Dedim gittiiiiiHadi ozaman kasim aşkina diyelimmm yok ooo kasimda ask baskadir di galiba ahahahjaja
bitti maalesef, 1 haftaydi sadece. ama suan cok yogunum, ama mutluyum, yogunluk severim bentatil bittimi dondun mu . inceltiriz senide kuzum sen bir rutine don
yok canim neye ugrasmisim, oturup birkac yazi yazdim senin icin o kadar, her zamanEskiden iskocya merakim hic yoktu da, ben Outlander (buralarda cekilen bir dizi) faniyim o yuzden cok sevinerek gelsim buraya, (bolumde gecen bir yerin fotosunu bile cektim) yoksa Boyle guzel bir sehir oldugunu dusunmuyordum yani. Ama vize almak bile basli basina zor, sagolsun senemcim bile ugrasti sunlari bunlari yapman lazim diye stitch
Ben yemiyorumKizlar bnm canim tatli bir seyler istiyor. Siz boyle durumlarda napiyorsunuz. Diyetimi bozmak istemiyorum
hedefim 3 kiloyu aldigim gibi 2 haftada vermek bakalimTatil donusune gore verirsin canim baya bi guveniyorum ben sana
YAni en guzeli bozmamak tabi ama illa da yiycem dersen muzun üstüne bol kakao yanına ceniz aynı tatlı istegi veriyorKizlar bnm canim tatli bir seyler istiyor. Siz boyle durumlarda napiyorsunuz. Diyetimi bozmak istemiyorum
yalniz senin guncel kilona bakmaktan gozumu alamiyorum canim, masallah.Ya supersinn
Supersin canim, tebrikler!stitch nasilsin canim? bitti mi odevler? teze basladin mi? Ben gecen cuma tezimi savundum mezunum, darisi en kisa surede basina. Baslayinca gerisi gelecek canim.
Kalici ojede kesinlikle sararma olmuyor canim.Ya mesela sikilmiyomusun i renk dudaktan nasil oluyor ben her makyajda renk degisirim mesela kalici ojedede tirnaklarda okadar uzun sure kalinca tirnaklarda sararma olmuyormu mesela
Odevlerin bitmesine cok sevindim canim, en kisa zamanda basla tezine ne kadar ertelersen o kadar buyuyor guzunde baslayip yazinca dersin amaan bu muymus diyeSupersin canim, tebrikler!ne zaman iciyoruz sampanyayi? :)
evet odevler bitti sonuclari bekliyorum. arada 1 hafta tatile kactim geldim ama is cok yogun bu aralar. biraz buralari toparlayayim sonra tezime baslayacagim. insallah ben de mezun olurum en kisa zamanda
heheh guzel bir kutlamaymis anlasilan :)Odevlerin bitmesine cok sevindim canim, en kisa zamanda basla tezine ne kadar ertelersen o kadar buyuyor guzunde baslayip yazinca dersin amaan bu muymus diye
Hic sorma gecen cuma gecesi savunmadan sonra disari ciktik, biraz fazla icince ayaktan oluyordum neredeyseama iyi simdi sadece aciyor biraz
ayy gercekten yaa aslinda bulusabilsek ne guzel olur, dolapda var prosecco. Gel icelim canim
Evet canim, super olur . Hatta ortada bir ulkede de bulusabilirizheheh guzel bir kutlamaymis anlasilan :)
ben de bitireyim tezimi, geleyim kutlayalim beraber
iyim ablasi ,isler duzene girdimi nasil alistin mi?Iyi ablacım dün akşam uyuyakalmışım genebir baktım şimdi saat yedi geç olmadan yazayım dedim tuvalete kalkmıştım napim sen nasılsın ablacım?
guzel menu aclik iyidir ablasiSali menüm
Kahvaltı: 11.00
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek yedim uzun zamandır ilk defa sade omlet 1 bardak çay
Öğlen: 16.00
Ezogelin çorbası büyük bir kase 3 çatal kadar tavuklu makarna 1 küçük kasede yoğurtlu semizotu salatası
Akşam : gene yoğunluk oldu yiyemedim
Su 1.5 litre
11.000 adım
kanadali35
filtre kahve mi iciyosun akrep sen , nescafe icmiyeyim ozaman .Canım nescafe yağ yakımına engel oluyor vücutta birikim yapıyor.. Ya selülit ya nescafe.. Sen karar ver
kizim 4 kasimli ,oglus 17 nisan ozlem kiz cocuk dogumlari bile ayni cok ortak noktamiz var senleEvet bizimkide biri nisanda biri kasimdaEllssa te kasimdaymis aaa yoksa sen o yuzden mi akreppsin kiz
Kizlar bnm canim tatli bir seyler istiyor. Siz boyle durumlarda napiyorsunuz. Diyetimi bozmak istemiyorum
yogunluk iyidir . yemege vakit kalmazbitti maalesef, 1 haftaydi sadece. ama suan cok yogunum, ama mutluyum, yogunluk severim ben
Ahahahah 10 kasim kucuk 17 nisan buyuk oglum bu kadar olur yaakizim 4 kasimli ,oglus 17 nisan ozlem kiz cocuk dogumlari bile ayni cok ortak noktamiz var senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?