Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol kuzum hep iyi olsun yavruslar.
Aksama kadar sahaneydi oysa kii
Kucukcukler gercekten ıkızler bırı erkek bırı kız cok sekerler onları gorunce bızımkı buyumus dedım bugun toparladm canım dun bundan snra dıkkat etcem inş
Ohhh misss kokulular

Canim oglenki kavun bozmus biraz birde nasil bi spor yaptin sen kuzun hamligin kac gundur gecmedi acaba karistirdimmi ben baskasimiydi oo
Ablacım ustalar gitti bütün yük bende işte bugün pestilim çıktı saat 22.15 de eve vardım koltuğa oturdum tuvalete gidecem kalkamıyorum yerimden pilim şarjm hepsi bitti napim :)
Seflige ilk adim diyorsun yani harika hayirli olsun tekrardan ozaman tatlim.
Menulerin gayet guzel canim bu hafta bu kosturmaya strese iyi bi eksi gelmesi lazim.

Aayyy o duadan bende istiyorum banada guzel bi yardimci sart tabi kkiiide is konusunda guzel kendi cirkin olsun mumkunse
İnşallah ama hep akşamları batırıyorum kaç gündür
Aksama kadar bende jyiyim aksamlari noluyorsa nefis falan kalmiyor
Kızlar özledim sizi valla hiç telefonu elime alıp bakamıyorum geçmişinde maşallahı var :) geçmiş olsun ablacım şuan çok fena salgın var herkes hasta vallahi Kozmogirl17
Ayyy evet ya cocuklar annemle babamada bulastirmis yatak dosek yatiyor insanciklar benimde bogazlar fena galiba ben de yakalandim.

Canim menulerinde ekmek aralari fazla geldi onlar harici cokta kotu degil gibi kuzum bide keske menulerini gunluk yazabilsen daha cok yorum yapar daha cabuk duzeltirsin kendini.

Canim demek ki 1000 kalori az geliyor daha onceki menun 1200 kaloriydi sanki yanlis hatirlamiyorsam
ayipsin olmaz mi
Ozaman bigun beraber icelim eskisi gibi.
Jilian efsanedir bu takımda daha önce yarışırken bir aylık programını bitirmişliğim var. Çok güzel vücut yapıyor
Neguzel bikere basardiysak birdaha basaririz.
tereyağını işkembede erittim zeytin yağını kaşıkla içtim bir çay bardağı içtiğim de oluyor benim ki amaca ulaşmak için herşey mübahtır felsefesi
Ya harikasin bu kadar yagi yemekte bhyuk marifet
Canim liste disida olsan bizimle ol cok guzel kilolar verirsin canim.
Sizin kizlarin yaslari kacti kizlar
Kilo bildirimlerini bekliyoruz cancagzim.gercekten baya bi yogunmussun.
Cok gecmis olsun canim seni ozaman yuruyus disinda sporlardan muaf tutalim
Durmadigi iyi kafasini mesgul etsin, yoksa o sigara nasil birakilir :))
Zaten tipitipti, simdi hic cekilmez olur, ya hu naif kisiligimi bozdum adamin yuzunden, dedikodu forever :)))
Ayyy sigara benim hassas noktam esim basladi yine sigaraya dunya para verdi elektoronik sigara aldi 1 hafta kullandi bi arastirdim ki cok fazla zarari varmis biraktirdim normal sigara ya devam et en azinda yaslaninca olursun dedim oda basladi sigaraya
Oda cok riskli, sonra kalp krizi falan gecirir, ne me lazim :))
annemde cok kiziyor ya analarimiza noluyorsa
Kizlar muhabbetinize doyum olmuyor, cocuklar bunaldi evde, biz disari cikiyoruz, artik hangi park bahce denk gelirse sansimiza, hepinize iyi geceler, yarin gorusmek uzere :)
canim gidis o gidis daha gelmemissin iyisiniz dimi.
gece magnum, tam mukemmel menu diyecektim ,magnumu gordum
Ahhh ahhh cok guzel di ama cok uzun zaman olmus yemeyeli
eylul24 menum
sabah 8
3 yk yogurt,yarim elma ,1 yk ketentohumu,1 tatli kasigi ceviz ,tarcin

ara sutlu neskahve

aksam 4
lazanya,avuc ici kadar

2 .5 lt su

1 saat yuruyus

@besive
@Yawrukush
Bu hafta 2 kilo gidicek sanirim .
ne guzel kaynatmissiniz ,4 makina camasir yikadim ,2makina utu yaptim . islerim yeni bitti .
Ev isi kadar nankor bi is yok kuzum yap yap bitmiyor.
Valla bizim yapamadigimizi seflik yaptircak sana incecik kalican.
Ayyy senin kidemi erken klakiyor ya bizimkide ole buyuk oglu uyurdu ne guzel 10 a kadar kucugum dogdugundan beri alisti en gec 7.30 da kalkiyorlar.
Harika dedigin gibi bu hafta 2 kilo gidicek sanirim.
Sorma bi de bize gece yazıyor bunu pideci falan diye
Filiz bu yazar
Yok yok korkum yok cok sukur
Zaten akşam yemeyince, ertesi günün açlık seviyesini aşağılara çekersin. Akşam yediğimizde ise kan şekeri dengesizleştiğinden ertesi güne aç uyanırız ve gün boyu hep açızdır..
Benimde krizlerim hep gece tutuyor butun gun yemiyim gece surekli yerim yani cok kotu bi huy biliyorum
Zaten diyetisyenler senin dediklerinin tam tersini skhluyor en son gittigim diyetisyen yemek oncesi muhakkak 2 bardak su ic dedi.
Harikasin bole devam.
Bi gun denicem bakalim bukadar ara verebilcekmiyim gerci menulerime bakarsan bende 2 ogun yiyorum cogu zaman
Seninkidemi kasim dogumlu benimde oglum 10 kasim dogumlu yani yaklasan bir parti var gitmesi gereken 6 7 kilo var hadi ozaman yarisalim senle

Çok rahat verirsin canım bu sistemle, 8 de verirsin 18 de
inşallah inş ya
gercekten uygula bak sandıgımız kadar zor degilmiş insan vucudu dıtratına göre bir sistem ben kesinlikle dayanamma diyordum bak dun 17 den beri hala bşrsey yemedim
Evet canım benim oglanlar hep erkenci kızım uyurda buyuk oglum bebekliginden beri öyle sabah horozlarla birlilte kalkardı köye tatile gitigimizdede burda da böyle günes üstüne dogmaz hiç beni de kaldırımca ana ogul takılıyoruz yoksa benim de vucudum alıstı bşr sekilde bu tempoya

Aaa evet hadi hadi kapışalım gerdekten ben hep kemdşme böyle tarih hedefi koyarım kimparti de fotolarda güzel cıkıyim :)) yazın kızımkn doguögününhedef kısın oglumun :)

Ben de 8 Kasım gitsin pis yağlar doğum günüme kadaar

Nasil gidiyor kuzum menuler sanirim kacamak lar oluyor ama okadardan bisey olmaz bence kalici makyajdan memnunmusun
Iyi gidiyor gibi canim, ne yazik ki hergun ilavelerim oluyor menulere. Ama yine de sukur eksideyim
Kalici makyajdan cook memnunum ben sadece kas (kil teknigi) ve dudak yaptirmistim. 1 yili gecti hala ilk gunku gibi.
Bir hafta sonra da goz alti ve ustune dusunuyorum bakalim.

Canim donmeden yaptir cunku en iyisi kalici makjazdan sonra gunese cikmamak cok zararli,. Burda o yuzden sadece eylul sonu - nisan arasi yapiyorlar. Burda da Turkiyeden pahali ama duzeltmesi filan da oluyor diye ben yasadigim ulkede yaptirmayi tercih ettim sen de git orda, hem memnun kalirsan ayni yere devam edersin

Tatilde cok yedim ya canim galiba o yuzden yetmiyor.

Baya baya buyuk olandan yavru
Valla kokoslukta deryanin ustune tanimam DeryaOnDiet keratinler kalici makyajlar killi kaslar daha neler vardir kiz sende kokoş
Canim rahat oluyor ya. Bir de kalici ojem var ama onu 2 ay once lambasini aldim artik kendim yapiyorum :) esim dedi onu bari kendin yap diye iyi dedim alip yapayim hiic de zor degilmis hem o kadar ucuza geliyor ki lambasini alinca ve 3 hafta cok rahat geziyorum o ojelerle, onu da tavsiye ederim
Eskiden duzlestirmeye, makyaja, normal ojeye filan vakit ayiriyordum sonra dedim ki aman madem var boyle kolaylik neden kullanmayayim. Bazen esime hic soylemiyorum yaptirdiktan sonra goruyor, ama hepsini de begendi simdiye kadar sadece botoksa karsi.

aslinda once 1000 de almistim tatil oncesi sonra 1200 almistim ama iste tatil sonrasi adaptasyon zor oluyor , eksi geleyim de sorun yok. ama baya baya sistim yani

Ya supersinn

daha yeni bakalim ama olsun iki uc ay bile surse yine de guzel olur bence
Bende enson dogumdan sonra yaptirmistim bide gecen hafta yaptirdim benimkilee cok birbirine giriyor kivircikta degil saclarim ama dalgali biraz hic bisey ise yaramiyor fazla islem gordugu icin.

Ya mesela sikilmiyomusun i renk dudaktan nasil oluyor ben her makyajda renk degisirim mesela kalici ojedede tirnaklarda okadar uzun sure kalinca tirnaklarda sararma olmuyormu mesela

Evet bizimkide biri nisanda biri kasimda Ellssa te kasimdaymis aaa yoksa sen o yuzden mi akreppsin kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…