç gelemedim buraya. Gelmeye çalışacağım inşallah ama günlük menülerde aksamalar olabiliyor yazarken.
Uygulamada da 2 gündür akşam yemeğimi biraz geç yiyorum ehliyet kursu dolayısıyla
Daha önce de yazmıştım gruba dahil edemezseniz de canınız sağ olsun kaptanlarım ben yine ara ara gelir kilo bildirimi yaparım, sizi de heep takip ederim. Çok güzel bir takımsınız maşallah nazar değmesin bol eksili günler görün inşallah. :))

Son düzenleme:
Canim benim Aras iyilesip, Akinda rutin bizi deli etme gunlerine donunce, benimde zevzekligim geri geldi.
Sen gez eglen, dinlen, ogren sonra yine gel, kac kilo alirsan al yine gel
59lara baslangic yapmissin kaptis, ayni kiloda olabiliriz. Sakin gecme beni
Haftaici program yogun 9 -4 arasi pek kafam dolu sorma canim. Haftasonu iyiydi de. Bi de odev veriyorlar her gun. Tatil modu degil pek ama aksamlari cikmaya calisiyorum. Bugun yagmurluydu yine de merkeze infdim, eczaneye filan ugramam lazimdi. Son cektigim fotografi ekliyeyim buranin havasi unpredictable.

Eklentiler

• IMG_20190924_185611.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20190924_191218.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 27
Yogunsun mutlaka Filizim ama 4den sonra hic degilse cik gez, bir kafa dagit, guzel yerler gor canim.
Fotolar cok guzel tarih kokuyor, havasinida Senem soylemisti, sen yagmurlugunu hep hazir bulundur yaninda..
Bize de boyle foto at canim..

Kolayliklar diliyorum canim, cok yogunsun, ozaman soyle yapalim, hayatinin cok yogun bir donemindesin o yuzden listeye girmeden liste disinda bizimle kilo vermeye devam et.
Menulerini her firsatta yaz, vakit buldugunda kafa dagitmak icin sohbete gel olur mu?

Aksine keyif alıyorum aslında. Daha önce benzer bir beslenmeyle 5 ayda verdiğim kiloyu 3 sene sonunda aldım o da şöyle son sene kişisel ciddi sorunlarım oldu ailevi alkol yüzünden aldım. Yoksa İnan bana bu şekilde verilen kilo kolay dönmüyor benim gibi çok ekstrem salman lazım

Kahve yapsin ama yine de haeshin , tuzlu tuzlu iç ozgecim
Bu arada ben de ikinizin muhabbetini hic kiskanmiyorum
Ben özgeye dünür olcam akını paylaşamıyoruz biz arkadaşlar arasında
Ben de olsam özgeyi kıskanırdım. Özel bir insan iyi ki tanımışım onu sen dal muhabbetin ortasına hunharca bu bizi mutlu eder

Çok teşekkür ederim Özge'ciğim bence de öyle yapalım çünkü buraya gelemediğim de kendimi çok kötü hissediyorum, bir sorumluluğu yerine getirmemiş olmanın yükü oluyor üzerimde
liste dışında her zaman sizi ziyarete gelip gerek menü bildirimi gerekse kilo bildirimi yaparım ve güzel sohbetlerinize katılırım imkanlarım el verdiğince. :))
Anlayışın için teşekkür ederim kaptanım :)

Sorma karısına söz vermiş. Öyle olunca yak bi dene müdürüm diyemedik ya la ya normalde sakindir aslında bizim okul ama bugün herşey üstüste geldi bana da gelenler geldi

hoş geldin canım. bel fıtığı çok fena inşallah sporla diyetle hafifletebilirsin.
Cok teşekkür ederim insallah canm cok istiyorum inan
Cok memnun oldum ameliyat olmadim şükür 4 tane fıtığım varmis ama en büyük sıkıntım diskler arasinda daralma ve sıvı azalmasi var şükür ki yürüyüşümü yapabiliyorum

Sorma karısına söz vermiş. Öyle olunca yak bi dene müdürüm diyemedik ya la ya normalde sakindir aslında bizim okul ama bugün herşey üstüste geldi bana da gelenler geldi
Bu mudur gecen seneki mudur mudur, hani benim meslektasim olan
Al bir dal hacim diyeydiniz hic degilse :))

Neresi burası heykel kim Süleyman Demirel mi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…