- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
hadi bakalım inş masallah yarın cok dikkat etmeliyim yedigime ictigimeeeHu huuu nasilsiniz 4. takimin citirlari, keyifler yerinde mi, diyetler guzel gidiyor mu?
Cumaya guzel eksiler geliyor mu?
Tarti icin son 1 gunumuz kaldi, yarin menu ve sporlarimizi hafif tutmayi unutmayalim ki , cuma gunu basgul yuzumuzu guldursun.
Bu hafta, cuma gunu listemize eski amazonlardan @haeshin veHuzurvermeyolunda arkadaslarimiz dahil oluyorlar, umarim guzel kilolar verirler ve bu haftada yarismada 3. kez derece alir takimimiz...
ayyy Allahıl gercekten hersey üst üste gelmiş içine icine cıglık atası geliyor insanın ama bu zorluklar daha da güclendiriyor Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar versin her türlü işinde ben üc kücük cocukla hiç cesaret edemedim bu yıl..ayy kızlar yemin ederim tükendim bugünhala da tükenmeye devam ediyorum her nasılsa
aşure yapmaya kalktım bugün sabah spordan dönüşte tencereyi ocağa koydum arkadaş aradı. sınıftaki hava temizleyici arıza yapmış onu tamire götürmemiz gerek. tencerenin altını kapatıp düştüm yolara bu arada almam gereken yine son dakikada bilgimin olduğu bir kitap varmış onu almak için çarşıya da uğradım tabi bunların hepsi çile çünkü park sorunu tavan. eve gelişim 3 oldu 5te kızımı alacağım.. nohutla fasülyeyi tencerede kaynatayım dedim tam 2 saat tencerede kaynattım bana mısın demedi hala çakıl taşı gibi.. bu arada eşim arayıp işlerden dolayı geç kalacağını bu yüzden oğlumu da benim almam gerektiğini söyledikızımı alıp eve gelmem zaten 6 çünkü 1 saat parkta oynuyor. onu alıp yalvar yakar eve getirdim. bu arada en sonunda pişmiş olan nohut bulgurları ve diğer malzemeleri tenceredeki buğdayların üstüne boca edip kaynattım hemen kaselere doldurdum. bu arada arkadaşım kağıt kaplar vermişti onlardan bir tanesine doldururken yamulup elime döküldü tepsiye 2 tane aşure koyup apartmanda bana selam veren tek insan olan apartman görevlisine götürmek üzere asansöre binmek üzere dışarı çıktım ki her yer insan kaynıyor bütün apartman gezmeye çıkmış resmen tüm apartman aşure yaptığımı öğrendi. görevlide evde yok mu? aşureleri arabaya bindirip oğlumu almaya gittim.. neyse ki çok dökülmemiş tepsiye dökülmüş biraz. daha bir sürü aksilik oldu kafayı yiyecektim.. sonra dayanamayıp küçük bir kase de aşure yedim 4 ltlik tencerede sadece 1 sb şeker var 1 çb kadar da pekmez koydum.
hee bu arada eşim sonra msj atmış bana alacakmış oğlumu okula gidince eşimle karşılaşmadım mıresmen kafayı yemelik bir gündü..
hadi bakalım inş masallah yarın cok dikkat etmeliyim yedigime ictigimeee
ayyy Allahıl gercekten hersey üst üste gelmiş içine icine cıglık atası geliyor insanın ama bu zorluklar daha da güclendiriyor Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar versin her türlü işinde ben üc kücük cocukla hiç cesaret edemedim bu yıl..
canim benim cok zor bir gun gecirmissin gercekten. Asure yedikce veya adini duydukca aklina gelir artikayy kızlar yemin ederim tükendim bugünhala da tükenmeye devam ediyorum her nasılsa
aşure yapmaya kalktım bugün sabah spordan dönüşte tencereyi ocağa koydum arkadaş aradı. sınıftaki hava temizleyici arıza yapmış onu tamire götürmemiz gerek. tencerenin altını kapatıp düştüm yolara bu arada almam gereken yine son dakikada bilgimin olduğu bir kitap varmış onu almak için çarşıya da uğradım tabi bunların hepsi çile çünkü park sorunu tavan. eve gelişim 3 oldu 5te kızımı alacağım.. nohutla fasülyeyi tencerede kaynatayım dedim tam 2 saat tencerede kaynattım bana mısın demedi hala çakıl taşı gibi.. bu arada eşim arayıp işlerden dolayı geç kalacağını bu yüzden oğlumu da benim almam gerektiğini söyledikızımı alıp eve gelmem zaten 6 çünkü 1 saat parkta oynuyor. onu alıp yalvar yakar eve getirdim. bu arada en sonunda pişmiş olan nohut bulgurları ve diğer malzemeleri tenceredeki buğdayların üstüne boca edip kaynattım hemen kaselere doldurdum. bu arada arkadaşım kağıt kaplar vermişti onlardan bir tanesine doldururken yamulup elime döküldü tepsiye 2 tane aşure koyup apartmanda bana selam veren tek insan olan apartman görevlisine götürmek üzere asansöre binmek üzere dışarı çıktım ki her yer insan kaynıyor bütün apartman gezmeye çıkmış resmen tüm apartman aşure yaptığımı öğrendi. görevlide evde yok mu? aşureleri arabaya bindirip oğlumu almaya gittim.. neyse ki çok dökülmemiş tepsiye dökülmüş biraz. daha bir sürü aksilik oldu kafayı yiyecektim.. sonra dayanamayıp küçük bir kase de aşure yedim 4 ltlik tencerede sadece 1 sb şeker var 1 çb kadar da pekmez koydum.
hee bu arada eşim sonra msj atmış bana alacakmış oğlumu okula gidince eşimle karşılaşmadım mıresmen kafayı yemelik bir gündü..
canim benim cok zor bir gun gecirmissin gercekten. Asure yedikce veya adini duydukca aklina gelir artik
ellerine saglik canim. Gecenlerde ben de dusundum hic yapmadim hayatimda ve bu sene Turkiyedeyken denk geldim komsu verdi yedim ve cook lezzetliydi himmm
menünü beğendim canım. akşam biraz da salata yeseydin keşke..25 eylul menum
09:00_ 1 dilim ekmek, 3 yk kadar kirmizi pancar ezmesi, yesillik.
10:00_ 1 fincan sade kahve
12:30 _ 1 kase sebze corbasi, 2 dilim brokolili turta, 1 kase salata
16:00_ 1 kase sebze sebze yemegi
menu disi: 18:30 _ 100 gr kadar kirmizi et haslama, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
su:3litreye yakin
spor: yine yok
Yawrukush Kozmogirl17 Harpy
kolay gelsin canimKizlar 1 makina camasrim var katlanip utulenecek, birde yemek pisirecegim, yine buralardayim, gorusmek uzere...
Evet canim iki kizim var. Leslie 1 mile(15 dk) yapabildim sadece. Bugun amacim 2 mile yapmakti ama kizlarimin ikiside cok huysuzdu 1 ini zor yaptim.Ben keratini Turkiyede yaptirdin sandim canim, burada hic bakmamistim, bir arastirayim, ama dunya paradir burada...
1 bardak sute ,tarcik ekleyip iciyorum, ya da 1 hurma yiyorum ya da 1-2 kare bitter cikolata ile istegimi bastiriyorum, bir diger secenek de 1 adet meyve canim..Bu sekilde kendine saglikli bir duzen kurabilirsin :)
Kuru meyveler tatli istegi icin guzel bir opsiyon canim ama fazlaya kacmadan ye, birkac kuru kayisi, birkac tanede kuru uzum yeterde artar.Kuru meyveler agirliklarinca miktar sekere esitler, fazla kacirmamak en guzeli :)
Guzel menu canim:)
2 cocugun mu vardi?
Sporunuda yaparsan yaz olur mu?
sen de misafir gibi davran cekin ve yemeKozmogirl17 canım nsılsın nasıl gidiyor
Ben bu hafta yopunluktan çok takip edemiyorum
Dikkat etmeye çalışıyorım ama eh işte
Bugünkü menüm
Sabah iki çatal batıracak kadar gözleme peynir çay
Akşam yemeğini ikindi.de yedim
Arkadaşım geldi çaya e malum kısır falan
Bir kase kısır (yeşillikli)
3 tane kalem böreği
2 dilim gelin pastası (bu tatlıda yağ sıfır)
1 mini poğaça
Orta şekerli kahve
Yanına mini.browni lokmalık olanlardan bi tane yedim
Az önc3 de açlık hissettim 2 tane yedim
Su sanırım 3 bardak falan içtim bide diuorum ki dudaklarım niye çatladı acaba
Şimdi.egzersiz yapıcam yazarım yaptıklarımı
Beni linç edebilirsiniz
Cuma günü de bi arkadaşım gelecek çaya ben neydim yemeyince de misafir de çekiniyor
sen de misafir gibi davran cekin ve yeme,
Allah kabul etsin asureni .aslında çok zor bişey değil.. 7 malzeme gerekiyor isterse çok çok sade bişey bile yapabilirsin.. ve bence çok şekerli yapılmazsa öğün yerine bile tüketilebilir diye düşünüyorum. tabi kaptişim bilir gene. denemek istersen tarif verebilirim 4 ltlik bir tencereye yaptım çok fazla çıkmıyor. verebileceğin insanlar varsa etrafta onlara da dağıtırsın.
canım insan bşr yerden fire vermeye baslayınca sonra o gun icin arkası gelşyor bence sirkelen bir kendine gel virabismillah de ve tekrardan baslıyormus gibi basla misafire de kendine de ortak bşrdryler hazırla mesela guzel bir salata olabilir incir uyutmasıngibi sütlü sekersiz bir tatlı olabilir ekstra yine yap ona brseyler ama sen yeme ben öyle yapıyorımKozmogirl17 canım nsılsın nasıl gidiyor
Bugünkü menüm
3 tane kalem böreği
1 mini poğaça
Orta şekerli kahve
Beni linç edebilirsiniz
Cuma günü de bi arkadaşım gelecek çaya ben neydim yemeyince de misafir de çekiniyor
Mandalina ve portakal çoksa şeker oranı fazla olabilir canım23 eylul menum- dunku menu
09:00_ yumurta ve siyah undan yapilmis 1 dilim ekemk
12:00_ soslu tofu, yarim kadar haslanmis patates, 1 tabak salata
15:00_ 1200 mkl mandalina ve portakaldan yapilmis shake
17:00_ 1 kucuk kase bugdayli salata
Buraya kadar 1000 kaloruilik diyet ama eve gidince aciktim ve sunlari da yedim:
3 kofte, 1 kase yogurt, 2 salatalik, yarim dilim ekmekten yaopilmis tost
su: 3 litreyi gecti
spor: 20 dakika yerde hareketler ( 100 mekik, 200 bacak hareketleri, kopru, 100 sirt mekigi, 50 yarim sinav..)
Canım nasıl oldun senKızlar 21.09.2019 CUMARTESİ MENÜ
09:00 1adet krep 2 yemek kaşığı ama çok tepeleme değil un süt yumurtadan yaptım labne peynirle yedim
sonra ev temizliği ondan sonra macera parkına geldik
eve 17:00 döndük bu arada 2 lahmacun ayranla yedim
sonra yonca evcimik konseri vardı orada da bi mojito içtik, yarısı buz suydu zaten... çok da pahalılaşmış her şey
22.09.2019 PAZAR MENÜ
11:00 2 dilim tbe ufak sucuklu yumurta
15:00 mangal vardı 2 kanat yarım dilim et falan yedim, sonra sucuk yaptılar ondan yedim de o esnadan beri sanırım üşüttüğüm için midem bulandı ve sürekli çıkardım
sonra çok açlık hissettiğim için eve gittim 8 gibi aşure yedim bir kase ama o da çok durmadı midemde, sanırım konser ve piknikte üşüttüm.
23.09.2019 PAZARTESİ menüyü yazamıyorum ne yediysem midemde durmadı o nedenle çok anlatmaya gerek yok bişey de yiyemedim zaten. İshal çok fena, neyse ilkin ishali kesmek istemedim mikrobik bir şeyse kurtulmak adına
bugün daha iyiyim en azından sabah yediğim tost bünyemde
SU içebildiğim kadar içmeye çalıştım ama insan hasta olunca su bile içemiyormuş
şimdi başladım daha da içmeye
biraz halsizim
SPOR cumartesi harici pek bir şey yok
@Yawrukush
@Kozmogirl17
@Huzurvermeyolunda canım eşim bende durumlar biraz kötüydü bi kaç gündür, umarım sen iyisindir?
Çok güzel:) karnabahar çok severimDunku menü
Sabah
Yumurta 1 dilim ekmek 2 3 zeytin salatalik domates cay
Aksam
Firinda karnabahar yagsiz gibiydi
Bugun
Sabah
2 dilim ekmek yumurtalı menemen salatalik peynir
Aksam
Henüzyemedim ama yemek yeni yapamafim dunku karnibahari yogurtlayip yemeyi dusunuyorum
2 tane bitki cayi ictim gun icinde
Ve sutlu yesil cay yapicam yatmadan
Bugun 2 saat yurudum disarda ordan oraya dunde bu kadar falan yurudum
Harikasın kuzumdünkü menümü yazmayı unutmuşumöncelikle onu yazayım
sabah
2 yumurta
1 yk tahin pekmez
1 dlm tbe
2 küçük dlm beyaz peynir
öğle
tonbalı salata
yoğurt
1 dlm tbe
ara
yğurt (görmemişin ev yapımı yoğurdu olmuş)
20 zeytinelim kaydı
akşam
kıymalı sebze yemeği
salata
3 yk bulgur p
yoğurt
ara
tarçınlı sıcak süt
spor
50 dk pilates
Süpersinüst üste 6 msjdan sonra bir de menümü yazayım
kesin dizi var bu akşam.. hangi dizi var acaba
sabah
2 yumurta
beyaz peynir 2 küçük dlm kadar
7 zeytin
1 dm tbe
ara şekersiz t kahve
öğlen
kıymalı sebze yemeği 5 yk
3 yk bulgur
yoğurt
ara
yoğurt
10 badem
akşam
1 kpç çorba
2 sk etki kuru fasülye
ara
tarçınlı süt
spor
50 dk taebo
DeryaOnDiet
Hoşgeldin4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : birisii
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanimi
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 88
Hedef kilonuz : 75
Kilo alma hikayeniz : düzensiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bel fıtığımdan
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
Güzel canımMenüm
Sabah 1 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
2 dilim ekmek
Ara 1 Türk kahvesi
Öglen
tavuklu salata
Ali nazik
1 dilim ekmek
Aksam
3 kasik kiymali sebze yemegi
1 kasik yogurt
Ara 1 bardak süt
Su 3 litre
Spor 10 bin adim
Canım ben deSlm canm nasılsın v al la canm ayniyim ama motivasyon sıfır kendimi veremiyorum sürekli yem ek istiyorum stresliyim galiba yada başka şey
GüzellKızlar geçmişi okuyamadım anca vakit buldum menümü yazıp kızları yatırmaya gideceğim sonra onlar uyuyunca sizi okuyacağım umarım herkes iyidir. Annemler haftanın bir iki günü çocuklara bakmaya geliyor bugün öğlen gittiler o yüzden bugün vakit bulamadım takıma girmeye. Yarın evdeyim şükür.
Menüm
500 gr dana işkembe haşlanmış
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
7 ceviz
50 gr tulum peyniri
1 salatalık
Bugün sebze çok az kaldı ama gitmedi yiyemedim evde limon da yokmuş smoti de yapamadım.
Spor eliptik yaptım 40 dk dan biraz fazla.
Çok yoruldum bugün nöbetçiydim.
Görüşürüz kızlar eşlerim sizler de iyisinizdir umarım. Fırsat yaratınca geleceğim
Aşure sadece 2 kaşıksa güzel diyorumIlk gun menum
Sabah 7.30
1 bardak sut
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Ara
1 armut
1 avuc cig badem ceviz antep fistigi
Oglen 13:00
1 kase yavuklu sehriye corbasi
1 tane kabak dolmasi
Ara
1 elma
Aksam 18.00
Patlican biber sogan kozleme salatasi
Ara
2 bardak cay
2 kasik asure
biraz fazla kacirmis olabilirim o yuzden elestirilere acigim. Ama normalde bu yediklerimin 3-4 katini rahat yerdim :))
ımmm kek diyet24 eylul menum
08:00 - 1 peynirli tost (menumde yoktu ama kizim sabah tost istedi, ona yapinca kendim de yedim)
10:00_ 4 yk yulaf, 4 yk yogurt, 2 yk kadar recel
12:00_ sebze yemegi, salata, brokoli haslamasi, 1 dilim limonlu kek sekersiz diyet.
16:00- haslanmis bugday, sebze yemegi (toplamda hepsi 6 yk kadar)
19:00- 1 tabak salata, 4 yk yogurt, 1 dilim ekmek (bu da menu disi)
su: 3lt
spor: yok
Magnum muSali menum
Sabah 08.30
1 kk eezine peyniri
1 yumurta
2 dilim ekmek
Ara yok
Oglen yok
Ara 15.30
Sekersiz turk kahvesi
1 tane sade maden suyu
Aksam 19.00
Yarim dilim somon baligi
2 kasiik pilav
Coban salata
Su 2lt
Spor 500 ip
Gece
Magnum
Tabloda dunku menumde yoktu ozgecim cezami yazmayi unutma dunede.
Afiyet olsun güzellik süpersin
Süpersin semizotu harikaSali menüm
Kahvaltı: 11.00
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek yedim uzun zamandır ilk defa sade omlet 1 bardak çay
Öğlen: 16.00
Ezogelin çorbası büyük bir kase 3 çatal kadar tavuklu makarna 1 küçük kasede yoğurtlu semizotu salatası
Akşam : gene yoğunluk oldu yiyemedim
Su 1.5 litre
11.000 adım
kanadali35
SüpperSAbah ac karnina ilik limonlu su
11 de
Domates slatslik iki haslabmis yumurta 7 zeytin 1 bardak tarcibli süt 2 tam ceviz 1 kuru kayisi
Aksam 17.0
1 kepce merc corba
2 kasik caci
1 kepce sulu köfte az patstesli
3 kasik bulgurbpilavi
Bol salata
300 ip atlama
2.5 litte su
Harikasın akrebiiim24. Eylül Salı menüm
Sabah 11:00
Sade kahve
Öğle 12:30
Çökelekli tereyağlı 2 yumurta
Domates salatalık közlenmiş biber
Yeşil zeytin
Akşam 18:00
Taze fasulye
Nohutlu bulgur pilavı
Domates soğan biber kelek
1 kase ev yoğurdu
Spor
50 dk yürüyüş
Su
2 litre
@madamesnow
Kek hariç güzel :)14 eylül salı
09.00
ıkı dılım tb ekmek arası peynır dometeslı tost yanında 4 zeytın
10.30
nescafe sekersız sütsüz
12.30
ezogelın corba
tavuk dürüm
14.00
turk kahvesi + 1dılım kek (cok ısrar ettı arkadasım benım ıcın iş yerıne getırmıstı kıramadım)
19.30
et corba
taze fasulye
21.30
yeşil cay
2ltye yakın su spor ıkızlere ve kendı ogluşuma bakmaktan pek vaktım olmadı
Güzell24.09.2019 SALI MENÜ
09:00 peynirli tost
10:00 sade kahve
15:00 bir buçuk haşlanmış patates
19:30 4 köfte, şu tırnak pidelerden çeyrek tırnak pide ayran
zaten 10da uyudum, kaç günlerin uykusuzluğuyla
SU: 2 litre
SPOR: yok
Huzurvermeyolunda
Yawrukush
Kozmogirl17
SüpersinVakit bulmusken bugunun menusunu paylasayim
Sabah 7:30
Zamanim olmadigi icin kahvalti yapamadim
1 kase sutlu misir gevregi yedim
Ara
1 elma
2 tane badem
2 tane ceviz
Oglen
2 dilim ekmek
Domates
Salatalik
Peynir
Ara
3-5 kurukayisi uzum
Aksam
1 tabak etli patates sulusu
1 kase salata
Suyu yatana kadar 2.5 litreye tamamlarim.
Sporu cocuklar uyuyunca yapacagim
Ay bugün benim de 1 hurmam vardı yazmayı unuttum..SALI MENUM
SABAH
3 dilim kizarmis hellim peyniri (yagsiz tavada)
6 yesil zeytin
3 dilim sucuk
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN
et yahni kucuk yemek tabagiya
2 yemek kasigi pirinc pilavi
ARA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
Yarim dilim somon baligi
1 servis kasigi karides(cok az tereyag, paprika, limon ve sumakla cevirdim)
Firinda kabak, patlican, karnabahar sebzeleri
SU: 2lt
SPOR: Bolca yuruyus ve 1 saat havuzda cocuklarla yuzme.
bitterler hariç güzel :)menüm
sabah
2 yumurta
1 dlm tbe
1 dlm beyaz peynir
ara
1 prot süt
öğle
tonbalıklı salata
yoğurt
1 dlm tbe
ara
3-5 tane az pişmiş nohut ve fasülye
akşam
1 küçük kase az şekerli aşure
5 yk etki kuru fasülye
1 kpç çorba
ara
2 kare bitter
süt
spor
50 dk tabata
SüpersinBurda saat 9 Ben de cocukları uyuttum bi mutfagı toparlayıp ders calısmaya oturacagım aslında yorgunluktan ölüyorum ama sadece cocuklar uyuyymca calışabiliyorum bşr saat zorlamam lazım kendimibide gece yatmadan gelirim hepinizi öpüyor menümü yazıp gidiyoruuum
Sabah 10.
Sade türk kahvesi
12
İki yumurtadan mantarlı omlet
2 ince dilim kasar
Domates salatalık havuc
2 tam ceviz ince yarım dilim cekirdekli ekmek
18
3 kasık et sote
4 kasık yogurt
2 kasık taze fasulye
35 dk 3 km kosubandında yuruus
100 sag ic 100 sol ic bacak calışma
2.5 litre suu
Yawrukush Kozmogirl17 Ellssa
Brokolili turta mı25 eylul menum
09:00_ 1 dilim ekmek, 3 yk kadar kirmizi pancar ezmesi, yesillik.
10:00_ 1 fincan sade kahve
12:30 _ 1 kase sebze corbasi, 2 dilim brokolili turta, 1 kase salata
16:00_ 1 kase sebze sebze yemegi
menu disi: 18:30 _ 100 gr kadar kirmizi et haslama, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
su:3litreye yakin
spor: yine yok
Canım gelin pStasında yağ yok ama şeker un var...Kozmogirl17 canım nsılsın nasıl gidiyor
Bugünkü menüm
3 tane kalem böreği
1 mini poğaça
Orta şekerli kahve
Beni linç edebilirsiniz
Cuma kilo bildirim stresi iştecanim Abdnin saglik hizmetleri biraz degisik, gercekten tam olarak nasil adlandirabilecegimi bilmiyorum.
Ama cok sukur kuzum iyiye gidiyor, eksik olma...
Huzurcum geldigin gunden beri sana kanim cok kaynadi, belki mesajlarimda hissetmissindir.3 cocugunun oldugunu biliyorum, 2 cocukla hayat cok zor, seni tahmin bile edemiyorum.Yer yer bunu da dile getirdim eski mesajlarda.Durum su ki, ben gecmistede bu takimin kaptanligini yaptim, cok buyuk bir istatistiki sonuc olarak, uyeler cok aktif olmadiklarinda, takima az ugradiklarinda, sohbetlere katilmadiklarinda bir sure sonra bildirim yapmiyorlar.Bildirimleri unutuyorlar, menulerini hic yazmiyorlar ve malesef uyeleri bir daha bulamiyoruz.Cok buyuk cogunlukla , birkac istisnai uyemiz haric bu durumu hep yasadik.Durum boyle olunca uye bilidirimi olmayinca takimin yuzdesi dusuyor, bazen ortalamamiz dusuk geliyor ceza aliyoruz, uyeleri istemeye istemeye diskalifiye etmek zorunda kaliyoruz vs vs..Bunun onune gecebilmek icin uyelerin bir mazeretleri yoksa, olabildikleri kadar aktif olmalarini ve her gun menu bildirimlerini duzenli yapmalarini, cuma kilo bildirimlerinide asla aksatmamalarini saglamaya calisiyoruz.Eger kendine guveniyorsan, takimi yuz ustu birakmayacagim diye soz veriyorsan, hergun menulerini yazacagini ,cuma kilo bildirimini aksatmayacagini soyluyorsan, kisacasi bize soz veriyorsan bu konuda , cuma gunu listemize dahil edebiliriz seni canim...Liste durumunun seni demoralize etmesini istemem.
Senden bu mesaja cevap bekliyorum. :)
Hayirdir neyin varEllssa cim??
Canim 2 cocuk yeterde artar, Allah olmayanlara nasip etsin..
Sen motivasyonunu bozma zamam zaman hepimiz diyette zorlaniyoruz, sadece sana ozel bir durum degil bu canim..
Canim kek icin 10 dakika yuruyus cezasi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?