Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oysaki isteseniz bugun kargoyla yollarim Akini ve saclarini
Ya Busem ne yapacagim bu oglani , sabah resmen travma yasadik, saclari istedigi gibi olmuyor diye ortaligi yikti.
Adam 6 yasinda ya
Ben iyi ki tanimisim seni anne babalarimiz bile ikizmis meger,hala diyorum akraba cikacagiz :))

Hic kendini zorlama zaten yeterince yogunsun canim, biz her buradayiz, her zaman bekliyoruz :)

Insallah ameliyata gerek de olmaz, esimde de bel fitigi var, 2012 agustos ayinda cok cok kotu bir haldeydi, ameliyat edecegiz dedi bir doktor, baska bir doktordan daha gorus aldik oda diskler arasina steroid ignesi yapalim, ise yaramazsa ameliyati dusunuruz dedi.Ve 2012 yilindan beri cok sukur hicbir sIkInti yasamadi esim, seninde aklinda olsun canim...

Yaa, ozge benim kucuk kizima talip oysa ki sasirdim bak simdi. Resmini gorup bayildi kizima illa ki istiyoruz diyor ilerde Ben naza cekiyorum

Evet evet o senin meslektaş. Hafta sonu İstanbul’da basketbol bişeysi eğitimine gitmiş. Adam durmuyor.
Durmadigi iyi kafasini mesgul etsin, yoksa o sigara nasil birakilir :))
Zaten tipitipti, simdi hic cekilmez olur, ya hu naif kisiligimi bozdum adamin yuzunden, dedikodu forever :)))

Keyif aldığına sevindim. Peki diyet bitince eski beslenmene dönüyor musun?

Hafta sonu anneme anlattım seni annesiyle çok benziyorsunuz diye. Akına yapabileceğin hiç birşey yok Özge bende de iki tane aynı yaşta kız var biliyorsun. Çilemde çekerim kaderimse gülerim modunda akışına bıraktık. Arkadaşlarımın o kadar sakin ki çocukları kıskançlıktan görüşmeyi bıraktım. İnan sabır kalmadı bende ne haliniz varsa görün diyorum.

Busem FitFiliz ingilizce ogretmeni, ayni gecen sene senin projelerle gittigin gibi yurt disina gitti cuma gunu, iskocyada :)
Aaa şahane keşke ben de İngilizceci olsaydım ya. Sosyalci halimle hocam bir ka2 bir ka1 geçirdim bak bende iş var. Ortakları paslayalım aç öğretmen duruşu bak Özge bu

Ahahah kiskancliktan gorusmeyi biraktim lafina koptum
Ya adam okula gitmedi Buse ve acayip takiyor, diyorum bir psikologa gitsek, obsesiflik , mukemmelliyetcilik alip basini gitmesin, bir yandan da diyorum ben mi cocugu boyle bir karaktere ittim ama yok dogdugu saniyeden beri adam asi, dedigin gibi cilemse cekerim, daha kaderimse de gulemedim...

Gencsin hala, zayifladin da kilo almaya payin var yani kuzu
Ayyy Filizim az cok goruyorsun halimi, her sey benim ustumde, esim bir siluet misali yasiyor sagolsun, kizim olsun cok istiyordum ama gelinlerim olur insallahhh..
Allah isteyene, bakabilecek olana versin...

Gencsin hala, zayifladin da kilo almaya payin var yani kuzu
Dur aman özgeyi azıcık tanıdıysam doğurur bu çocuk delisi anaçlığının sınırı yok canım tamam ben akından vazgeçtim Filiz’le dünür olabilirsin. Aras ilkokula başlamadan doğurma bacım

Ayyy Filizim az cok goruyorsun halimi, her sey benim ustumde, esim bir siluet misali yasiyor sagolsun, kizim olsun cok istiyordum ama gelinlerim olur insallahhh..
Allah isteyene, bakabilecek olana versin...
Amin canim, Sen nasil bi kaynana olurdun acaba ozgecim. Paylasamazsan ya ogullarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…