Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok değerli bilgiler veriyorsun bunların devamını bizimle de paylaşmanı bekleriz şahit olduğun güzellikleri de aslında ben uzun zamandır çocuklarıda bu konuda dikkat etmeye çalışıyorum büyük oğlum biraz olması gerekenin sınırındaydı kilosu sonra dikkat ettim akşam beş ya da altıdan sonra yemek yedirmemeye çalıştım çünkü bazen düzensizlikten hemen yatmadan önce yemek yiyordu dikkat etti Ettiğimden beri hem kilo kilosu azaldı hem uykuları düzenlendi

Cansın sen de başla balım hem de müthiş süt olur emziren arkadaşlar da var grubumda..Heleki bir tanesi 103 kilo ile başladı şimdi 80 kilo.. 2,5 ay gibi bir sürede üstelik ve de emziriyor
İnanırmısın takıma gelmeden önce diyete baslamıştım okadar ara ögün vs yapmama ragmen sütüm azalmıştı gözle görülür sekilde ben de diyeti bırakıp yine hamurlaea tatlılara gömülmüştüm ama sizşn sistemimtakipmetmeyenbaslayalı hic azalmadı ben azalabilir demiştim baslatken ozyuzden gittigi yere kadar böyle devam etmek istşyorum hedefim oglumun dogumgununenkadar 70 e düşmek yani 30 kasıma kadar 8 kilom var

Peki bu menüye arada çay, kahve falan ekleyebiliyor muyuz? Yoksa akşama kadar sadece su mu içiliyor?
Çay kahve serbest tatlım, tabi sıvı alım kuralları da var.. Yemekten 30 dk önce bırakıyosun sıvı alımını, menü ile birlikte sıvı alımı yok. Yemekten 1,5 / 2 saat sonra başlıyosun sıvı alımına, diğer menüye 30 dk kalaya kadar sıvı alımı serbest.
Tabi şekersiz olacak..
Türk Kahvesi çay bitki çayı sade soda
Ayran yasak

Çok rahat verirsin canım bu sistemle, 8 de verirsin 18 de

Cansın sen de başla balım hem de müthiş süt olur emziren arkadaşlar da var grubumda..Heleki bir tanesi 103 kilo ile başladı şimdi 80 kilo.. 2,5 ay gibi bir sürede üstelik ve de emziriyor

allah allah çok garipmiş
ayranın olmaması enteresan mesela
ama emzirirken süt sağlaması çok güzel demek ki faydalı bir yöntem cidden.
belli bir süre aç kalmanın da bir faydası olduğunu okumuştum bir çok yerden bir çok diyet de öneriyor bunu ve kesinlike işe yarıyor.

bak bu da mide hastalıklarını engelliyormuş
reflü vs gibi
bu şekilde sıvı alımı çok faydalı ben de biliyorum.
bir arkadaşım yemekten sonra asla su içmezdi mesela.

Aidin Salih’in karaciğer temizlemesi mi bu eşim... ben de kitabını okumaya çalışıyorum şu ara... ve sabah ben çok aç ve erken kalkıyorum sabah akşam iki öğün olsa benzer mi bira acaba? Kahve yasak bana haftada bir tüketeniliyoeum sadece ...

bende ara öğün bi süre yapmadan dediğin gibi iki öğün beslenmeyi deneyeceğim bakalım değişim nasıl olacak. aynen canım bu aralar yoğun gecıyor işten sonra hem bebişler hemde lohusayla ilgilenince cok dıkkat edemıyorum olabıldıgınce aksamları hafıf kapatmaya calısıyorum:)

Yok canım benzemiyor öyle..

Bizim fıtratımıza ters durum sabah kalkarkalkmaz kahvaltı yapmak. Hani çocuklar sabah yemek istemezler ya, aileler de zorlar yesin diye, işte çocuklar doğrusunu yapıyor onları zorlamamak gerekiyor..

Sabah değilde öğle saatinde yapılan kahvaltı en doğrusu, o süreçte vücut en hızlı çalışma sürecinde, tüm yağlar ve hasta hücreleri yiyerek enerji sağlıyor vücuda..

bak bu da mide hastalıklarını engelliyormuş
reflü vs gibi
bu şekilde sıvı alımı çok faydalı ben de biliyorum.
bir arkadaşım yemekten sonra asla su içmezdi mesela.
Evet.. Mide sindirimini 2 saate tamamlıyor, o süreçte midenin kendi sıvısına ek dışardan sıvı alındığında sindirime müdahale edilmiş oluyor.. Mide özsıvısı da bozulmuş oluyor.. Oysa 2 saat sıvı alınmadığında mide kendi sıvısı ile çok rahat ve sağlıklı bir şekilde yenileni sindiriyor..

Yoğurt serbest ama balım tabi ev yoğurdu olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…