- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Çok değerli bilgiler veriyorsun bunların devamını bizimle de paylaşmanı bekleriz şahit olduğun güzellikleri de aslında ben uzun zamandır çocuklarıda bu konuda dikkat etmeye çalışıyorum büyük oğlum biraz olması gerekenin sınırındaydı kilosu sonra dikkat ettim akşam beş ya da altıdan sonra yemek yedirmemeye çalıştım çünkü bazen düzensizlikten hemen yatmadan önce yemek yiyordu dikkat etti Ettiğimden beri hem kilo kilosu azaldı hem uykuları düzenlendiAkşam aç yattığımızda leptin hormonu yağları yakıyor ve bu durum müthiş enerji veriyor tabi mutluluğu söylemiyorum bileuzun süreli açlık saatlerinde ise vücut enerji açığını kendi içine yönelerek sağlıyor, ölü hücreleri ve yağ depoları oluyor bu kaynaklar da..Ölü hücreler hastalık kaynakları biliyosunuz..
Ben bu proğramda 3 hastalık atlattım hamdolsun hem de mucizevi iyileşmeye şahit olarak....
Yanii bu ne demek; uzun süreli menü araları hem fit olmak hem de sağlıklı olmak demek..
İnanırmısın takıma gelmeden önce diyete baslamıştım okadar ara ögün vs yapmama ragmen sütüm azalmıştı gözle görülür sekilde ben de diyeti bırakıp yine hamurlaea tatlılara gömülmüştüm ama sizşn sistemimtakipmetmeyenbaslayalı hic azalmadı ben azalabilir demiştim baslatken ozyuzden gittigi yere kadar böyle devam etmek istşyorum hedefim oglumun dogumgununenkadar 70 e düşmek yani 30 kasıma kadar 8 kilom varCansınsen de başla balım hem de müthiş süt olur emziren arkadaşlar da var grubumda..Heleki bir tanesi 103 kilo ile başladı şimdi 80 kilo.. 2,5 ay gibi bir sürede üstelik ve de emziriyor
Çay kahve serbest tatlım, tabi sıvı alım kuralları da var.. Yemekten 30 dk önce bırakıyosun sıvı alımını, menü ile birlikte sıvı alımı yok. Yemekten 1,5 / 2 saat sonra başlıyosun sıvı alımına, diğer menüye 30 dk kalaya kadar sıvı alımı serbest.Peki bu menüye arada çay, kahve falan ekleyebiliyor muyuz? Yoksa akşama kadar sadece su mu içiliyor?
Çok rahat verirsin canım bu sistemle, 8 de verirsin 18 deİnanırmısın takıma gelmeden önce diyete baslamıştım okadar ara ögün vs yapmama ragmen sütüm azalmıştı gözle görülür sekilde ben de diyeti bırakıp yine hamurlaea tatlılara gömülmüştüm ama sizşn sistemimtakipmetmeyenbaslayalı hic azalmadı ben azalabilir demiştim baslatken ozyuzden gittigi yere kadar böyle devam etmek istşyorum hedefim oglumun dogumgununenkadar 70 e düşmek yani 30 kasıma kadar 8 kilom var
Hadi inşallah niyet ettim ben deÇok rahat verirsin canım bu sistemle, 8 de verirsin 18 de
Sana özel mesaj atılmıyor, kapattın mı mesajlara ?Hadi inşallah niyet ettim ben de
Yoo hayır aslında bi sn ben atmaya calısayıöSana özel mesaj atılmıyor, kapattın mı mesajlara ?
Cansınsen de başla balım hem de müthiş süt olur emziren arkadaşlar da var grubumda..Heleki bir tanesi 103 kilo ile başladı şimdi 80 kilo.. 2,5 ay gibi bir sürede üstelik ve de emziriyor
Yemekten 30 dk önce bırakıyosun sıvı alımını, menü ile birlikte sıvı alımı yok. Yemekten 1,5 / 2 saat sonra başlıyosun sıvı alımına, diğer menüye 30 dk kalaya kadar sıvı alımı serbest.
Aidin Salih’in karaciğer temizlemesi mi bu eşim... ben de kitabını okumaya çalışıyorum şu ara... ve sabah ben çok aç ve erken kalkıyorum sabah akşam iki öğün olsa benzer mi bira acaba? Kahve yasak bana haftada bir tüketeniliyoeum sadece ...
granül olanı alıyorum o da mı yapıyor canımCanım nescafe yağ yakımına engel oluyor vücutta birikim yapıyor.. Ya selülit ya nescafe.. Sen karar ver
bende ara öğün bi süre yapmadan dediğin gibi iki öğün beslenmeyi deneyeceğim bakalım değişim nasıl olacak. aynen canım bu aralar yoğun gecıyor işten sonra hem bebişler hemde lohusayla ilgilenince cok dıkkat edemıyorum olabıldıgınce aksamları hafıf kapatmaya calısıyorum:)canım heralde soruyu bana sormak istemiştin valla normalde ben de dayanamıyorum cunki surekli bşrsey yeme halinde oluyorsun ara öğün vs yapınca böyle iki öğün oldugunda surekli kafanda yemek olmuyor dolayısıyla aradaki uzun zaman dilimlerinde sanki orucluymussun gibi dusun demişti sevgiliEllssa ben de oyle yaptım özellikle aksam 5te yedikten snra cok zor oluur diye düşünmüştüm ama cok kolay alıstım ben de onun dedigi gibi
günaydınnnm canım
tostlarrr dürümler derken aksama guzel olmuş ama heralde hem bebeklere hem kohusayla ilgilenşrkem yemege cok dikkat edemedin canım
evet ya orası da var dogru insan meyveylw dengeliyor biraz kendini
amanınnnnn
vallaa harika berdiyor ben de onun yaptıgı listeleri yapmaya calısıpyorhm degişik bir sistemi var
Evet canımGeldi mi azaba mesajlarımEllssa
Yok canım benzemiyor öyle..Aidin Salih’in karaciğer temizlemesi mi bu eşim... ben de kitabını okumaya çalışıyorum şu ara... ve sabah ben çok aç ve erken kalkıyorum sabah akşam iki öğün olsa benzer mi bira acaba? Kahve yasak bana haftada bir tüketeniliyoeum sadece ...
Evet.. Mide sindirimini 2 saate tamamlıyor, o süreçte midenin kendi sıvısına ek dışardan sıvı alındığında sindirime müdahale edilmiş oluyor.. Mide özsıvısı da bozulmuş oluyor.. Oysa 2 saat sıvı alınmadığında mide kendi sıvısı ile çok rahat ve sağlıklı bir şekilde yenileni sindiriyor..bak bu da mide hastalıklarını engelliyormuş
reflü vs gibi
bu şekilde sıvı alımı çok faydalı ben de biliyorum.
bir arkadaşım yemekten sonra asla su içmezdi mesela.
Yoğurt serbest ama balım tabi ev yoğurdu olacak..allah allah çok garipmiş
ayranın olmaması enteresan mesela
ama emzirirken süt sağlaması çok güzel demek ki faydalı bir yöntem cidden.
belli bir süre aç kalmanın da bir faydası olduğunu okumuştum bir çok yerden bir çok diyet de öneriyor bunu ve kesinlike işe yarıyor.
Aldik gitti kuzumMümkünse çok sevinirim Özge alın beni alınnnn
Mesajları okursan anlarsın canım. Açıklama onlarda..Selam kizlar
Okul cocuklar derken sayfalara yetisemiyorum. Hem sut yapip hemde zayiflatan sey ne merak ettim. Biri beni aydinlatabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?