Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ihlamur , , karanfil,limon dilim ,tarcin , elma cekirdegi ile beraber kaynat ic . tavuk kemikli ,havuc , kereviz sapi , dere otu , sogan ,pirsa koy kaynat kaynayinca 1 tatli kasigi sirke ekle tavuk kemiklerindeki vitaminlerini biraksin afiyet olsun
Çok teşekkürler ablacım malzemelerin hepsi yok ama bir kısmı ile bugün yapicam

Çok teşekkür ederim ablacım aynen dün çok yorucuydu bugün daha iyiyim şükürler olsun :)

Ağzından bal damlıyor ablacım:)

o cevizli eriste nekadardi canim oynamissin da ama iste biliyosun cokemwk verip bir gunde de bozabiliyoruz insan ilk patlamasibda.
Akşamki güzel acılı ekşili çorbayı bitirseydin keşke enerji olurdu
Çok güzel menü güzel de spor 3 saate yakın yürüyüş harika bir şey
Patates yemeği akşam yerine öğlen falan olsaydı daha güzel olurdu sanki öyle öneriyor sanırım zamanlar
Ben zaten geçen yıl karataylı 17 kg vermiştim

Olur yaparsam yakin oldugum 4 komsu var onlari cagiririm herhalde bearber yiyelim diye ama hepsini ayni anda cagiraramam o kadar sandalyem bile yok
Himm aslinda cumartesi gunu ust komsuya gidecegiz yemege ama aslinda csoyle basit vbir tatli ve belki mercimek koftesi filan gotururum diye dusunmustum, bilemedim ki asure severler mi ki

Cansın sen de başla balım hem de müthiş süt olur emziren arkadaşlar da var grubumda..Heleki bir tanesi 103 kilo ile başladı şimdi 80 kilo.. 2,5 ay gibi bir sürede üstelik ve de emziriyor

Çok güzelmiş ya, ben eşimle yapabilir miyim bilmiyorum.. Öğlen yemek saati bizim yemek saatine uygun, sabah akşamı da idare ederim bir şekilde yani umarım :) Yemeği beraber yemeyince huzursuzluk çıkarıyor da benimki, en azından birini ona uygun yapmam gerek..
Okudum biraz, yasak listesini falan gördüm, güzel hoşuma gitti ama bilemiyorum, deneyeceğim :)
Bir de yaparsam öğlen kahvaltı yapmam artık normal yemek yerim, öyle olur mu ki?

Olmaya çalışıyorum canım ama çok zorlanıyorum
Bebeğim de iyi çok şükür, alıştık sanırım bir birimize :)
Seninkiler nasıl? Aras tamamen iyileşti mi?

icinde cok az keke galiba bol yumurtayla yapiyorlar baya hafifti turta

Onu farkettim ama geç oldu

spor ekleyecegim canim insallah. Ama bugun de zor is cikisi arkadasimla bulusacagim eve gidene kadar saat cok gec olacak

Sagol kaptanim. Insallah bugun ve hergun senin icin de cook guzel gecer

Canim neden yapilmasin gayet normal tirnaklarin var.
Kolay manikur icin dyusa girmeden once bir metal torpu yardimiyla etlerini kaldir. Dusunu al sonra cikar cikmaz et kesme makaslari var ya manikur icin kullanilan onlarla butun etleri kes , bittiii.
Sonra iste sacini kurttun falan filan, sira geliyor torpuye yap torpunu sur ojeni ohh mis

Masaj bitti cnaim tatil oncesinde gittim, selulitleri cok azaltti ama incelme cok gozle gorulur birsey yok ortada.
Hava buzz gibi canim burda aslinda havuza ucretsiz gidiyorum isyerimden spor kartimla ama gitmeye korkuyorum ben cok cabuk hasta oluyorum kisin

Tamamdır şimdi tırnaklarımı kaldırayım. Et kesme makası dediğin şey şu kerpetene benzeyen katil görünüşlü alet de mi? Arkadaşımda vardı. Çok korkmuştum. Ama dur ben hiç oje sürmem sen şimdi heveslendirdin beni alayım. Hevesim geçince kenarda durur yine heveslenince evde bulunmuş olur şimdi kaldırıyorum etleri kesecek bir şeyim yok sadece görmek için Teşekkür ederim

Selam canim hamileleik takvimin gitmis bebisini aldin mi kucagina? Hersey yolunda mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…