- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Diyet iyi gidiyorda cocuklarin ikiside hastalandi. Gece sifir uyku. Biri sustu digeri agladi. Kabus gibi bir geceydi. Bu yorgunlukla okula gidecegim simdi. Kahvaltida yapamadim. Yanima atistirmalik bir seyler alirim artikGunaydin kizlar cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum, tarti icin son gunumuz, bugun menulere - egzersizlere cok dikkat edelim lutfen..
@Metem , @Vexena , @Only_Eylul , @tomrs , @madamesnow , S selsalan , @birisii nerelerdesiniz kizlar?
@LaMademoiselle nasil oldun Gamzecim dun hic ugramadin?
@pomegranate_ nasil gidiyor isler gucler esim, cok ozletme kendini..
@AKovser Fatimem adapte olabiliyor musun diyete, kuzucugun nasil?
@Falanfilannnn Tugbacim gunun guzel gecsin bugun bize yazmayi unutma :)
Ucyuzbesyuz nasil gidiyor canim diyet?
haeshin , @gogo2405 canlar gunaydin sizede..
Ellssa , @MigiMadid , @stitch , @kanadali35 , Kozmogirl17 , Huzurvermeyolunda , @fmad , @besive , @DeryaOnDiet , @Harpy ,@Gonulmeyvesi kizlar sizlerede cok guzel bir gun gecirmenizi diliyorum.
@Derya_the_queen Filizcanim senide opuyorum..
1 öğün yapıyorum ben. Acıkmıyorum.canım ya boyle ıkı ogun yaparken acıkmıyormusun ben ara ogunler yapmama ragmen bazen dayanamıyorum aclıga ben mı cok yıyorum acaba
Canım insülinini ani fırlatan besinlerden uzak durursan acıkmazsın asla. Yani şeker unlu gıdalar meyveler. Karatay beslenmesi en ünlüsü mesela bu tarz diyetlerin. Çok güzel kilo verirsin. Hem üç beben varmış sanırım daha az vaktini alır Karatay diğer diyetlere göre. Günde fırsat bulursan 40 dk yürümen yeter de artar bile. Vakitsizlikten spor yapamasan bile mutlaka kilo verirsin.canım heralde soruyu bana sormak istemiştin valla normalde ben de dayanamıyorum cunki surekli bşrsey yeme halinde oluyorsun ara öğün vs yapınca böyle iki öğün oldugunda surekli kafanda yemek olmuyor dolayısıyla aradaki uzun zaman dilimlerinde sanki orucluymussun gibi dusun demişti sevgiliEllssa ben de oyle yaptım özellikle aksam 5te yedikten snra cok zor oluur diye düşünmüştüm ama cok kolay alıstım ben de onun dedigi gibi
günaydınnnm canım
tostlarrr dürümler derken aksama guzel olmuş ama heralde hem bebeklere hem kohusayla ilgilenşrkem yemege cok dikkat edemedin canım
evet ya orası da var dogru insan meyveylw dengeliyor biraz kendini
amanınnnnn
vallaa harika berdiyor ben de onun yaptıgı listeleri yapmaya calısıpyorhm degişik bir sistemi var
Kozmo kaptanım benim 6,5 yaşında birinci sınıfa başlayan ikiz kızlarım var. Tabiri arkadaştan çalıyorum tam patlamış mısır ikisi de. Akını anlatıyor ya Özge genelde bizim dertler örtüşür akının iki tane ve dişi olan halini düşünSagol kuzum hep iyi olsun yavruslar.
Aksama kadar sahaneydi oysa kii
Ohhh misss kokulular
Canim oglenki kavun bozmus biraz birde nasil bi spor yaptin sen kuzun hamligin kac gundur gecmedi acaba karistirdimmi ben baskasimiydi oo
Seflige ilk adim diyorsun yani harika hayirli olsun tekrardan ozaman tatlim.
Menulerin gayet guzel canim bu hafta bu kosturmaya strese iyi bi eksi gelmesi lazim.
Aayyy o duadan bende istiyorum banada guzel bi yardimci sart tabi kkiiide is konusunda guzel kendi cirkin olsun mumkunse
Aksama kadar bende jyiyim aksamlari noluyorsa nefis falan kalmiyor
Ayyy evet ya cocuklar annemle babamada bulastirmis yatak dosek yatiyor insanciklar benimde bogazlar fena galiba ben de yakalandim.
Canim menulerinde ekmek aralari fazla geldi onlar harici cokta kotu degil gibi kuzum bide keske menulerini gunluk yazabilsen daha cok yorum yapar daha cabuk duzeltirsin kendini.
Canim demek ki 1000 kalori az geliyor daha onceki menun 1200 kaloriydi sanki yanlis hatirlamiyorsam
Ozaman bigun beraber icelim eskisi gibi.
Neguzel bikere basardiysak birdaha basaririz.
Ya harikasin bu kadar yagi yemekte bhyuk marifet
Canim liste disida olsan bizimle ol cok guzel kilolar verirsin canim.
Sizin kizlarin yaslari kacti kizlar
Kilo bildirimlerini bekliyoruz cancagzim.gercekten baya bi yogunmussun.
Cok gecmis olsun canim seni ozaman yuruyus disinda sporlardan muaf tutalim
Ayyy sigara benim hassas noktam esim basladi yine sigaraya dunya para verdi elektoronik sigara aldi 1 hafta kullandi bi arastirdim ki cok fazla zarari varmis biraktirdim normal sigara ya devam et en azinda yaslaninca olursun dedim oda basladi sigaraya
annemde cok kiziyor ya analarimiza noluyorsa
canim gidis o gidis daha gelmemissin iyisiniz dimi.
Ahhh ahhh cok guzel di ama cok uzun zaman olmus yemeyeli
Bu hafta 2 kilo gidicek sanirim .
Ev isi kadar nankor bi is yok kuzum yap yap bitmiyor.
Valla bizim yapamadigimizi seflik yaptircak sana incecik kalican.
Ayyy senin kidemi erken klakiyor ya bizimkide ole buyuk oglu uyurdu ne guzel 10 a kadar kucugum dogdugundan beri alisti en gec 7.30 da kalkiyorlar.
Harika dedigin gibi bu hafta 2 kilo gidicek sanirim.
Filiz bu yazar
Yok yok korkum yok cok sukur
Benimde krizlerim hep gece tutuyor butun gun yemiyim gece surekli yerim yani cok kotu bi huy biliyorum
Zaten diyetisyenler senin dediklerinin tam tersini skhluyor en son gittigim diyetisyen yemek oncesi muhakkak 2 bardak su ic dedi.
Harikasin bole devam.
Bi gun denicem bakalim bukadar ara verebilcekmiyim gerci menulerime bakarsan bende 2 ogun yiyorum cogu zaman
Seninkidemi kasim dogumlu benimde oglum 10 kasim dogumlu yani yaklasan bir parti var gitmesi gereken 6 7 kilo var hadi ozaman yarisalim senle
Aha ben yanlış kişiye Karatay anlatmışımSAat 10 da bi sade turk kahvesi ictim sonr da 40 dk kosu bandında 3 km yuruyus yaptım simdi kahvaltı zamanı yavas yavas acıktıgımı hissediyorum :)Ellssa
Ya ben o kalıcı ojeye cesaret edemedim bi türlü çok beceriksizim ben manikür bile yapamam. Manikürünü kendin mi yapıyorsun. Bi de bu tırnaklara yapılır mı bi akıl verir misin banaCanim rahat oluyor ya. Bir de kalici ojem varama onu 2 ay once lambasini aldim artik kendim yapiyorum :) esim dedi onu bari kendin yap diye iyi dedim alip yapayim hiic de zor degilmis hem o kadar ucuza geliyor ki lambasini alinca ve 3 hafta cok rahat geziyorum o ojelerle, onu da tavsiye ederim
Eskiden duzlestirmeye, makyaja, normal ojeye filan vakit ayiriyordum sonra dedim ki aman madem var boyle kolaylik neden kullanmayayim. Bazen esime hic soylemiyorum yaptirdiktan sonra goruyor, ama hepsini de begendi simdiye kadar sadece botoksa karsi.
Tarçınlı yoğurt ye canım şıp diye keserKizlar bnm canim tatli bir seyler istiyor. Siz boyle durumlarda napiyorsunuz. Diyetimi bozmak istemiyorum
Canımmm gerçekten çok zor bir gün olmuş. Bazen öyle oluyor harpy ya. Herşey üstüste geliyor. Bu haftaki bütün stresini bir günde yaşadın farzet en güzeli de ne biliyor musun o zor gün bitti.ayy kızlar yemin ederim tükendim bugünhala da tükenmeye devam ediyorum her nasılsa
aşure yapmaya kalktım bugün sabah spordan dönüşte tencereyi ocağa koydum arkadaş aradı. sınıftaki hava temizleyici arıza yapmış onu tamire götürmemiz gerek. tencerenin altını kapatıp düştüm yolara bu arada almam gereken yine son dakikada bilgimin olduğu bir kitap varmış onu almak için çarşıya da uğradım tabi bunların hepsi çile çünkü park sorunu tavan. eve gelişim 3 oldu 5te kızımı alacağım.. nohutla fasülyeyi tencerede kaynatayım dedim tam 2 saat tencerede kaynattım bana mısın demedi hala çakıl taşı gibi.. bu arada eşim arayıp işlerden dolayı geç kalacağını bu yüzden oğlumu da benim almam gerektiğini söyledikızımı alıp eve gelmem zaten 6 çünkü 1 saat parkta oynuyor. onu alıp yalvar yakar eve getirdim. bu arada en sonunda pişmiş olan nohut bulgurları ve diğer malzemeleri tenceredeki buğdayların üstüne boca edip kaynattım hemen kaselere doldurdum. bu arada arkadaşım kağıt kaplar vermişti onlardan bir tanesine doldururken yamulup elime döküldü tepsiye 2 tane aşure koyup apartmanda bana selam veren tek insan olan apartman görevlisine götürmek üzere asansöre binmek üzere dışarı çıktım ki her yer insan kaynıyor bütün apartman gezmeye çıkmış resmen tüm apartman aşure yaptığımı öğrendi. görevlide evde yok mu? aşureleri arabaya bindirip oğlumu almaya gittim.. neyse ki çok dökülmemiş tepsiye dökülmüş biraz. daha bir sürü aksilik oldu kafayı yiyecektim.. sonra dayanamayıp küçük bir kase de aşure yedim 4 ltlik tencerede sadece 1 sb şeker var 1 çb kadar da pekmez koydum.
hee bu arada eşim sonra msj atmış bana alacakmış oğlumu okula gidince eşimle karşılaşmadım mıresmen kafayı yemelik bir gündü..
Ben bu adama bayılıyorum Harpy. Çok esaslı. Teşekkürler paylaşımın için.buraya tıklayın
itinayla ciğer sökülürbu nası şarkı? bu nasıl klip? bu nasıl duygu? bu nasıl sözler?
klipdeki adama nolmuş neden almamış kızı anlamadım
"göremediğin gözyaşımı, silemedim gömleğine"
yalniz senin guncel kilona bakmaktan gozumu alamiyorum canim, masallah.
AYYY Dun bende asure davetine katildim ama yemedim yanima aldim yarin cuma odulu olarak yicemKizlar dolapta asure tatli olmasina ragmen yemedim. 3-5 kuru kayisi ile kuru uzum yedim. Baska yemekleri falan oyle aramiyorum ama tatliyi canim fena istiyor
Sabahtan cok az yemissin ama aksama iyi ogunun genel olarak guzel amaVakit bulmusken bugunun menusunu paylasayim
Sabah 7:30
Zamanim olmadigi icin kahvalti yapamadim
1 kase sutlu misir gevregi yedim
Ara
1 elma
2 tane badem
2 tane ceviz
Oglen
2 dilim ekmek
Domates
Salatalik
Peynir
Ara
3-5 kurukayisi uzum
Aksam
1 tabak etli patates sulusu
1 kase salata
Suyu yatana kadar 2.5 litreye tamamlarim.
Sporu cocuklar uyuyunca yapacagim
Canim sen cok pilav makarna yemezdin sasirdim yiyodunda benn mi fark etmiyodum acabaSALI MENUM
SABAH
3 dilim kizarmis hellim peyniri (yagsiz tavada)
6 yesil zeytin
3 dilim sucuk
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN
et yahni kucuk yemek tabagiya
2 yemek kasigi pirinc pilavi
ARA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
Yarim dilim somon baligi
1 servis kasigi karides(cok az tereyag, paprika, limon ve sumakla cevirdim)
Firinda kabak, patlican, karnabahar sebzeleri
SU: 2lt
SPOR: Bolca yuruyus ve 1 saat havuzda cocuklarla yuzme.
Hayirli olsun huzurcum.canim Abdnin saglik hizmetleri biraz degisik, gercekten tam olarak nasil adlandirabilecegimi bilmiyorum.
Ama cok sukur kuzum iyiye gidiyor, eksik olma...
Huzurcum geldigin gunden beri sana kanim cok kaynadi, belki mesajlarimda hissetmissindir.3 cocugunun oldugunu biliyorum, 2 cocukla hayat cok zor, seni tahmin bile edemiyorum.Yer yer bunu da dile getirdim eski mesajlarda.Durum su ki, ben gecmistede bu takimin kaptanligini yaptim, cok buyuk bir istatistiki sonuc olarak, uyeler cok aktif olmadiklarinda, takima az ugradiklarinda, sohbetlere katilmadiklarinda bir sure sonra bildirim yapmiyorlar.Bildirimleri unutuyorlar, menulerini hic yazmiyorlar ve malesef uyeleri bir daha bulamiyoruz.Cok buyuk cogunlukla , birkac istisnai uyemiz haric bu durumu hep yasadik.Durum boyle olunca uye bilidirimi olmayinca takimin yuzdesi dusuyor, bazen ortalamamiz dusuk geliyor ceza aliyoruz, uyeleri istemeye istemeye diskalifiye etmek zorunda kaliyoruz vs vs..Bunun onune gecebilmek icin uyelerin bir mazeretleri yoksa, olabildikleri kadar aktif olmalarini ve her gun menu bildirimlerini duzenli yapmalarini, cuma kilo bildirimlerinide asla aksatmamalarini saglamaya calisiyoruz.Eger kendine guveniyorsan, takimi yuz ustu birakmayacagim diye soz veriyorsan, hergun menulerini yazacagini ,cuma kilo bildirimini aksatmayacagini soyluyorsan, kisacasi bize soz veriyorsan bu konuda , cuma gunu listemize dahil edebiliriz seni canim...Liste durumunun seni demoralize etmesini istemem.
Senden bu mesaja cevap bekliyorum. :)
Hayirdir neyin varEllssa cim??
Canim 2 cocuk yeterde artar, Allah olmayanlara nasip etsin..
Sen motivasyonunu bozma zamam zaman hepimiz diyette zorlaniyoruz, sadece sana ozel bir durum degil bu canim..
Canim kek icin 10 dakika yuruyus cezasi geldi :)
Cok zor bi gunmus canim esininde yaptigi yani .allah kabul etsin bu arada kuzumayy kızlar yemin ederim tükendim bugünhala da tükenmeye devam ediyorum her nasılsa
aşure yapmaya kalktım bugün sabah spordan dönüşte tencereyi ocağa koydum arkadaş aradı. sınıftaki hava temizleyici arıza yapmış onu tamire götürmemiz gerek. tencerenin altını kapatıp düştüm yolara bu arada almam gereken yine son dakikada bilgimin olduğu bir kitap varmış onu almak için çarşıya da uğradım tabi bunların hepsi çile çünkü park sorunu tavan. eve gelişim 3 oldu 5te kızımı alacağım.. nohutla fasülyeyi tencerede kaynatayım dedim tam 2 saat tencerede kaynattım bana mısın demedi hala çakıl taşı gibi.. bu arada eşim arayıp işlerden dolayı geç kalacağını bu yüzden oğlumu da benim almam gerektiğini söyledikızımı alıp eve gelmem zaten 6 çünkü 1 saat parkta oynuyor. onu alıp yalvar yakar eve getirdim. bu arada en sonunda pişmiş olan nohut bulgurları ve diğer malzemeleri tenceredeki buğdayların üstüne boca edip kaynattım hemen kaselere doldurdum. bu arada arkadaşım kağıt kaplar vermişti onlardan bir tanesine doldururken yamulup elime döküldü tepsiye 2 tane aşure koyup apartmanda bana selam veren tek insan olan apartman görevlisine götürmek üzere asansöre binmek üzere dışarı çıktım ki her yer insan kaynıyor bütün apartman gezmeye çıkmış resmen tüm apartman aşure yaptığımı öğrendi. görevlide evde yok mu? aşureleri arabaya bindirip oğlumu almaya gittim.. neyse ki çok dökülmemiş tepsiye dökülmüş biraz. daha bir sürü aksilik oldu kafayı yiyecektim.. sonra dayanamayıp küçük bir kase de aşure yedim 4 ltlik tencerede sadece 1 sb şeker var 1 çb kadar da pekmez koydum.
hee bu arada eşim sonra msj atmış bana alacakmış oğlumu okula gidince eşimle karşılaşmadım mıresmen kafayı yemelik bir gündü..
Senin sporlara hayranim kuzum ayrica menunude begendim tatlim.menüm
sabah
2 yumurta
1 dlm tbe
1 dlm beyaz peynir
ara
1 prot süt
öğle
tonbalıklı salata
yoğurt
1 dlm tbe
ara
3-5 tane az pişmiş nohut ve fasülye
akşam
1 küçük kase az şekerli aşure
5 yk etki kuru fasülye
1 kpç çorba
ara
2 kare bitter
süt
spor
50 dk tabata
Harika canim sen bu hafta 2 kiloyuda gecicen vallaBurda saat 9 Ben de cocukları uyuttum bi mutfagı toparlayıp ders calısmaya oturacagım aslında yorgunluktan ölüyorum ama sadece cocuklar uyuyymca calışabiliyorum bşr saat zorlamam lazım kendimibide gece yatmadan gelirim hepinizi öpüyor menümü yazıp gidiyoruuum
Sabah 10.
Sade türk kahvesi
12
İki yumurtadan mantarlı omlet
2 ince dilim kasar
Domates salatalık havuc
2 tam ceviz ince yarım dilim cekirdekli ekmek
18
3 kasık et sote
4 kasık yogurt
2 kasık taze fasulye
35 dk 3 km kosubandında yuruus
100 sag ic 100 sol ic bacak calışma
2.5 litre suu
Yawrukush Kozmogirl17 Ellssa
Canim yuzmeye gidiyordun noldu ona birde bi masajami ne gifiyodun inceltmek icin olan bittimi faydasini gordunmu25 eylul menum
09:00_ 1 dilim ekmek, 3 yk kadar kirmizi pancar ezmesi, yesillik.
10:00_ 1 fincan sade kahve
12:30 _ 1 kase sebze corbasi, 2 dilim brokolili turta, 1 kase salata
16:00_ 1 kase sebze sebze yemegi
menu disi: 18:30 _ 100 gr kadar kirmizi et haslama, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
su:3litreye yakin
spor: yine yok
Yawrukush Kozmogirl17 @Harpy
Canim bence sen bu hafta arti gelirsin neden bukadar dagittin diyeti halbuki guzel gidjyodun gecen hafta bence arkadasin geldigindede hafif biseyler yapmalisin ki diyetin bozulmasin yada 1 gun bozdun o hafta komple toparlaman lazim menuleriKozmogirl17 canım nsılsın nasıl gidiyor
Ben bu hafta yopunluktan çok takip edemiyorum
Dikkat etmeye çalışıyorım ama eh işte
Bugünkü menüm
Sabah iki çatal batıracak kadar gözleme peynir çay
Akşam yemeğini ikindi.de yedim
Arkadaşım geldi çaya e malum kısır falan
Bir kase kısır (yeşillikli)
3 tane kalem böreği
2 dilim gelin pastası (bu tatlıda yağ sıfır)
1 mini poğaça
Orta şekerli kahve
Yanına mini.browni lokmalık olanlardan bi tane yedim
Az önc3 de açlık hissettim 2 tane yedim
Su sanırım 3 bardak falan içtim bide diuorum ki dudaklarım niye çatladı acaba
Şimdi.egzersiz yapıcam yazarım yaptıklarımı
Beni linç edebilirsiniz
Cuma günü de bi arkadaşım gelecek çaya ben neydim yemeyince de misafir de çekiniyor
Canim sen niye toparlanamadin cok kotu menulerin eristeler pilavlar makarnali corbalar cikolatali bisiler patatesli kasarli omletler 2 3 dilim ekmekler fena yaniPtsi sporum temizlik 30 dk ve 30 dk yürüyüş sanırım
Salı
Kahvaltı
1 sb süt yulaf muz kakao
Öğle
Çorba
erişte cevizli
Kabak yemeği
Akşam
Domatesli biber
Böğürtlen reçeli 1 tk
2-3 tb ekmek
Peynir az
Spor olarak oynadım birsürü ve gün içi de hareketliydim cezam tamamdır
Kuru yemiş de yedim kınada 1 de küçük lokum ama oynadım :/
Çarşamba
Kahvaltı aynı
Öğle
2 yk pilav
Nohutlu makarnalı anormal bir çorba
Tavuk sote (patates ve mantar da vardı mantarı yemedim)
Akşam
Patatesli kaşarlı omlet
2tb ekmek
1tk böğürtlen reçeli
Vee 1tk çikiletta ama bu kakaolu ezme gibi bir şey sabnırım da çikolata gibiydi aynı da çikolata diyim
Regl ve depresif bir haldeyim sinirliyim duygusalım
Balık olmak çok zor
Bugün de 1 saat rahat yürümüşümdür
Yarın akşam yine kına var
OYNAYA OYNAYA SINIFTA KALDI OLACAĞIM...
Yawrukush
Kanki sen nasil doguyorsun allah askina ac gezmeye alistin heee
Gecmis olsun kuzum biraz gec oldu cevap icin sanirim sicak suya bal limon karabiber koy sicak sicak bire bir iyi gelir bol karabiberli tarhana corbasida iyi gelir bende dr gidicem bugun bogazlar kotu benimdeAy ablacım valla bende üşüttüm ya ateşim felan çıktı şöyle senin bildiğin direk ayağa kaldıran ilaç çay çorba var mi ya
Harika incecik kalcan vallaBugünkü menü.
Kahvalti:11.30
Menemen peynir salatalık 2 tane zeytin 1 bardak çay domates
Ogle:16.30
Kürü fasulye yarim kase 4 kaşık yağsız tuzsuz çin pilavi salata 1 kase
Aksam:20.00
Acılı ekşili çorba 1 büyük kasenin 3 te 2 si kadarını içtim
2 litre su
Bugün 10.000 adım
Ekstra olarak motorum bozuldu yolda kaldım sabah 15 dakka 70 kilo motoru ite ite kan ter içinde kaldım
Sonra bugün bir manti hamuru yaptım alnımdan şip şip damladı gene o da 1 saat sürdü
Sonra sabah depo geldi 1 saat ağır ağır şeyleri indirip kaldırdım bugün bayağı aktiftim vallahi
@kanadali35
Kozmogirl17
Yawrukush
Normal hayata donus harika canin menunCARSAMBA MENUM
SABAH 9DA
1 haslanmis yumurta
Yarim domates, yarim salatalik, yarim avokado, 3-4 adet minik havuc
Koz sivri biber
50 kalorilik pita ekmegi
1 kk tulum peyniri
OGLEN 14DE
1 dilim somon baligi
Firinda kabak, patlican, brokoli
ARA 17DE
Filtre kahve
3 adet burcak biskuvi
AKSAM 18.30DA
Tavuk izgara (avuc ici buyuklugunde)
Salata
SU: 2 ltye tamamlayacagim.
SPOR: 3 saate yakin yuruyus, ev isi (utu, yemek hazirlama, ortaligi toplama)
Guzel canim eksi gelcek insallah cezalari ihmal etmiyelim amaGunaydın kızlar bu aralar cok yogunum pek vakıt bulup gıremıyorum.
25 eylül carsamba menüm
08.30
1 has. Yumurta
Domates
Peynir
4 zeytin
2 ceviz
11.00
1 havuç
12.30
Pırasa
Şeftali
Ceyrek ekmek
14.30
Turk kahvesı
Nesfıt
19.30
Domates corbası
Patates yemegı (1 kucuk tabak)
Salata
Yogurt
1 dılım ekmek
2.5lt su 40 dk egzersız
10dk yuruyus cezamı bugun yaparım kaptanYawrukush
Ahhha ahhh o patlamis misirlardan iki tanede bende var biri 2.5 biri 10 aylik .allah hepsine saglik sihat versinKozmo kaptanım benim 6,5 yaşında birinci sınıfa başlayan ikiz kızlarım var. Tabiri arkadaştan çalıyorum tam patlamış mısır ikisi de. Akını anlatıyor ya Özge genelde bizim dertler örtüşür akının iki tane ve dişi olan halini düşünçok tatlılar ama aşırı hareketliler
Sagol kaptisim sanada allah rahatlik versinGunaydin kizlar cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum, tarti icin son gunumuz, bugun menulere - egzersizlere cok dikkat edelim lutfen..
@Metem , @Vexena , @Only_Eylul , @tomrs , @madamesnow , S selsalan , @birisii nerelerdesiniz kizlar?
@LaMademoiselle nasil oldun Gamzecim dun hic ugramadin?
@pomegranate_ nasil gidiyor isler gucler esim, cok ozletme kendini..
@AKovser Fatimem adapte olabiliyor musun diyete, kuzucugun nasil?
@Falanfilannnn Tugbacim gunun guzel gecsin bugun bize yazmayi unutma :)
Ucyuzbesyuz nasil gidiyor canim diyet?
haeshin , @gogo2405 canlar gunaydin sizede..
Ellssa , @MigiMadid , @stitch , @kanadali35 , Kozmogirl17 , Huzurvermeyolunda , @fmad , @besive , @DeryaOnDiet , @Harpy ,@Gonulmeyvesi kizlar sizlerede cok guzel bir gun gecirmenizi diliyorum.
@Derya_the_queen Filizcanim senide opuyorum..
Amaniiin senin de iyiymiş. Emziriyor musun peki. 2.5 yaş en soru kaptanım be ya. Kolaylıklar diliyorum. Sağlıklı büyüsünlerAhhha ahhh o patlamis misirlardan iki tanede bende var biri 2.5 biri 10 aylik .allah hepsine saglik sihat versin
Bnm kizlarla yakinmis yaslari. Bnmde 3 yasinda ve 6 aylik iki tane firlamam varAhhha ahhh o patlamis misirlardan iki tanede bende var biri 2.5 biri 10 aylik .allah hepsine saglik sihat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?