Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyy okek olmasa harika derdim ama yine de kalori olarak cok kotu etkilememistir menunu

tabiki canim herkesin yogunlugu ayri ven de sizi anliyabiliyorum sonucta aktiflik önemli takimin motivasyonu icin ama benim kanaatim buraya gelen burda liste icinyada disibolanbbirisi önce kendisi icin kendi irasdesiyle burda oyuzden ben önce kendim icin istiyorum burda aktif olmayi zayiflamayi bunun icin soz vermeme gerek varmi bilmiyorum hic benim icin liste ici disi farketmez canim o sbeeplw konusmabiza gerek yok tekrsrdan nasil ksrar aldiysabiz oyle devam edelim :) ama yine de ben elimden geleni yaparim bu hafta
Sen proğramı uygulamayınca farketmez tabi canım.. Proğrama katıldığında geçerli olan kurallar bunlar..
program uygulsyscak kadar oradeli olurmuyum bilemiyorunkibhic canim once seni takip edeyim de boraz sen olunlu gelismeleri paylasmaya devam et bizinle
yine harika bir menu :)
Bu kadar doğru betimlenebilirdi patlamış mısır Evet ya şu an yıllardır olmayan uyanışı yaşıyorum gerçekten öyleler zıp zıp zıp hiç durmuyorlar
valla aynen oyleler deyim yerindeyse
Bence de takım listesine müthiş katkısı olur canım @Yawrukush alın bu arkadaşı bu hafta listeye..

Canım menülerinde beni de etiketlersen yorum yaparım.. Güzel gidiyosun
tesekkurderim canim sayende oldu
Kuru kayısı ve patates hariç güzel menü canım
Tatlıyı hemen kesemiyorum ya maalesef illaki yanında bir şey acıyorum

Spor olsaymis guzel bi menu olabilirmis bide su pide sanki ama azmis canim oda bisi olmaz

ay gözüm dönmüştü gözüm valla her şeyi yiyebilecek gibiydim böyle çok gücüm düşmüştü
şükür şimdi iyiyim

Regline kac gun var valla benimde gecti baya bi gunum ama korkmuyorum bu ay gecen ay 3.5 atmistim biliyosun

ayy biliyorum
daha reglime var 9 gün

Valla ilk geldiginde bukadar pilavla bulgurla nasil kilo verecegine sasiyordum veriliyormus ama sen bi diyetisyene falanmi gidiyorsun

Peki canim sen nasil istersen . Tabikide herkes kendi icin burada ilk once kimse kimseyi kilo vericeksin diye zorlayamaz burada sadece amac tesvik etmek ,motive etmek bizde takim olarak kilo verilince seviniyoruz tabi .ozaman sen bundan sonra en azindan menulerde daha cok aktif olmaya calis huzurcum.

ay gözüm dönmüştü gözüm valla her şeyi yiyebilecek gibiydim böyle çok gücüm düşmüştü
şükür şimdi iyiyim

ayy biliyorum
daha reglime var 9 gün
O goz donmesi bendede oluyor ya bazen mesela aksam ki magnumda gozum hic bisi gormedi yedim pismanmiyim hayir

canım ya boyle ıkı ogun yaparken acıkmıyormusun ben ara ogunler yapmama ragmen bazen dayanamıyorum aclıga ben mı cok yıyorum acaba
canım heralde soruyu bana sormak istemiştin valla normalde ben de dayanamıyorum cunki surekli bşrsey yeme halinde oluyorsun ara öğün vs yapınca böyle iki öğün oldugunda surekli kafanda yemek olmuyor dolayısıyla aradaki uzun zaman dilimlerinde sanki orucluymussun gibi dusun demişti sevgili Ellssa ben de oyle yaptım özellikle aksam 5te yedikten snra cok zor oluur diye düşünmüştüm ama cok kolay alıstım ben de onun dedigi gibi
Günaydınnnn :)
Akşam pek gelemiyorum, sayfalar bayağı ilerlemiş ben geçmişe dalayım
günaydınnnm canım
tostlarrr dürümler derken aksama guzel olmuş ama heralde hem bebeklere hem kohusayla ilgilenşrkem yemege cok dikkat edemedin canım
evet ya orası da var dogru insan meyveylw dengeliyor biraz kendini
Regline kac gun var valla benimde gecti baya bi gunum ama korkmuyorum bu ay gecen ay 3.5 atmistim biliyosun
amanınnnnn
Valla ilk geldiginde bukadar pilavla bulgurla nasil kilo verecegine sasiyordum veriliyormus ama sen bi diyetisyene falanmi gidiyorsun
vallaa harika berdiyor ben de onun yaptıgı listeleri yapmaya calısıpyorhm degişik bir sistemi var

Zaten akşam yemeyince, ertesi günün açlık seviyesini aşağılara çekersin. Akşam yediğimizde ise kan şekeri dengesizleştiğinden ertesi güne aç uyanırız ve gün boyu hep açızdır..

Hayır canım, ben diyetisyen listelerine inanmıyorum, gittiğimde faydadan çok zarar gördüm çünkü.. Kısa aralı öğünlerle benim iştah kocaman oldu ve sadece yemek düşünür olmuştum.
Diyetisyen listeleri maalesefki insülin direncini de hediye ediyor..
Benimkisi farklı bir proğram ve gerçekten de çok etkili.. Direk yağdan gidiyor. Çok afedersiniz idrardan çıkıyor resmen yağlar..

anlaştık canım bu hafta daha dikkatli olayım hem menülerde hem aktiflikte
Zaten akşam yemeyince, ertesi günün açlık seviyesini aşağılara çekersin. Akşam yediğimizde ise kan şekeri dengesizleştiğinden ertesi güne aç uyanırız ve gün boyu hep açızdır..
gercekten öyle daha bu sabah düşünmüştüm ben de bunu diyorum aksam ac yatıyoruö ama sabaha tok uyanıyorumhatta dedimki acaba aksam gece farketmeden bişey mi yedim böyle tokluk hissi var bende

Proğrama Allahtan yardım isteyerek niyet edip başlandığı için uygulama da gayet kolay oluyor canım..Önce Allah sonra irade

Evet uedikce yiyesi geliyor insanım sürekli yapımcacunki nerden baksan 2 saatte bir yemek yemiş oluyorsun ara öğün yapımca ben de sürekli yemek dusunuyordum basım agrıyordu sıkıntıdan böyle hem ne pişirsem derdim denolöıyor sürekli .. yagdan gitmesi konusu da ayrı bşrsey zaten

Proğrama Allahtan yardım isteyerek niyet edip başlandığı için uygulama da gayet kolay oluyor canım..Önce Allah sonra irade
Aidin salih hanımın kitabından mu faydalanıuordun ben de de pdf si vardı sanırım bir arkadas göndermişti hangi bölüm bakayıö ben de

bu ay olamazsam 3. reglim olacak işte öyle diyim.
2,5 ay kadar oldu.

Bir sorunun var mı?
Yani doktora gittin mi?
Gerçi daha yeni başlamışsın, acele edip stress yapma hiç.. Umutsuz da olma.. Ona kalırsa doktorumun dediğine göre benim çocuğumun olması mucize gibi birşey, bu durumda olanda birinin çocuğu olmamalı aslında diyip durdu ben doğumdayken :) Demem o ki, Allah vermek isterse gerisi boş, sen duanı et bekle..

Aleykum selam..
Hoşgeldinn :)

Hayranlıkla bakıyorum menülerine..

Afiyet olsun..
Hadi git dinlen biraz annenle :)

Afiyet olsun, güzel menü..

Akşam aç yattığımızda leptin hormonu yağları yakıyor ve bu durum müthiş enerji veriyor tabi mutluluğu söylemiyorum bile uzun süreli açlık saatlerinde ise vücut enerji açığını kendi içine yönelerek sağlıyor, ölü hücreleri ve yağ depoları oluyor bu kaynaklar da..Ölü hücreler hastalık kaynakları biliyosunuz..

Ben bu proğramda 3 hastalık atlattım hamdolsun hem de mucizevi iyileşmeye şahit olarak....
Yanii bu ne demek; uzun süreli menü araları hem fit olmak hem de sağlıklı olmak demek..

Aidin salih hanımın kitabından mu faydalanıuordun ben de de pdf si vardı sanırım bir arkadas göndermişti hangi bölüm bakayıö ben de
Evet Yitik Şifa.. Ben de pdf den baktım da cıks hiç tatmin olmadım.. Kitap seviyorum ben, dokunmalıyım o kitaba.. Eptt avm den aldım netten.. Çok uyguna hem de.. 60 liradan bahsediyorlardı.. Bizim burda da kesin 80 dir.. Ptt avm den 36 ya aldım. KArgo ücreti ile 38 oldu. Tavsiye ederim herkese, müthiş bir kitap.

Peki bu menüye arada çay, kahve falan ekleyebiliyor muyuz? Yoksa akşama kadar sadece su mu içiliyor?

Cansın sen de başla balım hem de müthiş süt olur emziren arkadaşlar da var grubumda..Heleki bir tanesi 103 kilo ile başladı şimdi 80 kilo.. 2,5 ay gibi bir sürede üstelik ve de emziriyor

Canım nescafe yağ yakımına engel oluyor vücutta birikim yapıyor.. Ya selülit ya nescafe.. Sen karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…