Asure az sekerliymis oyuzden sorun yok canim, afiyet olsun :)
Eksi gormek candir:)
Cok iyi yapmissin canim, hemde hamileymis, Allah kabul etsin..
O zman sanada koly gelsin canim ben 2 gundur utu yapiyorum :)
Benimde kafam karismisti Deryacim, keratini ciddi ciddi dusunuyorum sen soyledikten sonra, kalici makyaj hic aklima bile gelmemisti sen yazana kadar :)
Cok guzel menu canim :)
Cok azicik da egzersiz olsa daha guzel gider kilolar, dahada sIkIlasirsin canim, menun gayet guzel:)
Merak ettim bakicam simdi sarkiya:))
Bu nasil menu canim benim, kahvalti da aksam da hep karbonhidrat, saglikli yiyecek namina hicbir sey yok
2 cocukla leslie 1 mile bile yapman gayet iyi canim , cubuk tarcinda cok iyi oluyor gercekten :)
Cikilata, recel ve oglenki karbonhidratlar icin 200 ia geliyor canim :)
Kinalar bitmiyor hakkaten, masallah ne cok ksi evlendi tanidiklarindan..
Bugun dunden daha guzel olmus canim menun :)
Guzel menu Ozlemim :)
Asurede cok guzel odul olur.
Canim bir cezvenin icine su koy, limonu sIk ,kabuklariyla at cezveye, 1 tatli kasigi bal ya da pekmez ekle, nane, karabiber, aci pul biber ekle kaynat, sonra suz ,hafif sicakligi gitsin ve ic canim.
Birde kemik suyuna hangi corba olsa ise yarar gulum, acil sifalar..
Bugun tabiri caizse canin cikmis kuzum, insallah guzelce dinlenirsin Busecim.
Yarin daha az yorucu birgun olur umarim canim..
Menun ,egzersizlerin oldukca guzel..
AYYY Dun bende asure davetine katildim ama yemedim yanima aldim yarin cuma odulu olarak yicem
Sabahtan cok az yemissin ama aksama iyi ogunun genel olarak guzel ama
Canim sen cok pilav makarna yemezdin sasirdim yiyodunda benn mi fark etmiyodum acaba
Hayirli olsun huzurcum.Huzurvermeyolunda
Cok zor bi gunmus canim esininde yaptigi yani .allah kabul etsin bu arada kuzum
Senin sporlara hayranim kuzum ayrica menunude begendim tatlim.
Harika canim sen bu hafta 2 kiloyuda gecicen valla
Canim yuzmeye gidiyordun noldu ona birde bi masajami ne gifiyodun inceltmek icin olan bittimi faydasini gordunmu
Canim bence sen bu hafta arti gelirsin neden bukadar dagittin diyeti halbuki guzel gidjyodun gecen hafta bence arkadasin geldigindede hafif biseyler yapmalisin ki diyetin bozulmasin yada 1 gun bozdun o hafta komple toparlaman lazim menuleri
Canim sen niye toparlanamadin cok kotu menulerin eristeler pilavlar makarnali corbalar cikolatali bisiler patatesli kasarli omletler 2 3 dilim ekmekler fena yani
Kanki sen nasil doguyorsun allah askina ac gezmeye alistin heee
Gecmis olsun kuzum biraz gec oldu cevap icin sanirim sicak suya bal limon karabiber koy sicak sicak bire bir iyi gelir bol karabiberli tarhana corbasida iyi gelir bende dr gidicem bugun bogazlar kotu benimde
Harika incecik kalcan valla
Normal hayata donus harika canin menun
Guzel canim eksi gelcek insallah cezalari ihmal etmiyelim ama
AYYY Dun bende asure davetine katildim ama yemedim yanima aldim yarin cuma odulu olarak yicem
Sabahtan cok az yemissin ama aksama iyi ogunun genel olarak guzel ama
Canim sen cok pilav makarna yemezdin sasirdim yiyodunda benn mi fark etmiyodum acaba
Hayirli olsun huzurcum.Huzurvermeyolunda
Cok zor bi gunmus canim esininde yaptigi yani .allah kabul etsin bu arada kuzum
Senin sporlara hayranim kuzum ayrica menunude begendim tatlim.
Harika canim sen bu hafta 2 kiloyuda gecicen valla
Canim yuzmeye gidiyordun noldu ona birde bi masajami ne gifiyodun inceltmek icin olan bittimi faydasini gordunmu
Canim bence sen bu hafta arti gelirsin neden bukadar dagittin diyeti halbuki guzel gidjyodun gecen hafta bence arkadasin geldigindede hafif biseyler yapmalisin ki diyetin bozulmasin yada 1 gun bozdun o hafta komple toparlaman lazim menuleri
Canim sen niye toparlanamadin cok kotu menulerin eristeler pilavlar makarnali corbalar cikolatali bisiler patatesli kasarli omletler 2 3 dilim ekmekler fena yani
Kanki sen nasil doguyorsun allah askina ac gezmeye alistin heee
Gecmis olsun kuzum biraz gec oldu cevap icin sanirim sicak suya bal limon karabiber koy sicak sicak bire bir iyi gelir bol karabiberli tarhana corbasida iyi gelir bende dr gidicem bugun bogazlar kotu benimde
Harika incecik kalcan valla
Normal hayata donus harika canin menun
Guzel canim eksi gelcek insallah cezalari ihmal etmiyelim ama
oyy kuzular seninki de kücülmüş canım benimkiler gibi yasları da yakın amann diyim 3. Ye dikkat et cünki ben yandım sen yanma dşyw söylüyoeumAhhha ahhh o patlamis misirlardan iki tanede bende var biri 2.5 biri 10 aylik .allah hepsine saglik sihat versin
Deryacim kalici ojeyi nasil cikariyorsun?Canim rahat oluyor ya. Bir de kalici ojem varama onu 2 ay once lambasini aldim artik kendim yapiyorum :) esim dedi onu bari kendin yap diye iyi dedim alip yapayim hiic de zor degilmis hem o kadar ucuza geliyor ki lambasini alinca ve 3 hafta cok rahat geziyorum o ojelerle, onu da tavsiye ederim
Eskiden duzlestirmeye, makyaja, normal ojeye filan vakit ayiriyordum sonra dedim ki aman madem var boyle kolaylik neden kullanmayayim. Bazen esime hic soylemiyorum yaptirdiktan sonra goruyor, ama hepsini de begendi simdiye kadar sadece botoksa karsi.
ay o 2,5 ludan bitane ben de de bar 3 yasında bu kız bi felaket felaket sarkısını söylerşyor bana hergunAmaniiin senin de iyiymiş. Emziriyor musun peki. 2.5 yaş en soru kaptanım be ya. Kolaylıklar diliyorum. Sağlıklı büyüsünler
allah bagıslasın canım büyüdüklerinde rahat olcak inşBnm kizlarla yakinmis yaslari. Bnmde 3 yasinda ve 6 aylik iki tane firlamam var
canıım sabaha birseyler kat bence cok azDün siteye giremedim diye salı menüsünü de yazamadım, unuttum tamamen hatırlamıyorum şimdi yazayım..
Çarşamba menüsü
Sabah
1 silim ekmek
Peynir
Çay
Ara
Yarım muz
15 tane kadar balkabağı çekirdeği
Öğlen
1 büyük kase salata
Akşam
2 kaşık makarna
Haşlama et
Domates
Su 1 litre
ol super tebrikler ben de aimdi kosubamdındayımKızlar sporum tamam
Ceza var sanırım 10 dk eliptik
Biraz hileli oldu ama onu da yaptım.
Kaptanlarım 35+10=45 dk cezayla beraber
Ben duşa kaçtım.
Gunaydin kaptanimGunaydin kizlar cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum, tarti icin son gunumuz, bugun menulere - egzersizlere cok dikkat edelim lutfen..
@Metem , @Vexena , @Only_Eylul , @tomrs , @madamesnow , @selsalan , @birisii nerelerdesiniz kizlar?
@LaMademoiselle nasil oldun Gamzecim dun hic ugramadin?
@pomegranate_ nasil gidiyor isler gucler esim, cok ozletme kendini..
@AKovser Fatimem adapte olabiliyor musun diyete, kuzucugun nasil?
@Falanfilannnn Tugbacim gunun guzel gecsin bugun bize yazmayi unutma :)
@Ucyuzbesyuz nasil gidiyor canim diyet?
@haeshin , @gogo2405 canlar gunaydin sizede..
Ellssa , @MigiMadid , stitch , @kanadali35 , @Kozmogirl17 , Huzurvermeyolunda , fayfeyfiy , @besive , DeryaOnDiet , @Harpy ,@Gonulmeyvesi kizlar sizlerede cok guzel bir gun gecirmenizi diliyorum.
FitFiliz Filizcanim senide opuyorum..
Canim cok kolay onu cikartmasi once ustunden biraz topuluyorsun ustteki top kismini cikartmak icin, sonra pamugu kucuk kucuk boluyorsun her tirnagi bir kucuk parca pamuk gelecek sekilde. O pamuklarin ustune kalici oje cikaran asetonlardan surup tirnaginin ustune koyuyorsun ve o pamugu ve tirnagini hava almayacak sekilde alumunyum folyo ile kapatip 7-10 dakika kadar bekliyorsun sonra torpunun ucuyla itekleyince kendiliginden cikiyorlar. Alumunyom folyo kullanmak istemezsen veya almak istersen internette silikonlar var cok uyguna 5-10 liraya onlari kullanirsan tirnaginda silikon varken birseyler bile yapabilirsin, yani elelrini kullanabilirsinDeryacim kalici ojeyi nasil cikariyorsun?
Ben de istiyorum eve alsam diye, dedigin gibi cocukla vakit cok kisitli ve bakimsiz bakimsiz geziyorum
Gunaydin canim, hava cok kotu burda yineGunaydin 4. takimin guzel kizlari, nasilsiniz?
yeni gelen arkadaslar olmus, hosgeldiniz
günaydın canım ben huzur ben de buncuma iki hafta olcam listeye giricem bakalım heycanlıyım yarınki sonuctan ben iki öğün besleniyorum sporumu evimin işini va yaptım simdi oturdum kahvaltıyaGunaydin 4. takimin guzel kizlari, nasilsiniz?
yeni gelen arkadaslar olmus, hosgeldiniz
Kahvaltı vitamin içeriğinde yiyebilirmisin peki? Haşlanmış yumurta kavrulmamış çerez peynir zeytin yeşillik ve çiğ sebze.. Sen kahvaltıdan yana kullan tercihini. Akşam menün yemek olsun balımÇok güzelmiş ya, ben eşimle yapabilir miyim bilmiyorum.. Öğlen yemek saati bizim yemek saatine uygun, sabah akşamı da idare ederim bir şekilde yani umarım :) Yemeği beraber yemeyince huzursuzluk çıkarıyor da benimki, en azından birini ona uygun yapmam gerek..
Okudum biraz, yasak listesini falan gördüm, güzel hoşuma gitti ama bilemiyorum, deneyeceğim :)
Bir de yaparsam öğlen kahvaltı yapmam artık normal yemek yerim, öyle olur mu ki?
Olmaya çalışıyorum canım ama çok zorlanıyorum
Bebeğim de iyi çok şükür, alıştık sanırım bir birimize :)
Seninkiler nasıl? Aras tamamen iyileşti mi?
Hedefine ulaştıktan sonra ye balım. Sakın ket vurma hedef yoluna..Canım nasıl tatlı istiyoooo aslında yarın cuma olöasa bi kuruinxşr yada hurma yerdim ama yarını riske atmak istemiyorum ama tartıdan sonra sekersiz asure yapmak istiyorum ödül olarak olur dimi kaptanım olsun lütfeeenölüvem asure askımdan herkes asure yiyor yaaa Yawrukush
Himm ben de bir arastirayim o zaman bunu, tesekkurlerCanim cok kolay onu cikartmasi once ustunden biraz topuluyorsun ustteki top kismini cikartmak icin, sonra pamugu kucuk kucuk boluyorsun her tirnagi bir kucuk parca pamuk gelecek sekilde. O pamuklarin ustune kalici oje cikaran asetonlardan surup tirnaginin ustune koyuyorsun ve o pamugu ve tirnagini hava almayacak sekilde alumunyum folyo ile kapatip 7-10 dakika kadar bekliyorsun sonra torpunun ucuyla itekleyince kendiliginden cikiyorlar. Alumunyom folyo kullanmak istemezsen veya almak istersen internette silikonlar var cok uyguna 5-10 liraya onlari kullanirsan tirnaginda silikon varken birseyler bile yapabilirsin, yani elelrini kullanabilirsinAma tabii aluminyum folyo varken cikmasin veya kaymasin diye 10 dakika boyunca ellerini kullanmaman en iyisi olur, sonra olur da cikmayan yerler olursa hafif torpule aninda cikiyor oje zaten.
Surmesi de cok kolay hele elin alisinca ben iki elimi oje cikartma ve surme ve hatta manikur 45 dak civarimi aliyor sadece. Acelem varsa 30 dakikada hepsini yaptigim bile oluyor
Burada da cok kotu, yagmurlu, hatta arada kalorifer bile yakmaya basladikGunaydin canim, hava cok kotu burda yine
ama sukur benim havam o kadar kotu degil
sen nasilsin canim? Dogru mu anladim Filiz orda mi? Bulustunuz mu Filizle?
Hosgeldin huzurcum, memnun oldum. ben diyete ara verdim ama takimimiz cok guzel buradan kopamiyorum :)günaydın canım ben huzur ben de buncuma iki hafta olcam listeye giricem bakalım heycanlıyım yarınki sonuctan ben iki öğün besleniyorum sporumu evimin işini va yaptım simdi oturdum kahvaltıya
Ooo bemim hedefime coook yolum var ben bir yerlerde kendime masum ödüller vermezsem örnegin kuruincir hırma pekmez tahin vs o diyeti sürekli hle getireniyorum nir yerlerde patlayıveryor benim diyetten zevk almam geekiyor biraz da sanırımHedefine ulaştıktan sonra ye balım. Sakın ket vurma hedef yoluna..
ben de dedim bu kahvaltıda yine bşr25 Eylül çarşamba menüm
Öğle
1 kase (35) yeşil zeytin
Az domates ve kelek
Akşam
Balık
Salata
Ah kızlar öğle dışardaydım. Acele ile yanıma aldığım zeytini doyurucu olsun diye hepsini yedim. Salamura zeytin haliyle tuzlu.. Benim gibi düşük tansiyonlu birinin tansiyonunu tavan yaptırdı.. Tabi ben de geç farkettim tansiyon olduğunu.. İkindi başlayan baş ağrısı akşam krize döndü. Ağrı kesici banamasın demiyor. Akşam tam yemek başında bana bişi oluyor diye yığıldım kaldım. Beynimden kan fışkıracak sandım. Eşim sağolsun aklına gelmiş. Kızla tansiyonumu ölçmüşler.. 16/115 dk sonrası bu değerler yükselmiş.. Hemen limonlu su ve sarımsak takviyesi ile 10 dk sonra yavaş yavaş şiddeti aşağı inmeye başladı.. Şükür..
Normalde 10/6 veya 11/7 olur tansiyonum..
Geçti şükür ..
evet ya cok guzel takım kaptan kantanyardımcıları herkes cok ilgili muhabbetş güEl bence 5 diyetisyene bedel bir plarform ben cok memnunum buranın performasçnsından gecem yıl da 17 kilo vermiştim inş yine toparlamak istiyorumHosgeldin huzurcum, memnun oldum. ben diyete ara verdim ama takimimiz cok guzel buradan kopamiyorum :)
listeye yeni arkadaslar lazim zaten, cok az kisi kaldi. simdiden tebrikler, umarim bir an once mezun olursun.
2 ogun cok saglikliymis, ben basaramiyorum ama supersin. ooh ev isi ve spor da bitmis, daha ne olsun. gel bir kahve icelim o zaman beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?