Ay bi de evimin altinde pideci vardi, misOyyy evet uyku vaktiniz geldi sizin, simdi yemeklere girilecek, yanacak buralar,alev alacak takimmm
Obam var orada pamukörende orda yiyorduk kuyu kebabıNazilli değil de karacasu da üç yıl çalıştım ben şimdi daha batıdayım
Oyle olmeyiz fuze at Filizim , ayy bu lafi da bir yerde kullandim ya daha da gam yememAy bi de evimin altinde pideci vardi, mis
Boyle kapali peynirli biberli domatesli bi pideleri var ki yeme de yaninda yat(ayim ben en iyisidogru soyluyon ☺☺)
Özge du bakim senin yan komşu uzak doğulu muydu öhöm öhöm. İyiymiş aslındaBusem yazdiklarini ciddi ciddi okudum, tam cevap yazacam, profil fotonu gordum, sanirsin benim yan komsu, aldi beni bir gulme :))
Mudur, senkronize,iskocya, kiskanclik, yalan ruzgari yazdiklarindan aklimda kalanlarrr
Benim butun komsularim uzak dogulu ve hintli baska memleketten insan var mi ki burada :)Özge du bakim senin yan komşu uzak doğulu muydu öhöm öhöm. İyiymiş aslında
Benim butun komsularim uzak dogulu ve hintli baska memleketten insan var mi ki burada :)
Birde ben varim iste, Erol zaten uzak dogulu biliyorsun..
Olma mi, elini salliyorsun asyaliya carpiyor, sallamasanda carpabilir:)Koreli var mı Koreli sarımsak kokuyolar ama çok yakışıklılar
Ay yok Busem annem evlatliktan reddeder, benimde icimde kalmadi artik..
Erolda dedi ki hamile oldugunu falan ogrenirsen, soyledigin gun beni son gordugun gun olur
Tehdite gelllll...
Cok komikmis esin
Benimki de eger 3. cocuk filan olursa 2. kocandan olur anca diyor (kiskanmiyor mu beni ne
Eskiden iskocya merakim hic yoktu da, ben Outlander (buralarda cekilen bir dizi) faniyim o yuzden cok sevinerek gelsim buraya, (bolumde gecen bir yerin fotosunu bile cektimİnan bana hiç beklemediğin insanlar kim gidecek kavgasına düşüyor. Öğrenci seçimi bilmem ne hep problem oluyor. En iyisi müdürün seninle çok iyi senkronize olması. Zaten proje müdüre ait. Aranız iyiyse sorun yaşamazsın. Yazan kadar değil mümkün olduğunca fazla kişi götürün bütçeyi idareli kullanın. Ua bunları destekliyor. O zaman sorun az olur. Ama çok zevkli. Kıskandırmayı başardın beni iskoçya dedin orda bittim ben.
Yeşil kartı tutturamadık ki sen Houston dayken olaydı o iş iyiydi şimdi zorOlma mi, elini salliyorsun asyaliya carpiyor, sallamasanda carpabilir:)
Sen ne zaman gelcen beni gormeye
Sarimsak kokusuda buradaki en masum kokulardan ayyy burnumuzun diregi kiriliyor
Iyi uykular canim :)Burda saat 01.10 İskoçya 3 saat geridir ABD zaten gündüz ben yattım bacılar sabaha eksi uyanalım. Uyuyalım ki yağlar nefesimizden uçuuup gitsiniyi geceler
Geçen sene londraya gittim ben o kadar kolay oldu ki kimse inanamadıEskiden iskocya merakim hic yoktu da, ben Outlander (buralarda cekilen bir dizi) faniyim o yuzden cok sevinerek gelsim buraya, (bolumde gecen bir yerin fotosunu bile cektim) yoksa Boyle guzel bir sehir oldugunu dusunmuyordum yani. Ama vize almak bile basli basina zor, sagolsun senemcim bile ugrasti sunlari bunlari yapman lazim diye stitch
Houstondaki ekip yerinde duruyor, sen basvur her sene canim..Yeşil kartı tutturamadık ki sen Houston dayken olaydı o iş iyiydi şimdi zor
Oda cok riskli, sonra kalp krizi falan gecirir, ne me lazim :))söyleme sen de kaptişim doğunca farkeder kanımca
Allahım bu daha fenaymışbenim kocada arada 3. Diye tutturuyor. Taşıyıcı anneyi bile düşündü bir ara
gece magnumSali menum
Sabah 08.30
1 kk eezine peyniri
1 yumurta
2 dilim ekmek
Ara yok
Oglen yok
Ara 15.30
Sekersiz turk kahvesi
1 tane sade maden suyu
Aksam 19.00
Yarim dilim somon baligi
2 kasiik pilav
Coban salata
Su 2lt
Spor 500 ip
Gece
Magnum
Tabloda dunku menumde yoktu ozgecim cezami yazmayi unutma dunede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?