Hamile kalmadan bir 60i gorseydim super olurdu.3 cocuk istiyor yani esin benim kide istiyordu 3 2 den sonra vazgecti ama belki ilerde yapariz diyor aman esin yardimci oluyorsa yap kizinda buyumus dogana kadar 4 olur ee anca iste
bir yanlislik mi var canim? 400gr ciger mi yedin 4 yemek kasigi zeytinyagi ile?? ve guunde sadece 1` ogun mu yedin>?Kızlar menümü vereyim cevizlerimi hala yiyorum
Su da bayaaa içtim kızlar 2 lt yi geçti daha içerim.
Dogumdan sonra verirsin bisi olmaz hamoleykende zayiflayanlar var ayricaHamile kalmadan bir 60i gorseydim super olurdu.
vay yakisir , iyi eglencelerSelamlar kizlar nasilsinizi, nasil gidiyor tarti oncesi son diyet gunu?
Hazir misiniz yarinki yarismaya :)
Bizde uyandik, simdi biraz gecmisi okuyup, cocuklarin kahvaltilari, beslenmeleri-cantalari, sonrada okula birakma gorevlerini tamamlyacgim:)
Bugun cocuklari okula birakip yakin bir arkadasim var, cocuklarimiz ayni okula gidiyor, gecen seneden beri epey samimi olduk , ismi Vanessa bugun cocuklari alana kadar onunla kahvalti edip, gezip , alisveris yapacagiz, kiz kiza,kac gundur bu gunu iple cekiyordum:)
Aksam 22.30 civari eve gelirim muhtemelen Tr saatiyle o sebeple , o saatten once aktif olamam , haberiniz olsun.
Opuyorum sizleri :)
kesinlikle guzel olurdu
benim hamileyken zayiflamam imkazsiz gibi birsey, yemeyi seviyorum hele ki en gec 4. 5. ayimda rapora cikarim sonra butun gun evde yer dururumDogumdan sonra verirsin bisi olmaz hamoleykende zayiflayanlar var ayrica
gunaydin canim, bugunku niyetim yemek isini erken saatte btirmek. ama aksam ben de arkadasimla bulusacagim yemek yemeyip cayla filan gecirmek icin elimden geleni yapacagim bakalim.Selamlar kizlar nasilsinizi, nasil gidiyor tarti oncesi son diyet gunu?
Hazir misiniz yarinki yarismaya :)
Bizde uyandik, simdi biraz gecmisi okuyup, cocuklarin kahvaltilari, beslenmeleri-cantalari, sonrada okula birakma gorevlerini tamamlyacgim:)
Bugun cocuklari okula birakip yakin bir arkadasim var, cocuklarimiz ayni okula gidiyor, gecen seneden beri epey samimi olduk , ismi Vanessa bugun cocuklari alana kadar onunla kahvalti edip, gezip , alisveris yapacagiz, kiz kiza,kac gundur bu gunu iple cekiyordum:)
Aksam 22.30 civari eve gelirim muhtemelen Tr saatiyle o sebeple , o saatten once aktif olamam , haberiniz olsun.
Opuyorum sizleri :)
Sagol canim artik kiz kiza takilabilme zamanlarimiz geldi, aras da okula baslayinca, cook kafa dengi bir arkadas.vay yakisir , iyi eglenceler
Sende guzel bir akam gecirirsin umarim canim:)gunaydin canim, bugunku niyetim yemek isini erken saatte btirmek. ama aksam ben de arkadasimla bulusacagim yemek yemeyip cayla filan gecirmek icin elimden geleni yapacagim bakalim.
Ohh supermis canim, umarim cook guzel bir gun gecirirsiniz
Canim gunaydin valla nasil canimi istettin bende gelebilirmiyim gezmeyaBen kahvalti hazirligina gectim kizlar yoksa cocuklari okula yetistiremeyecegim :))
Sagol canim, insallah.Sende guzel bir akam gecirirsin umarim canim:)
2. bebisi dusunuyormussunuz, en guzel zamanda olsun insallah Deryacim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?