Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ekmek hariç menü çok güzel canım.

Iyi uykular guzelim , dikkat et kendine, depresyonda neymis, korksun senden, seviyoruz seni

Ay ablacım valla bende üşüttüm ya ateşim felan çıktı şöyle senin bildiğin direk ayağa kaldıran ilaç çay çorba var mi ya

iyim ablasi ,isler duzene girdimi nasil alistin mi?

guzel menu aclik iyidir ablasi , senden guzel bir eksi bekliyom

filtre kahve mi iciyosun akrep sen , nescafe icmiyeyim ozaman .
Ablacim bugun doktugum terleri gorseydin zaten alistim da patron cok problem daha.maasi konuşmadım ayıptır söylemesi çok şerefsiz hak yiyen birisi kabul etmezse şartlarımı direk bırakıcam

Bugünkü menü.
Kahvalti:11.30
Menemen peynir salatalık 2 tane zeytin 1 bardak çay domates
Ogle:16.30
Kürü fasulye yarim kase 4 kaşık yağsız tuzsuz çin pilavi salata 1 kase
Aksam:20.00
Acılı ekşili çorba 1 büyük kasenin 3 te 2 si kadarını içtim
2 litre su
Bugün 10.000 adım
Ekstra olarak motorum bozuldu yolda kaldım sabah 15 dakka 70 kilo motoru ite ite kan ter içinde kaldım
Sonra bugün bir manti hamuru yaptım alnımdan şip şip damladı gene o da 1 saat sürdü
Sonra sabah depo geldi 1 saat ağır ağır şeyleri indirip kaldırdım bugün bayağı aktiftim vallahi
kanadali35
Kozmogirl17
Yawrukush

Ay ablacım valla bende üşüttüm ya ateşim felan çıktı şöyle senin bildiğin direk ayağa kaldıran ilaç çay çorba var mi ya
ihlamur , , karanfil,limon dilim ,tarcin , elma cekirdegi ile beraber kaynat ic . tavuk kemikli ,havuc , kereviz sapi , dere otu , sogan ,pirsa koy kaynat kaynayinca 1 tatli kasigi sirke ekle tavuk kemiklerindeki vitaminlerini biraksin afiyet olsun

Asure az sekerliymis oyuzden sorun yok canim, afiyet olsun :)

Eksi gormek candir:)
Cok iyi yapmissin canim, hemde hamileymis, Allah kabul etsin..

kolay gelsin kaptişim benim de ütüler aldı başını gitti neyse yarın oğlum matematik dersi alırken ben de ütü yaparım
O zman sanada koly gelsin canim ben 2 gundur utu yapiyorum :)

konular karismis canim, keratini Turkiyede yaptirdim evet. Onun gunesle pek alakasi yok zaen ben kalici makyaj hakkinda konusuyorsun sandim pardon. Burda da cok pahali keratin.
Benimde kafam karismisti Deryacim, keratini ciddi ciddi dusunuyorum sen soyledikten sonra, kalici makyaj hic aklima bile gelmemisti sen yazana kadar :)

Cok guzel menu canim :)

Cok azicik da egzersiz olsa daha guzel gider kilolar, dahada sIkIlasirsin canim, menun gayet guzel:)

Merak ettim bakicam simdi sarkiya:))

Bu nasil menu canim benim, kahvalti da aksam da hep karbonhidrat, saglikli yiyecek namina hicbir sey yok

2 cocukla leslie 1 mile bile yapman gayet iyi canim , cubuk tarcinda cok iyi oluyor gercekten :)

Cikilata, recel ve oglenki karbonhidratlar icin 200 ia geliyor canim :)
Kinalar bitmiyor hakkaten, masallah ne cok ksi evlendi tanidiklarindan..

eylul 25 menum
sabah8
2 yumurtali menemen

ara filtre kahve

oglen 1

1 kase corba,1 dilim ekmek,3 dilim karpuz

aksam 5
1 tavuk but , 1 tabak salata

ara 2 bardak cay

su2.5 lt

spor 1 saat yuruyus

besive
Yawrukush
Bugun dunden daha guzel olmus canim menun :)

Guzel menu Ozlemim :)
Asurede cok guzel odul olur.

Canim bir cezvenin icine su koy, limonu sIk ,kabuklariyla at cezveye, 1 tatli kasigi bal ya da pekmez ekle, nane, karabiber, aci pul biber ekle kaynat, sonra suz ,hafif sicakligi gitsin ve ic canim.
Birde kemik suyuna hangi corba olsa ise yarar gulum, acil sifalar..

Bugun tabiri caizse canin cikmis kuzum, insallah guzelce dinlenirsin Busecim.
Yarin daha az yorucu birgun olur umarim canim..
Menun ,egzersizlerin oldukca guzel..

CARSAMBA MENUM
SABAH 9DA
1 haslanmis yumurta
Yarim domates, yarim salatalik, yarim avokado, 3-4 adet minik havuc
Koz sivri biber
50 kalorilik pita ekmegi
1 kk tulum peyniri

OGLEN 14DE
1 dilim somon baligi
Firinda kabak, patlican, brokoli

ARA 17DE
Filtre kahve
3 adet burcak biskuvi

AKSAM 18.30DA

Tavuk izgara (avuc ici buyuklugunde)
Salata

SU:
2 ltye tamamlayacagim.
SPOR: 3 saate yakin yuruyus, ev isi (utu, yemek hazirlama, ortaligi toplama)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1720DK YURUYUS10DK D
Gonulmeyvesi15DK YURUYUS
20DK YURUYUS​
LaMademoiselleMUAF10DK Y
Harpy
kanadali35
Deryaondiet10DK Y 10DK D
Yawrukush
200IA
Madamesnow
Falanfilannnn
gogo240550M SPOR?
Haeshin 10DKELIPTIK
besive
AKovser MUAF
fmad500IA SPOR?
200IA
MigiMadid
Akrrep
Selsalan10DK Y
UcyuzbesyuzSPOR?
birisii
pomegranate_
Huzurvermeyolunda

Gunaydin kizlar cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum, tarti icin son gunumuz, bugun menulere - egzersizlere cok dikkat edelim lutfen..

M Metem , aypare ackerman , Only_Eylul , tomrs , madamesnow , S selsalan , B birisii nerelerdesiniz kizlar?
Ankee nasil oldun Gamzecim dun hic ugramadin?
pomegranate_ nasil gidiyor isler gucler esim, cok ozletme kendini..
Dahlia_ Fatimem adapte olabiliyor musun diyete, kuzucugun nasil?
F Falanfilannnn Tugbacim gunun guzel gecsin bugun bize yazmayi unutma :)
Ucyuzbesyuz nasil gidiyor canim diyet?
haeshin , gogo2405 canlar gunaydin sizede..
Ellssa , @MigiMadid , stitch , kanadali35 , Kozmogirl17 , Huzurvermeyolunda , fayfeyfiy , besive , DeryaOnDiet , Harpy , Gonulmeyvesi kizlar sizlerede cok guzel bir gun gecirmenizi diliyorum.
FitFiliz Filizcanim senide opuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…