Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay bi de evimin altinde pideci vardi, mis
Boyle kapali peynirli biberli domatesli bi pideleri var ki yeme de yaninda yat(ayim ben en iyisi dogru soyluyon ☺☺)
Oyle olmeyiz fuze at Filizim , ayy bu lafi da bir yerde kullandim ya daha da gam yemem

Busem yazdiklarini ciddi ciddi okudum, tam cevap yazacam, profil fotonu gordum, sanirsin benim yan komsu, aldi beni bir gulme :))
Mudur, senkronize,iskocya, kiskanclik, yalan ruzgari yazdiklarindan aklimda kalanlarrr
Özge du bakim senin yan komşu uzak doğulu muydu öhöm öhöm. İyiymiş aslında

Ay yok Busem annem evlatliktan reddeder, benimde icimde kalmadi artik..
Erolda dedi ki hamile oldugunu falan ogrenirsen, soyledigin gun beni son gordugun gun olur
Tehdite gelllll...

söyleme sen de kaptişim doğunca farkeder kanımca

Cok komikmis esin
Benimki de eger 3. cocuk filan olursa 2. kocandan olur anca diyor (kiskanmiyor mu beni ne

Allahım bu daha fenaymış benim kocada arada 3. Diye tutturuyor. Taşıyıcı anneyi bile düşündü bir ara

Eskiden iskocya merakim hic yoktu da, ben Outlander (buralarda cekilen bir dizi) faniyim o yuzden cok sevinerek gelsim buraya, (bolumde gecen bir yerin fotosunu bile cektim ) yoksa Boyle guzel bir sehir oldugunu dusunmuyordum yani. Ama vize almak bile basli basina zor, sagolsun senemcim bile ugrasti sunlari bunlari yapman lazim diye stitch

Geçen sene londraya gittim ben o kadar kolay oldu ki kimse inanamadı şanslıyım sanırım

Sali menum

Sabah 08.30
1 kk eezine peyniri
1 yumurta
2 dilim ekmek

Ara yok

Oglen yok

Ara 15.30

Sekersiz turk kahvesi
1 tane sade maden suyu
Aksam 19.00
Yarim dilim somon baligi
2 kasiik pilav
Coban salata

Su 2lt
Spor 500 ip

Gece
Magnum

Tabloda dunku menumde yoktu ozgecim cezami yazmayi unutma dunede.

gece magnum, tam mukemmel menu diyecektim ,magnumu gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…