Ekmek hariç menü çok güzel canım.Burda saat 9 Ben de cocukları uyuttum bi mutfagı toparlayıp ders calısmaya oturacagım aslında yorgunluktan ölüyorum ama sadece cocuklar uyuyymca calışabiliyorum bşr saat zorlamam lazım kendimibide gece yatmadan gelirim hepinizi öpüyor menümü yazıp gidiyoruuum
Sabah 10.
Sade türk kahvesi
12
İki yumurtadan mantarlı omlet
2 ince dilim kasar
Domates salatalık havuc
2 tam ceviz ince yarım dilim cekirdekli ekmek
18
3 kasık et sote
4 kasık yogurt
2 kasık taze fasulye
35 dk 3 km kosubandında yuruus
100 sag ic 100 sol ic bacak calışma
2.5 litre suu
Yawrukush Kozmogirl17 Ellssa
sen stres yapinca daha guzel kilo veriyorsun canim :)Cuma kilo bildirim stresi işte
Iyi uykular guzelim , dikkat et kendine, depresyonda neymis, korksun senden, seviyoruz seniKızlar gün içi alıntı yapmak için girdim yoğun geçiyor biraz günüm yazamadım
Belim ağrıypr ben yatıyorum
Suratımı da sivilce bastı sinirliyim üzgünüm yorgunum deprosyondayıııııım
Beni unutmayııııın
(Yarın akşam göbek atıcam depresyonda değilim arkadaşlar benim depresyonum bir oyun havası çalana kadar bazen..)
Allah bir daha yaşatmasın canim gecmis olsun çokIyi Tugbacim,hayatimiz normale dondu cok sukur...
Ben de siziiiIyi uykular guzelim , dikkat et kendine, depresyonda neymis, korksun senden, seviyoruz seni
Amin Tugbam, senide ozledik canim, cok goremiyorum seni, iyisindir insallah, evden cikiyorum optum cok canim :)Allah bir daha yaşatmasın canim gecmis olsun çok
Ay ablacım valla bende üşüttüm ya ateşim felan çıktı şöyle senin bildiğin direk ayağa kaldıran ilaç çay çorba var mi yaSagol kuzum hep iyi olsun yavruslar.
Aksama kadar sahaneydi oysa kii
Ohhh misss kokulular
Canim oglenki kavun bozmus biraz birde nasil bi spor yaptin sen kuzun hamligin kac gundur gecmedi acaba karistirdimmi ben baskasimiydi oo
Seflige ilk adim diyorsun yani harika hayirli olsun tekrardan ozaman tatlim.
Menulerin gayet guzel canim bu hafta bu kosturmaya strese iyi bi eksi gelmesi lazim.
Aayyy o duadan bende istiyorum banada guzel bi yardimci sart tabi kkiiide is konusunda guzel kendi cirkin olsun mumkunse
Aksama kadar bende jyiyim aksamlari noluyorsa nefis falan kalmiyor
Ayyy evet ya cocuklar annemle babamada bulastirmis yatak dosek yatiyor insanciklar benimde bogazlar fena galiba ben de yakalandim.
Canim menulerinde ekmek aralari fazla geldi onlar harici cokta kotu degil gibi kuzum bide keske menulerini gunluk yazabilsen daha cok yorum yapar daha cabuk duzeltirsin kendini.
Canim demek ki 1000 kalori az geliyor daha onceki menun 1200 kaloriydi sanki yanlis hatirlamiyorsam
Ozaman bigun beraber icelim eskisi gibi.
Neguzel bikere basardiysak birdaha basaririz.
Ya harikasin bu kadar yagi yemekte bhyuk marifet
Canim liste disida olsan bizimle ol cok guzel kilolar verirsin canim.
Sizin kizlarin yaslari kacti kizlar
Kilo bildirimlerini bekliyoruz cancagzim.gercekten baya bi yogunmussun.
Cok gecmis olsun canim seni ozaman yuruyus disinda sporlardan muaf tutalim
Ayyy sigara benim hassas noktam esim basladi yine sigaraya dunya para verdi elektoronik sigara aldi 1 hafta kullandi bi arastirdim ki cok fazla zarari varmis biraktirdim normal sigara ya devam et en azinda yaslaninca olursun dedim oda basladi sigaraya
annemde cok kiziyor ya analarimiza noluyorsa
canim gidis o gidis daha gelmemissin iyisiniz dimi.
Ahhh ahhh cok guzel di ama cok uzun zaman olmus yemeyeli
Bu hafta 2 kilo gidicek sanirim .
Ev isi kadar nankor bi is yok kuzum yap yap bitmiyor.
Valla bizim yapamadigimizi seflik yaptircak sana incecik kalican.
Ayyy senin kidemi erken klakiyor ya bizimkide ole buyuk oglu uyurdu ne guzel 10 a kadar kucugum dogdugundan beri alisti en gec 7.30 da kalkiyorlar.
Harika dedigin gibi bu hafta 2 kilo gidicek sanirim.
Filiz bu yazar
Yok yok korkum yok cok sukur
Benimde krizlerim hep gece tutuyor butun gun yemiyim gece surekli yerim yani cok kotu bi huy biliyorum
Zaten diyetisyenler senin dediklerinin tam tersini skhluyor en son gittigim diyetisyen yemek oncesi muhakkak 2 bardak su ic dedi.
Harikasin bole devam.
Bi gun denicem bakalim bukadar ara verebilcekmiyim gerci menulerime bakarsan bende 2 ogun yiyorum cogu zaman
Seninkidemi kasim dogumlu benimde oglum 10 kasim dogumlu yani yaklasan bir parti var gitmesi gereken 6 7 kilo var hadi ozaman yarisalim senle
Ablacim bugun doktugum terleri gorseydin zateniyim ablasi ,isler duzene girdimi nasil alistin mi?
guzel menu aclik iyidir ablasi, senden guzel bir eksi bekliyom
filtre kahve mi iciyosun akrep sen , nescafe icmiyeyim ozaman .
ihlamur , , karanfil,limon dilim ,tarcin , elma cekirdegi ile beraber kaynat ic . tavuk kemikli ,havuc , kereviz sapi , dere otu , sogan ,pirsa koy kaynat kaynayinca 1 tatli kasigi sirke ekle tavuk kemiklerindeki vitaminlerini biraksin afiyet olsunAy ablacım valla bende üşüttüm ya ateşim felan çıktı şöyle senin bildiğin direk ayağa kaldıran ilaç çay çorba var mi ya
Asure az sekerliymis oyuzden sorun yok canim, afiyet olsun :)menüm
sabah
2 yumurta
1 dlm tbe
1 dlm beyaz peynir
ara
1 prot süt
öğle
tonbalıklı salata
yoğurt
1 dlm tbe
ara
3-5 tane az pişmiş nohut ve fasülye
akşam
1 küçük kase az şekerli aşure
5 yk etki kuru fasülye
1 kpç çorba
ara
2 kare bitter
süt
spor
50 dk tabata
Eksi gormek candir:)bugünün tek güzel haberi; sabah minik de olsa wcsiz eksi gördüm
DeryaOnDiet
allah korusun
teşekkür ederim canım..
ah canım zaten o kadar yorulmuşum ki oturunca her yerim zonkluyor
karşı komşum görmüştü ona götürdüm. eşim söyledi hamileymiş kadıncağızben nasıl farketmedim bilmiyorum.
O zman sanada koly gelsin canim ben 2 gundur utu yapiyorum :)kolay gelsin kaptişim benim de ütüler aldı başını gittineyse yarın oğlum matematik dersi alırken ben de ütü yaparım
Benimde kafam karismisti Deryacim, keratini ciddi ciddi dusunuyorum sen soyledikten sonra, kalici makyaj hic aklima bile gelmemisti sen yazana kadar :)konular karismis canim, keratini Turkiyede yaptirdim evet. Onun gunesle pek alakasi yok zaen ben kalici makyaj hakkinda konusuyorsun sandim pardon. Burda da cok pahali keratin.
Cok guzel menu canim :)Burda saat 9 Ben de cocukları uyuttum bi mutfagı toparlayıp ders calısmaya oturacagım aslında yorgunluktan ölüyorum ama sadece cocuklar uyuyymca calışabiliyorum bşr saat zorlamam lazım kendimibide gece yatmadan gelirim hepinizi öpüyor menümü yazıp gidiyoruuum
Sabah 10.
Sade türk kahvesi
12
İki yumurtadan mantarlı omlet
2 ince dilim kasar
Domates salatalık havuc
2 tam ceviz ince yarım dilim cekirdekli ekmek
18
3 kasık et sote
4 kasık yogurt
2 kasık taze fasulye
35 dk 3 km kosubandında yuruus
100 sag ic 100 sol ic bacak calışma
2.5 litre suu
Yawrukush Kozmogirl17 Ellssa
Cok azicik da egzersiz olsa daha guzel gider kilolar, dahada sIkIlasirsin canim, menun gayet guzel:)25 eylul menum
09:00_ 1 dilim ekmek, 3 yk kadar kirmizi pancar ezmesi, yesillik.
10:00_ 1 fincan sade kahve
12:30 _ 1 kase sebze corbasi, 2 dilim brokolili turta, 1 kase salata
16:00_ 1 kase sebze sebze yemegi
menu disi: 18:30 _ 100 gr kadar kirmizi et haslama, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
su:3litreye yakin
spor: yine yok
Yawrukush Kozmogirl17 Harpy
Merak ettim bakicam simdi sarkiya:))buraya tıklayın
itinayla ciğer sökülürbu nası şarkı? bu nasıl klip? bu nasıl duygu? bu nasıl sözler?
klipdeki adama nolmuş neden almamış kızı anlamadım
"göremediğin gözyaşımı, silemedim gömleğine"
Bu nasil menu canim benim, kahvalti da aksam da hep karbonhidrat, saglikli yiyecek namina hicbir sey yokKozmogirl17 canım nsılsın nasıl gidiyor
Ben bu hafta yopunluktan çok takip edemiyorum
Dikkat etmeye çalışıyorım ama eh işte
Bugünkü menüm
Sabah iki çatal batıracak kadar gözleme peynir çay
Akşam yemeğini ikindi.de yedim
Arkadaşım geldi çaya e malum kısır falan
Bir kase kısır (yeşillikli)
3 tane kalem böreği
2 dilim gelin pastası (bu tatlıda yağ sıfır)
1 mini poğaça
Orta şekerli kahve
Yanına mini.browni lokmalık olanlardan bi tane yedim
Az önc3 de açlık hissettim 2 tane yedim
Su sanırım 3 bardak falan içtim bide diuorum ki dudaklarım niye çatladı acaba
Şimdi.egzersiz yapıcam yazarım yaptıklarımı
Beni linç edebilirsiniz
Cuma günü de bi arkadaşım gelecek çaya ben neydim yemeyince de misafir de çekiniyor
2 cocukla leslie 1 mile bile yapman gayet iyi canim , cubuk tarcinda cok iyi oluyor gercekten :)Evet canim iki kizim var. Leslie 1 mile(15 dk) yapabildim sadece. Bugun amacim 2 mile yapmakti ama kizlarimin ikiside cok huysuzdu 1 ini zor yaptim.
Cubuk tarcin bnmde aklimda ama evde yok yarin markete ugrayip alirsam en azindan tatli krizlerim azalir diye dusunuyrum :)
Cikilata, recel ve oglenki karbonhidratlar icin 200 ia geliyor canim :)Ptsi sporum temizlik 30 dk ve 30 dk yürüyüş sanırım
Salı
Kahvaltı
1 sb süt yulaf muz kakao
Öğle
Çorba
erişte cevizli
Kabak yemeği
Akşam
Domatesli biber
Böğürtlen reçeli 1 tk
2-3 tb ekmek
Peynir az
Spor olarak oynadım birsürü ve gün içi de hareketliydim cezam tamamdır
Kuru yemiş de yedim kınada 1 de küçük lokum ama oynadım :/
Çarşamba
Kahvaltı aynı
Öğle
2 yk pilav
Nohutlu makarnalı anormal bir çorba
Tavuk sote (patates ve mantar da vardı mantarı yemedim)
Akşam
Patatesli kaşarlı omlet
2tb ekmek
1tk böğürtlen reçeli
Vee 1tk çikiletta ama bu kakaolu ezme gibi bir şey sabnırım da çikolata gibiydi aynı da çikolata diyim
Regl ve depresif bir haldeyim sinirliyim duygusalım
Balık olmak çok zor
Bugün de 1 saat rahat yürümüşümdür
Yarın akşam yine kına var
OYNAYA OYNAYA SINIFTA KALDI OLACAĞIM...
Yawrukush
Bugun dunden daha guzel olmus canim menun :)
Guzel menu Ozlemim :)CARSAMBA MENUM
Eki Görüntüle 2539693 Eki Görüntüle 2539694 Eki Görüntüle 2539695
Selam kizlarbugun bi asure davetindeydim o yuzden aksam yemegim bukadar csitli oldu ama asure yemedim yanima aldim eve cumaya odul yapicam
600 ip stlama butun gun cocuk pesinde kosmaca yorulmadilar da
Suyum 2 lt olmustur .
Gonulmeyvesi
Canim bir cezvenin icine su koy, limonu sIk ,kabuklariyla at cezveye, 1 tatli kasigi bal ya da pekmez ekle, nane, karabiber, aci pul biber ekle kaynat, sonra suz ,hafif sicakligi gitsin ve ic canim.Ay ablacım valla bende üşüttüm ya ateşim felan çıktı şöyle senin bildiğin direk ayağa kaldıran ilaç çay çorba var mi ya
Bugun tabiri caizse canin cikmis kuzum, insallah guzelce dinlenirsin Busecim.Bugünkü menü.
Kahvalti:11.30
Menemen peynir salatalık 2 tane zeytin 1 bardak çay domates
Ogle:16.30
Kürü fasulye yarim kase 4 kaşık yağsız tuzsuz çin pilavi salata 1 kase
Aksam:20.00
Acılı ekşili çorba 1 büyük kasenin 3 te 2 si kadarını içtim
2 litre su
Bugün 10.000 adım
Ekstra olarak motorum bozuldu yolda kaldım sabah 15 dakka 70 kilo motoru ite ite kan ter içinde kaldım
Sonra bugün bir manti hamuru yaptım alnımdan şip şip damladı gene o da 1 saat sürdü
Sonra sabah depo geldi 1 saat ağır ağır şeyleri indirip kaldırdım bugün bayağı aktiftim vallahi
kanadali35
Kozmogirl17
Yawrukush
gecmis olsun ! ihlamur ,ada cayi icBogazlaeim aciyo yaaa
Ihlamur en guzeli Ozlem de yazmis, eczaneden de bogaz pastili alabilirsin canim, tam mevsim gecisi ,en hasta eden zaman...Bogazlaeim aciyo yaaa
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 20DK YURUYUS | 10DK D | | | | ||
Gonulmeyvesi | 15DK YURUYUS | 20DK YURUYUS | |||||
LaMademoiselle | MUAF | | |||||
Harpy | | ||||||
kanadali35 | | | |||||
Deryaondiet | |||||||
Yawrukush | 200IA | ||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | | ||||||
gogo2405 | 50M SPOR? | | |||||
Haeshin | | | | | |||
besive | | | |||||
AKovser | |||||||
fmad | 500IA SPOR? | 200IA | | | |||
MigiMadid | |||||||
Akrrep | | | |||||
Selsalan | 10DK Y | | | | |||
Ucyuzbesyuz | |||||||
birisii | |||||||
pomegranate_ | |||||||
Huzurvermeyolunda | | |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?