Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Diyet iyi gidiyorda cocuklarin ikiside hastalandi. Gece sifir uyku. Biri sustu digeri agladi. Kabus gibi bir geceydi. Bu yorgunlukla okula gidecegim simdi. Kahvaltida yapamadim. Yanima atistirmalik bir seyler alirim artik
Bu arada herkese gunaydin guzel bir gun olsun insallah :)

Gunaydın kızlar bu aralar cok yogunum pek vakıt bulup gıremıyorum.
25 eylül carsamba menüm

08.30
1 has. Yumurta
Domates
Peynir
4 zeytin
2 ceviz

11.00
1 havuç

12.30
Pırasa
Şeftali
Ceyrek ekmek

14.30
Turk kahvesı
Nesfıt

19.30
Domates corbası
Patates yemegı (1 kucuk tabak)
Salata
Yogurt
1 dılım ekmek

2.5lt su 40 dk egzersız

10dk yuruyus cezamı bugun yaparım kaptan Yawrukush

Canım Kadınlar günaydın. Dün erken yattım çok yorgun ve modu düşüktüm. Menüm de ahım şahım değil. Yeterli yiyemedim. Yazayım bugün normale döndüm ama daha okula gitmedim. Kahve içiyorum sporumu yapıp gideceğim.
Dünkü menümsüm
3 yumurta
60 gr tulum peyniri
1 kase marul salatası
3 çorba kaşığı tereyağı
4 ceviz
Bir günden kas kaybetmem sanırım.
Ama az yediğim için sinirli olabilirim. Kimse çıkmasın önüme

Canım insülinini ani fırlatan besinlerden uzak durursan acıkmazsın asla. Yani şeker unlu gıdalar meyveler. Karatay beslenmesi en ünlüsü mesela bu tarz diyetlerin. Çok güzel kilo verirsin. Hem üç beben varmış sanırım daha az vaktini alır Karatay diğer diyetlere göre. Günde fırsat bulursan 40 dk yürümen yeter de artar bile. Vakitsizlikten spor yapamasan bile mutlaka kilo verirsin.

Kozmo kaptanım benim 6,5 yaşında birinci sınıfa başlayan ikiz kızlarım var. Tabiri arkadaştan çalıyorum tam patlamış mısır ikisi de. Akını anlatıyor ya Özge genelde bizim dertler örtüşür akının iki tane ve dişi olan halini düşün çok tatlılar ama aşırı hareketliler

Ya ben o kalıcı ojeye cesaret edemedim bi türlü çok beceriksizim ben manikür bile yapamam. Manikürünü kendin mi yapıyorsun. Bi de bu tırnaklara yapılır mı bi akıl verir misin bana Yalnız tırnaklara gel Bakımsızlıktan ölecekler

Eklentiler

• CD3BF8B0-EC7C-4FD7-9A42-00E6FDD0E39D.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 36
Canımmm gerçekten çok zor bir gün olmuş. Bazen öyle oluyor harpy ya. Herşey üstüste geliyor. Bu haftaki bütün stresini bir günde yaşadın farzet en güzeli de ne biliyor musun o zor gün bitti.

Ben bu adama bayılıyorum Harpy. Çok esaslı. Teşekkürler paylaşımın için.

yalniz senin guncel kilona bakmaktan gozumu alamiyorum canim, masallah.

Kizlar dolapta asure tatli olmasina ragmen yemedim. 3-5 kuru kayisi ile kuru uzum yedim. Baska yemekleri falan oyle aramiyorum ama tatliyi canim fena istiyor
AYYY Dun bende asure davetine katildim ama yemedim yanima aldim yarin cuma odulu olarak yicem
Sabahtan cok az yemissin ama aksama iyi ogunun genel olarak guzel ama
Canim sen cok pilav makarna yemezdin sasirdim yiyodunda benn mi fark etmiyodum acaba
Hayirli olsun huzurcum. Huzurvermeyolunda
Cok zor bi gunmus canim esininde yaptigi yani .allah kabul etsin bu arada kuzum
Senin sporlara hayranim kuzum ayrica menunude begendim tatlim.
Harika canim sen bu hafta 2 kiloyuda gecicen valla
Canim yuzmeye gidiyordun noldu ona birde bi masajami ne gifiyodun inceltmek icin olan bittimi faydasini gordunmu
Canim bence sen bu hafta arti gelirsin neden bukadar dagittin diyeti halbuki guzel gidjyodun gecen hafta bence arkadasin geldigindede hafif biseyler yapmalisin ki diyetin bozulmasin yada 1 gun bozdun o hafta komple toparlaman lazim menuleri
Canim sen niye toparlanamadin cok kotu menulerin eristeler pilavlar makarnali corbalar cikolatali bisiler patatesli kasarli omletler 2 3 dilim ekmekler fena yani
eylul 25 menum
sabah8
2 yumurtali menemen

ara filtre kahve

oglen 1

1 kase corba,1 dilim ekmek,3 dilim karpuz

aksam 5
1 tavuk but , 1 tabak salata

ara 2 bardak cay

su2.5 lt

spor 1 saat yuruyus

@besive
Yawrukush
Kanki sen nasil doguyorsun allah askina ac gezmeye alistin heee
Ay ablacım valla bende üşüttüm ya ateşim felan çıktı şöyle senin bildiğin direk ayağa kaldıran ilaç çay çorba var mi ya
Gecmis olsun kuzum biraz gec oldu cevap icin sanirim sicak suya bal limon karabiber koy sicak sicak bire bir iyi gelir bol karabiberli tarhana corbasida iyi gelir bende dr gidicem bugun bogazlar kotu benimde
Harika incecik kalcan valla
Normal hayata donus harika canin menun
Guzel canim eksi gelcek insallah cezalari ihmal etmiyelim ama

Ahhha ahhh o patlamis misirlardan iki tanede bende var biri 2.5 biri 10 aylik .allah hepsine saglik sihat versin

Sagol kaptisim sanada allah rahatlik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…