off canevımden vurdun yıne benı meyvemm evet cooperım benım canım cooperımm onu alalbılmem ıcın cok calısmam gerek cokk . cok dıkkat edıcem sıze soz verıyroum kızlar hadı ben artık cıkıyorum canlarım sızlere ıyı geceler sekerlerım
yarın hepimiz için yeni bir gün ve yeni bir tartı haftasının başlangıcı olacak..
kaçamaksız olarak spor ve menümüze devam edip bol bol hareket edelim. bir ay sonra incecik hatunlar olarak dolaşacağız inş...
canımız yemek çektiğinde vs. yemeğe odaklanmayıp aklımızı dağıtalım, gerekirse evi dağıtıp toplayalım, dışarı çıkalım vs..
ben hepimize inanıyorum, haftaya birinci biziz.
evet haftaya bırıncı bızız cok hareketlı super full sporlu bır gun gecırelım yarında pazarda kızlar tamam mııyarın hepimiz için yeni bir gün ve yeni bir tartı haftasının başlangıcı olacak..
kaçamaksız olarak spor ve menümüze devam edip bol bol hareket edelim. bir ay sonra incecik hatunlar olarak dolaşacağız inş...
canımız yemek çektiğinde vs. yemeğe odaklanmayıp aklımızı dağıtalım, gerekirse evi dağıtıp toplayalım, dışarı çıkalım vs..
ii geceler minnosum ..
unutma mayısda cooperla gidiceksin annenlere cıtır bir minnos olarak ineceksin cooper dan
kızlar yarın cankırıya gidicem yeşil elma bulabilirsem bende pazar pazartesi -çarşamba persembe elmalı diyetimi yapıcam vermem lazım 1,5 kiloyu.
artık durumum hafta sonu kacamağını kaldıracak gibi değil..acil acil cok acil vermem lazım bu 4 kiloyu.
hypatıamın dıyetının bugun 2. gunu aslında tam olarak yaptıgım tek gun bugun ama yarında devm edemem cunku ben haftasonu yapılan kahvaltıları cok ozluyorum . eger guzel bıseyler gorursem tartıda pazartesı salı tekrar yapmayı dusnuyorum
ay ay ayy tebrikler için tşk ederim kızlarrr...
ben de 50 dk. pilatesimi yaptım geldim ama belimi burktum. spora girerken bir beyle karşılaştık adam yere düşerken sol belimden çekti ve şimdi belim acıyoo
cumartesi toplantım, pazar ise iş gezim var..umarım rejimimi bozmam
günlük 2 saat spor yapmayı planlıyorum ben.. inş cok güzel olucak sonuclarımız..
ayyy kızlarr sizbenim menülerime hiç bakmıyorsunuzz ben bu hafta 3 gün öğlen menümde et yedimmmgörmemişssinizz bileee bundan sonra etleri siyahla yazıcamm
beklenen oldu 2. olduk şekerlerimm ..
yarın hepimiz için yeni bir gün ve yeni bir tartı haftasının başlangıcı olacak..
perensesim bence güzel olmus menü afiyet olsun canım..
inş önümüzde ki hafta hepimiz cok kilo veririz..
inşallah canım
sanada keyifli alışverişlerrgitti karayaglar geldi düşük bedenli pantolonlar
selam kızlar..
bi taraftan kahvaltımı yapıyorum bi taraftan size bakıyorum..
bi razdan temizliğe baslıcam sonra 1 saat spor sonra duş sonra çankırıya gidicem alısveriş yapıcam kumas pantalon bakıcam..
gelince cankırıdan görüşürüz yinee
günaydın kızlar kalorisiz bir hafta sonu diliyorumm
ben senin onları monti yüsünden yedin sandım2.liğimizi tebrik ederim
kilo verdiğimde kendimi harika hissediyorum.ve hep böyle hissetmek istiyorumbu gazla bugun en az 1 saat yürürüm ben.haftaya birinciyizzzz
dün yediklerim:
sabah 1 kase çorba 1 dilim k.ekmeği
ara kepekli bisküvi
öğlen yogurt çorba 1 kaşık et kavurma 1 dilim k.ekmeği
ara 1elma
akşam tavuk ızgara salata ayran
ara yok
öğlen ve akşam et ağırlıklı oldu ama dışarda en masum ızgara gibi geldi :44: tiyatro süperdi ama çok yorulmusum eve gelir gelmez uyudum ara öğün yok o yüzden
günaydınn..
bugün hava süper istanbulda:) yarından sonra da kar geliyormuş..
oğluşumla gezicez öğlen vakti inşş:)
herkese iyi haftasonlarıı..
günaydınnn:119:
kızlar hepinize güzel ve bol kilo kayıplı haftasonları olsunn...
hava çok güzel bugün annemle dışarı çıkcaz birazdan gezcez biraz :78:.
[günaydın prensescim sanada kalorisiz haftasonları olsun canım
evet insan kilo verince süper hissediyo kendini haklısın tatlım haftaya birinci olcaz inş
menün gayet güzel bence canım afiyet olsunn
günaydın canım...evet sende istanbulda mıydın hava çok güzel gerçekten...kar gelmesin ya ben istemiyorum şahsen...iyi gezmeler canım bende annemle çıkcam birazdan
ayy artık bende adam gıbı hergun yururmem lazım annacım aferım sana tatlımm
azmine hayran olunannn kız
bende bundan sonra yürüyüşümü 2 saate çıkarmayı düşünüyordum size sorcaktım meyvecim bir sakıncası olmaz dimi
inş haftaya birinciyizz
selam kızlar..
bi taraftan kahvaltımı yapıyorum bi taraftan size bakıyorum..
bi razdan temizliğe baslıcam sonra 1 saat spor sonra duş sonra çankırıya gidicem alısveriş yapıcam kumas pantalon bakıcam..
gelince cankırıdan görüşürüz yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?